A Szentföld öröksége Galileától Jeruzsálemig

Ft-tól/fő 490.000
Időpont: 2021.03.10 - 03.21
Legjobb ár: 490.000 Ft/fő-től Utazás időpontja: 2021.03.10 - 03.21
További árak és időpontok

Tartson velünk a A Szentföld öröksége Galileától Jeruzsálemig utazásra! A kiutazás repülővel történik, reggelis ellátással. Az utazás időtartama 12 nap / 11 éjszaka. Az utazás legjobb alapára 490.000 Ft/fő.

Utazás alapadatai
Út típusa:Körutazás
Kiutazás:Repülő
Ellátás:reggeli
Turnusok: 12 nap / 11 éjszaka
Utazás azonosítója:149215

Részletes program

1. nap: Budapest - Haifa

Érkezés Tel Avivba a délutáni órákban. Transzfer a Kármel hegy tövébe, Haifába. Szállás: Haifa.

2. nap: Caesarea Maritima - Kármel - Haifa

Reggeli után először Caesarea Maritima, a káprázatos hajdani metropolisz felé vesszük az irányt: Palesztina egykori székvárosa, Nagy Heródes világszínvonalú kikötője, a keresztes lovagok fallal övezett városa. Ezután egy különleges vallás (és nép), a drúzok világába teszünk kitérőt. A napot a kármel-hegyi Muhraqa kolostorával, Illés próféta áldozatának helyszínével, végül Haifa látnivalóival zárjuk. Szállás: Haifa.

3. nap: Akkó - Sepphoris - Názáret

Reggel átutazunk a nyüzsgő, mediterrán, színes és ízes Akkóba. Ez a város maradt a legtovább a keresztesek kezén a Szentföldön. Al Jazzar pasa kecses mecsetjével kezdjük ismerkedésünket, majd a keresztes lovagok földalatti városa, a templomosok alagútja, karavánszerájok zárják látogatásunkat. Alsó-Galilea lankáin keresztül Sepphorisba utazunk, ahol a palesztinai mozaikművészet legkiemelkedőbb alkotásaival találkozunk. Kora estére Galilea szívébe, Názáretbe érkezünk, ahol megtekintjük az angyali üdvözletnek, Jézus fogantatásának két helyszínét. Szállás: Názáret.

4. nap: Tábor hegy - Bét Seán - Tiberias

Kora reggel a Tábor-hegy, Jézus színeváltozásának helyszíne nyitja meg programunkat. Ezután Bét Seán óriási rommezejére látogatunk. Az ókori egyiptomi helyőrséget rejtő tell őrizetében egy döbbenetes méretű és szépségű hellenisztikus nagyváros tárul fel előttünk. Ezután a Genezáreti-tó partjára érve Hammat Tiberias nemzeti parkját keressük fel. Lazításképpen este hajókázunk egyet a Genázáreti tavon. Szállás: Názáret.

5. nap: Tabgha - Kafarnaum - Banias

Igen tartalmas napi programunk Jézus galileai működésének helyszínei mentén zajlik. A Nyolc boldogság hegye, majd a tóparti Tabgha, amely a csodás kenyérszaporításra emlékeztet. Kafarnaum lélegzetelállító rommezeje következik: a monumentális ókori zsinagóga, és Péter háza, az egyik legelső keresztény templom. Ezután a misztikus Hermon-hegy tövébe, egész északra buszozunk, ahol Baniasban Kr.u. első századi emlékek között találjuk magunkat: Pán szentélye, Agrippa palotája, majd egy természeti csoda, a Hermon-patak vízesése. Szállás: Názáret.

6. nap: Palesztinai monostorok - Jerikó

Reggel délnek indulunk Jerikó, a világ egyik legrégebben lakott települése felé. Először a Jordán partján állunk meg Jézus megkeresztelkedésére emlékezni, majd a palesztinai szerzetesség ősi központjait látogatjuk meg. Drótkötélpálya emel minket a Megkísértés hegyének sziklaoldalában s függő monostorhoz, ahonnan a közel 1600 éves múltra visszatekintő Szent György monostort rejtő vádiba szállunk alá. Szállás: Jerikó.

7. nap: Maszada - Qumrán

A napot a zsidó hősiesség egyik szimbólumának, Maszada lélegzetelállító, hatalmas erődjének megtekintésével kezdjük, majd Qumrán romjait, a Holt-tengeri tekercseket író közösség központi épületét keressük fel. Levezetésképpen fürdünk-lebegünk a Holt-tengerben. Szállás: Jeruzsálem.

8. nap: Hebron - Betlehem

Hebronban kezdjük a napot, ahol szinte megállt az idő: Ábrahám mecset és zsinagóga (a pátriárkák sírjainak évezredes emlékhelye); majd Nagy Heródes temetkező erődjének dombjára hágunk föl. Napunkat Bethlehemben zárjuk: a Születés temploma, egy csodálatos ókori bazilika vezet át bennünket az elkövetkező napok programjához. Szállás: Jeruzsálem.

9. nap: Jeruzsálem

Jeruzsálem. Három rendkívüli nap következik a három monoteista vallás legfontosabb szent városában. Reggeli úti célunk az iszlám harmadik legszentebb helye: a Templom hegy és környéke. Ezután a Zsidónegyeden vágunk keresztül: Siratófal, Hiszkíja Kr.e. 8. századi fala, majd Sion hegye, az Utolsó Vacsora terme, és Mária elszenderülésének temploma. A nap megkoronázásaként sajátos hangulatú délutáni liturgia az örmény negyedben. Szállás: Jeruzsálem.

10. nap: Jeruzsálem

Főként Jézus passiójára emlékeztető zarándokhelyek következnek: az Olajfák hegye, a Miatyánk temploma, a Getszemáné kert, Szűz Mária sírja, és a Szent Anna templom. Végighaladunk a Via Dolorosán, Jézus hagyomány szerinti keresztútján, Krisztus börtöne, Ecce Homo, Etióp kolostor, majd a föld köldöke, minden templom legtitokzatosabbika: a Szent Sír bazilika. Szállás: Jeruzsálem.

11. nap: Jeruzsálem

A Kidron völgy hellenisztikus sírjainak kietlen világa után, a Gallicantu-templom és a Szent Lépcsőt tartalmazó környező rommező köti le figyelmünket. Majd az Izrael Múzeum fantasztikus gyűjteményeibe megyünk, rendszerezni az út során látottakat. Az Óvárosba való visszatértünk után még a szír kereszténység egyik spirituális központját, a Szent Márk monostort tekintjük meg. Szállás: Jeruzsálem.

12. nap: hazautazás

A délutáni órákban közvetlen járattal hazaindulunk és még aznap este érkezünk Budapestre.

Ételek, italok

reggeli

Ár tartalmazza

 • 6 éjszaka szállást 3-4*-os hotelekben reggelivel
 • 5 éjszaka szállást zarándokszálláson a jeruzsálemi óváros falai között
 • a részletes ismertetőben felsorolt programokat
 • minden kiegészítő transzfert (busz)
 • a magyar és helyi csoportvezetők díját
 • az idegenvezetést

Az ár tartalmazza

6 éjszaka szállást 3-4 - -os hotelekben reggelivel5 éjszaka szállást zarándokszálláson a jeruzsálemi óváros falai közötta részletes ismertetőben felsorolt programokatminden kiegészítő transzfert (busz)a magyar és helyi csoportvezetők díjátaz idegenvezetést

x A Szentföld öröksége Galileától Jeruzsálemig
Szállás neve: A Szentföld öröksége Galileától Jeruzsálemig

A Szentföld öröksége Galileától Jeruzsálemig utazás foglalás

1

Válassza ki az indulási időpontot!

A naptárban szereplő árak minden esetben az adott napon foglalható legjobb alapárat jelölik és egy főre vonatkoznak!

Jelölések:

Nem foglalható

Foglalható dátum

Akciós ajánlat

Legjobb ár

2
3
3
4
PDF ↓ Lefoglalom
5
5Utazás repülőgéppel
Közlekedés
Szállás
Ellátás megadott szerint
Szervízdíj
Repülőtéri illeték
Utasbiztosítás
Útlemondási biztosítás
Vízumdíj
Egyéb leírás szerint

Felárak*:
 1. Baleset-, Betegség-, poggyászbiztosítás - Optimum 10.800 Ft/fő
 2. Baleset-, Betegség-, poggyászbiztosítás - Optimum 18.960 Ft/fő
 3. Belépők, engedélyek, borravalók, egyéb kinti költségek és ezek ügykezelési díja 0 Ft/fő
 4. Egyágyas felár 255.000 Ft/fő
 5. Repülőjegy 115.000 Ft/fő
 6. Repülőtéri illeték 30.000 Ft/fő
 7. Útlemondási biztosítás 12.700 Ft/fő
 8. Útlemondási biztosítás (programár, repülőjegy, illeték) 12.700 Ft/fő* A választható szolgáltatások indulási időpontonként eltérőek lehetnek.
Még nem tudtál dönteni?
Iratkozz fel hírlevelünkre és segítünk
legújabb és legjobb ajánlatainkkal!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Elfogadom, hogy megadott személyes adataimat a Vista saját marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés, piackutatás és tájékoztatás céljára telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. sms, mms, e-mail), automatizált hívórendszeren keresztül, illetve postai úton felhasználja, valamint harmadik félnek átadhatja a hatályos jogszabályok szerint. Tudomásul veszem, hogy a marketing@vista.hu elektronikus címek(en) keresztül kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást.

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Küldés e-mailben
A Szentföld öröksége Galileától Jeruzsálemig

A Szentföld öröksége Galileától Jeruzsálemig

Izrael, Körutazás Izraelben

Útazonosító: 149215

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használta szolgáltatásunkat!
Ajánlatkérés
A Szentföld öröksége Galileától Jeruzsálemig

A Szentföld öröksége Galileától Jeruzsálemig

Izrael, Körutazás Izraelben

Útazonosító: 149215

Az ajánlatkérését továbbította a rendszer kollégáinkhoz!