Dél-India - angol nyelvű csoportos utazás - fűszerek Keralaból

Legjobb ár: 0 Ft/-től Utazás időpontja: -
További árak és időpontok

Sajnáljuk!
Ehhez az utazásohoz ár és időpont információ nem érhető el.

Kocsín (2 nap) | Periyar (2 nap) | Holtág régió (2 nap) | Kocsín

Élvezze India egyik legkedveltebb területének, az egzotikus Keralának színeit és melegségét. Holtágak, vadon élő állatok, ajurvédikus kezelések és fűszer ültetvények – Keralában mind megtalálható! Fedezzen fel egy nyugodt világot a csodálatos mangrove erdő, kókusz fák és zöld rizsföldek között.

Program:
 • Halászokkal kihúzni a napi fogást a kínai halászhálókkal
 • Séta Fort Kochi örökség területén
 • Séta Thekkady fűszerpiacán
 • Halászfalu meglátogatása és az életük megismerése

 

 1. nap – Kocsín: Érkezés Malabár központjába, Kocsínba és transzfer a hotelbe. A nap hátralevő részében szabadprogram.
 2. nap – Kocsín: Meglátogatjuk néhány látnivalóját ennek a magával ragadó kikötőnek, miközben megfigyelhetjük az arab, zsidó és európai kultúra hatásait. Megtekintjük a hajókból kinyúló kínai halászhálókat és segítünk a halászoknak kihúzni a napi fogást. Felfedezzük a 16. századi portugál Mattancherry Palotát, a Szent Ferenc templomot, és a világ legrégibb működő zsinagógáját. A Kocsín Erődön átsétálva élvezhetjük a régi világ báját, európai stílussal fűszerezve. Később meglátogatjuk a Kathakali tánc stúdiót és megnézünk egy tánc előadást. Ennek a táncnak a legismertebb jellemzői a bonyolult smink és jelmezek.
 1. nap – Periyar (Thekkady): Reggel utazás Periyar zöld erdejébe, Thekkady tartományba. A hangzatos név dombok végtelen láncolatát és fűszer ültetvények illatát hordozza magában. Szállás elfoglalása.
 1. nap – Periyar (Thekkady): Évszázadokon át Kerala nőtt és fűszereket szállított a világ minden területére, egy az ültetvényen tett séta során első kézből ismerheti meg a növények termesztésének, növesztésének és feldolgozásának folyamatát. Ahhoz, hogy megértse a régió kulcsfontosságú szerepét a globális fűszerpiacon, meg kell hogy tekintse a Kumili fűszerpiacot Thekkadyban. Délután az időjárás függvényében részt vehetnek egy vezetett Zöld Sétán és megismerhetik a régió élővilágát. A környéken élő rengeteg madárfaj miatt a terület az ornitológusok kedvence. 
 1. nap – Holtág régió: Utazás Kerala holtágaihoz. A holtágak a növény- és állatvilág számtalan képviselőjének ad otthont. Joggal nevezik “kelet Velencéjének”, a zöldellő kókuszültetvényekkel körbe vett terület híres csatornáiról és holtágairól. Szállás elfoglalása este. 
 1. nap – Holtág régió: Reggel szabadprogram, ismerje meg a halászok életstílusát, hagyományait, művészetét és kultúráját. Délután a Shikara hajó fedélzetén felfedezhetjük a szűk csatornákon való hajózást. Megfigyelhetjük a tenyérnyi csatornákat és falvakat, amin a nyugodt víz átvezet. 
 1. nap – Kocsín: Utazás Kocsínba és transzfer a repülőtérre.

 

 

 

Szállás neve: Dél-India körutazás - fűszerek Keralaból
Az összes indulási időpont elmúlt, vedd fel velünk a kapcsolatot!
Még nem tudtál dönteni?
Iratkozz fel hírlevelünkre és segítünk
legújabb és legjobb ajánlatainkkal!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Elfogadom, hogy megadott személyes adataimat a Vista saját marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés, piackutatás és tájékoztatás céljára telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. sms, mms, e-mail), automatizált hívórendszeren keresztül, illetve postai úton felhasználja, valamint harmadik félnek átadhatja a hatályos jogszabályok szerint. Tudomásul veszem, hogy a marketing@vista.hu elektronikus címek(en) keresztül kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást.

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Küldés e-mailben
Dél-India - angol nyelvű csoportos utazás - fűszerek Keralaból

Dél-India - angol nyelvű csoportos utazás - fűszerek Keralaból

India, Backwater

Útazonosító: 136766

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használta szolgáltatásunkat!
Ajánlatkérés
Dél-India - angol nyelvű csoportos utazás - fűszerek Keralaból

Dél-India - angol nyelvű csoportos utazás - fűszerek Keralaból

India, Backwater

Útazonosító: 136766

Az ajánlatkérését továbbította a rendszer kollégáinkhoz!