Találatok szűrése (0)
Szabadszavas
Ár szerint
Dátum szerint (Indulási időpontok)
Utazás módja
Programhossz
Szálláskategória
Ellátás
Vista tipp

Pályák hossza: 70 km

Fekte pálya 10 km Piros pálya 50 km Kék pálya 10 km Sífutópálya 33 km Szánkópálya 3 km
Húzólift 8 db Ülőszékes felvonó 5 db Kabinos felvonó 3 db

Magasság: 1066 m - 2220 m, (Szintkülönbség: 1154 m)

Távolság Budapesttől: 506 km

Katschberg, két tartomány, Karintia és Salzburg tartomány határán fekszik, mindössze 540 km-re Budapesttől. 70 km-nyi pályája igazi felüdülést és kellemes sízést nyújthat a család minden tagjának. A síterep igazi gyermek, és családbarát síterep. A gyerekeket külön pálya (Katschi) várja barátságos figurákkal. Az utóbbi években komoly fejlesztések folytak a pályarendszeren, több új felvonót adtak át, valmint a pályák 100%- hóágyúzott. A ng kapacitású felvonóknak köszönhetően sorbanállásra alig kell számítani. Éjszakai síelésre hetente egyszer van lehetőség főszezonon kívül, főszezonban heti két alkalommal világítják ki a pályákat.

Minden tudásszintű síelő talál a szintjének megfelelő lejtőt Katschberg-Aineck síterületén. Az elmúlt évek korszerűsítéseinek (szélesebb sípálya, új liftek, hóágyúk) következtében Katschberg-Aineck síterületét a legjobb ausztriai síterepek közé sorolják. Sok évi kihagyás után újból üzemel az S1 mely a Katschberg tetejét St. Michaellel köti össze. A hegytetőről 6 km-en át egyenletes pályalejtéssel lehet a völgy aljáig csúszni. A Königswiesen pályán éjszaka is síelhetnek a sportolók. Az élményt még különlegesebbé tegyék, zene kíséri végig a pályán síelőket.

A lazításról a két Apre-Ski Hütte és a Königswiesenbahn tetején lévő Hütte gondoskodik.

Interaktív sítérkép a síterephez itt.

 

Après ski:

Éjszakai síelés, hótalpazás, túrázás, lovasszánozás, szánkózás, bárok, éttermek, hütték.

 

Lista nézet Táblázatos nézet
Még nem tudtál dönteni?
Iratkozz fel hírlevelünkre és segítünk
legújabb és legjobb ajánlatainkkal!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Elfogadom, hogy megadott személyes adataimat a Vista saját marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés, piackutatás és tájékoztatás céljára telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. sms, mms, e-mail), automatizált hívórendszeren keresztül, illetve postai úton felhasználja, valamint harmadik félnek átadhatja a hatályos jogszabályok szerint. Tudomásul veszem, hogy a marketing@vista.hu elektronikus címek(en) keresztül kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást.

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!