Körutazás Ausztráliában (Repülő)

Ft-tól/fő 2.045.000
Időpont: 2022.10.15 - 10.30
Legjobb ár: 2.045.000 Ft/fő-től Utazás időpontja: 2022.10.15 - 10.30

Tartson velünk a Körutazás Ausztráliában (Repülő) utazásra! A kiutazás repülővel történik. Reggelis ellátással. Az utazás időtartama 16 nap / 13 éjszaka. Az utazás legjobb alapára 2.045.000 Ft/fő.

Utazás alapadatai
Út típusa:Körutazás
Kiutazás:Repülő
Ellátás:reggeli
Turnusok: 16 nap / 13 éjszaka
Utazás azonosítója:133849

Ausztália

Info:

[r]repülővel, menetrend szerinti járattal, átszállással

helyi 4*-os, 1 alkalommal 3*-os szállodában, kétágyas szobákban

reggeli, 8 alkalommal főétkezés (italok nélkül)

1. Szerintünk sok utazó bakancslistáján szerepel Ausztrália, a koalák és a kenguruk hazája, mely olyan hatalmas, hogy a helyi lakosok legtöbbje sem járta még be. Mi 16 nap alatt egy széleskörű betekintést nyújtunk az ide látogatóknak.

2. Az ötödik kontinens, Ausztrália különleges állatvilága lépten-nyomon újabb érdekességekkel lep meg minden utazót. A sivatag közepén álló  ,,nagy vörös szikla" az Ayers rock (Uluru) és az Olga-hegység, a kontinens közepén található vörös homokkő sziklák látványa örökre rabul ejti a látogatót.

3. Egy didgeridoo hangja az ausztrál éjszakában évezredekre repíti vissza az utazó képzeletét.

4. A körutazás során a felsorolhatatlanul sok, egyéb látványosság mellett a világörökségi helyszínek közül ötöt is láthatunk: Sydney-ben a dagadó vitorlákra emlékeztető Operaházat, Melbourne-ben a Királyi botanikus kertet, a naplemente idején égővörös színben ,,izzó" Ayers Rock sziklát, a Kakadu Nemzeti Parkban hajótúra és ismerkedés a bennszülöttek életmódjával, egy katamaránnal pedig a Külső Korall-zátony élővilágát csodálhatjuk meg a víz felszíne alatt és felett.

 

Kis létszámú csoport, max. 20 fő!

UNESCO Világörökségi helyszínek

Változatos állat- és növényvilág

Az aktuális beutazási feltételekről ITT tájékozódhat.

Leiras:

1-2. nap: Budapest - Melbourne

Indulás Budapestről menetrend szerinti járattal, átszállással Melbourne-be. Érkezés Melbourne-be másnap a késő esti órákban, majd transzfer a szállodába. Szállás Melbourne-ben (2 éj).

Szállás: Mercure Welcome Melbourne 4*

3. nap: Melbourne

Egész napos kirándulást teszünk a híres Óceán úton, a The Great Ocean Road-on. A nevét azért kapta, mert az út nagy része a tengerparton vezet végig. Az utazás során lehetőségünk lesz ausztráliai állatokat megfigyelni, valamint a híres turistalátványosságokat is. Megállunk egy világítótoronynál, ahol gyönyörködhetünk a tájban és élvezhetjük a friss levegőt az óceán felöl. Megnézzük a híres szörf paradicsomokat, szabadidő és ebéd az Apolló beach-en. Továbbutazunk az Otway Nemzeti Parkon keresztül a Port Cambell Nemzeti Parkig, utunk végső céljáig, ahol megtekintjük a jól ismert 12 apostol sziklaképződményeket. 

4. nap: Melbourne - Adelaide 

Reggeli után panorámás buszos városnézés Melbourne-ben: átutazunk a Fitzroy kerten, ahol Cook kapitány háza található, melyet eredetileg Angliában építettek, de a 20. század elején áttelepítettek Melbourne-be. Az épület a mai napig az egyik leglátogatottabb turisztikai látványossága. Királyi Botanikus Kert (Royal Botanic Garden) mellett is elhaladunk, melyet Ausztrália legszebb botanikus kertjeként tartják számon. A városnézés után elrepülés Adelaide-be, ahol érkezés után egy órás városnézésre indulunk. A panorámás buszos utazás alatt megismerhetjük ezt a kellemes várost, amely történelmi épületeit parkok veszik körül. Áthaladunk a híres Adeline-i Botanikus Parkon, ahol a Szent Péter katedrális, az Adelaide Botanikus Park, az Adelaide Állatkert és a Nemzeti Bor Központ (National Wine Centre) található. A szálloda felé Adelaide északi részén haladunk keresztül, a történelmi épületekkel, kúriákkal és fákkal szegélyezett utcákon. Szállás Adelaide-ben (2 éj).

Szállás: Majestic Roof Garden Hotel 4*

5. nap: Kenguru-sziget

Reggeli után egész napos kirándulásra indulunk Ausztrália második legnagyobb szigetére, a Kenguru-szigetre. A sziget változatossága mindenkit lenyűgöz: érintetlen partszakaszok, történelmi világítótornyok, természetvédelmi területek, földalatti barlangok, ritka méhfajok, ínyenc helyi finomságok, koalák, fókák, pingvinek és természetesen kenguruk. Megtekintjük az oroszlánfóka kolóniákat, a Hanson-öböl Vadvilág Menedéket, ahol láthatjuk a fákon pihenő koalákat. Ebéd a Vivonne Bay Bistroban. A délutánt a Flinders Chase Nemzeti Parkban töltjük, ahol szinte érintetlenül megtalálható és tanulmányozható Ausztrália eredeti flórája és faunája. Változatos növényvilággal, különleges állatok (fókák, cetek, kenguruk) büszkélkedhet. Emellett különleges sziklaformációkat is találunk itt, ahol nagyon szép fotókat készíthetünk. Megnézzük a látványos Admirals Arch-ot, ahová a sziklákra épített sétányon keresztül jutunk el. Visszaindulva a komphoz további kengurukat és wallaby-kat is láthatunk.

6. nap: Adelaide - Ayers Rock

Reggeli után menetrendtől függően transzfer a repülőtérre, s utazás az ország közepén lévő legendás és misztikus Nagy Vörös Sziklához, az Ayers Rock-hoz. Érkezés után az ún. Kata Tjuta-hoz, vagy más néven Olga-hegyhez látogatunk, melyet 36 kupola alkot. Kata Tjuta kevésbé híres, mint a szomszédos Ayers Rock, de ugyan olyan lenyűgöző.  A ,,Kata Tjuta" egy Pitjantjatjara kifejezés, amely azt jelenti, hogy ,,sok fej". A sziklacsoport színei a látogatóknak az állandóan változó skáláját kínálja annak megfelelően, ahogyan a Nap halad a pályáján, és a dómok között tenyésző dús növényzetet megvilágítja.

Egy pohár ital és snack mellett megnézzük a naplementét az Ayers Rocknál. Ilyenkor olyan, mint ha egy rövid ideig vörösen izzana a szikla. Ez az élmény minden idelátogató kötelező listáján szerepel. A naplemente után elfoglaljuk a szálláshelyünket. Szállás Ayers Rockban (2 éj).

Szállás: The Lost Camel Hotel 3*

7. nap: Ayers Rock

Még reggeli előtt egy egészen különleges kilátóhelyhez, az Uluru melletti Talinguru Nyakunytjaku-hoz utazunk. Innen csodáljuk meg a felkelő nap fényétől izzó Nagy Vörös sziklát. Mikor az első napfény sugarai megjelennek a homokdűnék felett, az Ayers Rock életre kel, amikor a fény és árnyék táncol felszínén. 

Napfelkelte után visszatérünk a szállodába reggelizni, majd az Uluru Aboriginal Kulturális Központot látogatjuk meg. Itt többet megtudhatunk a helyi ananguiak történelméről és kultúrájáról. 

8. nap: Ayers Rock - Darwin

Reggeli után Darwinba, az északi terület fővárosába repülünk. Érkezés után félnapos városnéző programon veszünk részt, megnézzük a Botanikus Kertet, a Kínai Templomot, melyet újraépítettek, miután 1974-ben a Tracy hurrikán teljesen lerombolt. A városnézés során ellátogatunk a Stokes Hill rakparthoz és a Darwin Katonai Múzeumhoz is, ahol többek között bemutatják a japán bombázást is, ami örökre megváltoztatta a város arcát. Szállás Darwin-ban (2 éj).

Szállás: Mantra on the Esplanade 3*

9. nap: Kakadu Nemzeti Park

Egész napos kirándulást teszünk Ausztrália északi részén található Kakadu Nemzeti Parkba, mely teljes egészében a Világörökség listáján szerepel 1992 óra. A tengerparton fekvő, trópusi éghajlatú területet mangrove-erdők borítják, itt találkozik a tengeri és a szárazföldi ökoszisztéma. Egy kb. 1,5 órás hajó túra során - miközben ebédünket fogyasztjuk - megismerkedhetünk közelebbről is a Yellow-folyó partvidéki állataival. Túránk során látogatást teszünk a Warradjan Kulturális Központban, ahol megismerkedhetnek a bennszülött őslakosok Kakadu parki életével, szokásaival, hagyományaival. Mielőtt visszautaznánk Darwinba, őskori sziklarajzokat keresünk fel helyi idegenvezetőnk segítségével.

10. nap: Darwin - Cairns

Reggeli után a menetrendhez igazodva átutazunk repülővel a Korall-tenger partján fekvő Cairns-be. Érkezés után transzfer a szálláshelyre. A nap hátralévő részében szabdprogram, pihenés. Szállás Cairns-ben (3 éj).

Szállás: Pacific Hotel Cairns 4*

11. nap: Külső Korall-zátony

Egész napos Külső Korall-zátony kiránduláson veszünk részt. Egy gyönyörű katamaránnal fedezzük fel a Michaelmas Cay egyedülálló korallzátonyát és környezetét: egy érintetlen homokos partszakasz az óceánban, melyet hullámzó zátony vesz körül, és egy védett rész a vándorló tengeri madarak számára. A kirándulás része egy snorkelezés a korallzátony sekély részénél. De élvezheti a korallzátony egyedül álló növény és állatvilágát anélkül, hogy vizes lenne. Egy méterrel a vízszint alatt, a hajó belsejében üvegen keresztül csodálhatja meg az óceán élővilágát. Svédasztalos ebéd, sütemények, kávé, tea helyben. A program végén katamaránnal utazunk vissza Cairns-be.

12. nap: Kuranda Nemzeti Park

Reggel a Kuranda Nemzeti Parkba indulunk, először a Skyrail Rainforest kabinos felvonóra szállunk, amellyel Kuranda-ba utazunk. A kabinunkon keresztül egy felejthetetlen élményben lesz részünk, mivel az esőerdő felett siklik, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a tájra. A megálló pontokra érve kiszállunk a felvonóból, s gyönyörködhetünk a tájban. A faluba érkezve megnézzük a Koala Kerteket, az Ausztrál Pillangó Menedéket és a Madárvilágot. Visszafelé panorámavonattal Cairnsbe utazunk. A vasútvonal látványos tájakon kanyarog, hidakon és alagutakon keresztül. A program végeztével, transzferbusszal visszautazunk a szállodába.

13. nap: Cairns - Sydney

Reggeli után menetrendhez igazodva átrepülés Ausztrália legnagyobb városába, Sydney-be. Érkezés után transzfer a szállodába. Majd szabadprogram, idegenvezetőnkkel gyalogosan ismerkedünk a várossal. Szállás Sydney-ben (2 éj).

Szállás: Mercure Hotel Sydney 4*

14. nap: Sydney - Kék-hegység

Egész napos kirándulásra indulunk a látványos Kék-hegységbe, mely a Világörökségi listán szerepel. Első megállónk a Scenic World kilátópontnál lesz, ahol 360 fokos kilátás nyílik a Jamison-völgyre. A következő megálló az Echo Point, amely egy 170 méteres sziklafal szélén található. Az Echo Pointból gyönyörű kilátás nyílik a Három Nővérre - egy sziklás csúcsok hármasára. A program tartalmazza Scenic World belépőjegyét, amivel igénybe tudjuk venni a vonatot, siklót és a libegőt is. Ebéd után a festői Leura városkát keressük fel. Ez a gyönyörű város visszavisz az időben. Leura város híres az antik üzletekről, valamint a cukorka üzletről, ahol több mint 1000 szokatlan édességet gyűjtöttek össze a világ minden tájáról. Megállunk a Featherdale Vadvédelmi Parkban, ahol Ausztrália legnagyobb magángyűjteménye található az ausztrál őshonos állatokról és a madárvilágról. Hét hektárnyi természetes környezetben helyezkedik el, s itt lehetőségünk lesz kézből etetni a kengurukat, wallaby-ket és emukat is. De találkozhatunk barátságos koalákkal is. Visszatérve Sydney-be a 2000-es Olimpia helyszínét, a Sydney Olimpiai Parkot látogatjuk meg.

15-16. nap: Sydney - Budapest

Reggeli után kijelentkezünk a szállodába s a repülőindulás előtt még egy egész napot töltünk Sydneyben. Az egész napos városnézésünk során megismerkedünk a város egyik ikonikus épületével, a Sydney-i Operaházzal. Áthaladunk a Hyde Parkon, megállunk a Szent Mária Székesegyháznál, a Parlamentnél és a Művészeti Galériánál. Megállunk a világhírű Bondi strandon, valamint az Mrs Macquaries Chairs-nél, ahonnan csodálatos kilátás nyílik az Operaházra és a Harbour Bridge-re. Majd hajóra szállunk, hogy a fedélzetről a város egy másik arcát tekintsük meg. Könnyű ebéd a hajón. A program végeztével transzfer a repülőtérre s hazautazás átszállással Budapestre. Érkezés Budapestre másnap.

 

A programok és a szálloda változtatásának jogát irodánk fenntartja!

 

UNESCO Világörökségi helyszínek

  • Melbourne -Királyi botanikus kert
  • Ayers Rock
  • Kakadu Nemzeti Park
  • Nagy Korallzátony
  • Sydney - Operaház

Programok:

A programhoz nem tartoznak külön fizetendő fakultatív programok.

További információk:

Repülőjegy

Igény esetén Business osztályú helyek foglalhatók. 

FONTOS! A légitársaság végzi a csoport ültetését a járatokra. Minden esetben kérjük, hogy az ülőhelyre vonatkozó egyéni kéréseiket (ablak, folyosó, stb.) legyenek szívesek a check-in pultnál jelezni.


Fizetési határidők

Egzotikus útjainknál az alábbi fizetési határidők érvényesek:

  • Az indulást megelőző, 60 napon túli foglalások esetén előlegként a teljes összeg 30%-a, illetve az útlemondási biztosítás díja fizetendő.
  • 60 nappal az indulás előtt (vagy a repülőjegyek véglegesítésekor) a repülőjegy fennmaradó 70%-a fizetendő.
  • 35 nappal az indulás előtt a szerződésen hátralékként fennmaradó összeg fizetendő.


Biztosítások

Útlemondási (storno) biztosítást minden szolgáltatás részvételi díjából számolunk. Az útlemondási biztosítás mértéke: 2,2%
Amennyiben az útlemondási és BBP (betegség-, baleset-, poggyász) biztosítást együtt rendelik meg, abban az esetben útlemondáskor az utast nem terheli önrész a következő esetekben:
Utas Covid-19 megbetegedése (ezen belül pl. indulást megelőző 14 napon belül pozitív PCR teszt eredmény esetén is), sürgősségi körházi fekvőbeteg gyógykezelése, elhalálozása, vagy a következő típusú baleseti sérülései: csonttörés, szalagszakadás, legalább III. fokú égési sérülés.
Minden egyéb esetben az önrész: 20%
Biztosításokra vonatkozóan 2021. december 31-ig megkötött szerződésekre az Aegon Biztosító Zrt. feltételei vonatkoznak, míg 2022. január 1-től az EUB Biztosító feltételei az érvényesek.

A biztosításokról bővebben IDE KATTINTVA tájékozódhat.

További információk 2:

Az út idegenvezetője

Homolya Orsolya

 

Ismerje meg Ausztráliát!

x Körutazás Ausztráliában (Repülő)

Az ár tartalmazza:
a nemzetközi és a belföldi repülőjegyeket illetékekkel (melynek értéke: 580.000 Ft)13 éjszakai szállást, helyi 3-4*-os szállodákban, kétágyas szobábana reggelis ellátást8 alkalommal főétkezésta helyszíni közlekedésta megadott programokata belépőjegyeket a programban meghirdetett látnivalókhoza magyar nyelvű idegenvezetést

Az ár nem tartalmazza:
a borravalót kb. 90 USD/főaz útlemondási biztosítást (Covid fedezettel): 2,2% EGYÉB KÖLTSÉGEKEgyágyas felár380 000 FtBBP utasbiztosítás (EUB Biztosító) Top: 790 Ft/fő/nap Top Extra: 1.090 Ft/fő/nap

Szállás neve: Körutazás Ausztráliában (Repülő)

Körutazás Ausztráliában (Repülő) utazás foglalás

1

Válassza ki az indulási időpontot!

A naptárban szereplő árak minden esetben az adott napon foglalható legjobb alapárat jelölik és egy főre vonatkoznak!

Jelölések:

Nem foglalható

Foglalható dátum

Akciós ajánlat

Legjobb ár

2
3
3
4
PDF ↓ Lefoglalom
5
5


Az ár tartalmazza:
a nemzetközi és a belföldi repülőjegyeket illetékekkel (melynek értéke: 580.000 Ft)13 éjszakai szállást, helyi 3-4*-os szállodákban, kétágyas szobábana reggelis ellátást8 alkalommal főétkezésta helyszíni közlekedésta megadott programokata belépőjegyeket a programban meghirdetett látnivalókhoza magyar nyelvű idegenvezetést

Az ár nem tartalmazza:
a borravalót kb. 90 USD/főaz útlemondási biztosítást (Covid fedezettel): 2,2% EGYÉB KÖLTSÉGEKEgyágyas felár380 000 FtBBP utasbiztosítás (EUB Biztosító) Top: 790 Ft/fő/nap Top Extra: 1.090 Ft/fő/nap


leírásánál jelzett szolgáltatások

Felárak*:
  1. Sztornó biztosítás


* A választható szolgáltatások indulási időpontonként eltérőek lehetnek.
Még nem tudtál dönteni?
Iratkozz fel hírlevelünkre és segítünk
legújabb és legjobb ajánlatainkkal!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Elfogadom, hogy megadott személyes adataimat a Vista saját marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés, piackutatás és tájékoztatás céljára telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. sms, mms, e-mail), automatizált hívórendszeren keresztül, illetve postai úton felhasználja, valamint harmadik félnek átadhatja a hatályos jogszabályok szerint. Tudomásul veszem, hogy a marketing@vista.hu elektronikus címek(en) keresztül kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást.

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Alig várod, hogy újra utazhass? Akkor jó helyen jársz! Iratkozz fel és igyekszünk minden hasznos információt összegyűjteni számodra, amelyek segítségedre lesznek a járvány utáni következő úti célod megszervezésében.

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Küldés e-mailben
Körutazás Ausztráliában (Repülő)

Körutazás Ausztráliában (Repülő)

Ausztrália, Körutazás Ausztráliában

Útazonosító: 133849

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használta szolgáltatásunkat!
Ajánlatkérés
Körutazás Ausztráliában (Repülő)

Körutazás Ausztráliában (Repülő)

Ausztrália, Körutazás Ausztráliában

Útazonosító: 133849

Az ajánlatkérését továbbította a rendszer kollégáinkhoz!