CitySIM - nemzetközi SIM kártyával a világ körül

Ön is járt már úgy, hogy nyaraláskor félve vette elő a telefonját, pedig szívesen használta volna úgy, mint itthon? Félt a nemzetközi tarifák után várható számlától, de szívesen megosztott volna egy képet vagy keresgélt volna a térképen? A CitySIM nemzetközi SIM kártya 197 országban biztosítja a legkedvezőbb roaming díjakat telefonálásra, üzenetküldésre és internetezésre!

Utazásaink során - legyen az nyaralás vagy üzleti út - a roaming díjak mindig költségesek. Az előre fizetett roaming és különféle telefonkártyák még drágábbak, ha egyáltalán elérhetőek. Ezek a kártyák gyakran csak hangszolgáltatást nyújtanak, míg az SMS és az adatforgalom (internet) nem elérhető. Néhány előfizető részére pedig a roaming egyáltalán nem is elérhető szolgáltatás. Itthon aztán kellemetlen számlákkal szembesülünk, utólag megkeserítve ezzel az utazás élményét.

A CitySIM megoldást kínál erre a problémára!

  • A CitySIM egy egyszerűen használható feltöltő kártyás GSM SIM kártya, mely lehetővé teszi használója számára, hogy csökkentse mobiltelefon költségeit.
  • A CitySIM a világ 197 országában biztosítja Önnek a legkedvezőbb díjakat!
  • Nem kell mást tennie, csak egyszer megvásárolnia egy CitySIM kártyát, és onnantól az bármikor bárhol használhatja az utazásai során, és ezzel pénzt takaríthat meg!

A kártya nem évül el, nincs havidíja, nincs fenntartási költsége. Kényelmes és egyszerű a használata. Az okostelefonokon sok applikáció, funkció található, amit itthon és külföldön egyaránt szívesen használunk. Míg valaki az utazási képeit osztja meg szívesen a Facebookon vagy a Foursquare-en, Instagramon, addig mások a levelezésüket szeretik figyelemmel kísérni folyamatosan, megint mások pedig a városok vagy múzeumok helyi applikációit használják a városnézéshez, tárlatvezetéshez. Egyes helyek külön kedvezményeket is adnak a Foursquare használóknak. És lehet, hogy mindezek mellett Skype-on, Whatsapp-on vagy Viberen is szeretnénk tartani a kapcsolatot a barátainkkal, rokonainkkal.

Ezek mind mind itthon akár természetesek is lehetnek, ha az előfizetésünk tartalmaz internet szolgáltatást, míg külföldön borsos árat mérnek az adatforgalomra. A CitySIM kedvező adatforgalmi díjai mellett nem kell lemondania ezekről a megszokott funkciókról! Ugyanúgy használhatja nyaralása alatt, és a számlája miatt sem kell aggódnia!

A CitySIM előnyei

  • 197 országban biztosít kedvező díjakat!
  • Alkalmas hanghívásra/hívásfogadásra, üzenet küldésre/fogadása és internetezésre is!
  • Több mint 135 országban ingyenes a bejövő hívás! (Beleértve az Európai Unió összes országát, USA-t, Kanadát és Oroszországot is.)
  • A telefonköltségen akár 85%-ot is spórolhat!
  • Kitűnő hangminőség, hangposta szolgáltatás, ügyfélszolgálat, és egyéb szolgáltatások!
  • A CitySIM nem évül el!
  • Nincs fenntartási költség, nincs kötelező feltöltés, nincs havidíj!

A CitySIM kártyáját megvásárolhatja:

CitySIM | WEBSHOP

További információk a CitySIM-ről:

Hova szeretnél utazni?
Szabadszavas
Ár szerint
Dátum szerint (Indulási időpontok)
Még nem tudtál dönteni?
Iratkozz fel hírlevelünkre és segítünk
legújabb és legjobb ajánlatainkkal!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Elfogadom, hogy megadott személyes adataimat a Vista saját marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés, piackutatás és tájékoztatás céljára telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. sms, mms, e-mail), automatizált hívórendszeren keresztül, illetve postai úton felhasználja, valamint harmadik félnek átadhatja a hatályos jogszabályok szerint. Tudomásul veszem, hogy a marketing@vista.hu elektronikus címek(en) keresztül kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást.

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Alig várod, hogy újra utazhass? Akkor jó helyen jársz! Iratkozz fel és igyekszünk minden hasznos információt összegyűjteni számodra, amelyek segítségedre lesznek a járvány utáni következő úti célod megszervezésében.

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!