FREE AT SEA - Tájékoztató anyag

NORWEGIAN CRUISE LINE – FREE AT SEA KONCEPCIÓ

Éld át az abszolút szabadságot a Norwegian Cruise Line hajóútjain, válaszd ki a számodra elengedhetetlen Free at Sea szolgáltatásokat az önfeledt szabadság átéléséhez!


Az ALAPÁRAK már tartalmazzák az alábbiakat:
- a páratlan kulináris élményeket, rugalmas étkezési időpontokkal (nincs ültetési időpont a vacsoránál sem), szigorú dresscode nélkül,
- a világszínvonalú szórakozási lehetőségeket a fedélzeten,
- a sportpályákat, medencét, és egyebek (egyes hajókon Aqua parkot, drótkötélpályát)
- a gyermek és ifjúsági programokat

Ezen felül a fedélzeten további élmények, italcsomagok foglalhatók listaárakon,

VAGY

foglalj előre FREE AT SEA-t kedvező fix áron, és válassz 2 csomagot az alábbiak közül, amelyek számodra nélkülözhetetlenek a szabadsági igazi átéléséhez:

-
PRÉMIUM ITALCSOMAG: márkás alkoholos és alkoholmentes italokat tartalmaz (max.2 fő/kabin)
- INTERNET CSOMAG: 75-300 perc/fő ingyenes wifi (a hajóút hossza szerint, max.2 fő és 2 login/ kabin)
- ÉTKEZÉSI CSOMAG SPECIÁLIS ÉTTERMEKBEN: 1-3 étkezés (max.2 fő/kabin, a hajóút hossza és a kabin típusa szerint eltérő mennyiség)
- PARTI KIRÁNDULÁS CSOMAG: 50 USD/1. fő/kabin/kikötő keretösszeg kirándulásokra
- CSALÁDI – BARÁTI kedvezmény: 3. és 4. fő csak kikötői illetéket és borravalót fizet (ez a lehetőség nem minden hajóúton elérhető, kérjük érdeklődjön irodánkban).

FREE AT SEA UPGRADE ÁRAK

PER FŐ ÁRAK – A HAJÓÚT HOSSZA ALAPJÁN

 

 

3-5 éjszakás
149 Eur

6-8 éjszakás
199 Eur

9-11 éjszakás
249 Eur

12-14 éjszakás
299 Eur

15-17 éjszakás
349 Eur

18 - 20 éjszakás
399 Eur

21+ éjszakás
449 Eur

             

 

A Free at Sea csomag a studio, a belső, az ablakos, a balkonos és a club balkonos kategóriában vásárolható meg a fent megadott árakon, az egy kabinban tartózkodó 1. és a 2. utas részére.

TIPP: luxus lakosztály vagy The Haven lakosztály foglalása esetén mind az 5* Free At Sea csomag hozzáadódik a foglaláshoz alapszolgáltatásként, felár nélkül!
*
kivéve a családi-baráti kedvezmény, amely csak választott hajóutakon elérhető

 

FREE AT SEA – ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK
Érvényesség: 2022.április 30-tól történő új foglalásokra, valamennyi NCL hajóútra

 

A Free at Sea upgrade esetén
- a studio, ablakos, balkonos és mini suite kabinok foglalásakor: 2 választható Free At Sea csomag, az egy kabinban utazó 1. és 2. főre
- Suite vagy The Haven kabin esetén mind az 5 csomag hozzáadható*
*kivéve a családi-baráti kedvezmény, amely csak választott hajóutakon elérhető

 

Egyéb feltételek:

 • A Free at Sea upgrade-t indulás előtt legkésőbb 24 óráig lehet hozzáadni a foglaláshoz és a fedélzeten nem módosítható. Természetesen a 24 órán belüli foglalásnál, a foglaláskor egyidőben hozzáadható.
 • Az ajánlat a szabad helyek függvényében érvényes és bármikor visszavonhatja a hajótársaság.
 • Minden, ami az alap és a hozzáfoglalt Free at Sea szolgáltatáson felüli fogyasztás, szolgáltatás igénybevétele, listaár szerint fizetendő.
 • Az utazó nem helyettesítheti, cserélheti vagy alakíthatja az ajánlatot.
 • Az egy kabinban utazóknak ugyanazokat a Free At Sea csomagokat kell választaniuk.
 • Az ital és étkezési csomag esetén a 20% borravaló benne van az árban a napi árak keretéig lásd a csomagok speciális feltételeinél.
 • A Free at Sea hozzáadásával automatikusan a hajóút árát képezi, így lemondás esetén az esetlegesen fizetendő bánatpénz alapját képezi.
 • A Free at Sea kizárólag a hajóutakra és a fedélzeti fogyasztásra vonatkozik, a földi csomagokra a hajóút előtt/után, vagy a parti kirándulásokon történő fogyasztásra nem vonatkozik.
 • A Free At Sea csomagok nem átruházhatók, és nem visszatéríthetők.
 • Más ajánlatokkal a hajótársaság adott utasítása esetén összevonható.
 • A hajótársaság fenntartja a jogot a Free at Sea ajánlat bármikori visszavonására vagy módosítására, előzetes értesítés nélkül.
 • A hajótársaság ezt az ajánlatot kizárólag az európai állampolgárok (akik európai lakcímmel rendelkeznek) számára készítette, mások nem vehetik igénybe.

 

CSOMAGOK SPECIÁLIS FELTÉTELEI

 • ITALCSOMAGOK

A Premium italcsomag feltételei:
Kivéve a Pride of America/Hawaii, melyekre külön feltételek vonatkoznak!

- az italcsomag max.2 fő/ kabin érvényes
- a minimum korhatár az italcsomag igénybevételére 21 éve, 21 éves kor alatt ’soda package” üdítőcsomag biztosított. Amennyiben a hajóút nem Észak-Amerikából, vagy Kínából indul, és az utas nem amerikai, kanadai vagy kínai állampolgár, akkor a Premium italcsomag korhatára 18 év.
- egy vendég egyszerre max.2 italt kérhet ki
- a Premium italcsomag tartalmaz: különféle alkoholos italokat, koktélokat, borokat és csapolt söröket max. 15 USD/ital árig, továbbá tartalmaz üdítőket és alkoholmentes sört.
- Üveges borok, pezsgők vásárlása és italkostolók esetén 20% kedvezmény biztosított a listaárból a Premium italcsomaggal rendelkezőknek.
- az italcsomag nem vonatkozik a Harvest Caye sziget bárjaira, éttermeire, helyszíneire.
- az italcsomag nem tartalmazza: a bor és italkostolókat, a Starbucks, Ice Bars, szoba szerviz, csomag áras ajánlatok, üveges víz, a hajó speciális promócióit, a super premium italmárkákat (változó), az üveges borokat, a minibár fogyasztást, a friss gyümölcsleveket, a Lavazza kávékat, az energiaitalokat, az italautomatáknál történő vásárlásokat.
- akik üdítő csomagot vesznek igénybe, ők bármely bárban, étteremben kérhetnek italokat a fedélzeten a hajóút során, kivéve a Harvest Caye sziget éttermeiben, bárjaiban és helyszínein.
-amennyiben egy kikötőben különadó fizetendő a fogyasztásra, úgy azt a hajótársaság továbbhárítja az utazóra, kérjük tájékozódjon a fedélzeten az egyes kikötőknél
- a csomag tartalmazza a 20%-os borravalót a fogyasztás után a napidíj keretéig (pl. Premium italcsomag esetén 21,8 USD/nap/fő, az üdítő csomag esetén 1,59 USD/nap/fő összegig a jelenlegi árak alapján (jelenlegi italcsomag árak: a Premium italcsomag ára 109 USD/nap/fő, az üdítő csomag ára 7,95 USD/nap/fő, melyek ára változhat), amennyiben ennél nagyobb összegű a napi fogyasztás úgy annak borravaló vonzatát az utazó számlájához adják és rendeznie szükséges.


Az italcsomag tartalma a Hawaii hajóutakon – kizárólag a Pride of America fedélzetén:
- az italcsomag max.2 fő/ kabin érvényes
- egy vendég egyszerre max.2 italt kérhet ki
- a csomag italok széles választékát tartalmazza max. 15 USD/ital árig
- a csomag tartalmaz üdítőket, friss gyümölcsleveket, üveges vizet (szénsavas és szénsavmentes), alkoholmentes sört, az éttermekben kávékülönlegességeket.
- a csomag nem tartalmazza a kávékülönlegességeket az éttermeken kívül, a szoba szervizt, a minibár fogyasztást, és az automatákból történő vásárlást.
- tartalmazza a 20%-os borravalót a fogyasztás után 21,8 USD/nap/fő összeghatárig, amennyiben ennél nagyobb összegű a napi fogyasztás úgy annak borravaló vonzatát az utazó számlájához adják és rendeznie szükséges.
- az italfogyasztásra vonatkozó feltételek bármikor változhatnak az illetékes Hawaii hatóság szabályzatának változása esetén
- az italcsomagot nem lehet elcserélni, helyettesíteni vagy visszatéríteni, amennyiben valaki nem használja fel.

 • ÉTKEZÉSI CSOMAG SPECIÁLIS ÉTTERMEKBEN

hajóút hossza

a csomagban foglalt étkezések száma

a csomagban foglalt étkezések értéke

3-6 éjszakás

minden kabin típusban: 1

59 USD

7-11 éjszakás

balkonos kabinban, lakosztályban: 2
belső, ablakos kabinban: 1

99 USD

12 + éjszakás

balkonos kabinban, lakosztályban: 3
belső, ablakos kabinban: 2

139 USD/fő


- az étkezések értéke változhat,
- a csomag a 20%-os szerviz díjat a benne  foglalt étkezéseket,
- a csomag a kabinban lévő 1. és 2. főre foglalható,
- a csomagot a 2 évnél idősebb utasok részére választható,
- az étkezési csomag nem tartalmazza a következő éttermeket: Harvest Cayes éttermel és helyszínek, The Bake Shop, Ice Cream Bar, Gelato, speciális ételkülönlegességek az Ázsiai éttermekben, speciális menük és alkalmak (pl. Szilveszter, Karácsony stb.), Jazz Brunch, Wine Lovers, Murder Mystery.
- az italfogyasztást nem tartalmazza
- az étkezési csomag 1 főételt tartalmaz fejenként a Cagney’s és a Le Bistro étterem választása esetén, további főétel választása esetén a listaár szerint fizetendő.
- nincs minimum meghatározva az egy napra történő speciális étkezések foglalására, azonban minden ilyen étkezés levonásra kerül a csomagból,

-a felhasználás érdekében a hajó fedélzetén előzetes foglalás szükséges a választott étteremben.

 

 • Internet csomag:

a hajóút hossza

Internet perc/per fő

3-6 éjszakás

75 perc

7-11 éjszakás

150 perc

12+ éjszakás

300 perc


Az internet csomag a hajóút hossza szerint változó. A kabinban utazó 1. és 2. utas nevére íródik jóvá, maximum 2 login biztosított kabinonként. Az internetcsomag streeming-re nem használható. Az internetcsomag nem elérhető a Harvest Caye és Great Stirrup Cay szigeteken. Az internetcsomag tartalmazza az aktiválási díjat.

 

 • PARTI KIRÁNDULÁS CSOMAG:
  - az 50 USD/1. fő/kabin/kikötő keretösszeg a hajótársaság által szervezett kirándulások foglalásakor váltható be az 1. utas kirándulás foglalásaira,
  - a keret pénzre nem váltható és nem visszatéríthető, nem módosítható más szolgáltatásra,
  - abban az esetben ha a hajó nem tud kikötni és az utas nem tudja igénybe venni a keretet, az nem visszatéríthető és nem vihető át másik napra,

- ha egy kirándulás ára kevesebb mint 50 USD, akkor a fennmaradó összeget lehetőség szerint mégegy kirándulás foglalására igénybe veheti az utazó ugyanabban a kikötőben,  
- a keret minden egyes kikötőre külön vonatkozik, beleérve a hajóút végén történő kikötést, de nem lehet átvinni, vagy összevonni a keretet másik kikötőre
- a hajóút elején a beszállási kikötőre nem vonatkozik a csomag

-Harvest Caye és Great Stirrup Cay kikötésnél a keretősszeg nem vonatkozik eszközök bérlésére,

- hajóút előtti és utáni csomagok foglalása nem tartoznak bele keretbe,
- a hajó fedélzetén vagy online a „MyNCL” felületen keresztül, vagy a 0800 0310 21 21-es telefonszámon foglalt kirándulások esetén automatikusan levonják a keretösszeget a kirándulás árából.

5.) CSALÁDI – BARÁTI kedvezmény: 3. és 4. fő csak kikötői illetéket és borravalót fizet
- ez a csomag csak bizonyos hajóutakon elérhető,
- a csomag a 3. és 4. főre vehető igénybe a kabinban, a velük egy kabinban utazó 1. és 2. fő mellett
- az ajánlat bármikor visszavonható, vagy módosulhat
- előleg nem fizetendő a 3. és 4. főre ebben a csomagban
- az esetleges további pótágyat igénybe vevő vendégekre (5-8. főig) nem vonatkozik, ők a megadott részvételi díjon utazhatnak

Hova szeretnél utazni?
Szabadszavas
Ár szerint
Dátum szerint (Indulási időpontok)
Még nem tudtál dönteni?
Iratkozz fel hírlevelünkre és segítünk
legújabb és legjobb ajánlatainkkal!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Elfogadom, hogy megadott személyes adataimat a Vista saját marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés, piackutatás és tájékoztatás céljára telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. sms, mms, e-mail), automatizált hívórendszeren keresztül, illetve postai úton felhasználja, valamint harmadik félnek átadhatja a hatályos jogszabályok szerint. Tudomásul veszem, hogy a marketing@vista.hu elektronikus címek(en) keresztül kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást.

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Alig várod, hogy újra utazhass? Akkor jó helyen jársz! Iratkozz fel és igyekszünk minden hasznos információt összegyűjteni számodra, amelyek segítségedre lesznek a járvány utáni következő úti célod megszervezésében.

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!