Találatok szűrése (0)
Szabadszavas
Ár szerint
Dátum szerint (Indulási időpontok)
Indulási helyszínek
Utazás módja
Programhossz
Szálláskategória
Ellátás
Utazás típusa
Vista tipp
Lista nézet Táblázatos nézet

A város vagy tájegység klímatáblázatának megtekintéséhez kérjük, válasszon az alábbi listából!
Az aktuális időjárási előrejelzés megtekintéséhez a Weather Underground-ot vagy a weather.com oldalakat ajánljuk.


Időjárás adatai

Hónapok
Nappali hőmérséklet
Éjszakai hőmérséklet
Vízhőmérséklet
Napsütéses órák
Csapadékos napok
Átlagos csapadék (mm)

Tipp: Ha a táblázatban egy adott hónapban 10 esős napot lát, az nem feltétlenül jelenti, hogy 10 napon keresztül esik is. Az értékekkel kapcsolatos megjegyzésünket az egér kurzorral a táblázat cím oszlopának feliratai fölé állítva olvashatja el!

Megjegyzés: Az adatok tájékoztató jellegűek, azokért felelősséget nem tudunk vállalni! Mi is emberek vagyunk. Kérjük, írja meg nekünk az címre, ha nyilvánvaló elírást talált!

Washington DCi utazás

USA beutazási feltételek:

Az USA-ba való belépéshez érvényes ESTA/Vízum meglétén kívül még az alábbi feltételeknek kell megfelelni

Teljes oltottság ( az USA-ba való belépés előtt 14 nappal a védőoltás utolsó adagjának megszerzése)

Elfogadott oltások: 
Janssen (1 dózisú, USA és WHO listán is szerepel), Pfizer – BioNTech (2 dózisú, USA és WHO listán is szerepel), Morerna (2 dózisú, USA és WHO listán is szerepel), AstraZeneca (2 dózisú, WHO listán szerepel), Covishield (2 dózisú, WHO listán szerepel), BIBP/Sinopharm (2 dózisú, WHO listán szerepel), Sinovac (2 dózisú, WHO listán szerepel)

Vegyes oltások: (mix-n-match): a fentiekből 1-1 oltás, a beadások között legalább 17 nap távolság

A teljes oltottság igazolása

LEGEGYSZERŰBB: EUs digitális COVID igazolás

egyéb: olyan COVID-19 oltási igazolás, mely nemzeti, vagy nemzetközi szinten elismert oltóanyag szolgálató állított ki (pl. CDC oltási kártya), vagy az oltási kártya vagy nyilvántartás digitális fotómásolatai, hivatalos forrásból (pl. közegészségügyi hivatal, kormányzati szerv vagy más engedélyezett oltóanyag-szolgáltató) letöltött oltási jegyzőkönyv vagy oltási igazolás, vagy QR-kód nélküli mobiltelefon-alkalmazás.

EZEN FELÜL KELL: PCR TESZT az induláshoz képest 72 óránál nem régebbi 18 éves kor felett

vagy igazolnia szükséges, hogy átesett a koronavírus betegségen. Átesettség esetén pozitív koronavírus teszteredmény szükséges, amely a gép indulásától visszafelé számított 90 napon belüli ÉS ez esetben egy orvosi igazolás is szükséges, hogy utazásra alkalmas az utazó.

2-18 éves kor között:

1 napnál nem régebbi PCR tesztet kell bemutatni (kivéve, ha teljesen oltott szülőkkel utazik, akkor elég a 3 nappal indulás előtti teszt. Ha 1 szülő teljesen beoltott, 1 szülő nem, akkor 1 napos teszt kell – nagykövetség info)

NEM TELJESEN OLTOTT UTASOK: 2-ből 1 adaggal beoltott utasoknak 1 nappal indulás előtti PCR-tesztet kell végezni

LÉGITÁRSASÁGNAK megadni legkésőbb 72 órával indulás előtt (tranzitáló utas esetén is). Az adatokat a légitársaság a CDC-nek kérésre kiadja

útlevélben szereplő név, tartózkodási hely az USA-ban, elsődleges telefonszám, vész esetén hívható telefonszám, email cím

www.cdc.gov/coronavirus/2019-ncov/travelers/noncitizens-US-air-travel.html

https://vista.hu/eszak-amerika/usa#leiras

https://konzuliszolgalat.kormany.hu/amerika

A fenti információk kizárólag tájékoztató jellegűek, az utas saját felelőssége az aktuális beutazási szabályok ismerete és betartása. A kötelező előírások BÁRMIKOR változhatnak, azok előírásszerű teljesítéséért felelősséget irodánk nem vállal.

Még nem tudtál dönteni?
Iratkozz fel hírlevelünkre és segítünk
legújabb és legjobb ajánlatainkkal!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Elfogadom, hogy megadott személyes adataimat a Vista saját marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés, piackutatás és tájékoztatás céljára telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. sms, mms, e-mail), automatizált hívórendszeren keresztül, illetve postai úton felhasználja, valamint harmadik félnek átadhatja a hatályos jogszabályok szerint. Tudomásul veszem, hogy a marketing@vista.hu elektronikus címek(en) keresztül kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást.

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Alig várod, hogy újra utazhass? Akkor jó helyen jársz! Iratkozz fel és igyekszünk minden hasznos információt összegyűjteni számodra, amelyek segítségedre lesznek a járvány utáni következő úti célod megszervezésében.

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!