Tengerpartok és hegyek mentén - Repülj és vezess Costa Ricában!

Legjobb ár: 0 Ft/-től Utazás időpontja: -
További árak és időpontok

Tartson velünk a Tengerpartok és hegyek mentén - Repülj és vezess Costa Ricában! utazásra! A kiutazás történik. Az utazás időtartama nap nonstop utazással.

Kívánságlistára teszem

Latin-Amerika, Costa Rica, San Jose

Costa Rica megér egy körutazást! A földrajzilag igen változatos ország elsősorban természeti értékei miatt kiemelkedő, találhatunk itt varázslatos hangulatú kis településeket, gyönyörű strandokat és izgalmas esőerdőket is. Fedezzen fel mesés vidékeket egy élménydús 9 napos program keretében!

Program:

San José | Arenal | Monteverde | Manuel Antonio | San José

1. nap
Érkezés Costa Ricába, az autó felvétele a repülőtéren majd az eligazítás után indulás San José-ba. Szállás a Best Western Irazú Hotelben vagy hasonló kategóriában.

2. nap
Reggeli a szálláshelyen, majd indulás Arenalba. Kérjük vegye figyelembe, hogy az autóút San José-ből Arenalig körülbelül 3 órát vesz igénybe és érdemes még sötétedés előtt érkezni. Szállás a Los Lagos Hotelben vagy hasonló kategóriában.

3. nap
Töltse a napot pihenéssel vagy valamilyen élménydús helyi programmal. Ha igazán különlegessé szeretné tenni ezt a napot látogasson el az Arenal Volcano Nemzeti Parkba. Szállás a Los Lagos Hotelben vagy hasonló kategóriában.

4. nap
Reggeli után autózzon a misztikus Monteverde felé, ahol rengeteg látnivaló és természeti csoda vár az idelátogatókra. Az utazás Arenaltól Monteverde-ig körülbelül 4 órát vesz igénybe. Szállás a Cloud Forest Hotelben vagy hasonló kategóriában.

5. nap
A mai napon érdemes ellátogatni a Monteverde Cloud Forest Rezervátumba, mely a világ egyik leghíresebb felhőerdeje, valamint a kolibri kertbe. Szállás a Cloud Forest Hotelben vagy hasonló kategóriában.

6. nap
Reggeli után vezessen Manuel Antonioba, érdemes figyelembe venni, hogy ez az utazás körülbelül 4 óra autózást vesz igénybe. Szállás a Tabulia Hotelben vagy hasonló kategóriában.

7. nap
A mai napot áldozza a helyi látnivalók felfedezésére. Ajánlott program: Manuel Antonio Nemzeti Park és strand, mely csupán pár percre található a szálláshelytől. Szállás a Tabulia Hotelben vagy hasonló kategóriában.

8. nap
Reggeli a hotelben, majd folytatódhat a csodálatos vidék felfedezése, vagy akár töltheti idejét pihentető strandolással is. A délután folyamán visszaindulás San José-ba. Szállás a Best Western Irazú Hotelben vagy hasonló kategóriában.

9. nap
Búcsú Costa Ricától, indulás a reptérre, mely körülbelül 20 percnyi autóútra található a szállástól. Kérjük érkezzen a repülőtérre a gép indulása előtt legalább 3 órával.

 

Várható szállodák az út során:

San José - Best Western Irazu (2 éjszaka)

Arenal - Los Lagos (2 éjszaka)

Monteverde - Cloudforest Lodge (2 éjszaka)

Manuel Antonio - Tabulia Tree (2 éjszaka)

Szállás neve: Tengerpartok és hegyek mentén - Repülj és vezess Costa Ricában!
Még nem tudtál dönteni?
Iratkozz fel hírlevelünkre és segítünk
legújabb és legjobb ajánlatainkkal!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Elfogadom, hogy megadott személyes adataimat a Vista saját marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés, piackutatás és tájékoztatás céljára telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. sms, mms, e-mail), automatizált hívórendszeren keresztül, illetve postai úton felhasználja, valamint harmadik félnek átadhatja a hatályos jogszabályok szerint. Tudomásul veszem, hogy a marketing@vista.hu elektronikus címek(en) keresztül kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást.

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Küldés e-mailben
Tengerpartok és hegyek mentén - Repülj és vezess Costa Ricában!

Tengerpartok és hegyek mentén - Repülj és vezess Costa Ricában!

Costa Rica, arenal

Útazonosító: 102818

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használta szolgáltatásunkat!
Ajánlatkérés
Tengerpartok és hegyek mentén - Repülj és vezess Costa Ricában!

Tengerpartok és hegyek mentén - Repülj és vezess Costa Ricában!

Costa Rica, arenal

Útazonosító: 102818

Az ajánlatkérését továbbította a rendszer kollégáinkhoz!