Norvég fjordok - csoportos hajóút magyar idegenvezetővel

Ft-tól/fő 626.700
Időpont: 2022.08.13 - 08.21
Legjobb ár: 514.900 Ft/fő-től Utazás időpontja: 2022.08.13 - 08.21
További árak és időpontok

Tartson velünk a Norvég fjordok - csoportos hajóút magyar idegenvezetővel utazásra! A kiutazás repülővel történik. , teljes panziós ellátással. Az utazás időtartama 9 nap / 8 éjszaka. Az utazás legjobb alapára 514.900 Ft/fő.

Utazás alapadatai
Út típusa:Hajós utak
Kiutazás:Repülő
Ellátás:teljes panziós
Turnusok: 9 nap / 8 éjszaka
Utazás azonosítója:159493

Útvonal: Budapest - Berlin (1 éj) | Warnemünde | tengeren | Bergen | Eidfjord | Kristiansand | Oslo | Koppenhága | Warnemünde - Budapest

 

Norvégia nem csak Európa, hanem a világ egyik legszebb országa, köszönhetően bámulatos természeti adottságainak. Fedezze fel csoportos, magyar idegenvezetős hajóutunkon gigantikus fjordjait, elbűvölő kisvárosait és lenyűgöző gleccsereit!

 

1.nap: Budapest – Berlin
Indulás Budapestről a reggeli órákban, utazás menetrend szerinti repülőjárattal, átszállással Berlinbe. Érkezéskor belevetjük magunkat a város nevezetességeinek felfedezésébe egy buszos-gyalogos városnézés keretében, olyan látnivalókkal, mint a Brandenbugi-kapu, Reichstag épülete, a TV torony. Szállás elfoglalása, vacsora.

2.nap: Warnemünde
A reggelit követően transzferbusszal utazunk Warnemünde kikötővárosba, beszállás a hajóra, ismerkedés a hajóval idegenvezetőnk kíséretében.

3.nap: tengeren
Kikapcsolódás és szórakozás az MSC Poesia fedélzetén.

4.nap: Bergen 
Bergen egy igazi kis ékszerdoboz, melyet lenyűgöző fjordok és szigetek ölelnek körül az Északi-tenger partján. A várost 1070-ben alapították, és 1830-ig az ország legnagyobb városaként, a kereskedelem és a hajózás központja volt.

Szabad program, ill. fakultatív programlehetőség magyar nyelvű idegenvezetéssel (min. 14 fő jelentkezése esetén).

Bergen városi séta és fogaskerekű:  
A városnézést egy sétával kezdjük a város történelmi negyedében Bryggen-ben, amely a Hanza-szövetség virágkorából származó színes faépületeiről híres és a világörökség részét képezi. Majd fogaskerekűvel felkapaszkodunk a Fløyen-hegyre, ahonnan magával ragadó kilátás nyílik a városra és a tájra. Busszal térünk vissza a kikötőbe, közben a Bergen-félsziget tájait és a városközpontot láthatjuk.
A fogaskerekűnél sorok alakulhatnak ki, előfordulhat, hogy várakozni kell. A kirándulás nem privát, az MSC hajótársaság egyéb utasai is részt vesznek rajta, a magyar csoport részére fülhallgató biztosított, melyen keresztül hallhatják magyar idegenvezetőnk tolmácsolását.
Ár: 29 900 Ft/fő

5.nap: Eidfjord
A fjordokkal körbezárt festői kisváros vízesésekkel és Norvégia legnagyobb nemzeti parkjának látogató központjával büszkélkedhet.

Szabad program, ill. fakultatív programlehetőség magyar nyelvű idegenvezetéssel (min. 14 fő jelentkezése esetén):

Nemzeti Park látógatóközpont és a Vøring vízesés:
Az Eio-folyó mentén haladunk végig buszunkkal egészen a Felső Eidfjord-tóig, melynek a túlsó végén helyezkedik el Norvégia legnagyobb nemzeti parkjának látogatóközpontja, a Hardangervidda Nature Centre.  A látogatóközpont az ország legmodernebb ilyen jellegű bemutatóhelye, amely Norvégia természeti, környezeti és klimatikus adottságait mutatja be, élénk kiállításokkal, interaktív játékokkal, úttörő technológiai és vizuális effektekkel. Az egyik főbb látványossága az 5 képernyős panoráma mozi, amely Norvégia híres fjordjain, hegyein, vízesésein kalauz át. A látogatócentrumot magunk mögött hagyva buszunkkal a Måbødalen-völgy felé vesszük az irányt, ahol magas hegyek között, sokszor alagutakon át haladunk. Az út mentén néha-néha felbukkan a régi út és annak gyönyörű kőhídjai. Buszunkkal felmegyünk a szurdok tetején lévő parkolóhoz, majd lesétálunk a kilátóhoz, ahonnan megcsodájuk a Vøring vízesés kb. 180 m magas zuhatagát. Visszatérés a kikötőbe. Megjegyzés: a kirándulás időtartama körülbelül 3 óra. Az ár étkezést nem tartalmaz. A kirándulás nem privát, az MSC hajótársaság egyéb utasai is részt vesznek rajta, a magyar csoport részére fülhallgató biztosított, melyen keresztül hallhatják magyar idegenvezetőnk tolmácsolását. 
Ár: 31 900 Ft/fő

6.nap: Kristiansand
Elérkezünk Norvégia legdélebbi partjaihoz a Skagerrak-tengerszoros közelében, ahol ezernyi sziget és szikla tarkítja a tájat. Partra szállunk az élénk Kristiansand városnál, amely többek között múzeumokkal, botanikus kerttel és halpiaccal várja látogatóit.

Szabad program, ill. fakultatív programlehetőség magyar nyelvű idegenvezetéssel (min. 14 fő jelentkezése esetén).

Időutazás a skanzenben és látogatás Høllen halászfaluban:
Elhagyva a Kristiansand-et, először a szabadtéri múzeumba látogatunk el. Itt igazi időutazásban lehet részünk, láthatjuk a régi idők Norvégiáját a kb. 30 berendezett ház segítségével, melyeket ide helyeztek át az ország különböző pontjairól. Négy részből áll a múzeum, melyek jól tükrözik az ország különböző régióinak életformáit. Ezen a kiránduláson elsősorban a Setesdal vidékről származó farmházakat és a Kristiansand-ből származó régi házakat nézzük meg. Majd továbbutazunk Søgne-be, ahol megtekintjük a régi templom 17. századi reneszánsz belső dekorációját és 18. századi festményeit. Ezután egy kellemes sétát teszünk Høllen halászfaluban, megcsodálva a Søgneelva folyó menti faépületeit. Buszunkkal a partmenti úton haladva térünk vissza a kikötőbe, miközben láthatjuk a norvég családok kedvelt nyaralóhelyeit. Megjegyzés: a nyitott múzeumban egyenetlen talajon fogunk sétálni, a házakba lépcsőn lehet bejutni. Søgne templománál is van 2 lépcsőfok.  A kirándulás időtartama körülbelül 3 óra. Az ár étkezést nem tartalmaz. A kirándulás nem privát, az MSC hajótársaság egyéb utasai is részt vesznek rajta, a magyar csoport részére fülhallgató biztosított, melyen keresztül hallhatják magyar idegenvezetőnk tolmácsolását. 
Ár: 27 900 Ft/fő

7.nap: Oslo
Norvégia fővárosa egyben az ország legnagyobb városa, több mint ezeréves múlttal rendelkezik, a legmegfelelőbb hely a norvég kultúra és életmód megismerésére.

Szabad program, ill. fakultatív programlehetőség magyar nyelvű idegenvezetéssel (min. 14 fő jelentkezése esetén).

Oslo városnézés: Ezen a városnézésen egy rövid betekintést kaphatunk Norvégia gazdag kultúrájába és történelmébe. Buszunkkal áthaladunk a város főbb utcáin, terein és elhaladunk a jelentősebb épületek mellett, mint például az Opera, a Munch Múzeum és a Királyi Palota. Megállunk a Vigeland Parknál, ahol a híres norvég művész, Gusztav Vigeland csodás alkotásait láthatjuk. A több mint 150 szoborból álló gyűjtemény bemutatja a teljes emberi életciklust, a születéstől az öreg korig. A következő megállónk egy kilátónál lesz, ahol az Oslo-ra nyíló kilátásban gyönyörködhetünk. Majd Oslo modern városnegyedébe, Tjuvholmen-be megyünk, ahol kortárs stílusú épületeket láthatunk, többek között Szépművészeti Múzeum épületét, melyet a híres építész, Renzo Piano tervezett. Innen gyalogosan térünk vissza a kikötőhöz a vízpart mentén. Megjegyzés: A kirándulás időtartama körülbelül 3,5 óra. Az ár étkezést nem tartalmaz. A kirándulás nem privát, az MSC hajótársaság egyéb utasai is részt vesznek rajta, a magyar csoport részére fülhallgató biztosított, melyen keresztül hallhatják magyar idegenvezetőnk tolmácsolását. Ár: 27 900 Ft/fő

8.nap: Koppenhága
A festői és csodás Koppenhága a kanálisok, réz-tetejű épületek és a rendezett parkok városa. A híres balti kikötőváros Európa egyik legbájosabb fővárosa, egyben a világ legrégebbi királyságának a székhelye. Az élettel teli város Michelin-csillagos éttermekkel, művészetek kavalkádjával és különleges építészetével ejti rabul látogatóit.

Szabad program, ill. fakultatív programlehetőség magyar nyelvű idegenvezetéssel (min. 14 fő jelentkezése esetén):

Koppenhága városnézés:
Ezen a kiránduláson Koppenhága ikonikus látnivalóival ismerkedhetünk meg, melyet a város egyik legjelentősebb épületével, a Christiansborg palotával kezdünk. A Slotsholmen szigeten elhelyezkedő monumentális palotát háromszor építették újjá az idők során. Az épület nagy jelentőséggel bír az ország számára, mivel egyszerre három hatalmi szervnek ad otthont, úgymint a parlament, a miniszterelnöki hivatal és a legfelsőbb bíróság, továbbá a palota egy részét a dán királyi család is használja. A városnézés során láthatjuk a város olyan nevezetességeit is (kívülről), mint a kis hableány szobra, Amalienborg palota (a dán királyi család téli rezidenciája), a 16.századi Holmens templom, a Rosemborg kastély, a régi tőzsde épület, és a Tivoli kert. Fontos megjegyezni, hogy a túra állóképességet igényel, hiszen a városnézés alatt hosszabb sétákat fogunk tenni macskaköves utakon. Az ár étkezést nem tartalmaz. A kirándulás időtartama körülbelül 3 óra. A kirándulás nem privát, az MSC hajótársaság egyéb utasai is részt vesznek rajta, a magyar csoport részére fülhallgató biztosított, melyen keresztül hallhatják magyar idegenvezetőnk tolmácsolását. Ár: 31 900 Ft/fő

9.nap: Warnemünde – Potsdam – Budapest
A reggeli kikötést követően Potsdam nevezetességeit is merhetjük meg egy buszos-gyalogos városnézés keretében. Ezután transzfer a repülőtérre, elutazás átszállással Budapestre.

A programváltoztatás jogát fenntartjuk.

A csoport min. 20 fő, a magyar nyelvű fakultatív programok min. 14 fő jelentkezése esetén indulnak.

Amennyiben a csoport létszáma nem éri el a 20 fős minimumlétszámot, úgy az alábbi kiscsoportos felárat számítjuk fel, melynek befizetése a hátralékfizetésekor esedékes.

16-19 fős létszám esetén: 9 000 Ft/fő felár
14-15 fős létszám esetén: 25 000 Ft/fő felár
10-13 fős létszám esetén egyedi ajánlatot teszünk, amely alapján eldöntheti, hogy élni kíván a felajánlott lehetőséggel, vagy eláll az utazástól.

10 fő alatt nem indul az út. 

A fenti felárakat minimum létszám hiányában hátralék fizetéskor automatikusan felszámítjuk (14-19 fő esetén), kérjük szíves megértésüket.

(Amennyiben a kiscsoportos felár befizetését követően mégis elérjük a minimumlétszámot, úgy a befizetett felárat visszatérítjük).

Augusztus

Nap Kikötő Érkezés Indulás
2. nap Warnemünde - 17:00
3. nap tengeren - -
4. nap Bergen 08:00 18:00
5. nap Eidfjord 08:00 17:00
6. nap Kristiansand 12:00 19:00
7. nap Oslo 08:00 16:00
8. nap Koppenhága 09:00 18:00 
9. nap  Warnemünde 07:00 -
Indulási kikötő: Warnemünde
Érkezési kikötő: Warnemünde
Hajó neve: MSC Poesia
Hajó osztály leírás:

A vízparti sétány lehetővé teszi hogy mindig élvezni tudja a gyönyörű napsütést.

Hajó adatok:

Az MSC Poesia az MSC Cruises flottájának kilencedik hajója, amely 2008-ban állt szolgálatba. A 90 000 tonnás nagyhajó elegáns és elragadó berendezése kellemes, barátságos hangulatot áraszt, a személyzet kedves és segítőkész. Minden adott egy tökéletes nyaraláshoz, itt bátran átadhatja magát a gondtalan nyaralás örömének. A fedélzeten különböző szórakozási és kikapcsolódási lehetőségek segítenek abban, hogy az út felejthetetlen legyen. Itt mindenki jól érezheti magát.

 

 • Épült: 2008-ban, a flotta tagja 2008 óta
 • Méretek: 92 627 tonna, 293,8 m hosszú, 32,2 m széles
 • Utasok létszáma (kétágyas elhelyezéssel) 3 223 fő
 • Kabinok száma: 1 275
 • Személyzet:1 039 fő
 • Sebesség: 23 csomó
 • Áram: 110/220 V
 • fedélzetek száma: 16 (13 az utasok részére)
 • Liftek: 13

360 ship tour

 

Szolgáltatások:

SZÓRAKOZÁSI ÉS SPORTOLÁSI LEHETŐSÉGEK:

A hajón napközben is többféle szórakozási lehetőségből lehet választani. Táncórákat, sportbajnokságokat, esetleg olasz nyelvleckéket, koktél szemináriumokat, bingót, és még sorolhatnánk hányféle programot szervez a hajó személyzete. Az MSC Poesián két medence van, a Coral Bay Pool egy picit nagyobb, a Cayo Levantado egy picit kisebb. Mindkét medence mellett van két jacuzzi, és saját bár. Aki sportolni szeretne, választhat minigolfot, pingpongot, illetve a sportpályán lehet focizni, kosarazni, röplabdázni, vagy teniszezni. Ha aktív pihenés helyett inkább szeretne ellazulni, esetleg felfrissülni, akkor javasoljuk, hogy keresse fel a 13. fedélzeti szinten található, 1160 négyzetméteres Aurea Spa-t, ahol különböző masszázsokkal, szaunával török fürdővel, 3 jacuzzival, valamint szépségszalonnal és edzőteremmel is várják.

Esténként a színházban – Teatro Carlo Felice – két időpontban látható a show, a vacsora időpontokhoz igazodva. A kaszinóban (Casino Royal) rulettezni, black jack-ezni, pókerezni és nyerőgépezni is lehet. Ha táncolni szeretne, akkor a fent említett bárokban, vagy az S32 diszkóban a helye. Az S32 a 14. fedélzeti szinten van, itt 23h00kor kezdődik a zene, és hajnalig tart.

A hajón több bolt is található. Ha egy kis MSC-s emléket vinne haza, akkor az MSC Logo Shop-ban talál, a Duty Free Shop-ban alkoholt és cigarettát lehet venni (az itt vásárolt alkoholos italokat a hajó személyzete megőrzi, és az út végén a kabinjába juttatja). A L'Angolo Dei Poeti ékszereket, és kiegészítőket, a Le Parfum parfümöket és kozmetikai termékeket árul; a Lo Smeraldi-ban divatékszereket, öveket, tárcákat, a Place Vendome-ban ruhákat lehet vásárolni.

 

 

CSALÁD

A 3-12 éves korosztályt az I Dinosauri várja (14. deck), ahol szakképzett személyzet biztosítja a gyerekek szórakozását, játékokat, bajnokságokat, kézműveskedéseket szerveznek. A 3-6 évesek a Mini Club-ban, míg a 7-12 évesek a Junior Club-ban találnak maguknak játékokat. A gyerekeknek külön pancsolójuk is van, valamint két játszótér van a hajón. A 13-17 éves korosztálynak külön rész biztosítanak, ahol szintén szervezett programokon vehetnek részt, pl táncórák, sportversenyek stb. De őket várja a Virtual World is, ahol videojátékokkal tudnak játszani (feláras).

A 3 év alatti gyermekeket, szüleikkel együtt, naponta kétszer egy órában várja a személyzet, közös játékra.

 

A hajón nincs bébiszitter szolgálat.

 

Belső - 13 m2 (Bella, Fantastica, Wellness)
Megnézem a belső kabint

Külső - 16 m2 (Bella, Fantastica, Wellness)
Megnézem a külső kabint

Balkonos - 17-23 m2 (Bella, Fantastica, Wellness)
Megnézem a balkonos kabint
 

Lakosztályok:

 • A lakosztályban az ágy lehet szimpla és franciaágy is (igény szerint).
 • Légkondicionáló
 • Gardrób
 • Fürdőszoba káddal
 • Telefon
 • Felár ellenében internet hozzáférés
 • Minibár, széf

Lakosztály - 31 m2 (Aurea)
Megnézem a lakosztályt

 

Élménytípusok:

BELLA

 • elhelyezés elegáns kabinokban, az MSC Cruises modern hajóin garantált kabinokban (ez esetben a kabinkategória - belső, külső, balkonos – garantált, a kabinszámot a hajótársaság várhatóan a hajójegy kiadásakor, de legkésőbb a kikötőbe érkezéskor osztja ki)
 • széles választékú, bőséges büféétkezések (reggeli, ebéd, vacsora, és snackek)
 • italcsomag kedvezmény foglaláskor
 • gourmet étkek választéka a főéttermekben
 • változatos, Broadway stílusú showműsorok
 • medencék
 • szabadtéri sportolási lehetőségek, jól felszerelt edzőterem
 • szórakoztató programok felnőtteknek és gyerekenek
 • szakképzett, több nyelven beszélő személyzet
 • választható vacsoraületés (szabad helyek függvényében)
 • MSC Voyager Club pont gyűjtés
 • ZOE: hangvezérelt virtuális személyi asszisztens (az MSC Bellissima és MSC Grandiosa hajókon)
 • MSC for Me applikáció (MSC Grandiosa, MSC Bellissima, MSC Meraviglia, MSC Seaside, MSC Seaview hajókon)
 • elérhető balkonos, külső, és belső kabinokban

 

FANTASTICA (Bella, plusz)

 • kabinválasztás foglaláskor
 • a hajóút átfoglalása 1 alkalommal ingyenesen (1 hónappal indulás előttig egy későbbi hajóútra)
 • igény esetén reggeli a kabinban
 • 20% kedvezmény tematikus éttermekbe foglalható csomagokra
 • gyerek programok: játékos idegen nyelv tanulás, és Doremi Chef főző órák (szabad kapacitás függvényében)
 • elsőbbség az ültetett vacsora időpontjának kiválasztásakor 
 • elérhető lakosztályokban, balkonos, superfamily, külső, és belső kabinokban

 

AUREA (Fantastica, plusz)

 • 24 órás szobaszervíz
 • Welcome-package (Aneri Prosecco és Vencchi csokoládé)
 • Exkluzív napozóterasz, a teljes kikapcsolódásért (a napozóteraszra gyermekek is mehetek)
 • „My Choice” vacsora – kötetlen vacsoraidőpont
 • fürdőköpeny, és papucs bekészítése a kabinba
 • 40% kedvezmény egyes SPA-csomagokra (előre foglalás esetén)
 • 10% kedvezmény egyes SPA szolgáltatásokra a fedélzeten
 • elsőbbségi becsekkolás
 • „My Choice”: választható ültetett vacsora idő
 • MSC for Me karkötő, mellyel a „cruise card”-ot kiváltva könnyen vásárolhat, foglalhat le szolgáltatásokat, és nyithatja ki a kabinját (csak felnőtteknek, vízálló, az MSC Grandiosa, MSC Bellissima, és MSC Meraviglia fedélzetén)
 • elérhető balkonos kabinokban, és lakosztályokban (a legjobb elhelyezkedéssel, magasabb fedélzeten, és közelebb a SPA-hoz)

 

 

 

 

Fakultatív programok

Eidfjord - N.P. látógatóközpont és a Vøring vízesés

Ár: 31.900 Ft / fő

Alkoholmentes italcsomag felnőtt (7 éj, MED)

Üdítők, és alkoholmentes italok korlátlan fogyasztása a bárokban, büfé-, és főéttermekben (karibi hajóutak esetén az MSC Ocean Cay Marine Reserve privát szigeten).

Kínálat: Alkoholmentes koktélok, üdítők, gyümölcslevek (poharanként), palackozott ásványvíz, energia italok, kávék (eszpresszó, capuccino, caffe latte, tea), fagylalt

A csomag nem érvényes a tematikus éttermekben, és a signature létesítményekben (Venchi 1978, Lavazza Coffee Shop, Jean Philipe Chocolate, Coffe, Crepes & Gelato és a Starship Club) függetlenül az ártól.

Ár: 64.883 Ft / fő

Easy italcsomag (7éj)

A legfeljebb 6 EUR (karibi hajóutak esetén 5 USD) értékű italok korlátlan fogyasztása a bárokban, büfé-, és főéttermekben (karibi hajóutak esetén az MSC Ocean Cay Marine Reserve privát szigeten).

Kínálat: borok (poharanként), csapolt sörök, egyes klasszikus, és alkoholmentes koktélok, üdítők, gyümölcslevek (poharanként), palackozott ásványvíz, kávék (eszpresszó, capuccino, caffe latte, tea)

A csomag nem érvényes a tematikus éttermekben, és a signature létesítményekben (Venchi 1978, Lavazza Coffee Shop, Jean Philipe Chocolate, Coffe, Crepes & Gelato és a Starship Club) függetlenül az ártól.

Ár: 90.272 Ft / fő

Easy PLUS italcsomag (7 éj)

A legfeljebb 8 EUR (karibi hajóutakon 9 USD)  értékű italok korlátlan fogyasztása a bárokban, büfé-, és főéttermekben (karibi hajóutak esetén az MSC Ocean Cay Marine Reserve privát szigeten).

Kínálat: borok (poharanként), csapolt sörök, egyes klasszikus, és alkoholmentes koktélok, üdítők, gyümölcslevek (poharanként), palackozott ásványvíz, kávék (eszpresszó, capuccino, caffe latte, tea), valamint 10% kedvezmény a palackozott borokból.

A csomag nem érvényes a signature létesítményekben (Venchi 1978, Lavazza Coffee Shop, Jean Philipe Chocolate, Coffe, Crepes & Gelato és a Starship Club) függetlenül az ártól.

Ár: 124.124 Ft / fő

Koppenhága városnézés

Ár: 31.900 Ft / fő

Kristiansand - Skanzen és Høllen

Ár: 27.900 Ft / fő

Oslo városnézés

Ár: 27.900 Ft / fő

Premium italcsomag (7 éj, MED)

Korlátlan italfogyasztás a 10 EUR-t nem meghaladó italokból a bárokban, és az éttermekben (ideértve a tematikus éttermeket is; kizárólag 18 év felett foglalható)

Ár: 110.019 Ft / fő

Premium Plusz italcsomag (7 éj, MED)

Korlátlan italfogyasztás a bárokban, és az éttermekben (ideértve a tematikus éttermeket is; kizárólag 18 év felett foglalható).

Ár: 155.155 Ft / fő

Norvég fjordok - csoportos hajóút magyar idegenvezetővel utazás foglalás

1

Válassza ki az indulási időpontot!

A naptárban szereplő árak minden esetben az adott napon foglalható legjobb alapárat jelölik és egy főre vonatkoznak!

Jelölések:

Nem foglalható

Foglalható dátum

Akciós ajánlat

Legjobb ár

2
3
3
4
PDF ↓ Lefoglalom
5
5


Térkép
 • a repülőjegyet Budapest – Berlin – Budapest útvonalon átszállással,
 • a magyar nyelvű idegenvezetést a teljes utazás során,
 • a szállást 1 éjre Berlinben 4*-os szállodában, kétágyas szobában reggelivel,
 • a 7 éjszakás hajóutat kétágyas kabinban,
 • a teljes ellátást a hajón (reggeli, ebéd, sütemények, vacsora, éjféli büfé) és a korlátozott italfogyasztást,
 • a vacsorát első este,
 • a hajón található szórakoztató-, és sportlétesítmények zömének használatát,
 • a repülőtéri és kikötői transzfereket.
 • a repülőtéri és kikötői illetéket valamint a hajó kötelező szerviz díját (111 800 Ft/fő),
 • a magyar nyelvű fakultatív kirándulásokat,
 • az esetleges kiscsoportos felárat (16-19 fős esetén: 9 000 Ft/fő, 14-15 fő esetén: 25 000 Ft/fő felár)
 • a javasolt borravalót a kirándulásokon és transzfereken (kb. 5 Eur/nap/fő),
 • a fakultatív fedélzeti szolgáltatásokat és az italcsomagokat,
 • a személyes kiadásokat, a
 • hajó feláras szolgáltatásait,
 • az utazási és az útlemondási biztosítást.

Az ajánlat a szabad helyek függvényében érvényes.

A hajótársaság covid biztonsági protokolljáról és utazási feltételeiről kérjük érdeklődjön irodánkban.


Felárak*:
 1. Kikötői és repülőtéri illeték, hajó szerviz díj 111.800 Ft/fő
 2. Sztornó biztosítás


* A választható szolgáltatások indulási időpontonként eltérőek lehetnek.
Még nem tudtál dönteni?
Iratkozz fel hírlevelünkre és segítünk
legújabb és legjobb ajánlatainkkal!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Elfogadom, hogy megadott személyes adataimat a Vista saját marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés, piackutatás és tájékoztatás céljára telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. sms, mms, e-mail), automatizált hívórendszeren keresztül, illetve postai úton felhasználja, valamint harmadik félnek átadhatja a hatályos jogszabályok szerint. Tudomásul veszem, hogy a marketing@vista.hu elektronikus címek(en) keresztül kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást.

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Alig várod, hogy újra utazhass? Akkor jó helyen jársz! Iratkozz fel és igyekszünk minden hasznos információt összegyűjteni számodra, amelyek segítségedre lesznek a járvány utáni következő úti célod megszervezésében.

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Küldés e-mailben
Norvég fjordok - csoportos hajóút magyar idegenvezetővel

Norvég fjordok - csoportos hajóút magyar idegenvezetővel

Németország, Berlin

Útazonosító: 159493

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használta szolgáltatásunkat!
Ajánlatkérés
Norvég fjordok - csoportos hajóút magyar idegenvezetővel

Norvég fjordok - csoportos hajóút magyar idegenvezetővel

Németország, Berlin

Útazonosító: 159493

Az ajánlatkérését továbbította a rendszer kollégáinkhoz!