Találatok szűrése (16)
Szabadszavas
Ár szerint
Dátum szerint (Indulási időpontok)
Utazás módja
Programhossz
Szálláskategória
Ellátás
Utazás típusa

Az 1966-óta létező, világszerte ismert hajótársaság egyedülálló utazási élményt kínál vendégeinek. A „Freestyle Cruise” – „Kötöttségek nélküli utazás” koncepciót először 2000-ben vezették be a Norwegian Sky hajón, és az NCL hitvallásává vált. Az innovatív mottó lényege, hogy a hajó fedélzetén nincsenek kötelező formalitások: nincs időhöz kötött étkezés, nincs előírás a megjelenésre. A fedélzeten tartózkodó vendégek akkor és ott ehetnek – ihatnak, ahol jól esik. A kötetlen utazási feltételek és a szabad választás lehetősége kényelmesebb, komfortosabb kikapcsolódást tud biztosítani, amihez párosul egy tökéletesen kidolgozott, modern technika.

 

Élje át a szabadság új formáját a Norwegian hajóutakon és tapasztalja meg a premium all inclusive szolgáltatást az egész családjával!

 

A NORWEGIAN CRUISE LINE - PREMIUM ALL INCLUSIVE

(A szolgáltatás kabinonként több, mint 450 000 forint hozzáadott értéket foglal magába.*)

 

  • A prémium alkoholos italok széles választékát
  • Az üdítők és palackozott vizek fogyasztását
  • A szervízdíjat és a kötelező borravalót
  • A páratlan éttermi élményeket
  • A díjnyertes szórakoztatást
  • Az éttermi szolgáltatást 24 órában
  • A kávéspecialitásokat az éttermekben
  • A gyermek és ifjúsági programokat
  • Az Aquaparkot, modern sport lehetőségeket és kalandparkot**
  • Az új internet csomagot

Ráadásként azoknak a vendégeknek, akik a Haven Club vagy egyéb lakosztály kabinkategóriát választják: vacsora csomag speciális éttermekben, 250 perc internet és 100 USD fedélzeti kredit is jár!

Bővebb információ a foiroda@vista.hu email címen, a +361 429 99 99-es telefonszámon vagy személyesen bármely Vista irodában.

*A több, mint 450 000 Ft/kabin hozzáadott érték a Premium All Inclusive szolgáltatások összegét jelenti egy 7 éjszakás hajóút esetében Mini Suite kategóriáig, kétágyas elhelyezéssel és a fedélzeti árakkal kalkulálva. **Nem minden hajón érhető el az összes kényelmi szolgáltatás. További információk megtalálhatóak www.ncl.eu oldalon. NCL (Bahamas) Ltd., European Branch Office Wiesbaden | Kreuzberger Ring 68 | D-65205 Wiesbaden. ©2018 NCL Corporation Ltd. Ship‘s register: Bahamas and USA. 6638.2.2.18

Lista nézet Táblázatos nézet
Még nem tudtál dönteni?
Iratkozz fel hírlevelünkre és segítünk
legújabb és legjobb ajánlatainkkal!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Elfogadom, hogy megadott személyes adataimat a Vista saját marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés, piackutatás és tájékoztatás céljára telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. sms, mms, e-mail), automatizált hívórendszeren keresztül, illetve postai úton felhasználja, valamint harmadik félnek átadhatja a hatályos jogszabályok szerint. Tudomásul veszem, hogy a marketing@vista.hu elektronikus címek(en) keresztül kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást.

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!