Találatok szűrése (0)
Szabadszavas
Ár szerint
Dátum szerint (Indulási időpontok)
Utazás módja
Programhossz
Szálláskategória
Ellátás
Vista tipp

Pályák hossza: 200 km

Fekte pálya 34 km Piros pálya 56 km Kék pálya 110 km Sífutópálya 0 km Szánkópálya 0 km

Felvonók száma: 47 db

Húzólift 23 db Ülőszékes felvonó 19 db Kabinos felvonó 5 db

Magasság: 1280 m - 3523 m, (Szintkülönbség: 2243 m)

Távolság Budapesttől: 1260 km

A francia Északi, és Déli Alpok határán fekvő modern mozgalmas síterep, amely a nevét is a két földrajzi területen lévő elhelyezkedését szimbolizálja. Modern, mozgalmas fiatalos síközpont, amely több, mint 225 km jelölt pályával várja a különböző korosztályú síelőket. A síterep gleccserének köszönhetően télen és nyáron is lehet síelni. A 3200 m-en található gleccsernél egy látogatható jégbarlang is található. Kifejezetten profi síelőknek ajánljuk síterephez csatlakozó La Grave (lá gráv) lejtőit, ahol a felvonókon kívül nincs más, csak jelöletlen pályák, ahol a profi síelők saját felelősségükre élvezhetik a szűzhavas síelés adta lehetőségeket. Les 2 Alpes nem csak a síelők, de a snowboradosok számára is igazi paradicsom. Minden évben több versenyt rendeznek itt a számukra.

 

Après ski:

Korcsolyapálya, siklóernyőzés, szauna, uszoda, squash, teniszpálya, éttermek, bárok, üzletek, motorosszánozás, jégfalmászás, bowling, éjszakai sízés.

 

Lista nézet Táblázatos nézet
Még nem tudtál dönteni?
Iratkozz fel hírlevelünkre és segítünk
legújabb és legjobb ajánlatainkkal!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Elfogadom, hogy megadott személyes adataimat a Vista saját marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés, piackutatás és tájékoztatás céljára telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. sms, mms, e-mail), automatizált hívórendszeren keresztül, illetve postai úton felhasználja, valamint harmadik félnek átadhatja a hatályos jogszabályok szerint. Tudomásul veszem, hogy a marketing@vista.hu elektronikus címek(en) keresztül kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást.

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Alig várod, hogy újra utazhass? Akkor jó helyen jársz! Iratkozz fel és igyekszünk minden hasznos információt összegyűjteni számodra, amelyek segítségedre lesznek a járvány utáni következő úti célod megszervezésében.

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!