Utasbiztosítás a Vistától

Mi sem lehet fontosabb, mint saját és családunk biztonsága! Az utasbiztosítás megkötése a kiszemelt nyaraláshoz képest potom összegnek tűnhet, de épp annyira fontos mozzanat, mint időben odaérni a reptérre. Lássuk miért javasolt az utasbiztosítás megkötése minden utazás előtt!

Kollégáink akár az utazás előtti napon is segítenek bármely Vista irodában, de biztosítását megkötheti online felületünkön is!

Utasbiztosítás - gyerekek

Ahány úti cél, annyiféle társadalombiztosítási rendszer és annyiféle ellátási infrastruktúra. A költségek miért lennének kevésbé szerteágazóak? Ne feledjük, hogy külföldön nem számíthatunk hazánk egészségügyi támogatására, a helyben igénybe vett kórházi és egyéb szolgáltatások a mi pénztárcánkat terhelik - méghozzá nem is csekély mértékben. Még a legjelentéktelenebb ellátás is súlyos pénzekbe kerülhet a külföldi tartózkodás alatt, nem beszélve az olyan esetekről, amikor a hazajutásról is gondoskodni kell. Ilyenkor egy megfelelően kiválasztott és megkötött utasbiztosítás sok kellemetlenségtől kímélhet meg bennünket.

Utasbiztosítás megkötése esetén a következő előnyöket élvezhetjük:

  • A kórházi ellátást a biztosító állja, ami akár milliós tétel is lehet
  • Biztonságban tudhatjuk gyermekeinket, útitársunkat
  • Történjen akár a legrosszabb dolog, akkor is bízhatunk benne, hogy gondoskodnak rólunk
  • Poggyászainkra és eszközeinkre is köthetünk biztosítást
  • Kint tartózkodásunk során állandó asszisztencia biztosított, hazajutásunk pedig garantált

Tudnivalók az utasbiztosítás kiválasztásához

Az utasbiztosítások legfontosabb jellemzője a limitösszeg. Ez elsősorban a baleseti- és egyéb kórházi esetekre kötött utasbiztosításoknál kerül szóba. Az utasbiztosítás megkötése előtt az első dolog az úti cél, ami eldönti, hogy milyen limitösszeggel érdemes készülnünk. A közeli úti célok esetében elegendő lehet egy 1,2-3 millió forintos limitösszeg, azonban a távolság növekedésével a költségek is jelentősen nőhetnek - ezért távoli, főleg tengerentúli úti célok esetében akár a 20-30 milliós limitösszegű utasbiztosítás is megfontolandó.

Vista utasbiztosítás díjai: 

Standard  - 990 Ft / fő / nap

Standard EU - 490 Ft / fő / nap

Extra - 1450 Ft / fő / nap

Extra EU - 710 Ft / fő / nap

Sport díjcsomag: +50%

70 év feletti pótdíj: +100%

18 év alattiak kedvezménye: -50%

USA/Kanada/Ausztrália/Új-Zéland: +150%

Autós kiegészítő: 500 Ft/nap

Repülős kiegészítő: 5% az alapdíjra

Hajós kiegészítő: 10% az alapdíjra

 

Ha kár történik, mi a teendő?

Az első és legfontosabb az utasbiztosítás kezelőjének assistance központját értesíteni a kárról. Ennek elmulasztása jelentős mértékben csökkentheti a kifizetésre kerülő összeget! Emellett azért is előnyös értesíteni a biztosítót, mert hasznos tanácsokat adhatnak az utasbiztosítás keretében felhasználható egészségügyi és egyéb szolgáltatásokról, a legközelebbi ellátó intézményekről és egyéb kérdéseinkre is választ kaphatunk.

Érjen haza biztonságban és emlékezzen a csodás élményekre!

Persze mindenki szeretné úgy érezni, hogy az egész út során biztonságban van és nem történhet vele semmi. Mi a Vistánál reméljük is, hogy minden körutazás, minden tengerparti nyaralás és minden síelés a lehető legcsodásabb élményekkel gazdagítja az utazót. Ha azonban mégis valami baleset történik, jó ha van egy segítő, akire mindig lehet számítani - egy olyan biztosító, aki nem engedi el a kezünket egészen addig, amíg teljes biztonságban meg nem érkezünk otthonunkba!

Kösse meg utasbiztosítását gyorsan és kényelmesen!

 

Hova szeretnél utazni?
Szabadszavas
Ár szerint
Dátum szerint (Indulási időpontok)
Még nem tudtál dönteni?
Iratkozz fel hírlevelünkre és segítünk
legújabb és legjobb ajánlatainkkal!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Elfogadom, hogy megadott személyes adataimat a Vista saját marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés, piackutatás és tájékoztatás céljára telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. sms, mms, e-mail), automatizált hívórendszeren keresztül, illetve postai úton felhasználja, valamint harmadik félnek átadhatja a hatályos jogszabályok szerint. Tudomásul veszem, hogy a marketing@vista.hu elektronikus címek(en) keresztül kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást.

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Alig várod, hogy újra utazhass? Akkor jó helyen jársz! Iratkozz fel és igyekszünk minden hasznos információt összegyűjteni számodra, amelyek segítségedre lesznek a járvány utáni következő úti célod megszervezésében.

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!