Találatok szűrése (17)
Szabadszavas
Ár szerint
Dátum szerint (Indulási időpontok)
Indulási helyszínek
Utazás módja
Programhossz
Szálláskategória
Ellátás
Utazás típusa
Vista tipp
Lista nézet Táblázatos nézet
Lista nézet Táblázatos nézet

A város vagy tájegység klímatáblázatának megtekintéséhez kérjük, válasszon az alábbi listából!
Az aktuális időjárási előrejelzés megtekintéséhez a Weather Underground-ot vagy a weather.com oldalakat ajánljuk.

Ras al-Khaimah
Időjárás adatai

Hónapok
Nappali hőmérséklet
Éjszakai hőmérséklet
Vízhőmérséklet
Napsütéses órák
Csapadékos napok
Átlagos csapadék (mm)

Tipp: Ha a táblázatban egy adott hónapban 10 esős napot lát, az nem feltétlenül jelenti, hogy 10 napon keresztül esik is. Az értékekkel kapcsolatos megjegyzésünket az egér kurzorral a táblázat cím oszlopának feliratai fölé állítva olvashatja el!

Megjegyzés: Az adatok tájékoztató jellegűek, azokért felelősséget nem tudunk vállalni! Mi is emberek vagyunk. Kérjük, írja meg nekünk az címre, ha nyilvánvaló elírást talált!

Ras al-Khaimahi desztinációk

Ras al-Khaimah

Egyesült Arab Emírségek beutazási feltételek (frissítve 2022.02.28.)

DUBAI

Oltottak: nincs korlátozás 

2022. február 26-ától a teljes oltottságot QR kódos igazolással bizonyító utasoknak nem szükséges tesztet végezni az emírségeki Nemzeti Vészhelyzet-, Krízis- és Katasztrófa-elhárító Hatóság (National Emergency, Crisis and Disasters Management Authority (NCEMA)) jelzése alapján. Ez Dubajba, illetve Abu Dhabiba érkezés esetén is igaz.

Teszt: oltatlanok számára kötelező, egységesen 48 órán belüli PCR tesztet ír elő az Emírségek. A tanúsítványnak RT-PCR tesztnek kell lennie. Más vizsgálati tanúsítványokat, beleértve az antitest-teszteket, az NHS COVID-teszt tanúsítványait, a gyors PCR-teszteket és az otthoni tesztkészleteket nem fogadják el. Kézzel írt vagy sms-ben bemutatott teszteredményt szintén nem fogadnak el.

Szintén könnyítést jelent, hogy akik 30 napon belül estek át a fertőzésen, és ezt angol nyelven is igazolni tudják, azoknak sem szükséges PCR teszt elvégzése utazás előtt.

12 éven aluli gyermekek számára nincs oltottsági és PCR tesztelési kötelezettség sem.

Beutazás feltétele az érvényes egészségügyi biztosítás COVID-19 biztosítással.

ABU DHABI

További feltételek:

  • az utazásnak nem, de a közösségi helyekhez, látnivalókhoz történő belépés feltétele az oltottság és az Emírségekben végzett PCR teszt megléte.
  • kötelező telefonos alkalmazás letöltése (Al Hosn App); ennek hiányában az EU-s oltási igazolás, illetve 14 napon belül az Emírségekben elvégzett negatív PCR teszteredmény bemutatása szükséges.
  • érvényes egészségügyi biztosítás COVID-19 biztosítással
  • Abu Dhabiba utazóknak (akkor is, ha Abu Dhabiból tovább utaznak) a következő oldalon kell regisztrálniuk 48 órával indulás előtt (kivéve UAE állampolgárok és átszálló utasok): https://smartservices.ica.gov.ae/echannels/web/client/guest/index.html#/registerArrivals

Az Abu Dhabiban tartózkodókra a következő tesztelési és karantén szabályok vonatkoznak: érkezéskor mindenkinek kötelező, ingyenes PCR teszt (eredmény jellemzően 10-20 órán belül), újabb tesztelés nem szükséges 14 napon belüli tartózkodás esetén.

A regisztráció minden Abu Dhabiba érkező utas számára kötelező, gyermekeknek és csecsemőknek is! A regisztráció akkor is szükséges, ha az abu dhabi érkezést követően tovább utaznak Dubaiba, vagy másik emírségbe. 

További információk:

https://konzuliszolgalat.kormany.hu/azsia?egyesult-arab-emirsegek

https://www.mohap.gov.ae/en/Pages/default.aspx

https://www.ncema.gov.ae/en/home.aspx

https://konzuliszolgalat.kormany.hu/azsia?egyesult-arab-emirsegek

https://www.mohap.gov.ae/en/Pages/default.aspx

https://www.ncema.gov.ae/en/home.aspx

A fenti információk kizárólag tájékoztató jellegűek, az utas saját felelőssége az aktuális beutazási szabályok ismerete és betartása. A kötelező előírások BÁRMIKOR változhatnak, azok előírásszerű teljesítéséért felelősséget irodánk nem vállal.

 

 

Még nem tudtál dönteni?
Iratkozz fel hírlevelünkre és segítünk
legújabb és legjobb ajánlatainkkal!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Elfogadom, hogy megadott személyes adataimat a Vista saját marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés, piackutatás és tájékoztatás céljára telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. sms, mms, e-mail), automatizált hívórendszeren keresztül, illetve postai úton felhasználja, valamint harmadik félnek átadhatja a hatályos jogszabályok szerint. Tudomásul veszem, hogy a marketing@vista.hu elektronikus címek(en) keresztül kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást.

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Alig várod, hogy újra utazhass? Akkor jó helyen jársz! Iratkozz fel és igyekszünk minden hasznos információt összegyűjteni számodra, amelyek segítségedre lesznek a járvány utáni következő úti célod megszervezésében.

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!