Tulipánok országa Hollandia

Ft-tól/fő 174.000
Időpont: 2019.07.15 - 07.21
Legjobb ár: 174.000 Ft/fő-től Utazás időpontja: 2019.07.15 - 07.21

Tartson velünk a Tulipánok országa Hollandia utazásra! A kiutazás busszal történik. Az utazás időtartama 7 nap / 6 éjszaka. Az utazás legjobb alapára 174.000 Ft/fő.

Utazás alapadatai
Út típusa:Körutazás
Kiutazás:Busz
Turnusok: 7 nap / 6 éjszaka
Utazás azonosítója:131443
Kívánságlistára teszem

Leírás:

?  4 belga és 4 holland város megtekintése
?  Amszterdam gyémántjai és hajókirándulás
?  Luxembourg a nagyhercegség fővárosa
?  Sajtüzem és fapapucsműhely látogatás

"Kis országok, mégis nagyhatalmak. Mindegyiknek megvan a maga karaktere, egyedi és érdekes kultúrával, lüktető, pezsgő mindennapi élettel."
Kádár Zsolt - 22 éve idegenvezető

Program:

1. NAP: SZEGED (PÉCS, DEBRECEN) - BUDAPEST - HEGYESHALOM - AUSZTRIA - PASSAU

Reggeli indulás, utazás Ausztrián keresztül Németországba. Passauba érve városnézés a három folyó találkozásánál lévő hangulatos városban. A dóm nemcsak szép barokk díszítései miatt érdekes, de itt található a világ egyik legnagyobb orgo­nája is. Az Altstadt házai nagyon egységes képet adnak a bel­városnak. Természetesen felkeressük első királynénk, Gizella kápolnáját is. Sétánk utolsó állomása a három folyó összefo­lyásának helyszíne. Különleges élmény a földnyelv végén állva egyszerre látni a 3 folyót: Duna, Inn, Ilz. Nürnberg közelében lévő szállásunkon fakultatív vacsora.

2. NAP: NÉMETORSZÁG - LUXEMBOURG - BELGIUM

Utazás Németországon keresztül, Luxembourgba. Gyalogos városnézés. Gyönyörködünk az elegáns városban a kb. 2 órás tartózkodásunk során. Először a város különleges fekvése tűnik fel. Látjuk milyen meredek fal biztosította a város védelmét az évszázadok során. Ezt követően elmegyünk a Miasszonyunk Katedrálisába, ahova mai napig temetkezik a Nagyhercegi csa­lád. Kormányzati épületeket és a Nagyhercegi palotát is érintjük gyalogos sétánk során. Lesz szabadprogram, amikor emlékeket lehet vásárolni, hogy később is emlékezzünk erre a kicsi, de han­gulatos városra. Szállás már Brüsszel közelében (2 éj).

3. NAP: ANTWERPEN - GENT - BRÜGGE

Ezen a napon, aki akar, önállóan sétál, nézelődik Brüsszelben, vagy tehetnek velünk egy tartalmas fakultatív kirándulást Belgium leglátványosabb városaiba. Antwerpeni városnézéssel kezdjük programunkat. Megtekintjük a Shelde folyót, a főteret, a Grote Markot, valamint a hét hajós, fantasztikus gótikus katedrá­list ahol hatalmas, Rubens által festett szárnyasoltárokban gyö­nyörködhetünk. Ezt követően Gentbe utazunk. A városnézés alatt felkeressük a gótikus Szt. Bavo katedrálist, melyben található a ,,Bárány imádása" szárnyasoltár, mely korszakalkotó volt az olaj­festmények tekintetében. A közelében lévő óratornyot és a város­házát is lefényképezhetjük. Nagyon szép a szobrokkal díszített városháza. Séta Graslei és Korenlei hangulatos épületei közt. Genti városnézésünk után folytatjuk utunkat Brügge-be, melyet sokan Belgium legszebb városának tartanak. Sétánk során lát­hatjuk a különleges homlokzatú Hansa házakat. A városháza épülete és a Harangtorony a központ ékességei. A várost behá­lózzák a kis csatornák. Szabadprogram alatt lehet vásárolni a híres brügge-i csipkéből, a belga csokoládéból, vagy a több mint száz fajta belga sörből. Ezt követően, aki gondolja, felkeresheti a közelben lévő templomot, melyben egy Michelangelo szobor is látható. Visszaúton Brüsszelben megállunk a világkiállításra készült híres Atomiumnál. Antwerpen - Gent - Brügge kirándulás (1 belépővel): 20 EUR. Szállás, mint előző nap.

4. NAP: DELFT - HÁGA - ROTTERDAM (KEUKENHOF)

Reggel Hollandiába átérve ismerkedés Delfttel, a porcelá­nok városával, mely az egyik legszebb és legtipikusabb hol­land kisváros. A városkát nemcsak több száz hídja és csatornái miatt érdemes felkeresni, hanem a látványos főtere is emléke­zetes marad. Folytatjuk utunkat a 10 km-re lévő Hága városába, mely az ország 2. legnépesebb települése. Hága nem az ország fővárosa, mégis itt ülésezik a parlament. Az okáról beszél ide­genvezetőnk. Séta a belvárosban és a parlament környékén. Ezt követően megtekintjük a Nemzetközi Bíróság épületét és a ,,Béke lángját". Hágánál van az egyik legszebben kiépített ten­gerparti szakasza Hollandiának. Természetesen ide is elme­gyünk, sőt aki akar, begázolhat az Atlanti-óceán hűs habjai közé. A délutáni programunk különbözik a tavaszi ill. a nyári program esetén. Az áprilisi és a májusi csoport ezen a délután kb. 3 órát tölt a Keukenhof virágparkban és gyönyörködik a több millió szál virágban, főkét tulipánokban. A nyári program során felke­ressük Hollandia 3. legnagyobb városát, Rotterdamot. A várost fontos tengerparti kikötője miatt a II. világháborúban a néme­tek porig bombázták. Az újjáépítés során egy modern világvá­rost emeltek a romok helyén. Az ország legmagasabb kilátója az Euromast torony. Erről is körbetekintünk. Látjuk Rotterdam híres kikötőjét és a belvárost is. Szállás Amsterdamnál.

5. NAP: AMSTERDAM - BELGIUM

Reggel felkeresünk egy virágárverést a főváros mellett. Szemünk láttára érkezik több száz konténernyi virág és cse­rél gazdát az árverésen. Programunk után bemegyünk Amsterdamba. Elmegyünk egy gyémántcsiszoló üzembe. Itt bemutatják hogyan lesz a gyémántból meseszép brili­áns. Az ismertető után, gyári áron lehet ékszereket vásárolni. Ezt követően, akiket érdekel, azoknak lesz lehetőségük meg­tekinteni Rembrandt híres ,,Éjjeli őrjárat" című festményét a Rijks Múzeumban. A kora délutáni órákban fakultatív hajóki­rándulás, mely során a várost behálózó csatornákon haladva gyönyörködünk a főként XVI - XVIII. században, cölöpökre épült házakban, palotákban. Kb. 1 órán keresztül hajózunk a városban. (jelentkezés a helyszínen). Kora délutántól gyalo­gos városnézés Amsterdamban: Sétálunk a főutcán, a Rokin, fényképezhetünk a város szívében lévő főtéren, a Damon, ren­geteg Hansa-házat látunk, miközben több csatornán is átsé­tálunk. A Begina-udvar a város meseszép csendes zuga. Ide is betekintünk. Szabadprogramunk a hatalmas virágpiacnál kezdődik, ahol tulipánhagymák mellett még más virághagy­mák és -magok százaiból válogathatunk. Szabadprogram után egy Amsterdam környéki sajtüzemet majd egy fapapucsmű­helyt keresünk fel, ahol kedvező vásárlási lehetőségek is lesz­nek az itt készített termékekből. (Belépés és a bemutatók ingyenesek). A programok után elhagyjuk Hollandiát. Szállás Belgiumban.

6. NAP: BRÜSSZEL - TRIER - NÉMETORSZÁG

Reggeli után városnézés Brüsszelben. Először busszal járjuk körbe a fő látványosságokat (megállókkal, fényképezési lehető­séggel): Európai Parlament épülettömbje, Királyi palota, Bíróság épülete... Ezt követő gyalogos sétánk során látni fogjuk Európa egyik legszebb főterét; a Grand Place-t, a Manneken Pis szob­rot, a Szt. Gudule székesegyházat, stb. Programunk befejezése után hagyjuk el a fővárost. Németországba érve megállunk az egyik legősibb német városban, Trierben. Ismerkedés a csoda­szép épületekkel, műemlékkel rendelkező központban. Ezekből több az UNESCO Világörökség listáján is szerepel. Szép színfoltja a kirándulásnak Trier, ez a gyöngyszem. Továbbutazás, szállás. Fakultatív vacsora.

7. NAP: NÉMETORSZÁG - AUSZTRIA - BUDAPEST

Reggeli után utazás Németországon és Ausztrián keresztül. Hazaérkezés az esti órákban. Budapest után mindenkit a felszál­lási helyére szállítunk.

Szállás: 3 és 4 csillagos szállodák

Ellátás: Reggeli + fakultatív vacsora

Közlekedés: Autóbusszal

Felszállási helyek:
— Budapest, OMV benzinkút, Üllői út-Ecseri út kereszteződése, kb. reggel 6.30
— Budaörs, MOL benzinkút, McDonalds mellett, kb. reggel 6:45
— Debrecen, Kishegyesi úti Tesco parkoló, kb. reggel 2.00
— Dunaújváros, Dechatlon parkoló, kb. reggel 5:00
— Füzesabony, Maklári körforgalom, MOL-kút, kb. reggel 4:30
— Gyöngyös, Régi 3-as út Lukoil benzinkút, kb. reggel 5:00
— Győr, M1-es melletti AGIP-kút, kb. reggel 8:30
— Kecskemét, Alföld Áruház mögött volt Domus parkoló, kb. reggel 5.15
— Kiskunfélegyháza, Városháza előtti buszmegálló, kb. reggel 4:45
— Miskolc, Búza tér, McDonald's parkoló, kb. reggel 3.45
— Nyíregyháza, Vasútállomás, PROFI parkoló, kb. reggel 1.40
— Pécs, Jókai utca - Vasút utca sarkán lévő parkoló, kb. reggel 3.00
— Szeged, Széchenyi tér, Szeged étterem, kb. reggel 4:00- 4.15
— Szekszárd, Újvárosi temető melletti Shell-kút, kb. reggel 4:00
— Tatabánya, M1-es melletti McDonald's parkoló, kb. reggel 7:30

x
Szállás neve: Tulipánok országa Hollandia

Tulipánok országa Hollandia utazás foglalás

1

Válassza ki az indulási időpontot!

A naptárban szereplő árak minden esetben az adott napon foglalható legjobb alapárat jelölik és egy főre vonatkoznak!

Jelölések:

Nem foglalható

Foglalható dátum

Akciós ajánlat

Legjobb ár

2
3
3
4
Lefoglalom
5
5Közlekedés
Szállás
Ellátás megadott szerint
Idegenvezető
Útlemondási biztosítás
Egyéb leírás szerint

Felárak*:
  1. Egyágyas szoba felára 69.000 Ft fő
  2. Fakultatív vacsora 56.000 Ft fő
  3. Utasbiztosítás - Extra 6.650 Ft fő
  4. Utasbiztosítás - Standard 5.180 Ft fő* A választható szolgáltatások indulási időpontonként eltérőek lehetnek.
Még nem tudtál dönteni?
Iratkozz fel hírlevelünkre és segítünk
legújabb és legjobb ajánlatainkkal!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Elfogadom, hogy megadott személyes adataimat a Vista saját marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés, piackutatás és tájékoztatás céljára telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. sms, mms, e-mail), automatizált hívórendszeren keresztül, illetve postai úton felhasználja, valamint harmadik félnek átadhatja a hatályos jogszabályok szerint. Tudomásul veszem, hogy a marketing@vista.hu elektronikus címek(en) keresztül kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást.

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Küldés e-mailben
Tulipánok országa Hollandia

Tulipánok országa Hollandia

Hollandia, Körutazás Hollandiában

Útazonosító: 131443

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használta szolgáltatásunkat!
Ajánlatkérés
Tulipánok országa Hollandia

Tulipánok országa Hollandia

Hollandia, Körutazás Hollandiában

Útazonosító: 131443

Az ajánlatkérését továbbította a rendszer kollégáinkhoz!