A Szentföld öröksége Galileától Jeruzsálemig - Március

Ft-tól/fő 430.000
Időpont: 2020.03.03 - 03.12
Legjobb ár: 430.000 Ft/fő-től Utazás időpontja: 2020.03.03 - 03.12

Tartson velünk a A Szentföld öröksége Galileától Jeruzsálemig - Március utazásra! A kiutazás repülővel történik, reggelis ellátással. Az utazás időtartama 10 nap / 9 éjszaka. Az utazás legjobb alapára 430.000 Ft/fő.

Utazás alapadatai
Út típusa:Körutazás
Kiutazás:Repülő
Ellátás:reggeli
Turnusok: 10 nap / 9 éjszaka
Utazás azonosítója:140291
Kívánságlistára teszem

Részletes program

1. nap: Budapest - Názáret

Érkezés Tel Avivba a délutáni órákban. Transzfer Galilea szívébe, Názáretbe. Szállás: Názáret.

2. nap: Akkó - Sepphoris - Názáret

Reggel átutazunk a nyüzsgő, mediterrán, színes és ízes Akkóba. Ez a város maradt a legtovább a keresztesek kezén a Szentföldön. Al Jazzar pasa kecses mecsetjével kezdjük ismerkedésünket, majd a keresztes lovagok földalatti városa, a templomosok alagútja, karavánszerájok zárják látogatásunkat. Alsó-Galilea lankáin keresztül Sepphorisba utazunk, ahol a palesztinai mozaikművészet legkiemelkedőbb alkotásaival találkozunk. Kora estére Galilea szívébe, Názáretbe érkezünk, ahol megtekintjük az angyali üdvözletnek, Jézus fogantatásának két helyszínét. Szállás: Názáret.

3. nap: Tábor hegy - Bét Seán - Tiberias

A termékeny síkság fölé merészen emelkedő Tábor-hegy, Jézus színeváltozásának helyszíne nyitja kora reggel a programunkat. Ezután látogatást teszünk Száfedben, a zsidó kabbalista misztika őshazájában, ahol megtekintjük a zsinagóga-negyedet és a művészek bazárját, majd a közeli Meironban Simon bar Johaj kabbalista rabbi sírját. Ezután a Genezáreti-tó partjára érve Hammat Tiberias nemzeti parkját keressük fel. Lazításképpen este hajókázunk egyet a Genázáreti tavon. Szállás: Názáret.

4. nap: Tabgha - Kafarnaum - Banias

Igen tartalmas napi programunk Jézus galileai működésének helyszínei mentén zajlik. A Nyolc boldogság hegye, majd a tóparti Tabgha, amely a csodás kenyérszaporításra emlékeztet. Kafarnaum lélegzetelállító rommezeje következik: a monumentális ókori zsinagóga és Péter háza, az egyik legelső keresztény templom. Ezután a misztikus Hermon-hegy tövébe, egész északra buszozunk, ahol Baniasban Kr.u. első századi emlékek között találjuk magunkat: Pán szentélye, Agrippa palotája, majd egy természeti csoda, a Hermon-patak vízesése. Szállás: Názáret.

5. nap: Bét Seán - Jerikó

Dél felé indulunk s először Bét Seán óriási rom mezejére látogatunk. Az ókori egyiptomi helyőrséget rejtő tell őrizetében egy döbbenetes méretű és szépségű hellenisztikus nagyváros tárul fel előttünk, színházával, fő útjaival, fürdőjével, piacával. Ezután tovább haladunk Jerikó, a világ egyik legrégebben lakott települése felé. A Jordán partján megállunk Jézus megkeresztelkedésére emlékezni, majd a palesztinai szerzetesség ősi központjait látogatjuk meg. Drótkötélpálya emel minket a Megkísértés hegyének sziklaoldalában függő monostorhoz, majd még napszállat előtt Hísám palotájának maradványaihoz, a szentföldi omajjád építészet egyik ékkövéhez látogatunk. Szállás: Jerikó.

6. nap: Maszada - Qumrán

A napot a zsidó hősiesség egyik szimbólumának, Maszada lélegzetelállító, hatalmas erődjének megtekintésével kezdjük, majd Qumrán romjait, a Holt-tengeri tekercseket író közösség központi épületét keressük fel. Levezetésképpen fürdünk-lebegünk a Holt-tengerben. Szállás: Bethlehem.

7. nap: Hebron - Betlehem

Hebronban kezdjük a napot, ahol szinte megállt az idő: Ábrahám mecset és zsinagóga (a pátriárkák sírjainak évezredes emlékhelye); majd Nagy Heródes temetkező erődjének dombjára hágunk föl. Napunkat Bethlehemben zárjuk: a Születés temploma, egy csodálatos ókori bazilika vezet át bennünket az elkövetkező napok programjához. Szállás: Bethlehem.

8. nap: Jeruzsálem

Három rendkívüli nap következik a három monoteista vallás legfontosabb szent városában. Reggeli úti célunk az iszlám harmadik legszentebb helye: a Templom hegy és környéke. Ezután a Zsidónegyeden vágunk keresztül: Siratófal, Hiszkíja Kr.e. 8. századi fala, majd Sion hegye, az Utolsó Vacsora terme, és Mária elszenderülésének temploma. A nap megkoronázásaként sajátos hangulatú délutáni liturgia az örmény negyedben. Szállás: Jeruzsálem.

9. nap: Jeruzsálem

Főként Jézus passiójára emlékeztető zarándokhelyek következnek: az Olajfák hegye, a Miatyánk temploma, a Getszemáné kert, Szűz Mária sírja, és a Szent Anna templom. Végighaladunk a Via Dolorosán, Jézus hagyomány szerinti keresztútján, Krisztus börtöne, Ecce Homo, Etióp kolostor, majd a föld köldöke, minden templom legtitokzatosabbika: a Szent Sír bazilika. Szállás: Jeruzsálem.

10. nap: Jeruzsálem / Jaffa - Budapest

A Kidron völgy hellenisztikus sírjainak kietlen világa, a Gallicantu-templom és a Szent Lépcsőt tartalmazó környező rommező megtekintésével búcsúzunk a Szent Várostól; majd délután útnak indulunk a reptérre.

Ételek, italok

reggeli

Ár tartalmazza

o 9 éjszaka szállást 3-4*-os hotelekben reggelivel (ebből 2 éj szállás a jeruzsálemi óváros falain belül!*)
o a részletes ismertetőben felsorolt programokat
o minden kiegészítő transzfert (busz)
o a magyar és helyi csoportvezetők díját
o az idegenvezetést

*2019. augusztus 30-ig garantált csoport esetén. 

Az ár tartalmazza

o 9 éjszaka szállást 3-4 - -os hotelekben reggelivel (ebből 2 éj szállás a jeruzsálemi óváros falain belül! - )o a részletes ismertetőben felsorolt programokato minden kiegészítő transzfert (busz)o a magyar és helyi csoportvezetők díjáto az idegenvezetést - 2019. augusztus 30-ig garantált csoport esetén. 

x A Szentföld öröksége Galileától Jeruzsálemig - Március
Szállás neve: A Szentföld öröksége Galileától Jeruzsálemig - Március

A Szentföld öröksége Galileától Jeruzsálemig - Március utazás foglalás

1

Válassza ki az indulási időpontot!

A naptárban szereplő árak minden esetben az adott napon foglalható legjobb alapárat jelölik és egy főre vonatkoznak!

Jelölések:

Nem foglalható

Foglalható dátum

Akciós ajánlat

Legjobb ár

2
3
3
4
PDF ↓ Lefoglalom
5
5Utazás repülőgéppel
Közlekedés
Szállás
Ellátás megadott szerint
Szervízdíj
Repülőtéri illeték
Utasbiztosítás
Útlemondási biztosítás
Vízumdíj
Egyéb leírás szerint

Felárak*:
  1. Baleset-, Betegség-, poggyászbiztosítás - Optimum 6.000 Ft/fő
  2. Baleset-, Betegség-, poggyászbiztosítás - Prémium 10.530 Ft/fő
  3. Belépők, engedélyek, borravalók, egyéb kinti költségek és ezek ügykezelési díja 0 Ft/fő
  4. Egyágyas felár 165.000 Ft/fő
  5. Repülőjegy 95.000 Ft/fő
  6. Repülőtéri illeték 35.000 Ft/fő
  7. Útlemondási biztosítás 11.200 Ft/fő
  8. Útlemondási biztosítás (programár, repülőjegy, illeték) 11.200 Ft/fő* A választható szolgáltatások indulási időpontonként eltérőek lehetnek.
Még nem tudtál dönteni?
Iratkozz fel hírlevelünkre és segítünk
legújabb és legjobb ajánlatainkkal!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Elfogadom, hogy megadott személyes adataimat a Vista saját marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés, piackutatás és tájékoztatás céljára telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. sms, mms, e-mail), automatizált hívórendszeren keresztül, illetve postai úton felhasználja, valamint harmadik félnek átadhatja a hatályos jogszabályok szerint. Tudomásul veszem, hogy a marketing@vista.hu elektronikus címek(en) keresztül kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást.

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Küldés e-mailben
A Szentföld öröksége Galileától Jeruzsálemig - Március

A Szentföld öröksége Galileától Jeruzsálemig - Március

Izrael, Körutazás Izraelben

Útazonosító: 140291

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használta szolgáltatásunkat!
Ajánlatkérés
A Szentföld öröksége Galileától Jeruzsálemig - Március

A Szentföld öröksége Galileától Jeruzsálemig - Március

Izrael, Körutazás Izraelben

Útazonosító: 140291

Az ajánlatkérését továbbította a rendszer kollégáinkhoz!