Transzszibériai vasút Burjátföldtől a Csendes-óceánig (Repülő)

Ft-tól/fő 641.000
Időpont: 2022.08.12 - 08.20
Legjobb ár: 641.000 Ft/fő-től Utazás időpontja: 2022.08.12 - 08.20
További árak és időpontok

Tartson velünk a Transzszibériai vasút Burjátföldtől a Csendes-óceánig (Repülő) utazásra! A kiutazás repülővel történik. Az utazás időtartama 9 nap / 8 éjszaka. Az utazás legjobb alapára 641.000 Ft/fő.

Utazás alapadatai
Út típusa:Körutazás
Kiutazás:Repülő
Turnusok: 9 nap / 8 éjszaka
Utazás azonosítója:148391

Oroszország

Info:

[r]repülővel, menetrend szerinti járattal, átszállással

3-4*os szállodákban, kétágyas szobákban és vonaton

a szállodákban reggeli, 1 alkalommal ebéd, a vonaton önellátás

1. A program Ulan-Udétól a transzszibériai vasút végső állomásáig, Vlagyivosztokig viszi az utasainkat.

2. A körutazás az július 31-én induló Transzszibériai vasút és a Bajkál tó programunkkal összeköthető.

3. A vlagyivosztoki Szafari Parkban egy különleges állatot, amely a világnak már csak ezek a pontján lelhető fel, a szibériai tigrist tekinthetjük meg.

 

Természeti látnivalók

Magyar nyelvű idegenvezetéssel

2022-évre vonatkozó árak és dátumok tájékoztató jellegűek! Várható véglegesítés: 2021. decemberben.

A körutazás a 2022.július 31-én induló Transzszibériai vasút és a Bajkál-tó programunkkal összeköthető. Árajánlatért érdeklődjön kollégánknál.

Leiras:

1-2. nap: Bécs - Ulan-Ude - Ivolginszkij Dacan

Indulás Budapestről, a Blaha Lujza térről a hajnali órákban különjáratú autóbusszal. Elutazás Bécsből Ulan-Udéba menetrend szerinti repülőjárattal, moszkvai átszállással. Éjszaka a repülőn. Másnap reggeli érkezés Ulan-Ude-ba, Burjátföld fővárosába, Oroszország kelet-szibériai részére. Érkezés követően autóbuszos városnézés. Továbbutazás Ivolginszkij Dacan kolostor épületegyüttesébe, az orosz buddhizmus központjába. A buddhista egyetemeken a dacan ,,kar"-t jelent, ahol filozófiát és orvostudományt tanítanak. Oroszországban ez a név a buddhista kolostort jelenti. Ivolginszkij Dacant a második világháború után egy házból alakították ki, melyet egy gazdag burját család adományozott a szerzetesek részére. Az átalakítást az önkéntesek és buddhista lámák végezték. Sok év elmúltával a kis házból egy nagy komplexum lett, 8 épülettel, templomok, könyvtár és Oroszország egyetlen buddhista egyeteme, ahol filozófiát és hagyományos tibeti orvostudományt tanítanak. Ezután ebéd, ismerkedés a burját konyhával. A városnézés folytatása Ulán-Ude-ben. Szállás Ulán-Ude-ben, szállodában.

3-4.nap: Utazás vonattal Birobidzsánba

Kora reggel kijelentkezés a szállodából. Transzfer a pályaudvarra, utazás Birobidzsánba, 2 éjszaka a vonaton. Az utazás során az ablakból a gyönyörű orosz táj suhan el a szemünk előtt, sűrű erdőségek, illetve a végtelen tajga. Menetrend szerinti vonattal megyünk, ennek köszönhetően közvetlen kapcsolatban leszünk az orosz emberekkel és kultúrával, megismerkedhetünk a helyi szokásokkal vagy pihenhetünk. Idegenvezetőnk bővebben mesél az orosz hagyományokról és orosz nyelvleckéket tart.

5. nap: Birobidzsán - Habarovszk

Kora délután érkezés Birobidzsánba, ahol autóbuszos városnézésen veszünk részt. A város a kínai határ közelében helyezkedik el. A 30-as években Sztálin népáttelepítése során jött létre a Zsidó autonóm terület, melynek Birobidzsán lett a fővárosa. Itt alapították meg az első zsidó színházat, ahol héber nyelven lehetett előadásokat tartani. Létrejöttek iskolák és könyvtárak, ahol a zsidó nyelvet szintén használhatták. A vasútállomáson a város nevét héber nyelven láthatjuk, a pályaudvar előtt pedig egy hatalmas menóra áll. Továbbutazás autóbusszal Habarovszkba. Szállás Habarovszkban, szállodában.

6. nap: Habarovszk - Utazás vonattal Vlagyivosztokba

Reggeli után kijelentkezés a szállodából, és indulás az autóbuszos városnézésre. Habarovszk a második legnagyobb távol-keleti orosz város Vlagyivosztok után. A város az Amur folyó jobb partján fekszik és az Európát és Ázsiát összekötő útvonalak a városon keresztül haladtak. Habarovszk egy kikötőváros, világos és kellemes környezettel. A város klímája nem egy tipikus szibériai városra jellemző, ugyanis több különleges növény is van a régióban, mint például cédrusok vagy japán cseresznyefa. Hajókirándulás az Amur folyón. Ezt követően séta a folyóparton, illetve a Muravjev-Amurszkij park látogatása. Szabadidő a városban, vásárlási lehetőséggel. Transzfer pályaudvarra, indulás Vlagyivosztokba. Éjszaka a vonaton.

7. nap: Vlagyivosztok

Reggeli érkezés Vlagyivosztokba. A 600.000 fős, hatalmas kikötőváros a legnagyobb település az orosz Távol-Keleten. Ez a város az utolsó megállója a hosszú transzszibériai vasútvonalnak, innen Moszkva 9288 km-re található. Városnézés Vlagyivosztokban, melynek során nem csak a legfontosabb nevezetességeket, hanem a vlagyivosztoki erődöt és az 1936-ban gyártott, 42 fős C-56 orosz tengeralattjárót is megtekintjük. A tengeralattjáró a Csendes-óceáni flottában teljesített szolgálatot a második világháború idején, de ma már a szárazföldön ,,pihen". A hajó első részében a hajó történetét, csatáit és bevetéseit elevenítik fel, míg a második részen a lakótereket és fegyvereket láthatunk.Délután transzfer a szállodába. Szabadidő a város egyéni felfedezésére. Szállás Vlagyivosztokban, szállodában (2 éj).

8-9. nap: Orosz sziget - Szafari Park - Vlagyivosztok - Budapest

Reggeli után a vlagyivosztoki Szafari Parkot keressük fel, ahol a szibériai tigris látható, amely a világnak már csak ezen a kis részén található meg. Egy bekerített kifutóban, egy hídról tekinthetjük meg ezt a fenséges állatot. Ezután átutazunk az Orosz-szigetre, ahol a Voroshilov Novoszilcevszkij üteget keressük fel. Másnap transzfer repülőtérre, hazautazás menetrend szerinti járattal, moszkvai átszállással Budapestre.

 

Programok:

Ehhez a körutazáshoz nem tartozik fakultatív program, a részvételi díj minden programot tartalmaz.

További információk:

Utazás a vonaton

Menetrend szerinti vonatokkal utazunk, amelyeket a helyi lakosok is használnak, tehát ezek nem turista vonatok.

Elhelyezés a vonaton
Az elhelyezés a vonaton 4 ágyas fülkékben történik. Akik kifizették a kétágyas vagy az egyágyas felárat, azok négyágyas fülkében kerülnek elhelyezésre, csak ketten vagy egyedül (a fizetett felárnak megfelelően). Irodánk törekszik arra, hogy a csoport tagjait egy fülkében helyezze el, de ez nem jelenti azt, hogy egy fülkében csak azonos neműek kerülhetnek elhelyezésre. Előfordulhat az is, hogy a csoport létszáma vagy a szabad vonathelyek miatt, olyan utasok is lesznek a fülkében, akik nem a csoportunk tagjai.
TIPP - Sokszor előfordul, hogy egy 3 főből álló társaság megvásárolja a negyedik utas helyét, hogy ne legyenek egy fülkében idegennel.
A 4 ágyas fülkékben 2 alsó és 2 felső ágy található. Utas kívánságként fel tudjuk venni az igényt arra, hogy az utazó alsó vagy felső ágyat kér, de a kívánságot nem tudjuk garantálni. Az utas kívánságokat időrendi sorrendben tudjuk figyelembe venni.

Csomagok a vonaton.
Megkérjük az utasainkat arra, hogy a lehető legkevesebb poggyásszal utazzanak! A vonatról történő le- és felszállásnál mindenkinek önmagának kell emelnie és vinnie a csomagját. Az átszállásoknál esetleg lépcsőzni is kell, illetve a vonatfülkékben a nagyméretű csomagoknak nem lesz hely. Bizonyos állomások esetében felújítási munkálatok zajlanak, emiatt a vonattól nagyobb kerülővel juthatnak el az autóbuszhoz vagy az autóbusztól a vonathoz.

Tisztálkodás a vonaton
A vonaton csak WC és kézmosó áll rendelkezésre, minimális tisztálkodási lehetőséggel. Érdemes a poggyászukba szappant, WC papírt, kéztörlő törülközőt és fertőtlenítő ,,higi" kendőt bekészíteni. Az éjszakai alváshoz takarót és ágyneműt biztosítanak.

Étkezés a vonaton
Az étkezés a vonaton kétféleképpen történik. Az egyik lehetőség az étkező kocsiban való fogyasztás, a másik pedig az önellátás. Elsősorban önellátásra készüljenek, mert az étkező kocsi megléte kiszámíthatatlan. Az önellátás úgy oldható meg, hogy a vonat indulása előtt mindenki vesz magának ennivalót. A csoportunk ebből a célból be fog menni élelmiszerüzletekbe, ahol bevásárolhatnak maguknak. Evőeszközöket és az étkezéshez szükséges holmikat készítsenek be a poggyászukba. A vonaton a vagonokban ivásra alkalmas forró vizet biztosítanak.

A vonaton tilos a dohányzás és az alkoholfogyasztás.

 

Transzszibériai vasút Burjátföldtől a Csendes-óceánig körutazás kiegészítő utazási feltételei:

Ezen program esetében az előleg mértéke 40%.
A vonatjegyek lefoglalásához az útlevelek másolata szükséges, kérjük, már a megrendeléskor adják le a kollégáinknak.
A vonatjegyek jegykiállítás után nem visszatéríthetők. A vonatjegyeket 95 nappal az indulást megelőzően állítjuk ki.

A körutazás a 2021. augusztus 4-én induló Transzszibériai vasút és a Bajkál-tó programunkkal összeköthető.

 

Beutazási feltételek

Folyamatosan frissülő beutazási feltételekről ITT tájékozódhat. 

Várható menetrend (változhat)

A légitársaságok fenntartják a jogot a menetrend változtatásra.

Vízum 

Magyar állampolgároknak Oroszországba történő utazáshoz vízum szükséges. 

Mi szükséges az vízumhoz?
- Az eredeti útlevél. Az útlevél érvényességének 6 hónappal meg kell haladnia a hazaút dátumát. Új útlevél készíttetése szükséges, amennyiben szakadt oldal van az útlevélben, főleg a fényképes lapnál.

- 1 db fél évnél nem régebbi színes igazolványkép, 3,5 x 4,5 cm-es szembe nézetű (a vállak is szembe legyenek), kizárólag fehér hátterű.

- Betegség-, baleset-, poggyászbiztosítás (BBP) a teljes kint tartózkodás idejére.

További tájékoztatással kapcsolatban forduljanak kollégáinkhoz.

 

Útlemondási és BBP (betegség-, baleset-, poggyász) biztosítás

Útlemondási (storno) biztosítást minden szolgáltatás részvételi díjából számolunk. Az útlemondási biztosítás mértéke: 2,2%
Választható 4%-os mértékű Z1 útlemondási biztosítás is, amely esetében a Covid-19 fertőzés kapcsán hatósági karanténba kerülés biztosítási eseménynek számít. Vagyis, ha valaki az utazását megelőző 10 napban hatósági karanténba kerülne Covid-pozitivitása miatt, az számíthat a biztosító segítségére.
Amennyiben az útlemondási és BBP biztosítást együtt rendelik meg, abban az esetben útlemondáskor az utast nem terheli önrész.
A biztosításokről bővebben IDE KATTINTVA tájékozódhat.

 

A program indításához szükséges minimális létszám 15 fő, maximális létszám 30 fő.

Az étkezések helyi éttermekben: kb. 5-15 Euro/alkalom

További információk 2:

Ismerje meg a Transzszibériai vasutat

x Transzszibériai vasút Burjátföldtől a Csendes-óceánig (Repülő)

Az ár tartalmazza:
a repülőjegyet illetékkel, személyenként 1 db kézipoggyásszal és 1 db max. 23 kg-os feladható bőrönddel (melynek értéke: kb. 265.000 Ft)a vonatjegyeketa városokban 3-4*-os szállodai elhelyezést reggelivel1 alkalommal ebédeta megadott programokata szükséges transzfereketa magyar nyelvű idegenvezetést

Az ár nem tartalmazza:
a vízumdíjat 21.000 Ftaz útlemondási biztosítást2,2% (vagy COVID-19 fedezettel: 4%)az előzetesen egyénileg elvégzendőPCR teszt költségét EGYÉB KÖLTSÉGEKEgyágyas felárszállodai elhelyezés eseténkb. 95.700 Ft4 fős hálófülke felár2 fő részére a vonatonkb. 82.000 Ft/fő4 fős hálófülke felár3 fő részére a vonatonkb. 27.500 Ft/főEgyágyas hálófülke felár a vonaton195.000 FtBBP biztosítás (Aegon)- Basic: 590 Ft/fő/nap- Extra: 790 Ft/fő/nap- Exclusive: 1.090 Ft/fő/nap 

Szállás neve: Transzszibériai vasút Burjátföldtől a Csendes-óceánig (Repülő)

Transzszibériai vasút Burjátföldtől a Csendes-óceánig (Repülő) utazás foglalás

1

Válassza ki az indulási időpontot!

A naptárban szereplő árak minden esetben az adott napon foglalható legjobb alapárat jelölik és egy főre vonatkoznak!

Jelölések:

Nem foglalható

Foglalható dátum

Akciós ajánlat

Legjobb ár

2
3
3
4
PDF ↓ Lefoglalom
5
5


Az ár tartalmazza:
a repülőjegyet illetékkel, személyenként 1 db kézipoggyásszal és 1 db max. 23 kg-os feladható bőrönddel (melynek értéke: kb. 265.000 Ft)a vonatjegyeketa városokban 3-4*-os szállodai elhelyezést reggelivel1 alkalommal ebédeta megadott programokata szükséges transzfereketa magyar nyelvű idegenvezetést

Az ár nem tartalmazza:
a vízumdíjat 21.000 Ftaz útlemondási biztosítást2,2% (vagy COVID-19 fedezettel: 4%)az előzetesen egyénileg elvégzendőPCR teszt költségét EGYÉB KÖLTSÉGEKEgyágyas felárszállodai elhelyezés eseténkb. 95.700 Ft4 fős hálófülke felár2 fő részére a vonatonkb. 82.000 Ft/fő4 fős hálófülke felár3 fő részére a vonatonkb. 27.500 Ft/főEgyágyas hálófülke felár a vonaton195.000 FtBBP biztosítás (Aegon)- Basic: 590 Ft/fő/nap- Extra: 790 Ft/fő/nap- Exclusive: 1.090 Ft/fő/nap 


leírásánál jelzett szolgáltatások

Felárak*:
  1. 1 fős vonat felár kb. 195.000 Ft/fő
  2. BBP Basic biztosítás 4.860 Ft/fő
  3. BBP Exclusive biztosítás 8.190 Ft/fő
  4. BBP Extra biztosítás 6.390 Ft/fő
  5. Kétágyas hálófülke felára 82.000 Ft/fő
  6. Sztornó biztosítás


* A választható szolgáltatások indulási időpontonként eltérőek lehetnek.
Még nem tudtál dönteni?
Iratkozz fel hírlevelünkre és segítünk
legújabb és legjobb ajánlatainkkal!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Elfogadom, hogy megadott személyes adataimat a Vista saját marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés, piackutatás és tájékoztatás céljára telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. sms, mms, e-mail), automatizált hívórendszeren keresztül, illetve postai úton felhasználja, valamint harmadik félnek átadhatja a hatályos jogszabályok szerint. Tudomásul veszem, hogy a marketing@vista.hu elektronikus címek(en) keresztül kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást.

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Alig várod, hogy újra utazhass? Akkor jó helyen jársz! Iratkozz fel és igyekszünk minden hasznos információt összegyűjteni számodra, amelyek segítségedre lesznek a járvány utáni következő úti célod megszervezésében.

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Küldés e-mailben
Transzszibériai vasút Burjátföldtől a Csendes-óceánig (Repülő)

Transzszibériai vasút Burjátföldtől a Csendes-óceánig (Repülő)

Oroszország, Körutazás Oroszországban

Útazonosító: 148391

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használta szolgáltatásunkat!
Ajánlatkérés
Transzszibériai vasút Burjátföldtől a Csendes-óceánig (Repülő)

Transzszibériai vasút Burjátföldtől a Csendes-óceánig (Repülő)

Oroszország, Körutazás Oroszországban

Útazonosító: 148391

Az ajánlatkérését továbbította a rendszer kollégáinkhoz!