Minden úttal közelebb a nagy kaland

Nyerj utazást vagy Vista Utazási Kupont a Shell Hungary-vel!

2020. március 2. és május 30. között egy nagyszerű promócióban vehetsz részt a Shell-nek köszönhetően, ahol 13 fantasztikus nyaralás és több mint 80 ezer meglepetés vár rád.

A promóciós időszakban a Shell Töltőállomásokon történő legalább 25 liter Shell V-Power, Shell FuelSave, vagy Shell AutoGas tankolása, továbbá Shell Shop termék vásárlása esetén kérd a kasszánál Kaparós Szelvényedet. A Szelvény szürke fedőrétegének lekaparásával derül ki, hogy az alábbiak közül melyik meglepetés a tiéd:

  • Azonnali nyeremény: a Szelvény átadásával és a vásárlást igazoló nyugta bemutatásával kérd a nyereményedet a Shop eladótól. A nyeremények beváltására 2020. június 14-ig, illetve a termékek töltőállomási készletének erejéig lehetséges bármely Shell Töltőállomáson.
  • 150 ClubSmart pont: töltsd föl a Kódot a www.clubsmart.hu/nagykaland oldalra és az ajándékpontokat jóváírják részedre.
  • Promóciós kód: töltsd fel a Promóciós Kódot a www.shell.hu/nagykaland oldalra, add meg a kért adatokat és tiéd lehet a 13 fantasztikus Vista nyaralás egyike!
  • 20 000 Ft-os Vista Utazási Kupon: a vista.hu oldalon történő foglaláskor töltsd fel a Kuponkódot, vagy használd bármelyik Vista Utazási Irodában. A Kupon 2020. augusztus 31-ig, minimum 220 000 Ft értékű út foglalása esetén használható fel.

kep

Hogyan szállhatsz versenybe a 13 fantasztikus utazásért?

A Kaparós Szelvény fedőrétegének lekaparása után a Promóciós Kódot töltsd fel a www.shell.hu/nagykaland weboldalon e-mail címeddel és telefonszámoddal ellátva és ha te vagy a szerencsés, tiéd lehet a 13 héten át hetente kisorsolásra kerülő 1 hetes 2 személyre szóló all inclusive nyaralás egyike, amelyhez a retúr repülőjegyet is biztosítjuk. A nyerteseket a megadott e-mail címen vagy telefonszámon értesíti a Shell. Fontos, hogy a nyeremény átvételéhez a vásárlást igazoló nyugtát és a Kaparós Szelvényt is be kell mutatni, így azokat őrizd meg az átvételig! A nyereményutak 2020. szeptember 30-ig használhatók fel és a foglalások a szabad helyek függvényében történnek.

Válaszd ki kedvenc úti célodat, vagy indulj akár minden héten álmaid utazásáért!

A fantasztikus nyaralásokhoz kapcsolódó heti kódfeltöltési időszakokat itt megtalálod:

2020. március 2. – március 8.: Tunézia, Hammamet

2020. március 9. – március 15.: Törökország, Alanya

2020. március 16. – március 22.: Görögország, Kréta

2020. március 23. – március 29.: Tunézia, Sousse

2020. március 30. – április 5.: Görögország, Korfu

2020. április 6. – április 12.: Tunézia, Djerba

2020. április 13. – április 19.: Törökország, Alanya

2020. április 20. – április 26.: Spanyolország, Costa Brava

2020. április 27. – május 3.: Egyiptom, Soma Bay

2020. május 4. – május 10.: Görögország, Rodosz

2020. május 11. – május 17.: Törökország, Alanya

2020. május 18. – május 24.: Egyiptom, Hurghada

2020. május 15. – május 31.: Egyiptom, Sharm El Sheikh

Hova szeretnél utazni?
Szabadszavas
Ár szerint
Dátum szerint (Indulási időpontok)
Még nem tudtál dönteni?
Iratkozz fel hírlevelünkre és segítünk
legújabb és legjobb ajánlatainkkal!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Elfogadom, hogy megadott személyes adataimat a Vista saját marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés, piackutatás és tájékoztatás céljára telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. sms, mms, e-mail), automatizált hívórendszeren keresztül, illetve postai úton felhasználja, valamint harmadik félnek átadhatja a hatályos jogszabályok szerint. Tudomásul veszem, hogy a marketing@vista.hu elektronikus címek(en) keresztül kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást.

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Alig várod, hogy újra utazhass? Akkor jó helyen jársz! Iratkozz fel és igyekszünk minden hasznos információt összegyűjteni számodra, amelyek segítségedre lesznek a járvány utáni következő úti célod megszervezésében.

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!