Szingapúr, Bangkok, Észak-Thaiföld - csoportos út tengerparti pihenéssel Krabin 2018.12.27-2019.01.07.

Ft-tól/fő 559.000
Időpont: 2018.12.27 - 01.07
Legjobb ár: 559.000 Ft/fő-től Utazás időpontja: 2018.12.27 - 01.07
További árak és időpontok

Tartson velünk a Szingapúr, Bangkok, Észak-Thaiföld - csoportos út tengerparti pihenéssel Krabin 2018.12.27-2019.01.07. utazásra! A kiutazás repülővel történik. Az utazás időtartama 12 nap / 11 éjszaka. Az utazás legjobb alapára 559.000 Ft/fő.

Utazás alapadatai
Út típusa:Üdülés, Körutazás
Kiutazás:Repülő
Turnusok: 12 nap / 11 éjszaka
Utazás azonosítója:114797
Kívánságlistára teszem

Leírás:

Délkelet-Ázsia legjavát nyújtja szilveszteri utazásunk, amely során tapasztalt, jó helyismerettel rendelkező idegenvezetőnk segítségével merülhetünk el a térség jól és kevésbé ismert látványosságaiban. Az utazás bővelkedik épített és természeti látnivalókban, történelmi emlékekben és kulturális örökségekben is. Fedezze fel velünk a pezsgő, modern Szingapúrt, a hagyományokban gazdag, nyüzsgő thai fővárost, Bangkokot, Észak-Thaiföld gyöngyszemeit, Chiang Mait és Chiang Rait, valamint a laoszi-thai-burmai határvidéket! Pihenésképpen néhány kellemes napot töltünk Krabin, Dél-Thaiföld egyik legszebb és legsokoldalúbb, de turisták által kevésbé felkapott üdülőparadicsomában.

Az út kiemelt értékei:

 • Látnivalókban gazdag szilveszteri utazás, ahol jut idő a pihenésre is
 • Jó helyismerettel rendelkező, tapasztalt idegenvezető az út teljes időtartama alatt
 • Utazás Ázsiába és vissza kedvező menetrenddel, egy európai átszállással
 • Kényelmes, jó minőségű szálláshelyek, központi elhelyezkedéssel
   

Programok: 
 

december 27., csütörtök
Elutazás Budapestről a LOT légitársaság járatával, varsói átszállással Szingapúrba, Varsó és Szingapúr között az új Dreamliner géptípussal (17:05-18:25; 23:00-18:05, érkezés december 28-án).

december 28., péntek
A szingapúri érkezést követően transzfer a szállodába: Rendezvous Hotel 4*. Este szabad program a városban, lézer fényshow a Marina Bay Sands előtt.

december 29., szombat
Reggeli után autóbuszos és gyalogos városnézés során ismerkedünk a sokszínű Szingapúrral. Szinte elképzelhetetlen, hogy alig 100 évvel ezelőtt még cölöpházakkal teletűzdelt kis kikötő volt, ma pedig a leghatalmasabb bankok és társaságok felhőkarcolói állnak a központban, a modern sugárutak és üzletek mellett. A világon az egyik legmagasabb egy főre jutó GDP-vel büszkélkedő kis államban szigorú törvények védik a környezetet és a rendet. Felkeressük Little Indiát, a nyüzsgő indiai negyedet; Merliont, a Szingapúr folyó torkolatát és a város magját; Chinatownt, a kereskedőházairól ismert kínai negyedet, majd a felhőkarcolókat felsorakoztató üzleti negyedet. Túránk következő állmása az Orchidea Kert, ahol varázslatos környezetben sétálva gyönyörködhetünk a több mint ezer féle orchidea színpompás virágaiban.
Egy időre búcsút intünk Szingapúrnak: délután transzfer a repülőtérre, elutazás Bangkokba közvetlen járattal (17:05-18:30). Transzfer a szállodába: Ramada Plaza Menam Riverside Bangkok 4*.

december 30., vasárnap
Reggelit követően buszos és gyalogos városnézésre indulunk Bangkokban. A Chao Phraya folyó partján épült metropoliszt az ellentétek városának is nevezhetjük, hiszen remekül megférnek egymás mellett a hagyományos, cölöpökön álló házak és az aranyozott, csillogó templomok, a nyüzsgő piacok és a hatalmas bevásárlóközpontok, illetve a nagy forgalomban száguldó tuk-tukok és a modern Skytrain (magasvasút). Az út során felkeressük a thai főváros legfontosabb látnivalóit: a Wat Phra Kaew-t a smaragd Buddhával és a Királyi Palota együttesét, majd a Wat Phot a fekvő Buddhával. Este transzfer a repülőtérre, elutazás Észak-Thaiföldre, Chiang Raiba (20:20-21:45). Transzfer a szállodába: Nak Nakara Hotel 4*.

december 31., hétfő
Reggeli után egész napos kirándulást teszünk az Arany Háromszögbe: varázslatos tájakon jutunk el a thai-laoszi-burmai határvidékre, ahol a Mekong és a Ruak folyók találkoznak. Utunk első állomásaként felkeressük a Wat Rong Khunt, a csodálatos fehér templomot, amely Észak-Thaiföld egyedülálló építészeti alkotása. A teljes egészében fehér és apró üvegdarabokkal, gazdag díszítőelemekkel kirakott épületet a ,,thai Gaudi"-ként is emlegetett Kostipipat tervezte a 20. század végén. Utunkat folytatva, Mae Chan közelében meglátogatjuk a hegyek között megbúvó ősi törzsek falvait, ahol a helyiek szokásaival ismerkedünk. Az ősi város, Chiang Saen érintésével jutunk el a hármas határvidékre, amely természeti szépségén kívül hajdani ópium-kereskedelmi útvonalairól és az ezekhez kapcsolódó legendákról híres. A hegyen felkapaszkodva gyönyörű kilátás tárul elénk a Mekong folyóra, amin hajózva eljutunk a laoszi oldalon fekvő Don Saoba. Szabadidőnk során bepillantást nyerünk a helyiek mindennapjaiba és a piacon igazi különlegességekre is bukkanhatunk. Kirándulásunk utolsó állomása az Ópium Múzeum: a hagyományos kiállítás multimédiás elemekkel elegyítve nyújt átfogó ismeretet, kezdve az Arany Háromszög történetével és az ópium eredetével, az ópiumháborúkon, a drogcsempészek történetein át, egészen az ellenük való küzdelemig és az ópium hatásáig. A késő délutáni visszaúton már Chiang Maiba, Észak-Thaiföld fővárosába érkezünk. Bejelentkezés a szállodába: Empress Hotel 4*.

Kötelező ünnepi büfévacsora a szállodában: 29 000 Ft/fő.

Késő este és éjjel szabadidő, a szilveszter éjjelt akár a belvárosban is tölthetjük, ahol tűzijátékokkal köszöntik a nyugati újévet.

január 1., kedd
Reggeli, majd szabadidő Chiang Maiban, lehetőség a város egyéni felfedezésére vagy fél napos fakultatív kirándulás a Doi Suthep Nemzeti Parkba: 75 USD/fő (helyben fizetendő).
Buszunkkal 1 060 méter magasra kapaszkodunk fel, hogy megcsodáljuk a Wat Prathat templomot. A 14. századi építmény bejáratához 306 lépcsőfok vezet fel, a templom Buddhája pedig Chiang Mai szimbólumává vált. A komplexumban több szentély, aranyozott oszlopsorok, gongok és csengők sorakoznak. Gyönyörű kilátás nyílik innen a környező vidékre és az alattunk fekvő városra.

január 2., szerda
Reggeli után transzfer a repülőtérre, majd elutazás Krabira (11:30-13:30). Transzfer a szállodába: Krabi Thai Village Resort 4*. Délután szabadidő.

január 3., csütörtök
Reggeli, szabadidő a tengerparton vagy egész napos fakultatív kirándulás Phi Phi szigetére, ebéddel: 25 000 Ft/fő.
Reggeli után hajóval közelítjük meg a mészkőhegyekkel, barlangokkal, hosszú homokos partszakaszokkal tarkított szigetcsoportot. Phi Phire érve felkeressük a Maya Bayt, a Pileh barlangot és a Majmok partját. Ebéd után strandolási lehetőség a fehér homokos tengerparton, majd visszahajózás Krabira.

január 4., péntek
Reggeli, szabadidő a tengerparton vagy Négy sziget túra - egész napos fakultatív kirándulás ebéddel: 19 000 Ft/fő.
Első megállónk Tab, amely valójában két kisebb szigetből áll, és a köztük húzódó homokpad apálykor válik láthatóvá. Kai szigetén gyönyörű sziklaalakzatokra bukkanhatunk és gazdag tengeri élővilágban gyönyörködhetünk. Piknik ebédünket Poda szigetén költjük el, amely hófehér homokos strandjairól és kristálytiszta vizéről ismert, fantasztikus lehetőséget nyújtva az úszás és a sznorkeling szerelmeseinek. Délután felkeressük a Phranang barlangot és tengerpartot, majd visszahajózunk Krabira.

január 5., szombat
Reggeli, majd kijelentkezés a szállodából. Transzfer a repülőtérre, elutazás Szingapúrba (10:05-12:55), bejelentkezés a szállodába: Rendezvous Hotel 4*. Délután szabadidő a város további felfedezésére.

január 6., vasárnap
Reggeli a szállodában, majd délelőtt szabadidő Szingapúrban vagy Reggeli az orangutánokkal - fél napos fakultatív program: 75 USD/fő (helyben fizetendő).
A szingapúri állatkert kötelező látnivalója a városnak, ahol az állatok nem ketrecben, hanem szabadon élnek, így még közelebbi ismerkedési lehetőséget nyújtanak a hétköznapi embernek. Délelőtti büféétkezésünket egy barátságos orangután családdal költhetjük el, miközben megfigyelhetjük szokásaikat, viselkedésüket.
Kijelentkezés a szállodából, majd délután felkeressük Szingapúr első számú városi rekreációs területét, a Gardens by the Bay-t. A 101 hektáron elterülő parkot a tengertől visszahódított területeken építették fel, és jellegzetes képet alkot 18, napenergiával megvilágított ,,szuperfájával". Az esti hang- és fényjátékkal búcsúzunk Szingapúrtól. Transzfer a repülőtérre.

január 7., hétfő
Hazautazás a LOT légitársaság  járataival, varsói átszállással (00:05-06:15; 10:50-12:10).

Az ár tartalmazza:
 

 • Oda-vissza repülőjegy a Budapest-Szingapúr útvonalon, átszállással
 • Repülőjegy Szingapúr-Bangkok útvonalon
 • Repülőjegy Bangkok-Chiang Rai útvonalon
 • Repülőjegy Chiang Mai-Krabi útvonalon
 • Repülőjegy Krabi-Szingapúr útvonalon
 • Egy db kézipoggyász és egy db feladott poggyász (max. 20 kg)
 • Különbusz a transzferek és a kirándulások során
 • Szállás Szingapúrban a 4*-os Rendezvous szállodában, kétágyas superior szobában
 • Szállás Bangkokban a 4*-os Ramada Plaza Menam Riverside szállodában, kétágyas deluxe szobában
 • Szállás Chiang Raiban a 4*-os Nak Nakara szállodában, kétágyas executive szobában
 • Szállás Chiang Maiban a 4*-os Empress szállodában, kétágyas superior szobában
 • Szállás Krabin a 4*-os Krabi Thai Village Resort szállodában, kétágyas deluxe szobában
 • Bőséges büféreggeli a szállodákban
 • Magyar idegenvezető az út teljes időtartama alatt
 • Városnézések a szükséges belépőkkel

Az ár nem tartalmazza:
 

 • Repülőtéri illetékek: 179 000 Ft/fő
 • Kötelező szilveszteri vacsora a szállodában: 29 000 Ft/fő
 • Szervizdíj (helyszínen fizetendő kötelező borravaló): 50 USD/fő
 • Egyéb ellátás, személyes kiadások

 

Egyéb tudnivalók:

 • Minimum csoportlétszám: 20 fő.
 • Minimum létszám a fakultatív kirándulásokon: 15 fő.
 • Útlemondási biztosítás (választható) 1,7%.
 • Egy fő utazása esetén egyágyas felár fizetendő: 190 000 Ft/fő.

x
Szállás neve: Szingapúr, Bangkok, Észak-Thaiföld - csoportos út tengerparti pihenéssel Krabin 2018.12.27-2019.01.0

Szingapúr, Bangkok, Észak-Thaiföld - csoportos út tengerparti pihenéssel Krabin 2018.12.27-2019.01.07. utazás foglalás

1

Válassza ki az indulási időpontot!

A naptárban szereplő árak minden esetben az adott napon foglalható legjobb alapárat jelölik és egy főre vonatkoznak!

Jelölések:

Nem foglalható

Foglalható dátum

Akciós ajánlat

Legjobb ár

2
3
3
4
Lefoglalom
5
5Utazás repülőgéppel
Szállás
Ellátás megadott szerint
Idegenvezető
leírásánál jelzett szolgáltatások
Repülőtéri illeték
Útlemondási biztosítás
Egyéb leírás szerint
leírásánál jelzett szolgáltatások

Felárak*:
 1. EUB Nívó betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás 5.400 Ft fő
 2. EUB Top betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás 7.080 Ft fő
 3. EUB Top Extra betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás 11.280 Ft fő
 4. Reptéri illeték 179.000 Ft fő
 5. Szervizdíj - kötelező borravaló 50 Ft fő
 6. Szilveszteri büfévacsora a szállodában 29.000 Ft fő
 7. Sztornó biztosítás 1,70 % fő* A választható szolgáltatások indulási időpontonként eltérőek lehetnek.
Iratkozz fel Te is
hírlevelünkre!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Küldés e-mailben
Szingapúr, Bangkok, Észak-Thaiföld - csoportos út tengerparti pihenéssel Krabin 2018.12.27-2019.01.07.

Szingapúr, Bangkok, Észak-Thaiföld - csoportos út tengerparti pihenéssel Krabin 2018.12.27-2019.01.07.

Thaiföld, Bangkok+Krabi

Útazonosító: 114797

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használta szolgáltatásunkat!
Ajánlatkérés
Szingapúr, Bangkok, Észak-Thaiföld - csoportos út tengerparti pihenéssel Krabin 2018.12.27-2019.01.07.

Szingapúr, Bangkok, Észak-Thaiföld - csoportos út tengerparti pihenéssel Krabin 2018.12.27-2019.01.07.

Thaiföld, Bangkok+Krabi

Útazonosító: 114797

Az ajánlatkérését továbbította a rendszer kollégáinkhoz!