Tengerpartok és hegyek mentén - Repülj és vezess Costa Ricában!

Legjobb ár: 0 Ft/-től Utazás időpontja: -
További árak és időpontok

Tartson velünk a Tengerpartok és hegyek mentén - Repülj és vezess Costa Ricában! utazásra! A kiutazás történik. Az utazás időtartama nap nonstop utazással.

Kívánságlistára teszem

Latin-Amerika, Costa Rica, San Jose

Costa Rica megér egy körutazást! A földrajzilag igen változatos ország elsősorban természeti értékei miatt kiemelkedő, találhatunk itt varázslatos hangulatú kis településeket, gyönyörű strandokat és izgalmas esőerdőket is. Fedezzen fel mesés vidékeket egy élménydús 9 napos program keretében!

Program:

San José | Arenal | Monteverde | Manuel Antonio | San José

1. nap
Érkezés Costa Ricába, az autó felvétele a repülőtéren majd az eligazítás után indulás San José-ba. Szállás a Best Western Irazú Hotelben vagy hasonló kategóriában.

2. nap
Reggeli a szálláshelyen, majd indulás Arenalba. Kérjük vegye figyelembe, hogy az autóút San José-ből Arenalig körülbelül 3 órát vesz igénybe és érdemes még sötétedés előtt érkezni. Szállás a Los Lagos Hotelben vagy hasonló kategóriában.

3. nap
Töltse a napot pihenéssel vagy valamilyen élménydús helyi programmal. Ha igazán különlegessé szeretné tenni ezt a napot látogasson el az Arenal Volcano Nemzeti Parkba. Szállás a Los Lagos Hotelben vagy hasonló kategóriában.

4. nap
Reggeli után autózzon a misztikus Monteverde felé, ahol rengeteg látnivaló és természeti csoda vár az idelátogatókra. Az utazás Arenaltól Monteverde-ig körülbelül 4 órát vesz igénybe. Szállás a Cloud Forest Hotelben vagy hasonló kategóriában.

5. nap
A mai napon érdemes ellátogatni a Monteverde Cloud Forest Rezervátumba, mely a világ egyik leghíresebb felhőerdeje, valamint a kolibri kertbe. Szállás a Cloud Forest Hotelben vagy hasonló kategóriában.

6. nap
Reggeli után vezessen Manuel Antonioba, érdemes figyelembe venni, hogy ez az utazás körülbelül 4 óra autózást vesz igénybe. Szállás a Tabulia Hotelben vagy hasonló kategóriában.

7. nap
A mai napot áldozza a helyi látnivalók felfedezésére. Ajánlott program: Manuel Antonio Nemzeti Park és strand, mely csupán pár percre található a szálláshelytől. Szállás a Tabulia Hotelben vagy hasonló kategóriában.

8. nap
Reggeli a hotelben, majd folytatódhat a csodálatos vidék felfedezése, vagy akár töltheti idejét pihentető strandolással is. A délután folyamán visszaindulás San José-ba. Szállás a Best Western Irazú Hotelben vagy hasonló kategóriában.

9. nap
Búcsú Costa Ricától, indulás a reptérre, mely körülbelül 20 percnyi autóútra található a szállástól. Kérjük érkezzen a repülőtérre a gép indulása előtt legalább 3 órával.

 

Várható szállodák az út során:

San José - Best Western Irazu (2 éjszaka)

Arenal - Los Lagos (2 éjszaka)

Monteverde - Cloudforest Lodge (2 éjszaka)

Manuel Antonio - Tabulia Tree (2 éjszaka)

Szállás neve: Tengerpartok és hegyek mentén - Repülj és vezess Costa Ricában!
Az összes indulási időpont elmúlt, vedd fel velünk a kapcsolatot!
Még nem tudtál dönteni?
Iratkozz fel hírlevelünkre és segítünk
legújabb és legjobb ajánlatainkkal!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Elfogadom, hogy megadott személyes adataimat a Vista saját marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés, piackutatás és tájékoztatás céljára telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. sms, mms, e-mail), automatizált hívórendszeren keresztül, illetve postai úton felhasználja, valamint harmadik félnek átadhatja a hatályos jogszabályok szerint. Tudomásul veszem, hogy a marketing@vista.hu elektronikus címek(en) keresztül kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást.

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Küldés e-mailben
Tengerpartok és hegyek mentén - Repülj és vezess Costa Ricában!

Tengerpartok és hegyek mentén - Repülj és vezess Costa Ricában!

Costa Rica, arenal

Útazonosító: 102818

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használta szolgáltatásunkat!
Ajánlatkérés
Tengerpartok és hegyek mentén - Repülj és vezess Costa Ricában!

Tengerpartok és hegyek mentén - Repülj és vezess Costa Ricában!

Costa Rica, arenal

Útazonosító: 102818

Az ajánlatkérését továbbította a rendszer kollégáinkhoz!