Spanyolország - El Camino de Santiago gyalogtúra - Santiago de Compostela

7 nap / 6 éj

Legjobb ár: 0 Ft/-től Utazás időpontja: -
További árak és időpontok

Tartson velünk a Spanyolország - El Camino de Santiago gyalogtúra - Santiago de Compostela utazásra! A kiutazás történik. Az utazás időtartama nap nonstop utazással.

Kívánságlistára teszem

Spanyolország

Galícia tartományban, az Atlanti-óceán partjától mindössze 35 km-re található város, Santiago de Compostela a középkor óta igen nagy jelentőséggel bír, azóta a Szentföld és Róma mellett a Szent Jakab-út végpontjaként, Európa legjelentősebb katolikus zarándokhelyeként ismert. Az El Camino gyalogtúra alkalmával felfedezheti Santiago de Compostela híres városát is, de előtte az út során megismerkedhet további jelentős zarándokhelyekkel is, mint A Rúa, Arzúa, Palas de Rei, Portomarin és Sarria.

Program:

Program:

1. nap: Santiago - Sarria
Érkezés Santiago de Compostela repülőterére, majd transzfer Sarria szálláshelyre, a kiindulópontra.

2. nap: Sarria - Portomarin
Reggeli után indulás Portomarin felé, útközben kis falvak és nevezetességek várják a résztvevőket, az első látnivaló Barbadelo-ban Santiago Temploma, ezután Rente, Mercado de Serra falucskái következnek. A mai útvonal Brea, Ferreios, Rozas, végül Vilachá vidéki településeivel és érdekességeivel fejeződik be Portomarinba érkezés előtt.

3. nap: Portomarin - Palas de Rei
Reggeli után folytatódik a zarándoklat Gonzar, Castromayor, Hospital da Cruz, Ventas de Naron és Lameiros érintésével. Lameriosban érdemes megállni és megtekinteni a San Marco kápolnát, valamint a csodálatos kereszthajót. További érintett települések: Ligonde, Ebbe, Albergo Portos, Lastedo, Valos, végül pedig elérkeznek Palas de Rei-be.

4. nap: Palas de Rei - Arzúa
Reggeli a szálláshelyen, majd egyből belevethetik magukat "A Coruna" tartományába, ahol további érdekes helységekkel és az ősi kultúrával ismerkedhetnek. Melide után csatlakozhatnak az északi irányból, Oveidoból érkező zarándokokhoz, majd Carballal, Ponte das Penas, Raido, Bonete, Castaneda és Ribadiso következik mielőtt elérkeznek a mai nap zárásához, Arzúa városához.
Az ajánlat 2 fő együttes foglalása esetén érvényes. Az árak létszámtól függően változnak. Hosszabbítás lehetséges Santiago de Compostelaban.

5. nap: Arzúa - A Rúa/Pedrouzo
A reggeli elfogyasztása után indulhat a séta Las Barrosas-on keresztül, Calzada, Calle, Salceda, Brea és Santa Irene érintésével A Rúa-ba.

6. nap: A Rúa/Pedrouzo - Santiago
Az utolsó előtti nap igazán különleges lesz, hiszen megkezdik utolsó útjukat Santiago felé, melynek során megcsodálhatják a Camino mentén található számos varázslatos látnivalót. A gyalogtúra apró falvakon vezet keresztül, mint a Burgo, Arca, San Antón, Amenal és San Paio. De betekintést nyerhetnek Lavacolla érdekes világába is, ez volt az a falu, ahol több 100 évvel ezelőtt a zarándokok kimoshatták és lecserélhették ruháikat, mielőtt Santiagoba érkeztek volna. Ezután tovább indulás Villamalor-on, San Marcos-on és Monte to Goz-on - azaz a boldogság hegyén - át Santiagoba. Érkezéskor itt az ideje, hogy egy kicsit jobban elmerüljenek a helyi hagyományok titkaiban, ellátogathatnak a Szent Jakab-székesegyház egyik kapuzatához, a Portico de la Gloriahoz, majd a Maestro Mateo figura nyomába eredhetnek, végezetül pedig a kriptát és a fő oltárt tekinthetik meg.

7. nap: Santiago de Compostela
A gyalogtúra utolsó pontja. Santiago egy gyönyörű, élettel teli város, sétálhatnak a szűk utcácskákban, ellátogathatnak a a régi piacra, vagy pihenhetnek egy csésze (nem pohár!) Riberio bor mellett.

Szállás neve: Spanyolország - El Camino de Santiago gyalogtúra - Santiago de Compostela
Még nem tudtál dönteni?
Iratkozz fel hírlevelünkre és segítünk
legújabb és legjobb ajánlatainkkal!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Elfogadom, hogy megadott személyes adataimat a Vista saját marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés, piackutatás és tájékoztatás céljára telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. sms, mms, e-mail), automatizált hívórendszeren keresztül, illetve postai úton felhasználja, valamint harmadik félnek átadhatja a hatályos jogszabályok szerint. Tudomásul veszem, hogy a marketing@vista.hu elektronikus címek(en) keresztül kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást.

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Küldés e-mailben
Spanyolország - El Camino de Santiago gyalogtúra - Santiago de Compostela

Spanyolország - El Camino de Santiago gyalogtúra - Santiago de Compostela

Spanyolország

Útazonosító: 102829

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használta szolgáltatásunkat!
Ajánlatkérés
Spanyolország - El Camino de Santiago gyalogtúra - Santiago de Compostela

Spanyolország - El Camino de Santiago gyalogtúra - Santiago de Compostela

Spanyolország

Útazonosító: 102829

Az ajánlatkérését továbbította a rendszer kollégáinkhoz!