A Balti-tenger gyöngyszemei - csoportos hajóút magyar idegenvezetővel 2021.07.17-25.

Ft-tól/fő 499.000
Időpont: 2021.07.17 - 07.25
Legjobb ár: 499.000 Ft/fő-től Utazás időpontja: 2021.07.17 - 07.25
További árak és időpontok

Tartson velünk a A Balti-tenger gyöngyszemei - csoportos hajóút magyar idegenvezetővel 2021.07.17-25. utazásra! A kiutazás repülővel történik. Az utazás időtartama 9 nap / 8 éjszaka. Az utazás legjobb alapára 499.000 Ft/fő.

Utazás alapadatai
Út típusa:Hajós utak
Kiutazás:Repülő
Turnusok: 9 nap / 8 éjszaka
Utazás azonosítója:152512
Los Angeles, Las Vegas, San Francisco, Monterey, Carmel, Yosemite, Death Valley,

Leírás:

A Balti-tengeren már a középkorban is élénk kereskedelem folyt, és a mai napig a világ legsűrűbb hajóforgalommal rendelkező tengere. A vizek birtoklása évszázados háborúkba sodorta a partján élő népeket, akik között ma már persze béke van, és az egykori gazdagságról tanúskodó kisebb és nagyobb városok évről évre mind több utazót vonzanak. Látogasson el velünk Stockholmba és Vsby szigetére! Fedezze fel velünk a hajdan a cári uralom központjának is otthont adó Szentpétervárt, és barangoljon velünk Helsinki és Tallinn utcáin! A baltikumi gyöngyszemeket érintő, 7 éjszakás hajóút során bőven lesz lehetőségünk felfedezni a térség gazdag kulturális örökségét és kihasználni a Jewel of the Seas 4*-os szolgáltatásait.

A Royal Caribbean International az innovatív óriáshajóiról és változatos fedélzeti szolgáltatásairól híres. A hajótársaság fantáziájának semmi sem szab határt, ha újításokról, egyediségről van szó. Több étterem és bár, kaszinók, medencék, spa és fitneszközpont, valamint különleges show-műsorok színesítik az utazást. A hajókon a gyerekek sem unatkoznak a különböző korcsoportokra szabott, változatos programok mellett.

A Jewel of the Seas álomhajó 90 000 tonnás és 2140 utast képes befogadni. A Radiance osztály tagja, ahol a napfényben úszó átriumok, a természetes fényt áteresztő üvegbelsők és tágas terek jellemzőek. A néhány éve teljes felújításon átesett hajó újjávarázsolt formában, új, korszakalkotó szolgáltatásokkal és fedélzeti szórakoztató program-kínálattal várja utasait.

Az utazás kiemelt értékei:

 • Izgalmas, látnivalókban gazdag útvonal a Balti-tengeren
 • Repülés kedvező menetrenddel
 • Pihenés luxuskörülmények között, kényelmes kabinok, kiváló konyha és számtalan szórakozási lehetőség a Jewel of the Seas fedélzetén
 • Színvonalas, változatos fakultatív kirándulások minden kikötőből magyar kísérővel
 • Magyar idegenvezető az utazás teljes időtartama alatt

Programok:
 

július 17. szombat
Elutazás Budapestről Stockholmba müncheni átszállással a Lufthansa járataival (6:00-7:15, 8:55-11:05). Megérkezés után buszos transzferrel jutunk el a belvárosba. Elsétálunk a közeli kikötőhöz, ahol városnéző hajóra szállunk, és megismerkedünk a 14 szigetre épült svéd fővárossal. Délután a szálláshelyek elfoglalása a belvárosi szállodában: Hotel Elite Adlon 4*.

július 18. vasárnap
Délelőtt városnéző sétánk keretében barangolunk az óváros ódon utcáit szegélyező meseházak között, ellátogatunk a Lovagtemplomhoz, a Nagytemplomhoz és a királyi palotához. Az őrségváltás megtekintése után visszasétáunk a szállodához, majd transzfer a kikötőbe. Délután felszállás a Jewel of the Seas hajóra. Kihajózás 18:00-kor.

július 19. hétfő
Tengeren. Ezen a napon a hajó szolgáltatásainak széles tárházát élvezhetjük. Vegyünk részt egy színvonalas programon, pihenjünk egy jó könyvvel a medencék partján, merüljünk el a wellness központ szolgáltatásaiban vagy a hajó üzleteinek széles választékában!

július 20-21. kedd-szerda
Szentpétervár, Oroszország (7:00 - másnap 18:00)

Két teljes napunk van arra, hogy az egykori cári Oroszország emlékeit felfedezzük. A Néva partján fekvő város XVIII. századi alapítása, azaz viszonylag fiatal kora ellenére rengeteg látnivalót kínál számunkra. Az elegáns belvárosi paloták, a Néva csatornáin tett sétahajózások vagy az Ermitázs hatalmas gyűjteménye páratlan élményt nyújtanak, csakúgy mint egy látogatás a Nyári palotában vagy Katalin cárnő Nagypalotájában.

Szentpétervár gazdagon - kétnapos fakultatív programcsomag magyar idegenvezetéssel
A két teljes napos buszos és gyalogos városnézés során "Észak Velencéjének" legfontosabb és legjellegzetesebb látnivalóit vesszük sorra. Juszupov palota - a cári Oroszország egyik leggazdagabb és legbefolyásosabb arisztokrata családjának palotája; Szent Izsák székesegyház - Szentpétervár legnagyobb temploma; Ermitázs - a Téli Palota márvánnyal és arannyal díszített termeiben gazdag műkincsgyűjtemény található, az ókori görög és egyiptomi leletektől kezdve Leonardo da Vinci és Raffaello műveiig. Felkeressük még a díszes hagymakupoláiról ismert Vérző Megváltó templomot, Peterhofot (Petrodvorec), a Versailles-i palota mintájára épült, gazdag belső díszítésű és pompás kerttel körülvett nyári rezidenciát, valamint a Péter-Pál erődöt és katedrálist. Részvételi díj: 99 000 Ft/fő (mindkét nap kétfogásos ebéddel).

július 22. csütörtök
Helsinki, Finnország (7:00-17:00)

A finn főváros bája kétségkívül nyugalmában, természetközeli hangulatában és tengerparti fekvésében rejlik. Olyan főváros, ahova még nem gyűrűzött be a metropoliszokra jellemző nyüzsgés, ahol bicikliző, sétáló emberekkel találkozhatunk, egyedi tárgyakat árusító kis boltokra bukkanhatunk, kellemes parkokban sétálhatunk.

Helsinki legjava - fakultatív kirándulás magyar idegenvezetéssel
A buszos és gyalogos városnézés során felkeressük többek között a Sibelius emlékművet, az Olimpiai Stadiont, a Finnlandia Palotát, a parlamentet, a Szenátus teret, az Uszpenszki katedrálist és a Sziklatemplomot. Részvételi díj: 50 Euró/fő (helyben fizetendő).

július 23. péntek
Tallinn, Észtország (8:00-17:00)

Tallinn Észak-Európa egyetlen városa, ahol teljes hosszúságában, 26 toronnyal fennmaradt a középkori városfal. Ezen belül csak gyalogosan lehet barangolni az elragadó és teljesen felújított, macskaköves utcákon. Főtere az egyik legszebb Európában, melynek közepén trónol a gótikus városháza impozáns épülete.

Barangolás Tallinnban - fakultatív kirándulás magyar idegenvezetéssel
Gyalogos városnézésünk alkalmával sétát teszünk a középkori városfallal körülvett óváros romantikus kis utcáin és felkeressük Európa egyik legszebb főterét. Részvételi díj: 25 Euró/fő (helyben fizetendő).

július 24. szombat
Visby, Svédország (8:00-17:00)

A Svédországot tarkító sokszáz sziget közül Gotland egy valódi gyöngyszem. Központja, Visby, az évszázadok óta virágzó kikötőváros ma a környező országok lakóinak kedvelt kirándulóhelye, ahol a homokos partszakaszok mellett gazdag középkori örökséggel találkozhatunk. A városfal, amelynek első kövei a  12. században kerültek helyükre, Észak-Európa legszebb és legjobb állapotban fennamaradt ilyen építménye, mára a Világörökség része.

Visby ismeretlen arca - fakultatív kirándulás magyar idegenvezetéssel
A központban sétálva felkeressük a többszáz éves kőházakat, a ferences temlpom romjait (amely nyáron koncerteknek, télen jégpályának ad otthont), és a 13. századi, ma is gyönyörű katedrálist, és barangolunk a 3,5 km hosszú, kapukkal, bástyákkal megtűzdelt városfal mentén. A Strandpromenadenről szép kilátás nyílik a Balti-tengerre. Részvételi díj: 25 Euró/fő (helyben fizetendő).

július 25. vasárnap
Érkezés Stockholmba (Svédország) 7:00 órakor. Kiszállás után felkeressük a világ egyetlen épen maradt XVII. századi csatahajójának otthont adó Vasa Múzeumot. Délután transzfer a repülőtérre. Hazautazás az Austrian Arlines járataival, bécsi átszállással (18:25-20:40, 21:25-22:15).

Az ár tartalmazza:
 

 • Repülőjegy Budapest-Stockholm-Budapest útvonalon, a Lufthansa és az Austrian repülőjárataival
 • Repülőtéri illeték
 • Kikötői illetékek
 • Utasonként egy kézipoggyász (max. 55x40x23 cm, max. 10 kg) és egy feladott poggyász (max. 23 kg)
 • Szállás egy éjszakára Stockholmban, belvárosi szállodában, kétágyas szobában, a hajóút előtt
 • Reggeli a szállodában
 • Hét éjszakás hajóút a Jewel of the Seas fedélzetén szállással belső, ablak nélküli kabinban
 • Teljes ellátás a hajón, korlátozott italfogyasztással
 • Repülőtéri és kikötői transzferek
 • Stockholmi városnézések a hajóút előtt és után magyar idegenvezetéssel
 • Magyar idegenvezető az utazás teljes időtartama alatt

Az ár nem tartalmazza:
 

 • Repülőtéri illetékek és poggyászdíjak: 60 000 Ft/fő
 • Kikötői illetékek: 110 000 Ft/fő
 • Borravalók a hajóút során: 35 000 Ft/fő
 • Fakultatív kirándulások a kikötések alkalmával

Egyéb tudnivalók:

 • Minimum létszám 20 fő.
 • Minimum létszám a fakultatív kirándulásokon: 15 fő.
 • 3 és 4 ágyas kabinok lekérésre, a szabad helyek függvénye.
 • Az utazáson való részvétel feltétele a hazautazástól számítva még legalább 6 hónapig érvényes útlevél!
 • A fizetési és lemondási feltétlek eltérnek az utazási feltételekben rögzítettektől! Hátralékfizetés 2021. május 12-ig. Lemondási feltételek és kötbérsávok eltérnek az utazási feltételkben rögzítettektől: április 16-május 12.: 75 000 Ft/fő lemondási díj (hajótársaság feltételei szerint), május 13.-június 11. 50 %; június 13.-július 3. 75 %; június 4-től 100 %. A kötbér alapja a részvételi díj, a repülőtéri illeték és a kikötői illeték, illetve a szentpétervári fakultatív kirándulás.
 • A részvételi díjba kalkulált kiköti illeték 100 000 Ft, mely nem alapja a kedvezményeknek!

x A Balti-tenger gyöngyszemei - csoportos hajóút magyar idegenvezetővel 2021.07.17-25.
Hajó neve: A Balti-tenger gyöngyszemei - csoportos hajóút magyar idegenvezetővel 2021.07.17-25.

A Balti-tenger gyöngyszemei - csoportos hajóút magyar idegenvezetővel 2021.07.17-25. utazás foglalás

1

Válassza ki az indulási időpontot!

A naptárban szereplő árak minden esetben az adott napon foglalható legjobb alapárat jelölik és egy főre vonatkoznak!

Jelölések:

Nem foglalható

Foglalható dátum

Akciós ajánlat

Legjobb ár

2
3
3
4
PDF ↓ Lefoglalom
5
5Közlekedés
Szállás
Ellátás megadott szerint
Idegenvezető
leírásánál jelzett szolgáltatások
Útlemondási biztosítás
Egyéb leírás szerint
leírásánál jelzett szolgáltatások

Felárak*:
 1. Colonnade ATLASZ - Classic csoportos biztosítás 5.130 Ft/fő
 2. Colonnade ATLASZ - Classic egyéni biztosítás 5.400 Ft/fő
 3. Colonnade ATLASZ - Prémium csoportos biztosítás 6.660 Ft/fő
 4. Colonnade ATLASZ - Prémium egyéni biztosítás 7.110 Ft/fő
 5. Colonnade ATLASZ - Privileg csoportos biztosítás 8.550 Ft/fő
 6. Colonnade ATLASZ - Privileg egyéni biztosítás 9.900 Ft/fő
 7. Kötelező borravaló 35.000 Ft/fő
 8. Repülőtéri illeték 70.000 Ft/fő
 9. Sztornó biztosítás 1,50 %/fő* A választható szolgáltatások indulási időpontonként eltérőek lehetnek.
Még nem tudtál dönteni?
Iratkozz fel hírlevelünkre és segítünk
legújabb és legjobb ajánlatainkkal!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Elfogadom, hogy megadott személyes adataimat a Vista saját marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés, piackutatás és tájékoztatás céljára telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. sms, mms, e-mail), automatizált hívórendszeren keresztül, illetve postai úton felhasználja, valamint harmadik félnek átadhatja a hatályos jogszabályok szerint. Tudomásul veszem, hogy a marketing@vista.hu elektronikus címek(en) keresztül kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást.

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Alig várod, hogy újra utazhass? Akkor jó helyen jársz! Iratkozz fel és igyekszünk minden hasznos információt összegyűjteni számodra, amelyek segítségedre lesznek a járvány utáni következő úti célod megszervezésében.

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Küldés e-mailben
A Balti-tenger gyöngyszemei - csoportos hajóút magyar idegenvezetővel 2021.07.17-25.

A Balti-tenger gyöngyszemei - csoportos hajóút magyar idegenvezetővel 2021.07.17-25.

Útazonosító: 152512

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használta szolgáltatásunkat!
Ajánlatkérés
A Balti-tenger gyöngyszemei - csoportos hajóút magyar idegenvezetővel 2021.07.17-25.

A Balti-tenger gyöngyszemei - csoportos hajóút magyar idegenvezetővel 2021.07.17-25.

Útazonosító: 152512

Az ajánlatkérését továbbította a rendszer kollégáinkhoz!