Rólunk

Egyedülálló koncepció az utazás világában

Egyediségével és újító képességeivel a Vista a magyar turisztikai piac meghatározó szereplője. A szokványos utazási irodákhoz képest a lehetséges utazási szolgáltatások teljes körét vállalja fel, azaz kivételesen komplex szolgáltatást képes kínálni mind egyéni, mind üzleti partnereinek. A cég utasait különleges hangulatú környezetben, fiatal, dinamikus és szakavatott munkatársak várják.

Szolgáltatási hitvallásunk

A cég megalapítása óta legfőbb alapelvünk, hogy olyan kimagasló igényességgel szolgáljuk ki utasainkat, ahogyan ezt mi is elvárnánk ügyfélként. Munkatársaink képzett utazási tanácsadók, akik utasaink kimondatlan igényeit is igyekeznek kielégíteni. Meggyőződésünk, hogy a Vista sikerének titka az ügyfélközpontúság.

Stabilitás és megbízhatóság

Utasaink biztonságérzete kulcskérdés számunkra, ezért cégünk szolgáltatásainak széles palettáján egyetlen magas kockázatú tevékenység sem szerepel. Az általunk szervezett és közvetített utazások mögött lévő bankgarancia pedig teljes biztonságot nyújt utasaink számára.

Mindig élen a fejlesztésben

A Vista érzékenyen reagál ügyfeleinek folyamatosan változó igényeire. Ebben a szellemben alkottuk meg azt az utazási iroda hálózatot, amelynek ügyfélközpontú tevékenységéért a Vista tulajdonosa köztársasági kitüntetést kapott. A Vista csapata szüntelen fejlesztés eredményeként létrehozta a BCD üzleti utaztató egységét. Folyamatos beruházásainkkal és innovációinkkal értéket kívánunk teremteni minden utazó számára. Számíthat ránk a jövőben is!

A Vista számokban és tényekben

A céget 1989-ben alapította két magyar magánszemély, akik mindmáig a vállalkozás társtulajdonosai. A Vista valamennyi magyar utazási iroda közül a legnépesebb ügyfélkört tudhatja magáénak: utasainak száma évente meghaladja a százezret. A cégcsoport hálózatában, fővárosi és vidéki irodáiban közel száz munkatárs szolgáltat. A cégcsoport Magyarország első számú utazási irodája, évi forgalma 9 milliárd forint. Az adózott nyereség csaknem teljes egészét újabb fejlesztésekre és az ügyfelek kényelmét szolgáló elképzelések megvalósítására fordítja. A cégcsoport pénzügyi biztonságát a milliárdos nagyságrendű értéket képező terheletlen ingatlantulajdon is szavatolja.

A Vista a hazai repülőjegy-értékesítés területén 1995 óta piacvezető s valamennyi jelentősebb légitársaság kiemelkedő partnere. Az utóbbi években a Vista rendre elnyeri a „Legjobb Utazási Iroda" megtisztelő címet és a SuperBrands díjat is. A szakma és a gazdasági sajtó megítélése szerint fejlett innovatív készségével, pénzügyi stabilitásával és egyedi szolgáltatási kultúrájával a Vista kiemelkedő szereplője a hazai utazási piacnak. A cég egyre nagyobb szakmai elismertséget szerzett magának külföldön is, s ennek köszönhetően kiterjedt nemzetközi kapcsolatrendszert és szövetségesi kapcsolatokat épített ki. A Vista így, bár jóllehet magyar tulajdonú vállalkozás, igazi nemzetközi céggé válhatott.

Utaztatási szolgáltatások:

 • Repülőjegy-értékesítés
 • Külföldi szállásfoglalás
 • Autóbérlés a világ bármely táján
 • Utazás- és programszervezés egyéni igények szerint
 • Sport- és kalandtúrák (extrém sportok, rafting, canyoning, hegymászás, síelés, sítúrázás, snowboard...)
 • Ifjúsági, diák- és alacsony kategóriájú szállások és utazási ajánlatok
 • Egzotikus utak
 • Utazási ügynökség: szervezett utak és nyaralóprogramok börzéje télen-nyáron
 • Tengeri hajóutak
 • Üzleti utaztatás, külön ügyfélszolgálattal
 • Incentive utak, csapatépítő tréningek itthon és külföldön
 • Beutaztatás, belföldi szállásfoglalás és autóbérlés

Kiegészítő szolgáltatások:

 • Utazási biztosítások
 • Vízumügyintézés
 • Repülőtéri transzfer ügyintézés
 • Idegenvezetés egyéni igényeknek megfelelően

Budapesti irodák:

Vidéki irodák:

BCD üzleti utaztatási irodák:

 • Budapest, Paulay Ede utca 7-9.

Bővebb információ BCD Magyarország szolgáltatásairól: https://www.bcdtravel.com/hu/

Csábítóan alacsony repülőjegy árak

A Vista a Magyarországon jelen lévő légitársaságok legnagyobb forgalmat lebonyolító partnere. A sikeres 15 éves múltra visszatekintő együttműködés eredményeképpen a légitársaságok olyan árakat biztosítanak a Vistának, amelyekkel a többi iroda nem versenyezhet. Így a cég valóban az ország legolcsóbb repülőjegy áraival szolgál utasai számára. A hazánkban bejegyzett légitársaságok mellett a Vista összeköttetésben áll olyan légitársaságokkal, amelynek nincs magyarországi képviselete. Mivel számos úti cél a legkedvezőbb áron e légitársaságok járatainak kombinációjával érhető el, a velük való kapcsolat páratlanul bő ár- és útvonalkínálatot biztosít a Vista utasainak.

Utazásszervezőink behálózzák az egész világot

A Vista utazásszervezői a világ bármely táján és városában tudnak szállást foglalni és autót bérelni, továbbá online kapcsolatban állnak az összes nagy szállodalánccal, számos önálló szállodával és partnerirodával. Így az ügyfeleknek a publikált áraknál jóval kedvezőbb, speciális áron értékesítik ezeket a szolgáltatásokat. Az utazni vágyó ügyfelek számára egyedi igény szerint is készítenek útitervet a világ bármely szegletébe.

Hova szeretnél utazni?
Szabadszavas
Ár szerint
Dátum szerint (Indulási időpontok)
Még nem tudtál dönteni?
Iratkozz fel hírlevelünkre és segítünk
legújabb és legjobb ajánlatainkkal!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Elfogadom, hogy megadott személyes adataimat a Vista saját marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés, piackutatás és tájékoztatás céljára telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. sms, mms, e-mail), automatizált hívórendszeren keresztül, illetve postai úton felhasználja, valamint harmadik félnek átadhatja a hatályos jogszabályok szerint. Tudomásul veszem, hogy a marketing@vista.hu elektronikus címek(en) keresztül kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást.

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Alig várod, hogy újra utazhass? Akkor jó helyen jársz! Iratkozz fel és igyekszünk minden hasznos információt összegyűjteni számodra, amelyek segítségedre lesznek a járvány utáni következő úti célod megszervezésében.

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!