Svájc és Olaszország bűvöletében

Ft-tól/fő 127.000
Időpont: 2019.08.16 - 08.20
Legjobb ár: 127.000 Ft/fő-től Utazás időpontja: 2019.08.16 - 08.20

Tartson velünk a Svájc és Olaszország bűvöletében utazásra! A kiutazás busszal történik. Az utazás időtartama 5 nap / 4 éjszaka. Az utazás legjobb alapára 127.000 Ft/fő.

Utazás alapadatai
Út típusa:Körutazás
Kiutazás:Busz
Turnusok: 5 nap / 4 éjszaka
Utazás azonosítója:131436
Kívánságlistára teszem

Leírás:

?  Milánóban a dóm és az ,,Utolsó vacsora" megtekintése
?  Svájcban: hágók, szurdokok és csokoládégyár
?  Szép olasz városok: Verona, Milánó, Como
?  Lugano és Locarno, a tóparti gyöngyszemek

"Két ország, merőben eltérő karakterrel és kultúrával. Pont ezért különleges átélni, hogy valahogy mégis összhangot alkotnak az alpesi és a mediterrán elemek."
Kádár Zsolt - 10 éve idegenvezetőnk

Program:

PROGRAM:

1. NAP: SZEGED - BUDAPEST - VERONA

Reggel indulunk és Szlovéniát érintve érkezünk Olaszországba. Az első programunk a nagyon hangulatos Veronában lesz. Városnézés Rómeó és Júlia városában. Természetesen megte­kintjük a két szerelmes híres erkélyét. A ház falai telis-tele van­nak rajzolva a szerelmesek üzeneteivel. A főtéren látható az ókori Aréna, mely kiváló állapotban van még ma is, nyaranta pedig a híres Veronai Ünnepi Játékok helyszíne. Ez Olaszország leglátogatottabb szabadtéri színháza. A bájos belvárosban sétálva keressük fel az Erbe teret és a Scaligeri család palotáit. Kisétálunk a várost körbeölelő kanyargós Adige folyó partjára is. Szállásunk ****-os hotelban lesz a város közelében.

2. NAP: VERONA - MILÁNÓ

Reggelit követően Milanóba utazunk. Városnézés Lombardia fővárosában. Mindenkit elkápráztatnak a dóm gótikus csúcs­ívei. Aki akar a templom ismertetése után felmehet a kupo­lába és kitekinthet az erkélyről az alattunk hömpölygő tömegre. (Sorban állás várható). Városnézésünk folytatásaként lát­hatjuk a Galériát, elegáns üzleteivel, majd a világhírű ope­raházat, a Scalát. Ezt követően egy különleges programra invitáljuk Önöket. A Santa Maria delle Grazie templomban talál­ható Leonardo da Vinci talán leghíresebb alkotása az Utolsó vacsora. Ennek megtekintésére van lehetőség. A templom láto­gatása csak előzetes jegyrendeléssel lehetséges, ezért aki nem rendeli meg előre ezt a programot, annak belépését nem tud­juk biztosítani. Fakultatív: ,,Utolsó vacsora" freskó meg­tekintése: 7.000,- Ft belépővel. Jegyeket csak a szabad kapacitások függvényében tudunk vásárolni. (Ha valaki későn adja le rendelését és nem tudunk már belépőt venni, akkor arról értesítést küldünk neki, min. az út indulása előtt 1,5 hónappal.) Ezt követően, illetve aki nem jön a freskó megtekintésére, azok­nak Milánóban szabadprogram, majd a kora esti órákban szállá­sunkra - mely ezúttal is **** szálloda -, utazunk.

3. NAP: COMO - LUGANO - CSOKOLÁDÉ - LOCARNO

Reggeli után Como felé vesszük az irányt. Délelőtt séta a főut­cán és a szépen kialakított tóparton. Ez a legmélyebb alpesi tó, több mint 400 m mélységgel. A főutcánál található a dóm, mely román és gótikus alapokra épült sok márvány felhasználásá­val. Szép egységet képez a városháza és az óratorony is. A kelle­mes comói séta után Svájcba utazunk. Először Melidében a ,,Mini Svájc" kiállítást tekintjük meg, ahol Svájc több mint 120 neveze­tességét mutatják be kicsinyítve egy szépen kialakított parkban. Délután két tóparti városban gyönyörködünk. Lugánóban, ebben a rendkívűl hangulatos városban, a kellemes tóparti séta mellett megtekintjük a szép városházát, a főteret és az egykori ferences templomot. Meggyőződünk róla, hogy milyen hangulatos város Lugano. Ezt követően ellátogatunk egy csokoládégyárba. A júli­usi csoporttal megtekintjük a csokoládégyártás menetét, kóstol­hatunk a cég termékeiből és a végén természetesen lesz vásárlási lehetőség is. (Augusztusban nincs termelés, de csokoládé vásár­lására akkor is lesz lehetőség.) Folytatjuk utunkat a filmfesztivá­lok városába, Locarnóba. A mediterrán hangulatú belvárosi séta után a Madonna del Sasso kegytemplomhoz és annak kilátójához megyünk fel. Innen mesés rálátás van a Lago Maggiore-tóra, a városra és a környező hegyekre. Városnézés után szálláshelyünkre utazunk a hegyek közé, Közép-Svájcba.

4. NAP: ANDERMATT - OBERALPPASS - VIA MALA - CHUR - AUSZTRIA

Ez a nap a hegyekről és a különleges természeti látványos­ságokról szól. Reggeli után elhagyjuk Közép-Svájcot, és az ország magas hegyei közt az Oberalppasson indulunk kelet felé. Többször is felmegyünk 2.000 m fölé, amikor átkelünk a hágókon. Ahogy haladunk a kanyargó hegyi utakon letekint­hetünk a virágzó völgyekre és gyönyörködhetünk a bennünket körülölelő fantasztikus csúcsokban. Természetesen lesz fotóstopok is. Így érkezünk el a Hátsó-Rajna mesés szurdokához, amely egy regényírót is megihletett. A Via Mala közel 100 m mély sziklahasadékába le is lehet sétálni, de fentről a hídról is kiváló felvételek készülhetnek. Délután Svájc egyik legrégebbi (kb. 5.000 éves) városában, Churban nézelődünk. Kevesen isme­rik ezt a várost, ezért is lesz kellemes meglepetés mindenki szá­mára a látvány. A belváros hangulatos főtere szép házakkal körbeölelt. A Münster környéke és a céhes házak méltán vívják ki a látogatók elismerését. A városnézés és a szabadprogramunk után buszunkkal elhagyjuk Svájcot és Ausztriában folytatjuk utunkat. Szállás Tirolban.

5. NAP: TIROL - SALZBURG - HEGYESHALOM - BP.

Tirol magas hegyeit látva indulunk hazafelé. A déli órákban megállunk az egyik legszebb osztrák városban, Salzburgban, melyet Mozart városának is szoktak nevezni, mivel itt született a híres zeneszerző. A belvárosa méltán szerepel a világörökségek között. Városnézésünk során felkeressük a barokk stílusú Dóm-ot, Szt. Péter templomot, de sétálunk, és szabadidőnk alatt vásárol­hatunk is a híres Getreidegassen. Több alkalom is lesz arra, hogy a felettünk magasodó Hochensalzburg várát lefényképezzük, talán a Mirabell park virágaival az előtérben készülhetnek a leg­jobb felvételek. Délután továbbindulunk. Hegyeshalomnál lép­jük át a határt. Budapestre érkezés az esti órákban, ezt követően a Szeged, Pécs, Miskolc-Debrecen útvonalon felszállt utasainkat visszatranszferáljuk a felszállási helyükre.

Szállás: 3 és 4 csillagos szállodák

Ellátás: Reggeli + fakultatív vacsora

Közlekedés: Autóbusszal

Felszállási helyek:
— Budapest, OMV benzinkút, Üllői út-Ecseri út kereszteződése, kb. reggel 6.30
— Budaörs, MOL benzinkút, McDonalds mellett, kb. reggel 6:45
— Debrecen, Kishegyesi úti Tesco parkoló, kb. reggel 2.00
— Dunaújváros, Dechatlon parkoló, kb. reggel 5:00
— Füzesabony, Maklári körforgalom, MOL-kút, kb. reggel 4:30
— Gyöngyös, Régi 3-as út Lukoil benzinkút, kb. reggel 5:00
— Győr, M1-es melletti MOL-kút, kb. reggel 8:30
— Kecskemét, Alföld Áruház mögött volt Domus parkoló, kb. reggel 5.15
— Kiskunfélegyháza, Városháza előtti buszmegálló, kb. reggel 4:45
— Miskolc, Búza tér, McDonald's parkoló, kb. reggel 3.45
— Nyíregyháza, Vasútállomás, PROFI parkoló, kb. reggel 1.40
— Pécs, Jókai utca - Vasút utca sarkán lévő parkoló, kb. reggel 3.00
— Szeged, Széchenyi tér, Szeged étterem, kb. reggel 4:00- 4.15
— Szekszárd, Újvárosi temető melletti Shell-kút, kb. reggel 4:00
— Tatabánya, M1-es melletti McDonald's parkoló, kb. reggel 7:30
— Hegyeshalom, Hegyeshalmi Határátkelő, Hegyeshalom

x
Szállás neve: Svájc és Olaszország bűvöletében

Svájc és Olaszország bűvöletében utazás foglalás

1

Válassza ki az indulási időpontot!

A naptárban szereplő árak minden esetben az adott napon foglalható legjobb alapárat jelölik és egy főre vonatkoznak!

Jelölések:

Nem foglalható

Foglalható dátum

Akciós ajánlat

Legjobb ár

2
3
3
4
Lefoglalom
5
5Közlekedés
Szállás
Ellátás megadott szerint
Idegenvezető
Útlemondási biztosítás
Egyéb leírás szerint

Felárak*:
  1. Egyágyas szoba felára 48.000 Ft/fő
  2. Fakultatív vacsora 32.000 Ft/fő
  3. Utasbiztosítás - Extra 4.750 Ft/fő
  4. Utasbiztosítás - Standard 3.700 Ft/fő* A választható szolgáltatások indulási időpontonként eltérőek lehetnek.
Még nem tudtál dönteni?
Iratkozz fel hírlevelünkre és segítünk
legújabb és legjobb ajánlatainkkal!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Elfogadom, hogy megadott személyes adataimat a Vista saját marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés, piackutatás és tájékoztatás céljára telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. sms, mms, e-mail), automatizált hívórendszeren keresztül, illetve postai úton felhasználja, valamint harmadik félnek átadhatja a hatályos jogszabályok szerint. Tudomásul veszem, hogy a marketing@vista.hu elektronikus címek(en) keresztül kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást.

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Küldés e-mailben
Svájc és Olaszország bűvöletében

Svájc és Olaszország bűvöletében

Svájc, Körutazás Svájcban

Útazonosító: 131436

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használta szolgáltatásunkat!
Ajánlatkérés
Svájc és Olaszország bűvöletében

Svájc és Olaszország bűvöletében

Svájc, Körutazás Svájcban

Útazonosító: 131436

Az ajánlatkérését továbbította a rendszer kollégáinkhoz!