Szilveszter Srí Lankán, tengerparti pihenéssel (Repülő)

Ft-tól/fő 885.000
Időpont: 2022.12.25 - 01.04
Legjobb ár: 885.000 Ft/fő-től Utazás időpontja: 2022.12.25 - 01.04
További árak és időpontok

Tartson velünk a Szilveszter Srí Lankán, tengerparti pihenéssel (Repülő) utazásra! A kiutazás repülővel történik. , félpanziós ellátással. Az utazás időtartama 11 nap / 8 éjszaka. Az utazás legjobb alapára 885.000 Ft/fő.

Utazás alapadatai
Út típusa:Üdülés, Körutazás
Kiutazás:Repülő
Ellátás:félpanziós
Turnusok: 11 nap / 8 éjszaka
Utazás azonosítója:161578

Sri Lanka

Info:

[r]repülővel, menetrend szerinti járattal, átszállással

helyi 4-5*-os szállodákban, kétágyas szobákban

félpanzió (reggeli és vacsora, italok nélkül), szilveszteri gálavacsora

1. A 200 méter magas Sigiriya erődhöz, a királyi palota maradványaihoz összesen 1200 lépcsőfok vezet fel, a felfelé vezető utat kb. 20-25 perc alatt lehet megtenni, de a látvány minden egyes lépcsőfokkal egyre szebb.

2. Ha Srí Lanka, akkor tea! Természetesen felkeresünk egy helyi teatermesztő manufaktúrát is.

3. A szilveszter estét Ahungalla Beach-en töltjük.

Kis létszámú csoport, max. 20-22 fő!

Tengerparti pihenéssel

Szilveszteri gálavacsora az árban

Oltással vagy teszttel lehet utazni. Az aktuális beutazási feltételekről ITT tájékozódhat.

Garantált indulás!

Leiras:

1. nap (dec. 25.): Budapest - Colombo

Utazás Budapestről menetrend szerinti járattal, átszállással Srí Lankára.

2. nap (dec. 26.): Colombo

A délelőtti órákban érkezünk meg Colomboba, majd városnézésre indulunk a sziget legnagyobb városában. Autóbusszal bejárjuk a legfőbb látnivalókat. Pettah a város szíve, itt nincs olyan termék, ami ne lenne kapható a bazárban. A Fort városrész gyarmati stílusú épületei a holland és portugál gyarmatosítók korát idézik, mára a bankárok és kereskedők elegáns központja lett. A város buddhista és hindu templomai több száz éves múlttal büszkélkedhetnek, köztük a jól ismert Gangaramaya templom is, ahol számos ülő Buddha szobrot láthatunk, melyek az Indonéziában található Borobudur templom együttes mintájára épültek. A templom múzeumában a világ minden tájáról láthatunk Buddha szobrokat, köztük a sziget legkisebb Buddha szobrát is. További látnivalók: Seema Malakaya templom, Városháza, híres Khan Óratorony, úszópiac, egykori Holland Kórház épülete, ami ma éttermek és boltok sokasága.  Szállás Colombo-ban (1 éj).

Szállás: Hotel Movenpick Colombo 5*

3. nap (dec. 27.): Colombo - Pinnawala - Dambulla

Korai reggeli után látogatást teszünk a 25 hektáron elterülő Pinnawala-i elefántárvaházban, ahol a dzsungelben árván maradt, vagy sebesült állatokat gondozzák. Majd a programot követően továbbindulunk Dambulla-ba, a sziget legnagyobb és legszebb állapotban fennmaradt buddhista barlangszentély-együtteséhez. Az út mentén rizsföldek, kókuszligetek, ananászkertek és falvak váltják egymást Az UNESCO világörökségi védettséget élvező szentélyek csarnokait díszítő freskók és szobrok a buddhista művészet páratlan darabjai. Szállás Dambullában (2 éj).

Szállás: Amaya Lake Hotel 5*

4. nap (dec. 28.): Sigiriya - Polonnaruwa

Reggeli után a világ egyik számon tartott csodájaként is emlegetett Sigiriya erőd romjait keressük fel. Sigiriya Srí Lanka szigetének közepén, egy természetes sziklatömb köré épült ősi település. A szikla tetején romjaiban is lenyűgöző titokzatos fellegvár áll az 5. század óta. A program végén a közeli ősi városba, Polonnaruwa-ba utazunk. Polonnaruwa legérdekesebb látnivalói közé tartozik a három különálló víztározó összekapcsolásával kialakított monumentális Parakrama Samudraja ("Parakrama tengere"), melynek méreteit jól mutatja nevének jelentése is, ugyanis 24 000 hektár területet lát el vízzel. További legfontosabb látnivalók: a királyi palota impozáns maradványai, a mívesen faragott királyi fürdő, a Gal Vihara gránitba faragott buddhái, a gyönyörűen megmunkált hindu szobrok, a Buddha fog-ereklyéje fölé emelt Atada Ge vagy az 54 méter magas Rankot Vihara dagoba.

5. nap (dec. 29.): Hiriwadunna - Matale - Kandy

Reggeli után Hiriwadunna felé folytatjuk a programunkat. Hiriwadunna egy természetes szépségű, azonos nevű tó mellett fekszik. Falulátogatásra indulunk a vendégszerető helybeliekhez, megnézzük hogyan halásznak, majd elsétálunk az ültetvényeikhez és megismerjük, miként gazdálkodnak a földeken. Később egy ökör vontatta szekéren eljutunk egy falusi főzőbemutatóra is, majd utazunk tovább Kandy-be. Útközben Matale-ban, egy fűszerkertet ejtünk útba, ahol kóstolóval egybekötött bemutató és frissítő tea várja a vendégeket. Ezt követően érkezünk a hegyvidéki Kandy-be, a szingaléz királyok utolsó fellegvárába. Érkezés után vásárlási lehetőség. Este zenés-táncos folklórbemutató. Szállás Kandy-ben (1 éj).

Szállás: Amaya Hills Hotel 4*+

6. nap (dec. 30.): Kandy - Nuwara Eliya - Udawalawe

Reggeli után folytatjuk felfedezőutunkat Kandy-ben. Kandy legfőbb látnivalója az egykori Királyi Palota egyik épületében kialakított Szent Fog Temploma, ahol Buddha fog ereklyéjét őrzik. A templom mindmáig a buddhizmus egyik legfontosabb kultikus központja és szent zarándokhelye. Az ereklye a 4. században került Srí Lankára, majd az akkori fővárosban, Anuradhapurában helyezték el. A Szent Fog végül Kandy-be került. Továbbutazás Nuwara Eliya-ba, útközben felkeresünk egy helyi teatermesztő manufaktúrát is. Srí Lanka középső hegyvidékén, 1.868 méteres tengerszint fölötti magasságban, festői környezetben, zöldellő hegyek és völgyek, kanyargó teaültetvények között fekszik Nuwara Eliya (a Fény városa), mely egyben a sziget legfontosabb teatermelő vidékének központja is. Továbbutazás Udawalawe-be, szállás. (1 éj).

Szállás: Kithala Resort

7. nap (dec. 31.): Udawalawe - Galle - Ahungalla Beach

Reggeli után indulás az Udawalawe Nemzeti Parkba kirándulásra és vadlesre. Dzsip szafari az ország egyik legnagyobb nemzeti parkjában, melynek során elefántokkal, krokodilokkal, majmokkal, bivalyokkal és más vadállatokkal találkozhatunk. A program után továbbutazunk Galle-ba, az ókori kikötő- és kereskedővárosba, ahol megtekintjük az erődöt. A gyarmatosítás korából szinte teljesen épen maradt a Holland Erőd, falain belül az óvárossal, mely az UNESCO Világörökség része. Délután elfoglaljuk szállásunkat, ahol köszönteni fogjuk az Új Évet. Új évi vacsora a szállodában. 

Szállás Ahungalla Beach-en(3 éj).

Szállás: Heritance Ahungalla 5*

8. nap (jan. 1.): Ahungalla

Reggeli után szabadprogram, pihenés az óceán parton.

9-11. nap (jan. 2-4.): Ahungalla - Colombo - Budapest

Reggeli után szabadprogram, fürdőzési lehetőség. Késői kijelentkezés a szállodából, majd transzfer Colomboba, vacsora. A nap végeztével transzfer a repülőtérre. Az esti órákban indulunk haza Budapestre, hazaérkezés a reggeli órákban.


A programok és a szálloda változtatásának jogát irodánk fenntartja!


UNESCO Világörökségi helyszínek

  • Sigiriya ősi romjai
  • Dambulla Arany Temploma
  • Kandy Szent Városa
  • Galle óvárosa és erődrendszere

 

 

 

További információk:

Tervezett menetrend (változhat)

Légitársaság: Turkish Airlines

Odaút:
December 25. Budapest - Isztambul 20:20 - 00:20+1 TK 1038 
December 26. Isztambul - Colombo 02:10 - 15:15 TK 730 

Hazaút:
Január 3. Colombo - Isztambul 21:20 - 06:20+1 TK 731 
Január 4. Isztambul - Budapest  08:35 - 08:40 TK 1035 

Igény esetén Business osztályú helyek foglalhatók.

FONTOS! A légitársaság végzi a csoport ültetését a járatokra. Minden esetben kérjük, hogy az ülőhelyre vonatkozó egyéni kéréseiket (ablak, folyosó, stb.) legyenek szívesek a check-in pultnál jelezni.

 

Fizetési határidők

Egzotikus útjainknál az alábbi fizetési határidők érvényesek:

  • Az indulást megelőző, 60 napon túli foglalások esetén előlegként a teljes összeg 30%-a, illetve az útlemondási biztosítás díja fizetendő.
  • 60 nappal az indulás előtt (vagy a repülőjegyek véglegesítésekor) a repülőjegy fennmaradó 70%-a fizetendő.
  • 35 nappal az indulás előtt a szerződésen hátralékként fennmaradó összeg fizetendő.

 

Biztosítások

Útlemondási (storno) biztosítást minden szolgáltatás részvételi díjából számolunk. Az útlemondási biztosítás mértéke: 2,2%
Amennyiben az útlemondási és BBP (betegség-, baleset-, poggyász) biztosítást együtt rendelik meg, abban az esetben útlemondáskor az utast nem terheli önrész a következő esetekben:
Utas Covid-19 megbetegedése (ezen belül pl. indulást megelőző 14 napon belül pozitív PCR teszt eredmény esetén is), sürgősségi körházi fekvőbeteg gyógykezelése, elhalálozása, vagy a következő típusú baleseti sérülései: csonttörés, szalagszakadás, legalább III. fokú égési sérülés.
Minden egyéb esetben az önrész: 20%

A biztosításokról bővebben IDE KATTINTVA tájékozódhat.

További információk 2:


A világ egyik legkülönlegesebb országát, a könnycsepp alakú kicsiny szigetet az Indiai óceán öleli körbe. Ahogy mondani szoktam, Srí Lankán minden megtalálható, amire egy utazó vágyakozhat. Több ezer éves történelmének egyik különleges emléke Sigirya ősi sziklavára, ahova mindenképpen érdemes felmászni. Sosem fogom elfelejteni Anuradhapura ragyogóan hófehér sztupáját és az érzést, hogy maradnék, és csak üldögélnék, miközben elmerengenék e különleges kis ország múltján. Kandyben őrzik Buddha fogát, ezért évszázadok óta jelentős zarándokhely. A közeli hegyekben pedig zöldellő teaültetvényeken termesztik a világ legfinomabb teáját. Felejthetetlen élmény végignézni az elefántfürdetést, amint a menhelyen élő állatok a közeli folyóhoz sorjáznak és élvezettel lubickolnak a hűs vízben. Srí Lanka neve szingaléz eredetű, ,,sugárzó, fénylő ország". Aki ellátogat ide, része lesz ebben ragyogásban.

Ismerje meg Srí Lankát!

 

x Szilveszter Srí Lankán, tengerparti pihenéssel (Repülő)

Az ár tartalmazza:
a nemzetközi repülőjegyet illetékkel (melynek értéke kb. 350.000 Ft)a szállást helyi 4-5*-os szállodákban, kétágyas szobákbana félpanziós ellátást (reggeli és vacsora, italok nélkül)a szilveszteri gálavacsoráta megadott programokata belépőket a meghirdetett látnivalókhoza helyszíni közlekedést autóbusszala magyar nyelvű idegenvezetést

Az ár nem tartalmazza:
a vízumotkb. 15 000 Fta borravalókatkb. 55 USD/főaz útlemondási biztosítást (Covid fedezettel): 2,2% EGYÉB KÖLTSÉGEKEgyágyas felár176 000 FtBBP utasbiztosítás (EUB Biztosító) Top: 790 Ft/fő/nap Top Extra: 1.090 Ft/fő/nap

Szállás neve: Szilveszter Srí Lankán, tengerparti pihenéssel (Repülő)

Szilveszter Srí Lankán, tengerparti pihenéssel (Repülő) utazás foglalás

1

Válassza ki az indulási időpontot!

A naptárban szereplő árak minden esetben az adott napon foglalható legjobb alapárat jelölik és egy főre vonatkoznak!

Jelölések:

Nem foglalható

Foglalható dátum

Akciós ajánlat

Legjobb ár

2
3
3
4
PDF ↓ Lefoglalom
5
5


Az ár tartalmazza:
a nemzetközi repülőjegyet illetékkel (melynek értéke kb. 350.000 Ft)a szállást helyi 4-5*-os szállodákban, kétágyas szobákbana félpanziós ellátást (reggeli és vacsora, italok nélkül)a szilveszteri gálavacsoráta megadott programokata belépőket a meghirdetett látnivalókhoza helyszíni közlekedést autóbusszala magyar nyelvű idegenvezetést

Az ár nem tartalmazza:
a vízumotkb. 15 000 Fta borravalókatkb. 55 USD/főaz útlemondási biztosítást (Covid fedezettel): 2,2% EGYÉB KÖLTSÉGEKEgyágyas felár176 000 FtBBP utasbiztosítás (EUB Biztosító) Top: 790 Ft/fő/nap Top Extra: 1.090 Ft/fő/nap


leírásánál jelzett szolgáltatások

Felárak*:
  1. Sztornó biztosítás


* A választható szolgáltatások indulási időpontonként eltérőek lehetnek.
Még nem tudtál dönteni?
Iratkozz fel hírlevelünkre és segítünk
legújabb és legjobb ajánlatainkkal!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Elfogadom, hogy megadott személyes adataimat a Vista saját marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés, piackutatás és tájékoztatás céljára telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. sms, mms, e-mail), automatizált hívórendszeren keresztül, illetve postai úton felhasználja, valamint harmadik félnek átadhatja a hatályos jogszabályok szerint. Tudomásul veszem, hogy a marketing@vista.hu elektronikus címek(en) keresztül kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást.

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Alig várod, hogy újra utazhass? Akkor jó helyen jársz! Iratkozz fel és igyekszünk minden hasznos információt összegyűjteni számodra, amelyek segítségedre lesznek a járvány utáni következő úti célod megszervezésében.

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Küldés e-mailben
Szilveszter Srí Lankán, tengerparti pihenéssel (Repülő)

Szilveszter Srí Lankán, tengerparti pihenéssel (Repülő)

Srí Lanka, Körutazás Sri Lankán

Útazonosító: 161578

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használta szolgáltatásunkat!
Ajánlatkérés
Szilveszter Srí Lankán, tengerparti pihenéssel (Repülő)

Szilveszter Srí Lankán, tengerparti pihenéssel (Repülő)

Srí Lanka, Körutazás Sri Lankán

Útazonosító: 161578

Az ajánlatkérését továbbította a rendszer kollégáinkhoz!