Novemberben is: Japán gazdagon az ősz színeiben - csoportos körutazás

Ft-tól/fő 1.646.000
Időpont: 2024.11.19 - 12.02
Legjobb ár: 1.646.000 Ft/fő-től Utazás időpontja: 2024.11.19 - 12.02
További árak és időpontok

Tartson velünk a „Novemberben is: Japán gazdagon az ősz színeiben - csoportos körutazás” utazásra! A kiutazás repülővel történik, reggelis ellátással. Az utazás időtartama 14 nap / 11 éjszaka. Az utazás legjobb alapára 1.646.000 Ft/fő.

Utazás alapadatai
Út típusa:Üdülés, Körutazás
Kiutazás:Repülő
Ellátás:reggeli
Turnusok: 14 nap / 11 éjszaka
Utazás azonosítója:185051

Az  ősi szentélyektől az autentikus japán teaházakig, a  futurisztikus megjelenésű felhőkarcolóktól és nagy sebességű golyóvonatoktól a csodás japánkertekig, mindenből kóstolót kínál japán körutazásunk. Két-két teljes nap jut Tokió és Kiotó felfedezésére, megismerkedünk a „japán Alpok” vidékével, hajóról-felvonóról gyönyörködhetünk a szent Fudzsi-hegy havas csúcsaiban, őzeket etetünk, világörökségi helyszínekre és szebbnél-szebb várkastélyokba látogatunk el, és nem marad ki a sorból a hagyományos japán forróvizes fürdő sem, hogy maradéktalanul belefeledkezzünk a kelet-ázsiai ország egyedi kultúrájába! Az utazás mellé a japán ősz színei, a japán juharok vörösben pompázó levelei biztosítják a festői keretet!

 

Előfoglalási kedvezmény:
5 hónappal indulás előtt: 60 000 Ft/fő
4 hónappal indulás előtt 45 000 Ft/fő

 

Dátum: 2024. október 22 – november 4.
Időtartam: 14 nap/11 éj
Utazás: menetrend szerinti repülőjáratokkal
Repülési idő: odaúton kb. 13 óra, visszaúton kb. 17 óra
Elhelyezés: 3 és 4 csillagos szállodákban
Ellátás: reggeli
Idegenvezetés: a csoportot magyar nyelvű idegenvezető kíséri
Minimum létszám: 20 fő

Japán gazdagon - az ősz színeiben ajánlatunk programleírása

 

1-2. nap: Utazás Tokióba
Indulás Budapestről az esti órákban, dohai átszállással utazás Tokióba. Éjszaka a repülőn, érkezés a japán fővárosba másnap késő délután, transzfer a szállodába, pihenés. Szállás: Tokióban (3 éj).

 

3. nap: Tokió
Reggeli után egész napos autóbuszos és gyalogos városnézésre indulunk: ellátogatunk az Aszakusza negyedbe, ahol megtekintjük Tokió legrégibb és egyik legjelentősebb templomát, a buddhista Szenszódzsit (Aszakusza Kannon Templom) és a sintó Aszakusza-szentélyt, majd részt veszünk egy hagyományos teaszertartáson. A továbbiakban érintjük a Császári Palotát és a Tokió SkyTree-t, teszünk egy sétát a Nakamise utcán, majd vásárlásra nyílik mód a város egyik legnépszerűbb bevásárlóközpontjában, a Ginza-negyedben.

 

4. nap: Tokió
Folytatjuk az ismerkedést Tokióval. E napon a Szumida folyón hajózva fedezzük fel a városközpontot, aztán ellátogatunk a különleges erdő ölelésében fekvő, Meidzsi császár és felesége tiszteletére emelt Meidzsi-szentélyhez, körülnézünk a világ legnagyobb halpiacaként ismert Tsukiji piacon, lefotózzuk a Tokió-tornyot, utolsó állomásunk pedig a Tokiói Közigazgatási épület lesz, amelynek a kilátószintjéről újabb szögből, a magasból élvezhetjük a lenyűgöző várospanorámát.

 

5. nap: Kamakura és Hakone
Reggeli után Tokiót magunk mögött hagyva délnek vesszük az irányt, és Kamakurába utazunk, amely sógunátusként közel másfél évszázadig Japán fővárosa volt. Megtekintjük az ország egyik leghíresebb ikonját, a Kótoku-in templom területén magasodó, bronzból faragott, monumentális Nagy Buddha-szobrot és a japánkertekkel körülvett Haszedera buddhista templomot. Következő állomásunk a Hakone-hegy lábánál található Ashi-tó. Hajózunk a tavon, gyönyörködve a Fudzsi csúcsára nyíló kilátásban, majd a Komagate felvonóval felemelkedünk a Hakone legmagasabb csúcsára, hogy onnan is szemügyre vegyük a panorámát. A kirándulás után transzfer a ryokan (hagyományos  japán fogadó) jellegű szálláshelyünkre, ahol módunkban lesz kipróbálni a hőforráson alapuló japán forróvizes fürdőt (onsen) is. Szállás: Yamanashiban (1 éj).

 

6. nap: Oshino Hakkai és Macumoto
Reggeli után Oshino Hakkai felkeresésével indul a nap. Teszünk egy sétát a források, tavak között kanyargó, tündérmesére emlékeztető falu utcáin, majd folytatjuk utunkat Macumotóba, a japán Alpok kapujának is nevezett, büszke szamurájmúlttal bíró történelmi városba, ahol először megnézzük a legendás várkastélyt, majd gyalogos városnézés keretében felfedezzük a Nakamachi-negyed ősi, hagyományos épületeit. Este elfoglaljuk macumotói szálláshelyünket. Szállás: Macumotóban (1 éj).

 

7. nap: Takayama, Shirakawa, Kanazawa
Reggeli után egész napos kirándulás keretében felfedezzük a „japán Alpok” városait: Takayamát, Shirakawát és Kanazawát. Takayama régi időket idéző, ódon lakóházakkal tűzdelt óvárosában gyalogsétát teszünk és megnézzük a város fából épült hajdani kormányépületét. Megállunk egy fotószünetre az egyedi építészeti stílust képviselő Shirakawa 200 éves, az UNESCO világörökségi listájára is fölkerült házai között. Kanazawába érkezve feltérképezzük a hagyományos teaházairól ismert Higashi Csája városrészt, és belülről is megtekintjük a Kaikaro Csáját – egy olyan különleges teaházat, ahol gésák szórakoztatják a vendégeket. A teaház-látogatás után transzfer a Kanazawában található szállásunkra (1 éj).

 

8. nap: Kanazawa, Kiotó
Folytatjuk a városnézést Kanazawában: körbenézünk az Omicho piacon, a Nagamacsi szamurájnegyedben, ahol belülről is megtekintjük a Nomura-klán egyik szamurájházát, és teszünk egy sétát a Japán három legszebb tájkertje közé sorolt, tavakkal, teaházzal, mesterséges szigettel is büszkélkedő Kenrouken kertben. Továbbutazunk az ősi paloták, szentélyek, templomok japán fellegvárába, a hajdani császári városba, Kiotóba. Érkezés után jut még időnk arra, hogy felfedezzük Giont, Kiotó legismertebb gésanegyedét. Szállás: Kiotóban (2 éj).

 

9. nap: Kiotó
Egész napos kiotói városnézésünk keretében kívül-belül megtekintjük a Kinkakudzsi (Aranypavilon) zen templomkomplexumot,  a Ryoanjit (Alvó sárkány temploma) és zen kőkertjét, valamint a Nidzsó sógunpalotát, majd megállunk egy fotószünet erejéig a Togetsukyo-hídnál, végezetül teszünk egy kirándulást Arasimaja  különleges bambuszerdejében. Este transzfer a szállodába.

 

10. nap: Kiotó
Korai reggeli után folytatjuk Kiotó felfedezését: megnézzük a japán buddhisták egyik fontos zarándokhelyét, a Kijomizudera (Tiszta víz temploma) hatalmas templomkomplexumát, majd ellátogatunk az Inari-hegy lábánál található, cinóbervörös Torii kapuiról híres, lenyűgöző Fusimi Inari-nagyszentélyhez. Ezután transzfer a kiotói vasútállomásra, Super Expresszel Hirosimába utazunk, érkezést követően transzfer a szállodába. Szállás: Hirosimában (1 éj).

 

11. nap: Miyajima, Onomichi
Reggeli, majd transzfer a kikötőbe, hajóval utazás a japánok szent szigetére, Miyajimára, ahol megtekintjük Japán egyik legjelentősebb sinto szentélyét, a víz fölött „lebegő”, 12. századi Itsukushima-szentélyt, és megcsodáljuk a sziget jelképeként elhíresült, tengeröbölben megépített sinto kaput, a Toriit. Ezt követően érintjük a több szigetet híddal összekötő, mintegy 70 km hosszú, fantasztikus Shimanami Kaido utat. Következő állomásunk az Onomichiben található Kosanji-templom, melynek különböző részeit Japán leghíresebb templomainak és szentélyeinek mintája nyomán építették. A templomlátogatás után okayamai szálláshelyünkre utazunk (1 éj).

 

12. nap: Maja-hegy, Himedzsi
Reggel a Maja-hegy lábához utazunk és teszünk egy mesés utazást a hegytetőre függővasúttal. A tetőn lenyűgöző panorámában gyönyörködhetünk, de érdemes szemügyre venni a Taisho-korszak stílusát idéző, történelmi épületként számon tartott Niji no Eki felvonóállomást is. A kirándulás után Himedzsibe látogatunk, megtekintjük Japán sokak által legszebbnek tartott kastélyát, a világörökség helyszínei közé tartozó, fehér falai miatt „Fehér kócsag”-ként becézett Himedzsi-várkastélyt. Este transzfer Oszakába, a szálláshelyünkre (1 éj).

 

13-14. nap: Oszaka, Nara
Japán második legnagyobb városának, Oszakának a látnivalóival indul a nap: megnézzük a hatalmas parkban emelkedő várkastélyt (fotóstop), ezután Narába, az egykori császári fővárosba utazunk: fő látnivalónk a világörökséghez tartozó, hatalmas, fából épített Tódaidzsi templomkomplexum a Nagy Buddha-csarnokkal, benne a világ legnagyobb bronz Buddha szobrával, valamint a várparkban szabadon kószáló szikaszarvasok. Rövid időre bekukkantunk a híres őzparkba is, majd transzfer a repülőtérre és Dohán át hazautazás Budapestre. Éjszaka a repülőn, érkezés a másnap kora reggeli órákban.

 

A programok sorrendje változhat.

 
x Novemberben is: Japán gazdagon az ősz színeiben - csoportos körutazás
Részvételi díj 2 fő részére Ft/fő Létszám /fő Összesen  Ft / 2 fő
Utazási szolgáltatások díja kétágyas szobában
útlemondási biztosítással (2 %)
1 519 000 2 3 038 000
Repülőtéri illeték kb. 187 000 2 374 000
Teljes csomagár 2 fő részére 3 412 000

A részvételi díj tartalmazza:
repülőjegyek, repülőtéri illeték kb. 187 000 Ft/fő, szállás 11 éjszakára a megadott ellátással, programok a leírás szerint, belépőjegyek, útlemondási biztosítás*.

 

A részvételi díj nem tartalmazza:
borravalók** (helyszínen fizetendő kb. 30 USD/fő), utasbiztosítás*.

 

További árak:
egyágyas felár:  470 000 Ft/fő

 

Előfoglalási kedvezmény:
legkésőbb 5 hónappal az indulást megelőzően 60 000 Ft/fő, 4 hónappal az indulást megelőzően 40 000.

 

*Biztosítások:
A részvételi díj tartalmazza az útlemondási biztosítás díját, amely nem kötelező, megkötését a szigorú lemondási feltételek miatt javasoljuk.  A részvételi díj nem tartalmazza az utasbiztosítást, kérje kedvező ajánlatunkat Covid fedezettel rendelkező betegség-, baleset- és poggyászbiztosításra.

 

**Szervízdíj/borravaló:
Helyi szokás szerint a szolgáltatók (pl. sofőr, helyi idegenvezető, kiszolgáló személyzet) elvárja a szervízdíjat/borravalót, amely a legtöbb országban kötelező és az idegenforgalomban bevett szokás.

 

Teljes ár (Bruttó árazás, csomagár)

A TENSI csoportos utazások részvételi díja valamennyi kötelezően fizetendő költséget tartalmaz, amely minimálisan szükséges ahhoz, hogy az utazó részt tudjon venni az utazáson. A részvételi díjon felül egyéni igény szerint foglalhatók további szolgáltatások (pl. fakultatív ellátás, fakultatív programok, extra poggyász, vízumdíj, esetleges belépők, biztosítások), ezen szolgáltatások díját valamennyi útnál részletesen megadjuk. Nem tartalmazza a teljes részvételi díj az utazás helyszínén fizetendő szervizdíjat/borravalót.

Hivatalos ajánlatnak csak az ajánlatkérést követően elkészített, konkrét utazásra vonatkozó és opciós foglalást is tartalmazó írásbeli ajánlat minősül.
A helyek elfogyhatnak.

Novemberben is: Japán gazdagon az ősz színeiben - csoportos körutazás utazás foglalás

1

Válassza ki az indulási időpontot!

A naptárban szereplő árak minden esetben az adott napon foglalható legjobb alapárat jelölik és egy főre vonatkoznak!

Jelölések:

Nem foglalható

Foglalható dátum

Akciós ajánlat

Legjobb ár

2
3
3
4
PDF ↓ Nyomtatás Lefoglalom
5
5


Részvételi díj 2 fő részére Ft/fő Létszám /fő Összesen  Ft / 2 fő
Utazási szolgáltatások díja kétágyas szobában
útlemondási biztosítással (2 %)
1 519 000 2 3 038 000
Repülőtéri illeték kb. 187 000 2 374 000
Teljes csomagár 2 fő részére 3 412 000

A részvételi díj tartalmazza:
repülőjegyek, repülőtéri illeték kb. 187 000 Ft/fő, szállás 11 éjszakára a megadott ellátással, programok a leírás szerint, belépőjegyek, útlemondási biztosítás*.

 

A részvételi díj nem tartalmazza:
borravalók** (helyszínen fizetendő kb. 30 USD/fő), utasbiztosítás*.

 

További árak:
egyágyas felár:  470 000 Ft/fő

 

Előfoglalási kedvezmény:
legkésőbb 5 hónappal az indulást megelőzően 60 000 Ft/fő, 4 hónappal az indulást megelőzően 40 000.

 

*Biztosítások:
A részvételi díj tartalmazza az útlemondási biztosítás díját, amely nem kötelező, megkötését a szigorú lemondási feltételek miatt javasoljuk.  A részvételi díj nem tartalmazza az utasbiztosítást, kérje kedvező ajánlatunkat Covid fedezettel rendelkező betegség-, baleset- és poggyászbiztosításra.

 

**Szervízdíj/borravaló:
Helyi szokás szerint a szolgáltatók (pl. sofőr, helyi idegenvezető, kiszolgáló személyzet) elvárja a szervízdíjat/borravalót, amely a legtöbb országban kötelező és az idegenforgalomban bevett szokás.

 

Teljes ár (Bruttó árazás, csomagár)

A TENSI csoportos utazások részvételi díja valamennyi kötelezően fizetendő költséget tartalmaz, amely minimálisan szükséges ahhoz, hogy az utazó részt tudjon venni az utazáson. A részvételi díjon felül egyéni igény szerint foglalhatók további szolgáltatások (pl. fakultatív ellátás, fakultatív programok, extra poggyász, vízumdíj, esetleges belépők, biztosítások), ezen szolgáltatások díját valamennyi útnál részletesen megadjuk. Nem tartalmazza a teljes részvételi díj az utazás helyszínén fizetendő szervizdíjat/borravalót.

Hivatalos ajánlatnak csak az ajánlatkérést követően elkészített, konkrét utazásra vonatkozó és opciós foglalást is tartalmazó írásbeli ajánlat minősül.
A helyek elfogyhatnak.


Utazás repülőgéppel
Repülőtéri illeték
Szállás
Útlemondási biztosítás
Belépők
leírásánál jelzett szolgáltatások
Utasbiztosítás
Kötelező borravaló
leírásánál jelzett szolgáltatások

Felárak*:
  1. Egyágas felár 470.000 Ft/fő
  2. Reptéri illeték 187.000 Ft/fő


* A választható szolgáltatások indulási időpontonként eltérőek lehetnek.
Még nem tudtál dönteni?
Iratkozz fel hírlevelünkre és segítünk
legújabb és legjobb ajánlatainkkal!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Elfogadom, hogy megadott személyes adataimat a Vista saját marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés, piackutatás és tájékoztatás céljára telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. sms, mms, e-mail), automatizált hívórendszeren keresztül, illetve postai úton felhasználja, valamint harmadik félnek átadhatja a hatályos jogszabályok szerint. Tudomásul veszem, hogy a marketing@vista.hu elektronikus címek(en) keresztül kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást.

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Alig várod, hogy újra utazhass? Akkor jó helyen jársz! Iratkozz fel és igyekszünk minden hasznos információt összegyűjteni számodra, amelyek segítségedre lesznek a járvány utáni következő úti célod megszervezésében.

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Küldés e-mailben
Novemberben is: Japán gazdagon az ősz színeiben - csoportos körutazás

Novemberben is: Japán gazdagon az ősz színeiben - csoportos körutazás

Japán, Körutazás Japánban

Útazonosító: 185051

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használta szolgáltatásunkat!
Ajánlatkérés
Novemberben is: Japán gazdagon az ősz színeiben - csoportos körutazás

Novemberben is: Japán gazdagon az ősz színeiben - csoportos körutazás

Japán, Körutazás Japánban

Útazonosító: 185051

Az ajánlatkérését továbbította a rendszer kollégáinkhoz!