Találatok szűrése (2)
Szabadszavas
Ár szerint
Dátum szerint (Indulási időpontok)
Utazás módja
Programhossz
Szálláskategória
Ellátás
Utazás típusa
Vista tipp

Pályák hossza: 42 km

Fekte pálya 9 km Piros pálya 16 km Kék pálya 17 km Sífutópálya 3 km Szánkópálya 2 km
Húzólift 6 db Ülőszékes felvonó 4 db Kabinos felvonó 3 db

Magasság: 868 m - 2118 m, (Szintkülönbség: 1250 m)

Távolság Budapesttől: 460 km

A 2118 méter magas Rosenkranz csúcsra vivő ülőszékes valamint csákányos felvonók mentén kitűnő piros és fekete jelzésű pályák, illetve külön bucka/mogulpálya található, a kijelölt pályák között pedig vadregényes lesiklásra, mélyhavazásra is van lehetőség.

Embert próbáló a pályarendszer alsó szakasza, ahol egy hosszú fekete pályán lehet lejutni a völgyállomásig. (Kevésbé gyakorlott sízőknek ezt a szakaszt nem ajánljuk, ők kabinos lifttel juthatnak vissza biztonságosan a völgybe). 2009-től a világ legnagyobb pályagépe veszi kezelésbe Kreischberg sípályáit.

A Terület mérete éppen megfelelő a családi sízésre, hiszen miközben minden családtag megtalálhatja a neki legjobban tetsző pályát, nehéz eltévedni, a középállomás biztos találkozási pontot jelent. A széles kék pályákon az egész család együtt sízhet, külön élmény lehet a gerincen végighaladó panorámapályán való közös lesiklás, fotózással egybekötve.

Interaktív sítérkép itt!

 

Après ski:

Hócsúszdázás (Snow Tubing), jégkorong, lovas szánkózás, éttermek, bárok, hütték, diszkó.

 

Lista nézet Táblázatos nézet
 • Woody Park 14 faházból álló barátságos üdülőfalu. Turnus minimum 3 éj Általános Az üdülőfalu összesen 14 kényelmesen berendezett faházból áll, melyek 90 m2 és 130 m2 közötti alapterületűek. A kis falu egy csendesebb, eldugottabb részen található, 2 km-re a kreischbergi sípályáktól és 4 km-re...

  ÁPR Az utazás legolcsóbb ára
  8.125 Ft
  MÁJ JÚN JÚL AUG SZEPT OKT NOV DEC JAN FEBR MÁRC
  8.128 Ft
  MEGNÉZEM
 • Szállás információk: Az üdülőközpont Kreischberg síliftjeitől alig 400 méterre kínál tartalmas kikapcsolódást vendégei részére. Összetett sípályáin mindenki megtalálja a neki megfelelő nehézségű és hosszúságú pályát, valamint a snowboardosokat is kedvező feltételek várják, széles pályákkal és...

  ÁPR Az utazás legolcsóbb ára
  25.500 Ft
  MÁJ JÚN JÚL AUG SZEPT OKT NOV DEC JAN FEBR MÁRC
  25.500 Ft
  MEGNÉZEM
Még nem tudtál dönteni?
Iratkozz fel hírlevelünkre és segítünk
legújabb és legjobb ajánlatainkkal!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Elfogadom, hogy megadott személyes adataimat a Vista saját marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés, piackutatás és tájékoztatás céljára telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. sms, mms, e-mail), automatizált hívórendszeren keresztül, illetve postai úton felhasználja, valamint harmadik félnek átadhatja a hatályos jogszabályok szerint. Tudomásul veszem, hogy a marketing@vista.hu elektronikus címek(en) keresztül kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást.

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!