A Jangce bűvöletében

Ft-tól/fő 829.990
Időpont: 2024.08.24 - 09.06
Legjobb ár: 829.990 Ft/fő-től Utazás időpontja: 2024.08.24 - 09.06
További árak és időpontok

Tartson velünk a „A Jangce bűvöletében” utazásra! A kiutazás repülővel történik, reggelis ellátással. Az utazás időtartama 14 nap / 12 éjszaka. Az utazás legjobb alapára 829.990 Ft/fő.

Utazás alapadatai
Út típusa:Körutazás
Kiutazás:Repülő
Ellátás:reggeli
Turnusok: 14 nap / 12 éjszaka
Utazás azonosítója:180604

Leírás

1. NAP | Repülés Kínába
Utazás Budapestről átszállással.

2. NAP | Érkezés Sanghajba
A tervezett menetrend szerint délután érkezünk Sanghajba. Idegenvezetőnk fogadja Önt. Transzfer a hotelbe. Szállás 4* hotelben Sanghaj környékén.

3. NAP | Szabadidő vagy fakultatív program: Jade Buddha, Yu-kert
Szabadidő vagy FAKULTATÍV PROGRAMCSOMAG: csodálattal adózhatunk a Jade Buddha-templom jadekőből, márványból és aranyból készült Buddha szobrainak. Ezt követően a kínai kertművészet egyik gyöngyszeme, a közel 400 éves Yu-kert bűvöl el minket, mely a Ming-korszakból származó, zöldellő béke szigete a 26 milliós lakosságú város életteli pezsgésében. Délután a majdnem egy évszázadon át francia koncesszióként ismert terület vár ránk. Visszatérés a hotelbe.

4. NAP | Szabadidő vagy fakultatív program: Zhujiajiao
Reggeli után szabadidő vagy fakultatív programcsomag: kirándulás az ősi vízivárosba, Zhujiajiao-ba, Sanghaj Velencéjébe. Az ódon hidak, és csatornák zegzugos rendszere láttán megértjük, hogy miért kapta Zhujiajiao második nevét. Visszatérés a hotelbe.

5. NAP | Sanghaj - Yichang
A Bund kikötői promenádon megpillanthatjuk a Huangpu-folyón ringó hajók és a felhőkarcolók kontrasztjának látványát. Az 1,5 km hosszú sétányon az építmények a stílusok széles tárházát vonultatják fel. Sétát teszünk a Nanjing Road-on. A neonreklámokkal, toronyházakkal övezett, lüktető energiájú bevásárlóutcán összpontosul a modern Sanghaj esszenciája. Utazás expresszvonattal Yichangba (kb. nyolcórás út). Az étkezőkocsiban lehetőség nyílik ételek, italok vásárlására. Yichangban egy négycsillagos hajóra szállunk az esti órákban. A következő napokban a Jangce folyón hajózunk, Kína szívébe, ahol a döbbenetes szépségű természeti csodák láttán a lélegzetünk is elakad majd. Szállás a hajón. Érdemes kérni vacsoracsomagunkat, melynek része a teljes ellátás a hajón (reggeli, ebéd, vacsora -kivéve az érkezés estéjét, akkor nincs vacsora).

6. NAP | Hajózás a Jangcén
Leszállunk úszó járművünkről, és felkeressük a 2335 méter hosszú Három szurdok- gátat, mely a világ legnagyobb vízi erőműve. Visszatérés a fedélzetre.

7. NAP | Hajózás a Jangcén
Egy kirándulás erejéig Shennong mellékfolyó felé indulunk (a hajóról tett kirándulások változhatnak). Ezután a 45 km hosszú, lélegzetelállító Wu-szurdokon keresztül szeli majd hajónk a hullámokat. Majd a Qutang-szurdok szépsége kápráztat el minket.

8. NAP | Hajózás a Jangcén
Tovább élvezhetjük a hajózás örök emléket ígérő pillanatait a varázslatos környezetben. Kirándulást teszünk a Havas Jade Barlanghoz (a hajóról tett kirándulások változhatnak).

9. NAP | Csungking - Hszian
Csungkingban búcsút veszünk a hajótól. Transzfer a vasútállomásra, majd vonattal Hszianba utazunk. Érkezés Hszianba, transzfer a hotelbe. Szállás 4* hotelben Hszian környékén.

10. NAP | Szabadidő vagy fakultatív program: Agyaghadsereg, Hszian városfal
Szabadidő vagy FAKULTATÍV PROGRAM: a Világörökség részét képező, felbecsülhetetlen értékű agyaghadsereget nyílik lehetőség megismerni Hszian közelében. A terrakotta sereg több ezer agyagfegyveresből, lóból, kocsiból, zenészből áll, és a Kr. e. 210-ben elhunyt első kínai császárral, Csin Si Huang-ti-vel együtt temették el őket. Fotószünet Hszianban a városfalnál. Ezután az éjszakai vonattal Pekingbe utazunk (négyágyas fülkék).

11. NAP | Peking
Érkezés Pekingbe, transzfer a hotelbe. A reggeli után a Nyári Palota varázsol el minket. A Csing-dinasztia tagjainak nyári rezidenciájaként funkcionáló remekművet a kínai kertépítészet csodái ékesítik. Legfontosabb részei a Hosszú Folyosó és a Kunming-tó. Szállás Peking környékén, 4* hotelben.

12. NAP | Szabadidő vagy fakultatív program: Nagy Fal és Olimpiai Park fotószünet
Szabadidő vagy FAKULTATÍV PROGRAM: kirándulás a Nagy Falhoz, Juyongguan szakaszhoz, melyet Kr. e. 770-475 között építettek. A legendás Falról letekinteni a hegyek zöldjével színesített tájra olyan élmény, amelyet nem szabad kihagyni annak, aki Kínába látogat. Visszatérve Pekingbe, egy fotószünet erejéig megállunk a Madárfészeknek becézett Olimpiai Stadionnál. Esti program: kacsavacsora (vacsoracsomag része). Visszatérés a hotelbe.

13. NAP | Szabadidő vagy fakultatív program: Peking - Tiltott Város, Ég Temploma, hazautazás
Szabadidő vagy FAKULTATÍV program: elénk tárul a császári dinasztiák egykori uralkodó-és lakóhelye, a Tiltott Város, mely maga a megelevenedő keleti varázslat A monumentális, 720.000 négyzetméteren szétterülő Tiltott Várost 1987-ben az UNESCO Világörökség részévé nyilvánították. A titokzatos palotaegyüttesbe történő belépést engedélyhez kötötték, egyszerű halandók nem léphettek területére. Vár ránk a buddhista szentélykomplexum, az Ég Temploma. Transzfer a reptérre, hazautazás átszállással.

14. NAP | Hazautazás
Érkezés Budapestre.

Fontos infók:

Az utazáshoz olyan útlevél szükséges, mely a visszaérkezéstől számítva még 6 hónapig érvényes!
Kínába nem kell vízum magyar állampolgároknak 2024.03.14 és 11.30 között, amennyiben a tartózkodás nem haladja meg a 15 napot.
Kötelező borravaló a hajón (a teljes időtartamra): 150 RMB/fő - a hajóra való becsekkoláskor fizetendő.
A Kínai Népköztársaság vonatkozásában 2023. augusztus 30. napjától a kínai hatóságok eltörölték az országba történő utazást megelőző tesztelési kötelezettséget.

Az utazás átszállással történik. Fakultatív programok vásárlása előzetesen, vagy a helyszínen. A programváltozás jogát fenntartjuk, a sorrend változhat! Az utazáshoz min. csoportlétszám szükséges (25 fő). A hajóról tett kirándulások módosulhatnak. Igyekszünk a fent említett hotelekben/hajón elszállásolni Önöket. Amennyiben külső körülményekből fakadóan változtatás válik szükségessé, hasonló vagy magasabb komfortfokozatú hotelekben biztosítunk elhelyezést.

Az ár tartalmazza

- Repülőjegyet oda-vissza
- Repüléshez kapcsolódó szolgáltatásokaz: feladott poggyász, kézipoggyász, repülőtéri check-in.
- Utazás vonattal Shanghajból Yichangba
- Utazás vonattal Csungkingből Hszianba:
éjszakai vonattal történő utazás Hszianból Pekingbe (négyágyas fülkékben)
- Transzfereket -modern, légkondicionált buszokkal.
- Szállást 4* hotelekben
- A hajóút időtartama alatt szállást minőségi 4 csillagos hajón (Victoria Cruises - Victoria Anna vagy hasonló)
- kirándulásokat: Nanjing Road, Bund promenád, Háromszurdok-gát, Shennong mellékfolyó, Shuanggui-hegy, Nyári Palota.
- Reggeli a hotelekben
- Magyar nyelvű idegenvezetést

Egyéb

- Egyágyas szoba felár (külön szoba igénylése, illetve egyedül utazó ügyfelek esetén): 189.990 Ft/fő
- Egyéni ügyintézéssel a követségnek fizetendő, vagy kérhető irodánk általi ügyintézés.
- Kötelező borravaló a hajón (a teljes időtartamra): 150 RMB/fő - a hajóra való becsekkoláskor fizetendő
-Helyszínen fizetendő borravaló- Kb. 70 EUR/fő/út
Amiket ajánlunk Önnek:
- Biztosítási csomag: 43.400 Ft/fő
Baleset és poggyászbiztosítás: 13.300 Ft és útlemondási biztosítás: 30.100 Ft.
A biztosítási csomag megrendelését követően - amennyiben a biztosító által elfogadott okok valamelyikével törli foglalását, akkor - a bánatpénz 100%-a visszajár Önnek!)
- Vacsoracsomag (5 alkalommal a hotelekben és egy alkalommal kacsavacsora, és teljes ellátás a hajón- reggeli, ebéd, vacsora-első estét kivéve): 69.990 Ft/fő
- Fakultatív programcsomag (Jade Buddha, Yu-kert, Zhujioajiao, Agyaghadsereg és Hszian városfal fotószünet, Nagy Fal és Olimpiai Park fotószünettel, Peking: Tiltott Város és Ég temploma): 89.990 Ft/fő

Fakultatív programok

- Fakultatív programcsomag (Jade Buddha, Yu-kert, Zhujioajiao, Agyaghadsereg és Hszian városfal fotószünet, Nagy Fal és Olimpiai Park fotószünettel, Peking: Tiltott Város és Ég temploma): 89.990 Ft
Fakultatív programok vásárlása előzetesen, vagy a helyszínen. A programváltozás jogát fenntartjuk, a sorrend változhat! A sorrend változhat! Az utazáshoz min. csoportlétszám szükséges (25 fő). A hajóról tett kirándulások módosulhatnak. Igyekszünk a fent említett hotelekben/hajón elszállásolni Önöket. Amennyiben külső körülményekből fakadóan változtatás válik szükségessé, hasonló vagy magasabb komfortfokozatú hotelekben biztosítunk elhelyezést

Hotel

- Baolong Hotel vagy hasonló
- Tianyi Commercial Hotel vagy hasonló
- Grand Gongda Jianguo Hotel vagy hasonló
- M/V Anna vagy hasonló
Igyekszünk a fent említett hotelekben/hajón elszállásolni Önöket. Amennyiben külső körülményekből fakadóan változtatás válik szükségessé, hasonló vagy magasabb komfortfokozatú hotelekben biztosítunk elhelyezést

Járatok

x A Jangce bűvöletében

A Jangce bűvöletében utazás foglalás

2
3
3
4
PDF ↓ Nyomtatás Lefoglalom
5
5Utazás repülőgéppel
Közlekedés
Szállás
Ellátás megadott szerint
Idegenvezető
Repülőtéri illeték
Transzfer
Útlemondási biztosítás
Egyéb leírás szerint

Felárak*:
  1. 1 * Biztosítási csomag (BBP: 13300 Ft, Útlemondási 30100 Ft) 43.400 Ft/fő
  2. 1 * Fakultatív programcsomag (Jade Buddha,Yu-kert,Zhujioajiao,Agyaghadsereg, Hszian városfal, Nagy F 89.990 Ft/fő
  3. 1 * Vacsoracsomag (5 alkalommal a hotelekben és egy alkalommal kacsavacsora, és teljes ellátás a haj 69.990 Ft/fő
  4. Egyágyas szoba felár 189.990 Ft/fő (egy utas esetén)


* A választható szolgáltatások indulási időpontonként eltérőek lehetnek.
Még nem tudtál dönteni?
Iratkozz fel hírlevelünkre és segítünk
legújabb és legjobb ajánlatainkkal!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Elfogadom, hogy megadott személyes adataimat a Vista saját marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés, piackutatás és tájékoztatás céljára telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. sms, mms, e-mail), automatizált hívórendszeren keresztül, illetve postai úton felhasználja, valamint harmadik félnek átadhatja a hatályos jogszabályok szerint. Tudomásul veszem, hogy a marketing@vista.hu elektronikus címek(en) keresztül kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást.

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Alig várod, hogy újra utazhass? Akkor jó helyen jársz! Iratkozz fel és igyekszünk minden hasznos információt összegyűjteni számodra, amelyek segítségedre lesznek a járvány utáni következő úti célod megszervezésében.

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Küldés e-mailben
A Jangce bűvöletében

A Jangce bűvöletében

Kína, Peking

Útazonosító: 180604

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használta szolgáltatásunkat!
Ajánlatkérés
A Jangce bűvöletében

A Jangce bűvöletében

Kína, Peking

Útazonosító: 180604

Az ajánlatkérését továbbította a rendszer kollégáinkhoz!