Találatok szűrése (0)
Szabadszavas
Ár szerint
Dátum szerint (Indulási időpontok)
Utazás módja
Programhossz
Szálláskategória
Ellátás
Vista tipp
Lista nézet Táblázatos nézet

A város vagy tájegység klímatáblázatának megtekintéséhez kérjük, válasszon az alábbi listából!
Az aktuális időjárási előrejelzés megtekintéséhez a Weather Underground-ot vagy a weather.com oldalakat ajánljuk.


Időjárás adatai

Hónapok
Nappali hőmérséklet
Éjszakai hőmérséklet
Vízhőmérséklet
Napsütéses órák
Csapadékos napok
Átlagos csapadék (mm)

Tipp: Ha a táblázatban egy adott hónapban 10 esős napot lát, az nem feltétlenül jelenti, hogy 10 napon keresztül esik is. Az értékekkel kapcsolatos megjegyzésünket az egér kurzorral a táblázat cím oszlopának feliratai fölé állítva olvashatja el!

Megjegyzés: Az adatok tájékoztató jellegűek, azokért felelősséget nem tudunk vállalni! Mi is emberek vagyunk. Kérjük, írja meg nekünk az címre, ha nyilvánvaló elírást talált!

Egyesült Arab Emírségek

Dubai beeutazási feltételek: Magyar állampolgárok beutazhatnak

Teszt: 72 órán belüli (mintavételtől számítva), kinyomtatott angol nyelvű, negatív PCR teszteredménnyel kell rendelkeznie. A 12 év alatti gyermekeknek, illetve a közepes és súlyos fogyatékossággal élő utasoknak nem kell teszt. 

Oltással járó kedvezmények: nincs

Dubaiba beutazás feltételei: 

-kötelező telefonos alkalmazás letöltése (Covid-19 DXB App)

-érvényes egészségügyi biztosítás

-72 órán belüli negatív PCR teszt

-Az országba belépéskor ki kell tölteni egy egészségügyi információval illetve egy karantén intézkedéssel kapcsolatos űrlapot

-A Magyarországról érkező személyek esetében Dubaiban egy újabb teszt elvégzése szükséges, a teszteredményig otthoni izolációban kell tartózkodni. 

Maszkviselés és higiéniás előírások: Az Egyesült Arab Emírségekben jelenleg mindenhol (beltéren és kültéren) kötelező a maszkviselés. Bizonyos helyeken a kesztyű viselése is kötelező. Valamennyi helyre, bevásárlóközpontba, éttermekbe, üzletekbe betérve ellenőrzik a testhőmérsékletet is.

További információk:

https://konzuliszolgalat.kormany.hu/azsia?egyesult-arab-emirsegek

https://www.mohap.gov.ae/en/Pages/default.aspx

https://www.ncema.gov.ae/en/home.aspx

Abu Dhabi beutazási feltételek

2021. szeptember 5-től  a "zöld országok listáján" szereplő országokból érkező utasok (így Magyarországról is)  beutazhatnak Abu Dhabiba, karanténkötelezettség nélkül.

Beutazási feltételek:

  • Kötelező telefonos alkalmazást rezidenseknek és turistáknak is le kell tölteniük: Abu Dhabiban az Al Hosn App letöltése kötelező. (Dubaiban a Covid-19 DXB App letöltése kötelező.)
  • Abu Dhabiban (és Dubaiban is) újra tesztelik az érkező utasokat a reptéren, melynek eredményét izolációban kell megvárni. Ez lehet szállodaszoba is. Az eredményt SMS-ben küldik meg, körülbelül 24 órán belül.

Oltási kötelezettség:

Nincs. Egyelőre az oltás nem mentesít a karanténkötelezettség alól és a PCR tesztkötelezettség alól sem.

https://konzuliszolgalat.kormany.hu/azsia?egyesult-arab-emirsegek

https://www.mohap.gov.ae/en/Pages/default.aspx

https://www.ncema.gov.ae/en/home.aspx

A fenti információk kizárólag tájékoztató jellegűek, az utas saját felelőssége az aktuális beutazási szabályok ismerete és betartása. A kötelező előírások BÁRMIKOR változhatnak, azok előírásszerű teljesítéséért felelősséget irodánk nem vállal.

 

 

Még nem tudtál dönteni?
Iratkozz fel hírlevelünkre és segítünk
legújabb és legjobb ajánlatainkkal!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Elfogadom, hogy megadott személyes adataimat a Vista saját marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés, piackutatás és tájékoztatás céljára telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. sms, mms, e-mail), automatizált hívórendszeren keresztül, illetve postai úton felhasználja, valamint harmadik félnek átadhatja a hatályos jogszabályok szerint. Tudomásul veszem, hogy a marketing@vista.hu elektronikus címek(en) keresztül kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást.

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Alig várod, hogy újra utazhass? Akkor jó helyen jársz! Iratkozz fel és igyekszünk minden hasznos információt összegyűjteni számodra, amelyek segítségedre lesznek a járvány utáni következő úti célod megszervezésében.

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!