Találatok szűrése (68)
Szabadszavas
Ár szerint
Dátum szerint (Indulási időpontok)
Indulási helyszínek
Tengerek
Utazás módja
Programhossz
Szálláskategória
Ellátás
Utazás típusa
Vista tipp

Szép. Szenvedélyes. Olasz. – Ez az MSC Cruises mottója és lényege. A hajók kialakításában és berendezésében ötvöződik a mediterrán vendégszeretet és kultúra, a klasszikus hajózás hagyományai és a híres olasz konyha. Az 1987-ben alapított, nápolyi székhelyű cég jelenleg a legnagyobb kizárólag olasz tulajdonban lévő hajóstársaság, melynek flottája jelenleg 19 hajóból áll, és 2027-re további 10 hajóval bővül az úszó szállodák száma. Akár a kisebb, otthonosabb, meghittebb hangulatú hajókat, akár a nagyobb, sokszínű szolgáltatással rendelkező, legújabb hajókat választja, az MSC Cruises vendégszeretete biztosítja, hogy utazása felejthetetlen legyen.

 

Válogasson MSC Cruises hajóút ajánlataink között!

kep 

MSC AKCIÓK ÉS KEDVEZMÉNYEK

 

 • MSC - okos ajánlatok (SMART DEALS)
  Érdeklődjön az MSC okos ajánlatai felől irodáinknál, melyek a 2023-as nyári mediterrán és Észak-európai hajóutakra vehetők igénybe indulás előtt 30 napon kívül, a szabad helyek függvényében. Az okos ajánlatok árai változhatnak, Easy italcsomaggal is kérhetők.

 

 • LAST MINUTE és LAST MINUTE DRINKS akciók
  Közeli indulásokra, a szabad helyek függvényében az MSC hajótársaság megadhat kedvezményes, úgynevezett Last Minute árakat, amelyek akár Easy italcsomaggal kombinálva is elérhetők! Az akciót a hajótársaság bármikor visszavonhatja, az akcióban csak rövid határidővel lehet kabint félretenni, az útlevél szerinti pontos nevek megadásával.
  Last Minute áron történő foglalás esetén a foglalás nem lemondható, nem visszatéríthető. Last Minute akció esetén az egyágyas felár mindössze 20%!
  Az akció más kedvezményekkel nem vonható össze, kivéve az MSC Voyager Club kedvezményt.
  Térség: mediterrán térség, Észak-Európa, karibi térség, Perzsa-öböl, Vörös-tenger.

 

 • CSALÁDI KEDVEZMÉNYEK

 

 • All In One: 1 felnőtt + maximum 3 gyermek (18 év alatti)
  Az 1. gyermek a hajóút alapárából 40% kedvezményben részesül, a 2. és a 3. gyermek részére a hajóút alapára ingyenes, csak a kikötői illeték, a kötelező szervizdíj és az egyéb járulékos költségek fizetendők. A kedvezmény a szabad helyek függvényében érhető el normál árak esetén, kérje ajánlatunkat!

 

 • A gyermekek egész évben ingyen utazhatnak az MSC legtöbb hajóútján! *
  *
  A 18 éven aluli gyermekek részére pótágyon a legtöbb MSC hajóúton a hajóút alapára ingyenes, csak a kikötői illeték, a kötelező szervizdíj és az egyéb járulékos költségek fizetendők.

 

 • Fiatalok kedvezménye: YOUNG & YOUNG 18-34 év közöttiek a normál alapárból kedvezményben részesülnek:10% belső, 15% külső, 20% balkonos kabinban és a felett.
  A kedvezmény a szabad helyek függvényében elérhető, kérje ajánlatunkat!

 

 • Nászutas kedvezmény:
  A friss házasok részére (a házasságkötés a hajóút előtt maximum 6 hónapon belül történt, házassági anyakönyvi kivonattal igazolt), a hajótársaság 5% kedvezményt biztosít a normál alapárakból.

 

 • Nyugdíjas kedvezmény: a 65 év felettiek a normál alapárból kedvezményben részesülnek:10% belső, 15% külső, 20% balkonos kabinban és a felett.
  A kedvezmény a szabad helyek függvényében elérhető, kérje ajánlatunkat!

 

 • Egyágyas akció: az egyedül utazók 100% helyett akár 50% felárral utazhatnak a szabad helyek függvényében (az akció limitáltan elérhető, érdemes korán lefoglalni). Kérje ajánlatunkat!

 

 • Egészségügyi dolgozók kedvezménye:
  Aktív egészségügyi dolgozók (és velük egy kabinban utazó családtagjaik részére) az MSC hajótársaság kedvezményt biztosít a normál alapárakból, kifejezve a hálát jelentőségteljes munkájukért. A kedvezmény mértéke maximum 10%, a kedvezmény szabad helyek függvényében érhető el, kérje ajánlatunkat! A kedvezmény a világkörüli hajóútra nem vehető igénybe. A kedvezmény igénybevételéhez szükséges egy angol nyelvű munkáltatói igazolás ahol a munkahely és a munkakör meg van jelölve.

 

A kedvezmények más akciókkal nem összevonhatók .

 

MSC Cruises - Covid 19-re vonatkozó beszállási feltételei 2023.febr.12-től:

Minden utazó saját felelőssége, hogy megismerje és betartsa az indulási és az érkezési kikötő, illetve a hajóút során érintett országok beutazási feltételeit.

Az MSC Cruises hajótársaság szorosan tartja a kapcsolatot az útvonalai során érintett országok hatóságaival, hogy a covid-19-re vonatkozó hajóraszállás feltételeit naprakészen aktualizálja, amelyek 2023.febr.12-től az alábbiak szerint alakulnak:

 • Mediterrán térség
 • Észak- Európa
 • Vörös-tenger
 • Perzsa-öböl
 • Dél-karibi térség (Martinique, Guadeloupe, Barbados, Grenada, Saint Vincent és Thomas, Saint Lucia, Dominika)

A fenti térségekben NINCS covid oltási igazolás vagy negatív PCR/Antigén teszt bemutatási kötelezettség a hajóraszálláskor.

Kivétel: a „Grand Voyages” besorolású, hosszú hajóutak, ahol a covid elleni teljes oltottság és olykor a PCR teszt is kötelező, a részletekről érdeklődjön irodánkban. 

A feltételek bármikor, előzetes értesítés nélkül változhatnak.

Az indulási és érkezési kikötők országainak belépési feltételei a hajóra való felszállási feltételektől eltérő lehet, kérjük tájékozódjon a konzuli oldalon: https://konzinfo.mfa.gov.hu/utazas/utazasi-tanacsok-orszagonkent

 

 • a hajójegy mellé minden utazó egészségügyi formanyomtatványt is kap, melyet kötelező kitölteni.
 • amennyiben rendelkezik covid elleni védőoltással, kérjük vigye magával az utazásra a QR kóddal ellátott angol nyelvű oltási igazolást minden felvett oltásáról, mivel az egyes országok  beutazási feltételek bármikor változhatnak
 • javasoljuk, hogy FFP2-es maszk legyen Önöknél mindig a kézipoggyászban, szükség esetén bármikor előírhatják a használatát.

 

 • USA indulású karibi hajóutak esetén:

FONTOS: az Amerikai Egyesült Államokba való belépéshez a teljes átoltottság továbbra is előírás.

OLTÁS és TESZT: nem kötelező

A Kolumbiát érintő útvonalak esetén az 5 év feletti nem oltott utazóknak becsekkoláskor javasolt a hajó indulása előtti 3 napban elvégzett hivatalos PCR vagy antigén teszt negatív eredményének a bemutatása (angol/német/olasz/francia/spanyol nyelven), de nem kötelező. Házi antigén teszt nem elfogadott.

 • a hajójegy mellé minden utazó egészségügyi formanyomtatványt is kap, melyet kötelező kitölteni.
 • amennyiben rendelkezik covid elleni védőoltással, kérjük vigye magával az utazásra a QR kóddal ellátott angol nyelvű oltási igazolást minden felvett oltásáról, mivel az egyes országok  beutazási feltételek bármikor változhatnak
 • javasoljuk, hogy FFP2-es maszk legyen Önöknél mindig a kézipoggyászban, szükség esetén bármikor előírhatják a használatát.

 

 • Dél-Amerika

OLTÁS: nem kötelező.

A COVID elleni oltottság nem feltétele a hajóúton való részvételnek, ám továbbra is javasolt. Minden oltástípus elfogadott (2 adagos oltások esetén mindkét adag, Johnson&Johnon esetén 1 adag oltás felvétele szükséges.) Aki rendelkezik oltással, kérjük mutassa be becsekkoláskor a digitális, QR-kóddal ellátott oltási igazolását.

Kötelező covid-19-re is kiterjedő utazási biztosítás megkötése a teljes utazásra, melyről az angol nyelvű kötvényt a beszálláskor be kell mutatni.

TESZT: 6 éjszakásnál rövidebb hajóutak esetén:

2 éves kor felett, minden oltással nem rendelkező utas számára kötelező

a hajó indulásától számított 24 órán belüli hivatalos antigén teszt, vagy PCR-teszt angol/német/olasz/francia/spanyol nyelvű eredményét becsekkoláskor kérik bemutatni (házi antigén gyorsteszt nem elfogadott). Oltással rendelkező utasok részére nem szükséges, de javasolt a hajó indulása előtti tesztelés. 

6 éjszakás vagy annál hosszabb hajóutak esetén:

2 éves kor felett, minden utas számára kötelező (azok számára is akik rendelkeznek covid elleni oltással) a hajó indulásától számított 24 órán belüli hivatalos antigén teszt, vagy PCR-teszt angol/német/olasz/francia/spanyol nyelvű eredményét becsekkoláskor kérik bemutatni (házi antigén gyorsteszt nem elfogadott).

Kivétel: a „Grand Voyages” besorolású, hosszú hajóutak, ahol a covid elleni teljes oltottság is kötelező, a részletekről érdeklődjön irodánkban. Uruguay kikötés előtt 72 órán belüli PCR teszt készítése kötelező 6 éves kortól, melyet a hajón 25 USD/fő ellenében lehet elkészíttetni.

 • a hajójegy mellé minden utazó egészségügyi formanyomtatványt is kap, melyet kötelező kitölteni.
 • javasoljuk, hogy FFP2-es maszk legyen Önöknél mindig a kézipoggyászban, szükség esetén bármikor előírhatják a használatát.

Világkörüli hajóutak, hosszú hajóutak (Grand Voyages), egyéb térségek esetén kérjük érdeklődjön irodánkban.

 

Lista nézet Táblázatos nézet
Még nem tudtál dönteni?
Iratkozz fel hírlevelünkre és segítünk
legújabb és legjobb ajánlatainkkal!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Elfogadom, hogy megadott személyes adataimat a Vista saját marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés, piackutatás és tájékoztatás céljára telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. sms, mms, e-mail), automatizált hívórendszeren keresztül, illetve postai úton felhasználja, valamint harmadik félnek átadhatja a hatályos jogszabályok szerint. Tudomásul veszem, hogy a marketing@vista.hu elektronikus címek(en) keresztül kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást.

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Alig várod, hogy újra utazhass? Akkor jó helyen jársz! Iratkozz fel és igyekszünk minden hasznos információt összegyűjteni számodra, amelyek segítségedre lesznek a járvány utáni következő úti célod megszervezésében.

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!