MSC Musica - Izraeltől Görögországig - csoportos hajóút magyar idegenvezetővel

Ft-tól/fő 632.800
Időpont: 2023.09.16 - 09.25
Legjobb ár: 632.800 Ft/fő-től Utazás időpontja: 2023.09.16 - 09.25
További árak és időpontok

Tartson velünk a MSC Musica - Izraeltől Görögországig - csoportos hajóút magyar idegenvezetővel utazásra! A kiutazás repülővel történik. . Az utazás időtartama 10 nap / 9 éjszaka. Az utazás legjobb alapára 632.800 Ft/fő.

Utazás alapadatai
Út típusa:Hajós utak
Kiutazás:Repülő
Ellátás:leírás szerint
Turnusok: 10 nap / 9 éjszaka
Utazás azonosítója:164733

Útvonal: Görögország - Törökország - Izrael - Ciprus - Görögország

Budapest – Athén (1 éj) | Pireusz | Szantorini | Kusadasi (Epheszosz) | tengeren | Haifa (Jeruzsálem) | Limassol, Míkonosz | Piraeus, Athén (1 éj) - Budapest

 

Ez a hajóút életre szóló élményeket tartogat mindazok számára, akik kedvelik a régészeti kincseket, érdeklődnek a vallás és kultúra iránt, hiszen olyan helyekre látogathatnak el, mint Jeruzsálem jelentőségteljes óvárosa, ahol a három nagy monoteista vallás találkozik, vagy a 3000 éves történelemmel bíró Epheszosz ókori városa, vagy Szantorini meredek sziklafalainak tetejére épült, fehér házakból álló romantikus városai, Oia és Fira, mindeközben élvezhetik a luxustengerjáró nyújtotta kényelmet MSC Musica fedélzetén, színvonalas szórakoztató programokkal, tradicionális olasz és nemzetközi ételekkel!

A hajó útvonala:

Nap Kikötő Érkezés Indulás
2. nap Athén (Piraeus) - 22:00
3. nap Szantorini 08:00 18:00
4. nap Kusadasi 08:00 18:00
5. nap tengeren - -
6. nap Haifa 08:00 20:00
7. nap Limassol 07:00 14:00
8. nap Míkonosz 16:00 02:00 (9.nap) 
9. nap Athén(Piraeus) 08:00 -

 

Program:

1. nap: Budapest - Athén
Találkozó a Liszt Ferenc Repülőtéren a reggeli órákban, utazás átszállással Athénba. Transzfer a szállodába, szabadidő.

2. nap: Athén
Reggeli a szállodában. Kora délután transzfer a kikötővárosba Pireuszba, beszállás a hajóra, ismerkedés a hajóval idegenvezetőnk kíséretében.

3. nap: Szantorini
Szabad program, ill. fakultatív programlehetőség magyar nyelven (min. 12 fő jelentkezése esetén):

Oia és Fira:
Szantorini varázsát a vulkanikus táj szépsége, a kaldera meredek sziklafalának tetejére épült fehér házakból álló Oia és Fira romantikus kisvárosok, és az onnan nyíló kilátás adja. Az egykor egyetlen szigetből álló Szantorinit egy óriási vulkánkitörés alakította a mai formájára, elpusztítva a korabeli településeket és létrehozva a belső öblöt, a kalderát. A fantasztikus panorámával nem lehet betelni.

Kisebb tenderhajóra átszállva közelítjük meg a kikötőt, majd busszal utazunk Oia-ba, ahol körülbelül 45 perc szabadidő áll rendelkezésre, hogy elkészítsük álmaink fotóját, gyönyörködjünk a kilátásban, és elmerüljünk a fehér épületek, a kék kupolás templomok, a meredek sziklafalak, és a kéklő tenger látványában. Ezután ellátogatunk egy közeli borászatba, ahol borkóstolón veszünk részt, olajbogyóból, paradicsomból, sajtból, kenyérből összeállított finom falatokkal kísérve. Majd Fira következik, ahol egyéni szabadidőben fedezhetjük fel a város szűk utcáit és mesés kilátását, melyet az utazók többsége minden szegletből szeretne megörökíteni, készítse fényképezőgépét! Innen egyénileg történik a hajóra való visszatérés, melyet idegenvezetőnk fog ismertetni (a város alatti kikötőbe libegővel juthatunk el, onnan pedig tenderhajóval jutunk vissza a hajóra). Megjegyzés: a kiránduláson hosszabb séták lesznek egyenetlen talajon, macskaköves utakon, lépcsőn, megfelelő fizikai állapot szükséges a részvételhez. Javasolt a kényelmes lábbeli viselete. A kirándulást több turnusban indítja a hajótársaság, ezért előfordulhat hogy változik a programok sorrendje, annak érdekében, hogy kevesebben legyenek egyszerre egy helyen. A libegő használata a kikötőhöz és a borkóstoló benne vannak az árban. Az ár egyéb étkezést nem tartalmaz. A libegőnél és a tenderhajónál hosszú sorok lehetnek!  A kirándulás időtartama körülbelül 4 óra. A kirándulás nem privát, az MSC hajótársaság egyéb utasai is részt vesznek rajta, a magyar csoport részére fülhallgató biztosított, melyen keresztül hallhatják magyar idegenvezetőnk tolmácsolását. Ár: 38 900 Ft/fő (gyerekkedvezmény 12 éves korig 25%)

4. nap: Kusadasi
Szabad program, ill. fakultatív programlehetőség magyar nyelven (min. 12 fő jelentkezése esetén):

Epheszosz: Kirándulás Epheszoszba, az egykori görög poliszba, amely Kis-Ázsia nyugati partvidékén, ma Törökországban helyezkedik el. Iónia legfontosabb metropolisza volt, fénykorában – az i. sz. 1. században – lakóinak száma elérte a félmilliót. A 3000 éve épült város jelentős nyomot hagyott a görög, a török és a keresztény civilizáció történelmében, a legenda szerint a Delphoi jósda által meghatározott, kulcs fontosságú elhelyezkedése miatt. Mivel a világ 7 csodája között számon tartott Artemisz-templom maradványai is itt találhatók, valamint Pál és János apostolok és Szűz Mária is megfordultak a város falain belül, ezért zarándokhelyként is működik, és az egyik legnagyobb római kori régészeti leletként tartják számon a mediterrán térségben. A város tündöklő aranykorát tükrözik a jó állapotban megőrzött épület maradványok (pl. a piac tér, Hadriánus temploma, Celsus könyvtára, az Odeon főút, Mazeusz és Mitriadész kapuja), amelyek mellett elsétálva meghallgathatjuk a 3000 éves város történelmét és legendáit. Megjegyzés: ezen a kiránduláson hosszabb séták lesznek egyenetlen talajon, megfelelő fizikai állapot szükséges a részvételhez. Az ár étkezést nem tartalmaz. A kirándulás időtartama körülbelül 4 óra. A kirándulás nem privát, az MSC hajótársaság egyéb utasai is részt vesznek rajta, a magyar csoport részére fülhallgató biztosított, melyen keresztül hallhatják magyar idegenvezetőnk tolmácsolását. 
Ár: 24 900 Ft/fő (gyerekkedvezmény 12 éves korig 25%)

5. nap: tengeren
A tengeren töltött nap nagyszerű lehetőség a fedélzeti szolgáltatások felfedezésére. Használja ki az időt és élvezze a hajó szórakoztató és zenés műsorait, vagy egyszerűen csak pihenjen a medencénél kedvenc koktélját iszogatva. Megannyi lehetőség kínálkozik a fedélzeten, hogy minden vendég megtalálja a számára megfelelő kikapcsolódást.

6. nap: Haifa 
Szabad program, ill. fakultatív programlehetőség magyar nyelven (min. 12 fő jelentkezése esetén):

Jeruzsálem és Betlehem– barangolás a Szent Földön:
Az egész napos kirándulás keretében eljuthatunk a Bibliából ismeretes vallási helyszínekre. Először a világ egyik leginspirálóbb városába, Jeruzsálembe utazunk, melyet buszunkkal körülbelül 2,5 órás utazással érünk el Haifa-ból. A Haas Promenade menti parkból indul a városnézés, ahonnan lenyűgöző kilátás nyílik Jeruzsálemre. Majd sétálunk a jelentőségteljes óvárosban, ahol a három nagy monoteista vallás találkozik. Áthaladunk a Jaffa kapun, sétálunk a Jézus keresztútjaként ismert Via Dolorosán, láthatjuk a hit szerint Jézus keresztre feszítésének helyszínén álló Szent Sír-templomot (a sírhoz nem megyünk be) és a Siratófalat. Ebéd egy helyi étteremeben. Folytatjuk utunkat Betlehembe, ahol megnézzük a Születés Templomát, melyet a legenda szerint Jézus születésének helyszínén emeltek, és a világ legrégebb óta folyamatosan üzemelő keresztény templomaként is számon tartanak. Visszatérés a hajóra. Megjegyzés: Ezen a kiránduláson hosszabb séták lesznek egyenetlen talajon, macskaköves utakon (körülbelül 2,5 km), megfelelő fizikai állapot szükséges a részvételhez. Javasolt a kényelmes lábbeli viselete. A vallási helyszínek látogatáshoz megfelelő öltözet szükséges. A Születés barlangját (Silver Star grotto) csak kívülről láthatjuk. Betlehembe való belépéskor be kell mutatni az útleveleket, a másolat nem megfelelő. A kirándulás nem privát, az MSC hajótársaság egyéb utasai is részt vesznek rajta, a magyar csoport részére fülhallgató biztosított, melyen keresztül hallhatják magyar idegenvezetőnk tolmácsolását. A kirándulás időtartama körülbelül 12 óra, tartalmazza az ebédet.
Ár: 76 900 Ft/fő

7. nap: Limassol (Ciprus)
Szabad program, ill. fakultatív programlehetőség magyar nyelven (min. 12 fő jelentkezése esetén):

Paphos világörökségi kincsei:
A Ciprus délnyugati partján fekvő Páfosz szinte teljes óvárosa az UNESCO világörökség részét képezi, ahol a régészeti látnivalókon keresztül a legendák életre kelnek. Limassolból körülbelül egy órás buszozással érjük el első megállónkat, a Kato Páfoszi Régészeti Parkot, ahol többek között a kelet mediterrán térség legszebb mozaikjaként számon tartott, 3-5. századi műalkotásokat láthatjuk. Ezek a mozaikok olyan nemesek házainak padlóját díszítették, mint pl. Dionüszosz, Theseus és Aion. Majd ellátogatunk Szent Neofytos által alapított monostorhoz, melyet a Páfoszhoz közeli hegyekben lévő barlangból alakított ki, a világtól félrevonultan élő remete, a 12. században. A monostor múzeumába is érdemes betérni, ahol többek között vallási könyvek, szent edények, Szent Neofytos kéziratai, ereklyetartói és gyertyatartói találhatók. A monostorban jó állapotban fennmaradt 12. és 15. századi bizánci freskókat is láthatunk. Szabadidő következik Páfosz festői kikötőjében. A hajóra való visszatérés előtt utolsó megállónk Aphrodité sziklája lesz, ahol a görög mitológia szerint a szépség és szerelem istennője megszületett. Megjegyzés: a vallási helyszínek látogatáshoz megfelelő öltözet szükséges. Az ár étkezést nem tartalmaz. A kirándulás időtartama körülbelül 4 óra. A kirándulás nem privát, az MSC hajótársaság egyéb utasai is részt vesznek rajta, a magyar csoport részére fülhallgató biztosított, melyen keresztül hallhatják magyar idegenvezetőnk tolmácsolását. 
Ár: 29 900 Ft/fő (gyerekkedvezmény 12 éves korig 25%)

8. nap: Míkonosz
Szabad program, ill. fakultatív programlehetőség magyar nyelven (min. 12 fő jelentkezése esetén):

Míkonosz szigettúra: 
Fedezze fel "Görögország St. Tropez-ének", Míkonosznak különböző arcait a buszos kirándulás során, melynek első megállója a panorámakilátó, Míkonosz városra és a régi kikötőre nyíló mesés kilátással. Majd továbbhaladunk a festői útvonalon, Agios Ioannis és Kalafatis falvakon keresztül, Ornos kozmopolita strandja mellett egészen a sziget második legnagyobb településéig, Ano Mera-ig, ahol megtekintjük a híres, 16. századi Panagia Tourliani kolostort. Ezután egy falusi tavernában görög finomságokat kóstolhatunk és élvezhetjük a helyiek vendégszeretetét. A kikötőbe való visszautazás során tovább gyönyörködhetünk tájban. Megjegyzés: a vallási helyszínek látogatáshoz megfelelő öltözet szükséges.  A kirándulás időtartama körülbelül 3,5 óra. A kirándulás nem privát, az MSC hajótársaság egyéb utasai is részt vesznek rajta, a magyar csoport részére fülhallgató biztosított, melyen keresztül hallhatják magyar idegenvezetőnk tolmácsolását. 
Ár: 29 900 Ft/fő (gyerekkedvezmény 12 éves korig 25%)

9. nap: Pireusz, Athén
Reggel búcsút veszünk az MSC Musica-tól az élményekkel teli hajóút után, majd transzfer a kikötőből az athéni szállodába.

Szabad program, ill. fakultatív programlehetőség magyar nyelven (min. 12 fő jelentkezése esetén):

Athén városnézés:
Felkeressük a város legjelentősebb ókori és modern kori látnivalóit, melyet az első olimpiai játékok helyszínéül szolgáló Panathinaiko Stadionnál kezdünk, majd a Zappeion konferencia központ, Zeusz temploma és az Athéni Trilógia (Nemzeti Egyetem, Nemzeti Könyvtár, Akadémia), a Nemzeti Kert, Hadriánusz-kapu, Szent Pál templom, a Parlament épülete következik. A kirándulás fénypontja, a világörökség részét képező Akropolisz fellegvár meglátogatása, itt többek között megnézzük a Propülaia monumentális-, díszes kapuját, Pallasz Athéné templomát és az Erekhtheion szentélyt. Ezt követően megtekintjük az Akropolisz Múzeum régészeti kincseit. (buszos, gyalogos városnézés belépőjeggyel az Akropoliszhoz, étkezést nem tartalmaz).
Ár:49 500 Ft/fő  (gyerekkedvezmény 12 éves korig 10%)

10. nap: Athén – Budapest
Transzfer a repülőtérre, elutazás Budapestre.

A programváltoztatás jogát fenntartjuk.

A csoport min. 20 fő, a magyar nyelvű fakultatív programok min. 12 fő jelentkezése esetén indulnak.

Amennyiben a csoport létszáma nem éri el a 20 fős minimumlétszámot, úgy az alábbi kiscsoportos felárat számítjuk fel, melynek befizetése a hátralékfizetésekor esedékes.

18-19 fős létszám esetén: 8 000 Ft/fő felár
17 fős létszám esetén: 15 000 Ft/fő felár
15-16 fős létszám esetén: 20 000 Ft/fő felár

A fenti felárakat minimum létszám hiányában hátralék fizetéskor automatikusan felszámítjuk (15-19 fő esetén), kérjük szíves megértésüket. Amennyiben a kiscsoportos felár befizetését követően mégis elérjük a minimumlétszámot, úgy a befizetett felárat visszatérítjük. 

A repülőtéri illeték jegykiállításig változhat, irodánk szükség esetén árkorrekciót vezethet be a meglévő foglalásokra is.

 

Indulási kikötő: Pireusz
Érkezési kikötő: Pireusz
Hajó neve: MSC Musica
Hajó osztály leírás:

Végtelen tenger - végtelen kikapcsolódás!

Hajó adatok:

Az MSC Musica-t 2006 nyarán bocsátották vízre, „keresztanyja” nem más – mint 1 kivétellel minden MSC hajónak – maga Sophia Loren. Az MSC Cruises számára azért is különleges ez a hajó, mert ez volt az első megahajójuk, mely további nagy, és egyre nagyobb hajók egész sorát indította el. Ez a hajó lélegzetelállító és csillogó, egy kis Vegas, egy kis olasz Operaház, és egy kis mediterrán üdülő ötvöződik benne. Szolgáltatások, szórakozási és kikapcsolódási lehetőségek egész sora várja az utasokat, mindenki megtalálja a kedvére valót. Egyesek szerint ezen a hajón van az egyik legjobb japán étterem. Kétségtelenül a legtöbbet fényképezett rész az átriumban található 3 emeletnyi magas vízesés, és a víz felett egy kristálypódiumon álló átlátszó zongora.

 

 • Épült: 2006-ben, a flotta tagja 2006 óta
 • Méretek: 92 409 tonna, 293,8 m hosszú, 32,2 m széles.
 • Utasok száma (kétágyas elhelyezéssel) 3 223 fő
 • Kabinok száma: 1 275
 • Személyzet: kb. 1014 fő
 • Áram: 110/220 V
 • Utasfedélzet: 16 (ebből 13 az utasok részére)
 • Liftek száma: 13

360 ship tour

 

Szolgáltatások:

SZÓRAKOZÁSI ÉS SPORTOLÁSI LEHETŐSÉGEK:

A hajón változatos programokkal várják az utasokat napközben pl: ékszerkészítés, szamba vagy tangó táncórák, főzőbemutatók, bingo, kvízek, művészeti aukciók, borkóstolás, aerobik, jóga... stb.

A kikapcsolódni vágyókat várja a két medence  - Copacabana és La Spaggia -  melyek 1,7-1,9 méter mélyek. A Copacabana egy kicsit nagyobb, és itt van sekélyebb, pancsolós rész is. A hajón összesen 7 jacuzzi van, mindnkét medence mellett 2, és a Spa-ban is van 3. Aki sportolni szeretne, választhat mingolfot, ping-pongot, illetve a sportpályán focizni, teniszezni, kosarazni, vagy röplabdázni lehet.

A 13. szinten található, 1160 négyzteméteres MSC Aurea Spa reggel 08h00 és este 20h00 között van nyitva. Többféle kezelésből, masszázsból lhet választani, ezen kívül szauna, gőzkabin, törökfürdő is segít az ellazulásban. A Spa-ban van a fitnesz-terem is, ahol technogym gépekkel lehet edzeni. Szintén itt található a szépségszalon is, ahol fodrász, manikűrös és pedikűrös várja.

Esténként a Teatro La Scala-ban 2 időpontban van előadás, a vacsora időpontoktól függően. A show műsorok általában zenés, táncos jellegűek, igazodva a multinacionális utazóközönséghez. Ha a szerencséjét szeretné kipróbálni, akkor megteheti a 630 négyzetméteres Sanremo kaszinóban (7. deck), itt rulett, black jack, póker, és nyerőgépek várják (felhívjuk figyelmét, hogy a kaszinóban – a hajón egyedüliként – készpénzzel kell fizetni).

Boltok: a hajón változatos boltokban vásárolhat, a Diamond Shop-ban luxuskiegészítőket, és ékszereket, a Via Montenapoleone Boutique férfi, női és gyerek divatárut árulnak. A Duty Free Shop-ban cigarettát és alkohol vehet (az itt vásárolt alkoholos italokat a személyzet az út végéig megőrzi, és az utolsó napon juttatja el az utasok kabinjába). A L'Angelo Dell'Ogetto-ban napszemüvegekből, órákból és divatékszerekből; a Le Parfum-ben parfümökből, és kozemtikai szerekből válogathat. Ha pedig MSC-s ajándéktárgyat szeretne venni, akkor az MSC Planet-ben talál az MSC logóval ellátott pólót, bögrét, játékokat vásárolni.

 

CSALÁD

A 3-13 éves korosztályt a Space Trip várja (14. deck), ahol szakképzett személyzet biztosítja a gyerekek szórakozását, játékokat, bajnokságokat, kézműveskedéseket szerveznek, A 3-6 évesek a Mini Club-ban, míg a 7-13 évesek a Junior Club-ban találnak maguknak játékokat. A gyerekeknek külön pancsolójuk is van, valamint két játszótér van a hajón. A 13-17 éves korosztálynak külön rész biztosítanak, ahol szintén szervezett programokon vehetnek részt, pl táncórák, sportversenyek stb. De őket várja a Virtual World is, ahol videojátékokkal tudnak játszani (feláras).

A 3 év alatti gyermekeket, szüleikkel együtt, naponta kétszer egy órában várja a személyzet, közös játékra.

 

A hajón nincs bébiszitter szolgálat.

KABINOK

Minden kabin légkondicionálóval, interaktív TV-vel, minibárral (feláras), wifivel (feláras), széffel, hajszárítóval, telefonnal felszerelt. A fürdőszobák picik (kivéve a lakosztályokban), és praktikusan berendezettek. A pótágyak egy része a falról lehajtható, felsőágy.

Belső kabinok: kb. 14 nm-esek, és a fent felsorolt felszereltséggel rendelkeznek.
Megnézem a belső kabint

Külső kabinok: kb. 16 nm-esek, és ablakkal rendelkeznek.
Megnézem a külső kabint

Külső, takart kabinok: olyan külső kabinok, melyek ablaka előtt valami – legtöbbször a mentőcsónakok – takarják a kilátást.

Balkonos kabinok: 15-18 nm-esek, a balkon kb. 4 nm. A balkonon kis kerek asztal és két szék található. 
Megnézem a balkonos kabint 

Superfamily kabinok: két, összenyitható balkonos kabin, mely összesen 4 személy részére foglalható. Mindkét kabinban a fent leírtaknak megfelelően felszerelt. Fontos viszont, hogy az ár fix, tehát minden esetben 4 személyre fizetendő, akkor is, ha kevesebben utaznak benne.

Lakosztályok: 26 nm, a balkon 4 nm. Légkondicionálóval, tágas gardróbbal, TV-vel, minibárral (feláras), széffel, wifivel (feláras), telefonnal, hajszárítóval felszereltek. A fürdőszobában kád van.


Megnézem a lakosztályt 

 

Élménytípusok:

BELLA

 • elhelyezés elegáns kabinokban, az MSC Cruises modern hajóin garantált kabinokban (ez esetben a kabinkategória - belső, külső, balkonos – garantált, a kabinszámot a hajótársaság várhatóan a hajójegy kiadásakor, de legkésőbb a kikötőbe érkezéskor osztja ki)
 • széles választékú, bőséges büféétkezések (reggeli, ebéd, vacsora, és snackek)
 • italcsomag kedvezmény foglaláskor
 • gourmet étkek választéka a főéttermekben
 • változatos, Broadway stílusú showműsorok
 • medencék
 • szabadtéri sportolási lehetőségek, jól felszerelt edzőterem
 • szórakoztató programok felnőtteknek és gyerekenek
 • szakképzett, több nyelven beszélő személyzet
 • választható vacsoraületés (szabad helyek függvényében)
 • MSC Voyager Club pont gyűjtés
 • ZOE: hangvezérelt virtuális személyi asszisztens (az MSC Bellissima és MSC Grandiosa hajókon)
 • MSC for Me applikáció (MSC Grandiosa, MSC Bellissima, MSC Meraviglia, MSC Seaside, MSC Seaview hajókon)
 • elérhető balkonos, külső, és belső kabinokban

 

FANTASTICA (Bella plusz)

 • kabinválasztás foglaláskor
 • a hajóút átfoglalása 1 alkalommal ingyenesen (1 hónappal indulás előttig egy későbbi hajóútra)
 • igény esetén reggeli a kabinban
 • 20% kedvezmény tematikus éttermekbe foglalható csomagokra
 • gyerek programok: játékos idegen nyelv tanulás, és Doremi Chef főző órák (szabad kapacitás függvényében)
 • elsőbbség az ültetett vacsora időpontjának kiválasztásakor 
 • elérhető lakosztályokban, balkonos, superfamily, külső, és belső kabinokban

 

AUREA (Fantastica plusz)

 • 24 órás szobaszervíz
 • Welcome-package (Aneri Prosecco és Vencchi csokoládé)
 • Exkluzív napozóterasz, a teljes kikapcsolódásért (a napozóteraszra gyermekek is mehetek)
 • „My Choice” vacsora – kötetlen vacsoraidőpont
 • fürdőköpeny, és papucs bekészítése a kabinba
 • 40% kedvezmény egyes SPA-csomagokra (előre foglalás esetén)
 • 10% kedvezmény egyes SPA szolgáltatásokra a fedélzeten
 • elsőbbségi becsekkolás
 • „My Choice”: választható ültetett vacsora idő
 • MSC for Me karkötő, mellyel a „cruise card”-ot kiváltva könnyen vásárolhat, foglalhat le szolgáltatásokat, és nyithatja ki a kabinját (csak felnőtteknek, vízálló, az MSC Grandiosa, MSC Bellissima, és MSC Meraviglia fedélzetén)
 • elérhető balkonos kabinokban, és lakosztályokban (a legjobb elhelyezkedéssel, magasabb fedélzeten, és közelebb a SPA-hoz)

 

Fakultatív programok

Alkoholmentes italcsomag felnőtt (7 éj)

Üdítők, és alkoholmentes italok korlátlan fogyasztása a bárokban, büfé-, és főéttermekben (karibi hajóutak esetén az MSC Ocean Cay Marine Reserve privát szigeten). Kínálat: Alkoholmentes koktélok, üdítők, gyümölcslevek (poharanként), palackozott ásványvíz, energia italok, kávék (eszpresszó, capuccino, caffe latte, tea), fagylalt. A csomag nem érvényes a tematikus éttermekben, és a signature létesítményekben (Venchi 1978, Lavazza Coffee Shop, Jean Philipe Chocolate, Coffe, Crepes & Gelato és a Starship Club, MSC Virtuosa Starship Club) függetlenül az ártól.

Ár: 65.520 Ft / fő

Athén városnézés

Ár: 49.500 Ft / fő

Easy italcsomag (7 éj)

Válogatott italokat tartalmaz: borok (poharanként), csapolt sörök, egyes klasszikus, és alkoholmentes koktélok, üdítők, gyümölcslevek (poharanként), palackozott ásványvíz, kávék (eszpresszó, capuccino, caffe latte, tea) Az Easy italcsomagot a bárokban, büfé-, és főéttermekben lehet igénybe venni (karibi hajóutak esetén az MSC Ocean Cay Marine Reserve privát szigeten).
A csomag nem érvényes a tematikus éttermekben, és a signature létesítményekben (Venchi 1978, Lavazza Coffee Shop, Jean Philipe Chocolate, Coffe, Crepes & Gelato, Starship Club, MSC Virtuosa Starship Club, MSC World Europa Coffee Emporium, MSC World Europa Raj Polo Tea Room) függetlenül az ártól. Szaud-arábai kikötőkben alkoholos italokat nem szolgál fel a hajótársaság a helyi hatóságok előírása alapján.

Ár: 106.470 Ft / fő

Easy PLUS italcsomag (7 éj)

A legfeljebb 9 EUR (karibi hajóutakon 10 USD) értékű italok korlátlan fogyasztása a bárokban, büfé-, főéttermekben és a tematikus éttermekben (karibi hajóutak esetén az MSC Ocean Cay Marine Reserve privát szigeten). Kínálat: borok (poharanként), csapolt sörök, egyes klasszikus, és alkoholmentes koktélok, üdítők, gyümölcslevek (poharanként), palackozott ásványvíz, kávék (eszpresszó, capuccino, caffe latte, tea), valamint 10% kedvezmény a palackozott borokból. A csomag nem érvényes a signature létesítményekben (Venchi 1978, Lavazza Coffee Shop, Jean Philipe Chocolate, Coffe, Crepes & Gelato és a Starship Club, MSC Virtuosa Starship Club) függetlenül az ártól. Szaud-arábai kikötőkben alkoholos italokat nem szolgál fel a hajótársaság a helyi hatóságok előírása alapján.

Ár: 147.420 Ft / fő

Gyermek italcsomag (3-18/21 év, 7 éj)

3-18 év közötti (karib tengeren 3 – 21 év közötti) utazóknak, felnőtt italcsomaggal együtt foglalható Üdítők, és alkoholmentes italok korlátlan fogyasztása a bárokban, büfé-, és főéttermekben (karibi hajóutak esetén az MSC Ocean Cay Marine Reserve privát szigeten). Kínálat: Alkoholmentes koktélok, üdítők, gyümölcslevek (poharanként), palackozott ásványvíz, energia italok, kávék (eszpresszó, capuccino, caffe latte, tea), fagylalt. A csomag nem érvényes a tematikus éttermekben, és a signature létesítményekben (Venchi 1978, Lavazza Coffee Shop, Jean Philipe Chocolate, Coffe, Crepes & Gelato és a Starship Club, MSC Virtuosa Starship Club) függetlenül az ártól.

Ár: 46.410 Ft / fő

Jeruzsálem és Betlehem

Ár: 76.900 Ft / fő

Kusadasi - Epheszosz

Ár: 24.900 Ft / fő

Limassol - Paphos világörökségi kincsei

Ár: 29.900 Ft / fő

Míkonosz szigettúra

Ár: 29.900 Ft / fő

Premium EXTRA italcsomag (7 éj)

A legfeljebb 14 EUR (karibi hajóutakon 16 USD) értékű italok korlátlan fogyasztása a bárokban, büfé-, és főéttermekben, és a tematikus éttermekben (karibi hajóutak esetén az MSC Ocean Cay Marine Reserve privát szigeten), valamint 25% kedvezmény a borlistán található palackozott borok, és pezsgők árából. A csomag nem érvényes a signature létesítményekben (Venchi 1978, Lavazza Coffee Shop, Jean Philipe Chocolate, Coffe, Crepes & Gelato és a Starship Club, MSC Virtuosa Starship Club) függetlenül az ártól. Szaud-arábai kikötőkben alkoholos italokat nem szolgál fel a hajótársaság a helyi hatóságok előírása alapján.

Ár: 202.020 Ft / fő

Szantorini – Oia városnézés

Ár: 38.900 Ft / fő

MSC Musica - Izraeltől Görögországig - csoportos hajóút magyar idegenvezetővel utazás foglalás

1

Válassza ki az indulási időpontot!

A naptárban szereplő árak minden esetben az adott napon foglalható legjobb alapárat jelölik és egy főre vonatkoznak!

Jelölések:

Nem foglalható

Foglalható dátum

Akciós ajánlat

Legjobb ár

2
3
3
4
PDF ↓ Lefoglalom
5
5


Térkép
 • a repülőjegyet Budapest – Athén – Budapest útvonalon átszállással,
 • a magyar nyelvű idegenvezetést a teljes utazás során,
 • a szállást 2 éjszakára Athénban 4*-os szállodában, kétágyas szobában reggelivel,
 • a 7 éjszakás hajóutat kétágyas kabinban,
 • a teljes ellátást a hajón (reggeli, ebéd, sütemények, vacsora, éjféli büfé) és a korlátozott italfogyasztást,
 • a hajón található szórakoztató-, és sportlétesítmények zömének használatát,
 • a repülőtéri és kikötői transzfereket.
 • a repülőtéri és kikötői illetéket valamint a hajó kötelező szerviz díját (143 500 Ft/fő),
 • a magyar nyelvű fakultatív kirándulásokat,
 • az esetleges kiscsoportos felárat (15-16 fő esetén: 20 000 Ft/fő, 17 fő esetén: 15 000 Ft/fő, 18-19 fő esetén: 8 000 Ft/fő felár)
 • a szállodában fizetendő idegenforgalmi adót (3 Eur/szoba/éj),
 • a javasolt borravalót a kirándulásokon és transzfereken (kb. 5 Eur/nap/fő),
 • a személyes kiadásokat, 
 • a fakultatív fedélzeti szolgáltatásokat és az italcsomagokat,
 • az utazási és az útlemondási biztosítást.

A hajótársaság covid biztonsági protokolljáról és utazási feltételeiről kérjük érdeklődjön irodánkban.

Az utazáshoz magyar állampolgároknak legalább hazaérkezést követően minimum 6 hónapig érvényes útlevél szükséges, személyigazolvány nem elegendő.

Az ajánlat a szabad helyek függvényében érvényes.


Felárak*:
 1. Kikötői és repülőtéri illeték, hajó szerviz díj 143.900 Ft/fő
 2. Sztornó biztosítás


* A választható szolgáltatások indulási időpontonként eltérőek lehetnek.
Még nem tudtál dönteni?
Iratkozz fel hírlevelünkre és segítünk
legújabb és legjobb ajánlatainkkal!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Elfogadom, hogy megadott személyes adataimat a Vista saját marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés, piackutatás és tájékoztatás céljára telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. sms, mms, e-mail), automatizált hívórendszeren keresztül, illetve postai úton felhasználja, valamint harmadik félnek átadhatja a hatályos jogszabályok szerint. Tudomásul veszem, hogy a marketing@vista.hu elektronikus címek(en) keresztül kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást.

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Alig várod, hogy újra utazhass? Akkor jó helyen jársz! Iratkozz fel és igyekszünk minden hasznos információt összegyűjteni számodra, amelyek segítségedre lesznek a járvány utáni következő úti célod megszervezésében.

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Küldés e-mailben
MSC Musica - Izraeltől Görögországig - csoportos hajóút magyar idegenvezetővel

MSC Musica - Izraeltől Görögországig - csoportos hajóút magyar idegenvezetővel

Görögország, Athén és környéke

Útazonosító: 164733

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használta szolgáltatásunkat!
Ajánlatkérés
MSC Musica - Izraeltől Görögországig - csoportos hajóút magyar idegenvezetővel

MSC Musica - Izraeltől Görögországig - csoportos hajóút magyar idegenvezetővel

Görögország, Athén és környéke

Útazonosító: 164733

Az ajánlatkérését továbbította a rendszer kollégáinkhoz!