Találatok szűrése (99)
Szabadszavas
Ár szerint
Dátum szerint (Indulási időpontok)
Indulási helyszínek
Utazás módja
Programhossz
Szálláskategória
Ellátás
Utazás típusa
Vista tipp
Lista nézet Táblázatos nézet
Lista nézet Táblázatos nézet

A város vagy tájegység klímatáblázatának megtekintéséhez kérjük, válasszon az alábbi listából!
Az aktuális időjárási előrejelzés megtekintéséhez a Weather Underground-ot vagy a weather.com oldalakat ajánljuk.

Machico
Időjárás adatai

Hónapok
Nappali hőmérséklet
Éjszakai hőmérséklet
Vízhőmérséklet
Napsütéses órák
Csapadékos napok
Átlagos csapadék (mm)

Tipp: Ha a táblázatban egy adott hónapban 10 esős napot lát, az nem feltétlenül jelenti, hogy 10 napon keresztül esik is. Az értékekkel kapcsolatos megjegyzésünket az egér kurzorral a táblázat cím oszlopának feliratai fölé állítva olvashatja el!

Megjegyzés: Az adatok tájékoztató jellegűek, azokért felelősséget nem tudunk vállalni! Mi is emberek vagyunk. Kérjük, írja meg nekünk az címre, ha nyilvánvaló elírást talált!

Madeirai utazás

Beutazási szabályok (frissítve 2022.06.02.)

Madeirára nincsen beutazással kapcsolatos korlátozás. Az utasoknak lisszaboni átszállás esetén a portugáliai beutazási szabályoknak kell megfeleljenek!

Az oltási státusztól függetlenül az érkezés előtt 48 órával a madeirai regisztráció javasolt tölteni: https://madeirasafe.com 

Helyi járványügyi szabályok Madeirán:

A maszk használata kötelező 6 éves kortól az alábbi helyeken:

-egészügyi intézményekben,

-közlekedési eszközök, taxik, transzferek használatakor, repülőtéren, hajó kikötőben

Karantén koronavírus fertőzés (pozitív eredmény) esetén:

- kötelező karantén 5 napra saját költségen a szállodában ahol elhelyezésre kerül, ez követően a 6. napon folytathatják a szokásos tevékenységet, ha nincsenek tüneteik, anélkül, hogy SARS-CoV-2 fertőzésre TRAg szűrővizsgálatot kellene végezniük. Kontakt személyek esetén: akik kapcsolatba kerültek pozitív eredménnyel rendelkezővel, függetlenül az  életkoruktól nem kell elkülöníteni. A be nem oltott vagy a nem teljes oltással rendelkező személyeket, valamint a pozitív eredménnyel rendelkező személyeket, beleértve a 17 éven aluliakat is, az 5. napon tesztelni kell. Ez a teszt ingyenes, és az S-ALERTA/CIDADAO alkalmazáson keresztül elérhető - https://s-alerta.pt/cidadao/ , a kóddal ellátott sms kézhezvétele után.  A teszt Madeira valamely vizsgálóállomásán elvégezhető.

https://www.visitmadeira.com/en-gb/useful-info/corona-virus-(covid-19)/information-to-visitors-(covid-19)

Felhívjuk figyelmet, hogy sok esetben a légitársaságok, illetve tranzitországok is hozhatnak rendelkezéseket, szabályokat, melyek akár szigorúbbak is lehetnek a fogadóállam beutazási feltételeinél, így azokról érdemes az utazás megkezdése előtt tájékozódni!

További információk:

www.visitmadeira.pt

https://konzuliszolgalat.kormany.hu/europa-utazasi-tanacsok?portugalia

https://www.visitportugal.com/en/content/covid-19-measures-implemented-portugal

A fenti információk kizárólag tájékoztató jellegűek, az utas saját felelőssége az aktuális beutazási szabályok ismerete és betartása. A kötelező előírások BÁRMIKOR változhatnak, azok előírásszerű teljesítéséért felelősséget irodánk nem vállal.

Még nem tudtál dönteni?
Iratkozz fel hírlevelünkre és segítünk
legújabb és legjobb ajánlatainkkal!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Elfogadom, hogy megadott személyes adataimat a Vista saját marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés, piackutatás és tájékoztatás céljára telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. sms, mms, e-mail), automatizált hívórendszeren keresztül, illetve postai úton felhasználja, valamint harmadik félnek átadhatja a hatályos jogszabályok szerint. Tudomásul veszem, hogy a marketing@vista.hu elektronikus címek(en) keresztül kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást.

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Alig várod, hogy újra utazhass? Akkor jó helyen jársz! Iratkozz fel és igyekszünk minden hasznos információt összegyűjteni számodra, amelyek segítségedre lesznek a járvány utáni következő úti célod megszervezésében.

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!