Találatok szűrése (4387)
Szabadszavas
Ár szerint
Dátum szerint (Indulási időpontok)
Indulási helyszínek
Országok
Utazás módja
Programhossz
Szálláskategória
Ellátás
Utazás típusa
Vista tipp
Lista nézet Táblázatos nézet

Last minute

Mit jelent a Last Minute utazás és miért olyan népszerű?

A last minute ("utolsó percben") utazások és nyaralások lényege, hogy rendkívül kedvezményes árakon foglalhatóak a közeli indulásból vagy a fennmaradt szabad helyek csekély számából fakadóan. A last minute utak népszerűsége annak köszönhető, hogy mára a kifejezés beépült a köztudatba, mint a kedvező árfekvésű utazások és a kihagyhatatlan nyaralási lehetőségek szinonimája. Bár a last minute utazások nem minden esetben jelentik a legolcsóbb alternatívát, a last minute kedvezmény jellegéből adódik, hogy az utazó szinte mindig igazi kincsre lel az ajánlatban: legyen az egy olcsó, szabadon maradt szoba egy előkelő szállodában vagy egy kedvezményesen megkapható nyaralócsomag pár nap múlva történő indulással.

Hogyan válogasson a last minute és a hagyományos utazások kavalkádjában?

Javasoljuk, hogy minden esetben nézze át last minute és akciós útjainkat, majd tekintse meg a vágyott úti célra szóló egyéb ajánlatainkat is. Így egészen biztosan nem marad le semmiről! Felmerülő kérdéseivel, a legmegfelelőbb szálláshely megtalálásával vagy a legolcsóbb repülőjegy kiválasztásával kapcsolatosan keresse szakképzett kollégáinkat elérhetőségeinken.

Miért a Vistánál tájékozódjon a last minute nyaralásokról, akciókról és egyéb utazásokról?

A Vista a magyar utazási irodai piac vezető szereplőjeként kínálatában szerepelteti az összes jelentős hazai utazásszervező ajánlatát, valamint kiterjedt külföldi partnerkörrel rendelkezik. A katalógusok gyűjtögetése és az irodáról irodára történő rohangálás ezzel a múlté - intézzen mindent egy helyen! Több ezer ajánlatunkat tartalmazó út-adatbázisunk napi szinten frissül, így mindig a legaktuálisabb last minute és hagyományos nyaralóprogramok közül válogathat.

First minute vagy last minute - melyik a kedvezőbb?

Erre a kérdésre nehéz lenne egyértelműen válaszolni. Azonban biztosan állíthatjuk, hogy a first minute (előfoglalás) utazások az esetek nagy részében sokkal kedvezőbb árakon mennek, mint last minute társaik - ha azonos színvonalú szálláshelyekben gondolkozunk. A last minute ajánlatok esetében a szállásadók a visszamaradt (pl. kevésbé jó kilátású vagy fekvésű) utolsó helyeket adják ki kedvezőbb árakon, míg a first minute ajánlatok keretében a szezon előtti időszakban lehet lecsapni a legkellemesebb szállodai szobák és apartmanok teljes kínálatára. Javasoljuk, hogy mind a first minute, mind pedig a last minute utazások választékának áttekintése közben vegyék igénybe irodáink tapasztalt utazási tanácsadóit, hogy a legjobb ajánlatot foglalhassák le!

Még nem tudtál dönteni?
Iratkozz fel hírlevelünkre és segítünk
legújabb és legjobb ajánlatainkkal!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Elfogadom, hogy megadott személyes adataimat a Vista saját marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés, piackutatás és tájékoztatás céljára telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. sms, mms, e-mail), automatizált hívórendszeren keresztül, illetve postai úton felhasználja, valamint harmadik félnek átadhatja a hatályos jogszabályok szerint. Tudomásul veszem, hogy a marketing@vista.hu elektronikus címek(en) keresztül kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást.

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Alig várod, hogy újra utazhass? Akkor jó helyen jársz! Iratkozz fel és igyekszünk minden hasznos információt összegyűjteni számodra, amelyek segítségedre lesznek a járvány utáni következő úti célod megszervezésében.

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!