Üzleti és céges utaztatás, incentív utak

A kezdetektől fogva alapelvünk volt, hogy a Vista ne csupán jegyek kiállítója, nyomtatója, prospektusok gépies átnyújtója legyen. Utazási tanácsadóknak nevezzük munkatársainkat, akik lakossági és üzleti ügyfeleink még fel nem tett kérdéseire is válaszolnak. A lehető leghasznosabb utazási tanácsokkal, ötletekkel, információkkal óhajtjuk segíteni utasainkat. Meggyőződésünk, hogy az emberek - az érthető árérzékenységen túlmenően - egyre inkább a megbízhatóság alapján választanak utazási irodát. A Vista - mind a versenyképes árak, mind a korrektség dolgában - bizonyítottan vonzó választási lehetőség. A Vista több évtizedes utaztatási tapasztalatának és üzleti/céges utaztatásban elmélyült utazási tanácsadóinak köszönhetően minden vállalkozás utazási igényeit maximálisan képes kiszolgálni.

Üzleti utak, incentív utak, céges utak

A Vista a nemzetközi BCD Travel üzleti utazásszervező vállalat magyarországi hivatalos partnere. A BCD Travel nemzetközi hátterén túl a Vista munkatársainak piacismerete és felkészültsége segíti a céges utazások gördülékeny szervezését. Ez a szinergia az, amire céges ügyfeleink már évek óta bizalmukkal szavaznak.

Vista incentív és üzleti utaztatás

A Vista-csoporton belül az Utazásszervezési részleg fennállása óta nagy sikerrel szervez egyéni, csoportos, és céges utazásokat - legyen az jutalom út (incentive), üzleti konferencia vagy befektetési szándékú tájékozódó körút. Kollégáink személyesen jártak a világ szinte minden részén, így széles körű helyismerettel rendelkeznek, és emellett biztos külföldi háttér áll rendelkezésünkre partnerirodáinkon keresztül az egyes országokban. Ajánlataink között szerepelnek belföldi- és külföldi nyaralások, városlátogatások repülővel ill. egyénileg, körutazások, wellness üdülések, tengeri hajóutak, fly & drive programok, síutak - megtámogatva a Vista széleskörű szállásismeretével, ami az üzleti utazások során kiemelt jelentőséggel bír. Az előre összeállított ajánlatainkon kívül irodánk specialitása az egyéni igények alapján történő utazásszervezés, azaz szállásfoglalás, autóbérlés és programszervezés a világ szinte valamennyi országába.

Céges utaztatás, incetív utaztatás, üzleti utaztatás

Kiterjedt utazásszervezési- és több mint 20 éves céges utaztatási tapasztalatunknak köszönhetően a Vista jelenleg az ország első számú, incentív (jutalmazó-ösztönző) utazásokat szervező utazási irodája. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint az a tény, hogy megrendelőink újra és újra visszatérnek hozzánk: az elmúlt években Londontól Rio de Janeiróig, minden kontinensre évente több mint 2000 főt utaztattunk, szervezett üzleti és céges utazásaink száma pedig folyamatosan növekszik. Az általunk szervezett incentív utakra jellemző egyedi, különleges programok közt olyanok szerepelnek, amelyek átlagos utazások alkalmával nem érhetőek el, pl. sajtkészítés és borkóstolás Loire-menti farmokon, lazac- és pezsgőkeresés detektorral a svájci Alpok havas hegyein, fehér cápa etetése Dél-Afrika partjai mentén, sangria party egy Gaudi-ház tetején Barcelonában, narancsszedés egy ciprusi ültetvényen, szánverseny huskyfogattal Finnországban és a többi. A lehetőségek tárháza kimeríthetetlen!

Céges utazás, incentív utazás, üzleti utazás

Mit nyújt Önnek a Vista céges utazásszervezési részlege?

 • csomagtúrák egyéni igények szerint, a cég üzleti profiljának megfelelően,
 • konferenciák, meetingek lebonyolítása kis csoporttól több száz főig,
 • külön (charter) repülőgép bérlése,
 • csoportos repülőjegy-ügyintézés,
 • autóbérlés sofőrrel vagy anélkül,
 • repülőjegy-foglalás, vízumügyintézés (turista- és üzleti vízum),
 • kirándulások, testre szabott, ötletes programok,
 • csapatépítő programok,
 • belépőjegyek kiemelt előadásokra, rendezvényekre, sporteseményekre, koncertekre,
 • exkluzív éttermek foglalása (pl. Eiffel-torony, Shanghai tv-torony stb.),
 • idegenvezetés és a csoporttal utazó, magyar nyelvű csoportkísérő biztosítása,
 • megrendelés esetén prezentáció az utazók számára,
 • egyedi igények kivitelezése,
 • tesztút megszervezése,
 • utazási biztosítás többféle módozatban.

 

Ajánlatot kérek!

 

Hova szeretnél utazni?
Szabadszavas
Ár szerint
Dátum szerint (Indulási időpontok)
Még nem tudtál dönteni?
Iratkozz fel hírlevelünkre és segítünk
legújabb és legjobb ajánlatainkkal!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Elfogadom, hogy megadott személyes adataimat a Vista saját marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés, piackutatás és tájékoztatás céljára telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. sms, mms, e-mail), automatizált hívórendszeren keresztül, illetve postai úton felhasználja, valamint harmadik félnek átadhatja a hatályos jogszabályok szerint. Tudomásul veszem, hogy a marketing@vista.hu elektronikus címek(en) keresztül kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást.

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Alig várod, hogy újra utazhass? Akkor jó helyen jársz! Iratkozz fel és igyekszünk minden hasznos információt összegyűjteni számodra, amelyek segítségedre lesznek a járvány utáni következő úti célod megszervezésében.

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!