CitySIM - nemzetközi SIM kártyával a világ körül

Ön is járt már úgy, hogy nyaraláskor félve vette elő a telefonját, pedig szívesen használta volna úgy, mint itthon? Félt a nemzetközi tarifák után várható számlától, de szívesen megosztott volna egy képet vagy keresgélt volna a térképen? A CitySIM nemzetközi SIM kártya 197 országban biztosítja a legkedvezőbb roaming díjakat telefonálásra, üzenetküldésre és internetezésre!

Utazásaink során - legyen az nyaralás vagy üzleti út - a roaming díjak mindig költségesek. Az előre fizetett roaming és különféle telefonkártyák még drágábbak, ha egyáltalán elérhetőek. Ezek a kártyák gyakran csak hangszolgáltatást nyújtanak, míg az SMS és az adatforgalom (internet) nem elérhető. Néhány előfizető részére pedig a roaming egyáltalán nem is elérhető szolgáltatás. Itthon aztán kellemetlen számlákkal szembesülünk, utólag megkeserítve ezzel az utazás élményét.

A CitySIM megoldást kínál erre a problémára!

  • A CitySIM egy egyszerűen használható feltöltő kártyás GSM SIM kártya, mely lehetővé teszi használója számára, hogy csökkentse mobiltelefon költségeit.
  • A CitySIM a világ 197 országában biztosítja Önnek a legkedvezőbb díjakat!
  • Nem kell mást tennie, csak egyszer megvásárolnia egy CitySIM kártyát, és onnantól az bármikor bárhol használhatja az utazásai során, és ezzel pénzt takaríthat meg!

A kártya nem évül el, nincs havidíja, nincs fenntartási költsége. Kényelmes és egyszerű a használata. Az okostelefonokon sok applikáció, funkció található, amit itthon és külföldön egyaránt szívesen használunk. Míg valaki az utazási képeit osztja meg szívesen a Facebookon vagy a Foursquare-en, Instagramon, addig mások a levelezésüket szeretik figyelemmel kísérni folyamatosan, megint mások pedig a városok vagy múzeumok helyi applikációit használják a városnézéshez, tárlatvezetéshez. Egyes helyek külön kedvezményeket is adnak a Foursquare használóknak. És lehet, hogy mindezek mellett Skype-on, Whatsapp-on vagy Viberen is szeretnénk tartani a kapcsolatot a barátainkkal, rokonainkkal.

Ezek mind mind itthon akár természetesek is lehetnek, ha az előfizetésünk tartalmaz internet szolgáltatást, míg külföldön borsos árat mérnek az adatforgalomra. A CitySIM kedvező adatforgalmi díjai mellett nem kell lemondania ezekről a megszokott funkciókról! Ugyanúgy használhatja nyaralása alatt, és a számlája miatt sem kell aggódnia!

A CitySIM előnyei

  • 197 országban biztosít kedvező díjakat!
  • Alkalmas hanghívásra/hívásfogadásra, üzenet küldésre/fogadása és internetezésre is!
  • Több mint 135 országban ingyenes a bejövő hívás! (Beleértve az Európai Unió összes országát, USA-t, Kanadát és Oroszországot is.)
  • A telefonköltségen akár 85%-ot is spórolhat!
  • Kitűnő hangminőség, hangposta szolgáltatás, ügyfélszolgálat, és egyéb szolgáltatások!
  • A CitySIM nem évül el!
  • Nincs fenntartási költség, nincs kötelező feltöltés, nincs havidíj!

A CitySIM kártyáját megvásárolhatja:

CitySIM | WEBSHOP

További információk a CitySIM-ről:

Hova szeretnél utazni?
Szabadszavas
Ár szerint
Dátum szerint (Indulási időpontok)
Iratkozz fel Te is
hírlevelünkre!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!