Találatok szűrése (33)
Szabadszavas
Ár szerint
Dátum szerint (Indulási időpontok)
Indulási helyszínek
Tengerek
Utazás módja
Programhossz
Szálláskategória
Ellátás
Utazás típusa
Vista tipp

Szép. Szenvedélyes. Olasz. – Ez az MSC Cruises mottója és lényege. A hajók kialakításában és berendezésében ötvöződik a mediterrán vendégszeretet és kultúra, a klasszikus hajózás hagyományai és a híres olasz konyha. Az 1987-ben alapított, nápolyi székhelyű cég jelenleg a legnagyobb kizárólag olasz tulajdonban lévő hajóstársaság, melynek flottája jelenleg 13 hajóból áll, de 2018-ra további 2 hajóval bővül az úszó szállodák száma. Akár a kisebb, otthonosabb, meghittebb hangulatú hajókat, akár a nagyobb, sokszínű szolgáltatással rendelkező, legújabb hajókat választja, az MSC Cruises vendégszeretete biztosítja, hogy utazása felejthetetlen legyen.

 

Válogasson MSC Cruises hajóút ajánlataink között!

kep 

 

Változások a biztonságos, élvezetes hajózás biztosítása érdekében

A HAJÓÚT ELŐTT

Információk, és online szolgáltatások

 

 • könnyű online web check-in, melyben kollégáink továbbra is segítenek; a hajójegy mellé minden utazó egészségügyi formanyomtatványt is kap, melyet kötelező kitölteni.
 • javasoljuk, hogy a fedélzeti szolgáltatásokat már előre (akár irodánkban, akár az MSC Cruises honlapján) foglalják le, így elkerülve az esetleges sorban állást.
 • Az MSC Cruises  hajóútjaira KÖTELEZŐ az útlemondási, -, és utasbiztosítás megléte. A biztosításnak fedeznie kell minden COVID-19-cel kapcsolatos káreseményt (törlés, hajóút megszakítás, karantén, hazaszállítás, egészségügyi asszisztencia, kórházi ellátás, és minden egyéb, ezzel kapcsolatos felmerülő költség). A kötvényen látszódnia kell, hogy COVID-ra is érvényes, angol, német, spanyo, olasz, vagy francia nyelven. 

Beszálláskor

 • az egyes úticélok esetén a hajóra való beszállási feltételek eltérőek, ezek az adott hajóútnál megtalálhatók. Össszehasonlító táblázatunk alább látható. 2022 áprilisától minden utas csak teljesen beoltottan, és indulás előtt elvégzet negatív PCR vagy antigén teszt birtokában szállhat fel a hajókra. Az elfogadott oltásokat az alábbi táblázat tartalmazza.
 • a hajótársaság beszálláskor PCR-, vagy gyorstesztet végez. 
 • érintésmentes testhőmérséklet mérés, valamint az egészségügyi kérdőívben kitöltöttek megerősítése.
 • 37,5°C fok feletti testhőmérséklet, vagy egyéb tünetek (köhögés, légzési nehézség, izomfájdalom, fejfájás, torokfájás, hidegrázás, ízlelés, vagy szaglóérzék elvesztése) észlelése esetén, valamint ha az utazó, a hajóutat megelőző 14 napban érintkezett igazolt COVID-19-el diagnosztizált személlyel, a hajóra való beszállást a hajótársaság megtagadja.
 • a beszállási idő megjelölése a hajójegyen, így könnyebben betartható a javasolt távolságtartás.

 

A FEDÉLZETEN

Emelt szintű fertőtlenítés, és tisztaság

 • új fertőtlenítési eljárások, kórházi fertőtlenítő szerek, és elektrosztatikus permetezők használata.
 • gyakoribb takarítás az egész hajón, jól képzett személyzettel, különös tekintettel a gyakran érintett pontokra; a közösségi terek fertőtlenítő permetezése éjszakánként.
 • a kabinok napi takarítása során kiemelt figyelemmel a gyakran érintett területekre, minden hajóút végén mélytisztítás.
 • minden kabinban, és a közös helyiségekben 100%-ban kívülről érkező, tiszta levegő, melyet UV-C fénnyel tisztítanak (megölve 99,7%-ban az összes mikrobát). A hajón nincs kabinok közötti levegőkeringetés.

Emelt szintű orvosi szolgáltatások, magasan képzett személyzettel

 • az utazók napi szintű, érintésmentes testhőmérséklet mérése a hajóút során.
 • influenza-szerző tünetek esetén azonnal értesíteni kell a hajó egészségügyi központját, és a hajó ingyenes ellátást biztosít.
 • COVID-19 kezelésére képzett, emelt számú egészségügyi csapat a hajón, és a kikötőkben.
 • a hajó egészségügyi központjában teljes felszerelés, COVID-19 tesztekkel, és lélegeztetőgépekkel.
 • izolációs zónák, és protokoll, gyanús esetekre.

Jól képzett, egészséges személyzet, jól felszerelt hajó

 • a személyzet részletes egészségügyi ellenőrzése, és COVID-19-re történő tesztelése beszállásuk előtt, napi testhőmérséklet mérés.
 • a személyzet védőfelszerelést (maszkot és kesztyűt) visel.
 • speciális, és folyamatos képzések, az új protokollok teljes körű betartása.

 

SZÓRAKOZÁSI LEHETŐSÉGEK A FEDÉLZETEN

Az MSC Cruises megőrzi hajói fedélzetén a csak rá jellemző fedélzeti hangulatot, és élményt, miközben biztosítja az utazók, és a személyzet biztonságát. A fedélzeti programok szervezése közben szemmel tartják a javasolt távolságtartási előírásokat. Az utazók továbbra is élvezhetik többek között a világ-színvonalú ételeket, díjnyertes showműsorokat, kirándulásokat, a fitneszterem szolgáltatásait.

Éttermek és bárok

A szolgáltatások a távolságtartás betartásának érdekében az  alábbiak szerint módosulnak: az ételeket, és italokat felszolgálják az asztaloknál. A büféétteremben au önkiszolgáló rész átmenetileg szünetel, az ételeket tányéron kapják meg az utazók. Az érintésmentesség érdekben az éttermeket és bárokat mobil applikáción keresztül, egy QR kód beolvasásával lehet majd elérni. Az ételek elkészítésének, megrendelésének, és felszolgálásának, majd elfogyasztásának és (esetleges) fizetésének folyamatait a hajótársaság a kockázat minimalizálásának érdekében, annak megfelelően módosította.

Parti kirándulások

2021 november 1 - 2022 március 31. között induló hajóutak esetén

A mediterrán térségben a hajóról kizárólag az MSC Cruises által szervezett kirándulások keretében lehet leszállni a hajóról a kikötőkben. 

A többi úticél esetén (Karib-tenger, Perzsa-öböl, Vörös-tenger, pozícionáló hajóutak...stb) a 12 éves kor felettiek  akkor szállhatnak le egyénileg a hajóról a kikötőkben, ha teljesítettékmind a hajóra való felszállási feltételeket, mind az adott kikötő országának feltételeit. A 12 éves kor alattiak, és a velük együtt, egy kabinban, és/vagy egy foglaláson utazók csak az MSC Cruises által szervezett parti kirándulás keretében szállhatnak le a hajóról.

2022 máriusától: 

Várhatóan akkor szállhatnak le egyénileg a hajóról a kikötőkben, ha teljesítették mind a hajóra való felszállási feltételeket, mind az adott kikötő országának feltételeit.

 

Szórakozás, és fedélzeti programok

Az MSC Cruises új, kiscsoportos programokat dolgozott ki, többek között családi programokat, tehetségkutató műsorokat, játékokat, fitnesz-, és táncórákat, stb. A színházi előadásokra, a programokon való részvételre, valamint a gyerek klub használatához előzetes foglalás szükséges. Információt a programokról az MSC for Me applikáción (mobilon, az interaktív TV-na, vagy az interaktív információs táblákon – csak az MSC Meraviglia, MSC Grandiosa, MSC Seaview, és MSC Seaside hajókon) keresztül lehet elérni, foglalni a hajón telefonon, vagy személyesen, az erre kijelölt pultnál lehet. A színházban is betartják a távolságtartás szabályait, így az előadásokon a nézők számát csökkentették, az előadások számát növelték, hogy mindenki, aki szeretné, láthassa azokat.

Medencék, és kinti helyiségek

Minden nyitott fedélzet nyitva áll, a medencéket, a jacuzzikat, és az aquaparkokat egyszerre kevesebb ember tudja használni. A napozó ágyak egymástól távolabb állnak, ezeket minden használat után fertőtlenítik, és minden este mélytisztítják.

Recepciók

Az új, fedélzeti információs központ telefonon lesz elérhető, kérjük, minden esetben hívják fel őket, mielőtt személyesen mennének a recepcióra.

 

Beszállási feltételek, parti kirándulások

MSC Cruises 2022 tél

FELSZÁLLÁSI SZABÁLYOK

PARTI KIRÁNDULÁSOK

Mediterrán hajóutak

digitális EU-COVID igazolás (elfogadott oltások: Pfizer, Moderna, Astra Zeneca, Johnson and Johnson) + 48 órán belüli PCR/antigén teszt. A felsorolt oltások vegyesen is elfogadottak

VAGY 6 hónapon belül igazoltan  átesett + 48 órán belüli PCR/antigén teszt

ÉS a hajó indulásához képest 48 órán belül elvégzett PCR vagy antigén teszt

 

KIZÁRÓLAG az MSC Cruises által szervezett parti kirándulásokon lehet részt venni

Észak-Európai hajóút

teljes beoltottság 14 nappal indulás előttig

elfogadott oltások: Pfizer, Moderna, AstraZeneca, Johnson and Johnson (12 éves kor alatt 48 órával indulás előtti PCR-teszt)

 

ÉS

 

48 órával a hajó indulása előtti PCR-teszt

 

egyénileg leszállhat, amennyiben teljesen beoltott az elfogadott oltásokkal, és az adott kikötő országa engedélyezi (csak 12 éves kor felett!)

USA indulású karibi hajóút

teljes beoltottság 14 nappal indulás előttig

elfogadott oltások: Pfizer, Moderna, Johnson and Johnson AstraZeneca, Sinopharm, Covishiled, Sinovac, Coronavac  (12 éves kor alatt 3 nappal indulás előtti PCR-teszt) Vegyes oltásokat elfogadják (az itt felsorolt vakcinákból)

 

ÉS

 

2 nappal indulás előtti PCR vagy Antigén teszt

egyénileg leszállhat, amennyiben teljesen beoltott az elfogadott oltásokkal, és az adott kikötő országa engedélyezi (csak 12 éves kor felett!)

Dél-karibi hajóút

Pozícionáló hajóút

teljes beoltottság 14 nappal indulás előttig ;

elfogadott oltások: Pfizer, Moderna, AstraZeneca, Johnson and Johnson (12 éves kor alatt 72 órával indulás előtti PCR-teszt)

ÉS

72 órával a hajó indulása előtti PCR-teszt

 

egyénileg leszállhat, amennyiben teljeseb beoltott az elfogadott oltásokkal, és az adott kikötő országa engedélyezi (csak 12 éves kor felett!)

Perzsa-öböl hajóút

 

teljes beoltottság 14 nappal indulás előttig.

Elfogadott oltások: Pfizer, Moderna, AstraZeneca, Johnson and Johnson, Sinopharm, Sinovac, Covishield, Szputnyik (12 éves kor alatt 72 órával indulás előtti PCR-teszt)

 

ÉS

 

DUBAI felszállás esetén: 72 órával a hajó indulása előtti PCR-teszt, valamint az Emirátusokba való érkezést követően a repülőtéren kötelező PCR-tesztet csináltatni, mely a hajójegy felmutatásával ingyenes. Ez a teszt NEM HELYETTESÍTI a belépési követelményként megcsinálandó tesztet. Amennyiben a repülőtéren nem csináltatják meg a tesztet, úgy becsekkolás előtt  42 USD/fő-ért kell megcsináltatni

 

Abu Dhabi felszállás esetén a hajó indulása előtti 48 órával elvégzett PCR-teszt

 

Vörös-tengeri hajóút

 

teljes beoltottság 14 nappal indulás előttig.

Elfogadott oltások: Pfizer, Moderna, AstraZeneca, Johnson and Johnson, (12 éves kor alatt 72 órával indulás előtti PCR-teszt)

 

ÉS

 

72 órával a hajó indulása előtti PCR-teszt

 

 

 

Lista nézet Táblázatos nézet
Még nem tudtál dönteni?
Iratkozz fel hírlevelünkre és segítünk
legújabb és legjobb ajánlatainkkal!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Elfogadom, hogy megadott személyes adataimat a Vista saját marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés, piackutatás és tájékoztatás céljára telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. sms, mms, e-mail), automatizált hívórendszeren keresztül, illetve postai úton felhasználja, valamint harmadik félnek átadhatja a hatályos jogszabályok szerint. Tudomásul veszem, hogy a marketing@vista.hu elektronikus címek(en) keresztül kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást.

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Alig várod, hogy újra utazhass? Akkor jó helyen jársz! Iratkozz fel és igyekszünk minden hasznos információt összegyűjteni számodra, amelyek segítségedre lesznek a járvány utáni következő úti célod megszervezésében.

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!