Rádzsasztán-körutazás 14 nap/12 éj

Ft-tól/fő 749.990
Időpont: 2024.09.17 - 09.30
Legjobb ár: 749.990 Ft/fő-től Utazás időpontja: 2024.09.17 - 09.30
További árak és időpontok

Tartson velünk a „Rádzsasztán-körutazás 14 nap/12 éj” utazásra! A kiutazás repülővel történik, reggelis ellátással. Az utazás időtartama 14 nap / 12 éjszaka. Az utazás legjobb alapára 749.990 Ft/fő.

Utazás alapadatai
Út típusa:Üdülés, Körutazás
Kiutazás:Repülő
Ellátás:reggeli
Turnusok: 14 nap / 12 éjszaka
Utazás azonosítója:180746

Leírás

1. NAP
UTAZÁS INDIÁBA

Repülés Budapestről, átszállással. Foglaláskor érdemes kérni a Belépők és fakultatív programcsomagot, mivel ez a tartalmazza az alap programok belépőit, + dzsip szafari, hajózás a Pichola tavon, elefántháton az Amber-erődnél, riksázás fakultatív programokat.

2. NAP
ÉRKEZÉS INDIÁBA, ÚJ-DELHI

Megérkezés Delhibe. Idegenvezetőnk fogadja Önt. Transzfer a hotelbe. (A szobák elfoglalása 14 órától lehetséges). Delhi a világ egyik legizgalmasabb metropolisza, az egyik legrégebben lakott település a világon, és fővárosa a világ egyik legnagyobb demokratikus országának. A 18,9 milliós Delhi a modern India esszenciája: az régi és új bámulatos kontrasztjával, az ősi műemlékek, a letűnt idők bűbáját őrző kincsek mellett megfér a modern élet minden vívmánya. Új-Delhi városnézésre indulunk. Humayun császár vörös homokkőből épült mauzóleuma az indiai mogul építészet egyik gyöngyszeme. A 73 méter magas Kutub Minar, a világ legmagasabb minaretje, építése 1193-ban kezdődött. Körülbelül 1600 éves a Vasoszlop, mely kora ellenére ellenáll a rozsdásodásnak. Amennyiben időnk engedi, felkeressük a Connaught Place-t, az 1931-ben épült üzleti központot. Itt számos boltot, éttermet találunk, koloniál stílusban, oszlopcsarnokkal, Szállás Delhi környékén.

3. NAP
DELHI-MADAWA

Kijelentkezés a hotelből. Mandala a következő állomásunk (kb. 280 km/6 óra). Bejelentkezés a szállodába. Délután városnézés következik. Mandawa alapítása a 18. század közepére tehető, és nevezetes háveli épületeiról, azaz udvaros villáiról, melyek történelmi jelentőségűek. A legismertebbek közé tartozik a Binsidhar Chokhani, Newatia, és Gulab Rai Ladia Haveli. Binsidhar Newatia Haveli érdekes festményekkel is büszkélkedhet. Gulab Rai Ladia Haveli-ben erotikus találhatóak lelhetőek fel (legtöbbjük el van takarva). Szállás Mandawa környékén.

4. NAP
MANDAWA-BIKANER

Kijelentkezés a hotelből. Utazás Bikanerbe.. (Kb. 195 km/5 óra). Bejelentkezés a szállodába. Bikanert 1488-ban alapította Rao Bikaji, a jodhpuri király fia Rádzsasztán északi részén. Mesés paloták, szentélyek, erődök fogadják itt a látogatókat. Az impozáns Junagarh erődöt Raja Rai Singh építette, és sosem sikerült elfoglalni történelme során. Az erőd-komplexum része 37 festői palota, 7 kilométernyi fal, 2 kapu, és 37 bástya. Kihagyhatatlan élmény az 1984-ben létrehozott tevekutató-farm felfedezése, mely Bikanertől kb. 8 kilométerre található. Ez egy komplexum, ahol istállók is állnak. Lehetőség nyílik tevegelni, vagy tevetejből készült fagyit kóstolni. Szállás: Bikaner környékén.

5. NAP
BIKANER-JODHPUR

Kijelentkezés a hotelből. Jodhpur felé tartunk (kb. 265 km/5,5 óra).. Útközben megállunk Deshnok-nál. Itt magasodik a közel 600 éves Karni Mata, vagy más néven a Patkány-templom, melyet Karni Mata istennő tiszteletére emeltek. Utazás Jodhpurba, mely Rádzsasztán egyik megnagyobb városa a Thar-sivatag kapujában. 1459-ben alapította Rao Jodha. Kék Városnak is nevezik, kék színű házai miatt. Érkezés után szabadidő. Szállás: Jodhpur környékén.

6. NAP
JODHPUR

A mai napon Jodhpur nevezetességeit fedezzük fel. Felkeressük a vörös homokkőből épült Mehrangarh erődöt. Területe mintegy 1200 hektár, és 122 méteres magasságból, egy domboldalról tekint le a tájra. Számos palota, és lenyűgöző udvarok találhatóak itt. Meglátogatjuk a Jaswant Thada-t, mely egy fehér márványból készült emlékmű 1899-ból. Az óratorony mellett kínálják a Sadar Bazár árusai portékájukat. Itt érdemes beleveszni a kicsiny boltok, szűk utcácskák rengetegébe. Szállás: Jodhpur környékén.
Fakultatív program: Bishnoi dzsip szafari. A Bishnoi egy vallási irányzat, melynek hívei a JambheshwarJi guru által, 1485-ben lefektetett 29 szabályt követik. Fontos alapelvek az egyszerűség, a tiszta és zöld környezet, szabadon bóklászó állatok. A falvak könnyedén felismerhetőek, és ezen értékek köré szerveződtek.

7. NAP
JODHPUR-UDAIPUR

Kijelentkezés a hotelből, úti célunk Udaipur (kb. 285 km/6 óra). Útközben megállunk Ranakpurban, a dzsaina templomegyüttesnél, mely a 15. században épült, 600 méteres magasságban, fehér márványból. Utazás Udaipurba. Udaipur a tavak mesés, romantikus városa, a Kelet Velencéjének is becézik, A zöldellő Aravalli-hegység közelében található, A tündérmesék világát idézi számos természetes és ember alkotta tavával, erődökkel, palotákkal, kertekkel, szentélyekkel. Szállás: Udaipur környékén.

8. NAP
UDAIPUR

A mai napon városnézés vár ránk Udaipurban. A Városi Palota egy komplexum, melynek építése több évszázadon át ívelt. A Sahelion ki Bari egy szökőkutakkal, márványelefántokkal díszített meseszép kert, melyet Sangram Singh építettett lányának és az udvarhögyeknek. Megtekintjük a Jagdish-templomot. A hindu szentély a legnagyobbak, és legszebbek közé tartozik Udaipurban, építése 1651-ben kezdődött. Visszatérés a hotelbe.
Fakultatív program: esti hajózás a Pichola tavon, melyet dombok, paloták, templomok vesznek körbe. A Jag Niwas és Jag Mandir szigeteken magasodó paloták olyan látványt nyújtanak a vízről, akár a gyöngyszemek.

9. NAP
UDAIPUR-DZSAIPUR

Kijelentkezés a hotelből. Utazás Dzsaipurba (kb. 392 km/7,5 óra). A nap további részében szabadidő. Főzőbemutató vacsorával (vacsoracsomag): megismerhetjük a rádzsasztáni konyhaművészet titkait, és gyakorlati tapasztalatot is szerezhetünk. Szállás Dzsaipur környékén.

10. NAP
DZSAIPUR

Dzsaipur Rádzsasztán szövetségi állam fővárosa, és egyben legnagyobb városa. A Rózsaszín Város becenevét épületeinek jellegzetes színéről kapta. A félsivatagi környezetű, négymilliós lakosságú metropolisz ma fontos kereskedelmi és kulturális központ. Számos erőd-palota található az államban, melyekről úgy gondolták, hogy a király erejét mutatják. Ezek egyike a sziklás hegyvidékről a tájra tekintő, büszke Amber erőd, mely Dzsaipurtól 11 km-re található. Részei többek között a Jag Mandir (Győzelem csarnoka), és a Sheesh Mahal, azaz Tükörpalota - ebben a teremben mind a négy falon, és a mennyezeten is üveg csillog. Délután a Városi Palota, az egykori uralkodói rezidencia szépségei bűvölnek el minket. A komplexum a rádzspút és a mogul stílus jegyeit ötvözi. A Jantar Mantar obszervatórium a 18. században épült. Fotószünetre megállunk a város jelképének számító Hawa Mahal-nál. Az ötemeletes, rózsaszín homokkő palotában a háremhölgyek rejtve maradhattak, miközben az utca nyüzsgését figyelték. Visszatérés a hotelbe.
FAKULTATÍV: elefántháton utazás az Amber-erődnél.

11. NAP
DZSAIPUR-AGRA

Kijelentkezés a hotelből. Utazás Agrába (kb. 220 km/5 óra). Útközben megálló Fatehpur Sikri-nél (UNESCO Világörökség). mely Agrától mintegy 40 kilométerre található. A város építtetője Akbar sah volt 1569-ben, aki fővárosként is használta. Akbar távozása és vízhiány miatt azonban az egykor virágzó hely lassan szellemvárossá vált. A vörös homokkő dominál építészetében. Érkezés Agrába, a Jamuna folyó partjának nagyvárosába, melyet mogul uralkodók részére fővárosként funkcionált. A Vörös Erőd ígér örök emléket. A félkör alakú palotaegyüttest 20 méter magas falak és várárok veszik körbe. A vörös homokkő falak között nagy uralkodók éltek. Az időtlen nagyság jelképéből egy pillantást vetve a Jamuna-folyóra, és a mindössze 2,5 kilométernyire fekvő Tadzs Mahalra úgy érezzük, mintha a megelevendő varázslat, az indiai mesék világába csöppentünk volna. Számos kifinomult épület található itt, többek között a Moti Masjid, Khaas Mahal, stb. Szállás Agra környékén.

12. NAP
AGRA-DELHI

Reggeli előtt, kora reggel sokunk álma valósul meg, a világ egyik legismertebb és legfenségesebb épületében, a Tadzs Mahalban nyílik alkalmunk gyönyörködni. (Pénteken zárva). A síremlék nevének jelentése ,,Paloták koronája'', és egy hallhatatlan szerelem emlékét őrzi: Sáh Dzsahán mogul sahot annyira lesújtotta kedvenc feleségének halála, hogy 1632 és 1653. között egy mauzóleumot építtetett számára. A hajnal a legtökéletesebb időpont az UNESCO-Világörökség egyik gyöngyszemének felkeresésére. A korai fények, és a nap első sugarai opálos fátyolba burkolják az épületegyüttest, az előtte lévő tavon pedig finom színekben tündököl a briliáns megoldásokkal, tökéletes arányokkal büszkélkedő Tadzs Mahal tükörképe. Visszatérés a hotelbe, majd reggeli. Kijelentkezés a hotelből, utazás Delhibe (kb. 204 km/4,5 óra). Szállás Delhi környékén.

13. NAP
Ó- ÉS ÚJ-DELHI

Ó-Delhiben a múltról mesél nekünk a Raj Ghat, Mahatma Gandhi előtt tisztelgő emlékmű. Elhaladunk a vörös homokkőből épült Vörös erőd mellett, (UNESCO-Világörökség). Az erőddel szemben áll a Jama Masjid, India egyik legnagyobb mecsete. A Chandani Chowk bevásárlóövezet gyökerei 1648-ra nyúlnak vissza, ahol elképeszt mindet az áruk széles tárháza, a gyümölcsöktől, fűszerektől az antik tárgyakig, és modern termékekig. A Jama Masjid, India egyik legnagyobb mecsete. Később Új-Delhi felé tartunk. Elhaladunk a Rástrapati Bhavan, azaz az elnöki rezidencia előtt. A Titkárság épületei adnak otthont a kormányzati tevékenységeknek. Rajpath, a fő sugárút impozáns benyomást kelt. Az India-kapu diadalívet formáz, és az ország hősi halottjainak állít emléket.
FAKULTATÍV: kihagyhatatlan élményt ígér a riksázás Chandani Chowk utcáin. Közelről tapasztalhatjuk meg az igazi indiai életérzést: a riksások között siető gyalogosok, kézzel hajtott szekerek nyújtotta ezerszínű, élénk, hihetetlen kavalkádot.
Szállás Delhi környékén.

14. NAP
HAZAUTAZÁS

Transzfer a repülőtérre, hazautazás átszállással.


-Útlevelének a visszautazástól számítva még 6 hónapig érvényesnek kell lennie!
-Külföldi állampolgárok az ország területére történő beutazáshoz szükséges vízumot irodánk, kérésre intézi:ennek ára 30.000 Ft/ vízum
-A programváltozás jogát fenntartjuk, a kirándulások sorrendje változhat!
-Az út indításához minimális csoportlétszám (min. 30 fő) szükséges!
-Igyekszünk a fent említett hotelekben elszállásolni Önöket.
-Amennyiben külső körülményekből fakadóan változtatás válik szükségessé,
hasonló vagy magasabb komfortfokozatú hotelben biztosítunk elhelyezést.

-Érdemes kérni a Belépők és fakultatív programcsomagot, mivel ez a tartalmazza az alap programok belépőit, + dzsip szafari, hajózás a Pichola tavon, elefántháton az Amber-erődnél, riksázás fakultatív programokat.
-A beutazási korlátozásokat eltörölték.

Az ár tartalmazza


oRepülőjegy oda-vissza
oFeladott poggyász, kézipoggyász
oTranszferek
oSzállás 4* hotelekben
oReggeli
oMagyar nyelvű idegenvezetés
oKirándulások: Új-Delhi, Mandawa, Bikaner, Jodhpur, Udaipur, Dzsaipur, Agra, Ó-Delhi, stb

Egyéb

Egyágyas szoba felár: 169.990 Ft / fő
Külön szoba igénylése, illetve egyedül utazó ügyfelek esetén.
Helyszínen fizetendő borravaló- Kb. 50 euro / fő / út
Indiai vízum: 30.000 Ft / fő
Indiai vízum egyéni igénylés (kérésre irodánk intézi)
Amiket ajánlunk Önnek:
Vacsoracsomag: 79.900 Ft / fő
Napi hotelvacsorák, főzőbemutató vacsorával, búcsúvacsora
Biztosítási csomag: 40.600 Ft / fő
BBP: 13.300 Ft + Útlemondási: 27.300 Ft
(Baleset és poggyászbiztosítás és útlemondási biztosítás. A biztosítási csomag megrendelését követően - amennyiben a biztosító által elfogadott okok valamelyikével törli foglalását, akkor - a bánatpénz 100%-a visszajár Önnek!)

Fakultatív programok

Belépők és fakultatív programcsomag: 99.990 Ft / fő
Belépők az alap kirándulásokhoz, dzsip szafari, hajózás a Pichola tavon, elefántháton az Amber-erődnél, riksázás
A helyszínen kiegészítő fakultatív programok foglalhatóak.

Hotel

Járatok

x Rádzsasztán-körutazás 14 nap/12 éj

Rádzsasztán-körutazás 14 nap/12 éj utazás foglalás

1

Válassza ki az indulási időpontot!

A naptárban szereplő árak minden esetben az adott napon foglalható legjobb alapárat jelölik és egy főre vonatkoznak!

Jelölések:

Nem foglalható

Foglalható dátum

Akciós ajánlat

Legjobb ár

2
3
3
4
PDF ↓ Nyomtatás Lefoglalom
5
5Utazás repülőgéppel
Közlekedés
Szállás
Ellátás megadott szerint
Idegenvezető
Repülőtéri illeték
Transzfer
Útlemondási biztosítás
Egyéb leírás szerint

Felárak*:
  1. 1 * Belépők és fakultatív programcsomag (Belépők az alap kirándulásokhoz, dzsip szafari, hajózás a P 99.990 Ft/fő
  2. 1 * Biztosítási csomag (BBP 13300 Ft + Útlemondási 27300 Ft) 40.600 Ft/fő
  3. 1 * Vacsoracsomag (Napi hotelvacsorák, főzőbemutató vacsorával, búcsúvacsora) 79.990 Ft/fő
  4. 1 * Vízum ügyintézés 30.000 Ft/fő
  5. Egyágyas szoba felár 169.990 Ft/fő (egy utas esetén)


* A választható szolgáltatások indulási időpontonként eltérőek lehetnek.
Még nem tudtál dönteni?
Iratkozz fel hírlevelünkre és segítünk
legújabb és legjobb ajánlatainkkal!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Elfogadom, hogy megadott személyes adataimat a Vista saját marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés, piackutatás és tájékoztatás céljára telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. sms, mms, e-mail), automatizált hívórendszeren keresztül, illetve postai úton felhasználja, valamint harmadik félnek átadhatja a hatályos jogszabályok szerint. Tudomásul veszem, hogy a marketing@vista.hu elektronikus címek(en) keresztül kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást.

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Alig várod, hogy újra utazhass? Akkor jó helyen jársz! Iratkozz fel és igyekszünk minden hasznos információt összegyűjteni számodra, amelyek segítségedre lesznek a járvány utáni következő úti célod megszervezésében.

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Küldés e-mailben
Rádzsasztán-körutazás 14 nap/12 éj

Rádzsasztán-körutazás 14 nap/12 éj

India, Körutazás Indiában

Útazonosító: 180746

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használta szolgáltatásunkat!
Ajánlatkérés
Rádzsasztán-körutazás 14 nap/12 éj

Rádzsasztán-körutazás 14 nap/12 éj

India, Körutazás Indiában

Útazonosító: 180746

Az ajánlatkérését továbbította a rendszer kollégáinkhoz!