Nászút kicsit másképp - Madeira, Portugália

Egy utazás megszervezése mindig kihívás, főként, ha az esküvő utáni első közös útról van szó. A nászút különösen fontos a párok életében, hiszen mi sem kellemesebb a boldogító igen kimondása után, mint elvonulni az esküvőszervezés pörgős-zajos napjaiból egy varázslatos helyre?

Bár a nászutasok rengeteg szebbnél szebb helyszín közül választhatnak, legtöbbjük végül mégis a megszokott úti célok egyikére teszi le a voksát. Ugyanakkor a nászút szerelmünk oldalán még akkor is különleges, ha nem a szokványos tengerpart-egzotikus kombinációkból választunk. Éppen annyira lehet varázslatos, élményekkel teli utazás, ha a kiválasztott úti cél nevezetesen Madeira, Portugália - valószínűleg ez járhatott ennek a kalandvágyó fiatal párnak a fejében is, amikor egybekelésüket követően eme fenséges szigetre utaztak!

Legújabb cikkek

Még nem tudtál dönteni?
Iratkozz fel hírlevelünkre és segítünk
legújabb és legjobb ajánlatainkkal!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Elfogadom, hogy megadott személyes adataimat a Vista saját marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés, piackutatás és tájékoztatás céljára telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. sms, mms, e-mail), automatizált hívórendszeren keresztül, illetve postai úton felhasználja, valamint harmadik félnek átadhatja a hatályos jogszabályok szerint. Tudomásul veszem, hogy a marketing@vista.hu elektronikus címek(en) keresztül kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást.

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Alig várod, hogy újra utazhass? Akkor jó helyen jársz! Iratkozz fel és igyekszünk minden hasznos információt összegyűjteni számodra, amelyek segítségedre lesznek a járvány utáni következő úti célod megszervezésében.

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!