Partnerkedvezmények a Vistánál

Hiszünk abban, hogy a vállalatok érdeke az, hogy a céges kapcsolataikat és felmerülő lehetőségeiket a kollégáik a privát életük területén is kamatoztathassák. Ennek szellemében alakítottuk ki az alábbi dolgozói programunkat a foglalkoztatók részére.

Win-win

Az alkalmazottak exkluzív ajánlatokhoz és privát utazásszervezési szolgáltatásokhoz férnek hozzá, aminek köszönhetően az utazásra szánt keretükből a legtöbbet tudják kihozni. Céges partnerünk ebből egy erős „employee benefit” programot kap, ami:

  • Növeli a morált
  • Az alkalmazott cég iránti elhivatottságát
  • A hatékonyságot

Hogyan működik?

Az alkalmazott rendelkezik a kedvezményre jogosító, személyre szóló, a Vista logójával ellátott plasztik kártyával. A kártya felmutatásával a kártyabirtokos jogosult a megjelölt kedvezményekre.

A kedvezmények köre:

  • Sajátszervezésű földi szolgáltatások
  • Sajátszervezésű csoportos utazások
  • Hajóutak
  • Utasbiztosítás

A kedvezmény csak a megadott listaárakra érvényesíthető, valamint más akciós ajánlatokkal és kedvezményekkel nem vonható össze. A kártya 2 felnőtt és 2 gyermek egyidejű utazására biztosít kedvezményt. A partner igénye szerint a kártyafelhasználása céges azonosításhoz köthető (pl.: dolgozói kártya).

Az ajánlat részleteiért kérjük keresd fel kollégánkat a tunde.veegh@vista.hu email címen!

 

Akik már minket választottak:

Audi Budapest Bank Hegyvidék Kártya >HVG Klubkártya Citibank Gold és Platina Kártya IT Services Dolgozói Belépőkártya NI Hungary Dolgozói Belépőkártya Raiffeisen OneCard / Prémium TEVA Dolgozói Belépőkártya Unicredit Prémium Bankkártya UPC Dolgozói Kártya
Hova szeretnél utazni?
Szabadszavas
Ár szerint
Dátum szerint (Indulási időpontok)
Még nem tudtál dönteni?
Iratkozz fel hírlevelünkre és segítünk
legújabb és legjobb ajánlatainkkal!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Elfogadom, hogy megadott személyes adataimat a Vista saját marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés, piackutatás és tájékoztatás céljára telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. sms, mms, e-mail), automatizált hívórendszeren keresztül, illetve postai úton felhasználja, valamint harmadik félnek átadhatja a hatályos jogszabályok szerint. Tudomásul veszem, hogy a marketing@vista.hu elektronikus címek(en) keresztül kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást.

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Alig várod, hogy újra utazhass? Akkor jó helyen jársz! Iratkozz fel és igyekszünk minden hasznos információt összegyűjteni számodra, amelyek segítségedre lesznek a járvány utáni következő úti célod megszervezésében.

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!