Éjféli napsütés repülővel

Ft-tól/fő 456.000
Időpont: 2019.07.08 - 07.19
Legjobb ár: 456.000 Ft/fő-től Utazás időpontja: 2019.07.08 - 07.19

Tartson velünk a Éjféli napsütés repülővel utazásra! A kiutazás repülővel történik. Az utazás időtartama 12 nap / 11 éjszaka. Az utazás legjobb alapára 456.000 Ft/fő.

Utazás alapadatai
Út típusa:Körutazás, Városlátogatás
Kiutazás:Repülő
Turnusok: 12 nap / 11 éjszaka
Utazás azonosítója:132297
Kívánságlistára teszem

Leírás:

?  Európa legészakibb szárazföldi pontjára megyünk
?  Fjordok, fjellek, vízesések, tavak, rénszarvasok
?  Négy észak-európai főváros megtekintése
?  18 éve folyamatosan indítjuk ezt az utat

"Ott állni az Északi-foknál és éjfélkor szemlélni a napkorongot a tenger horizontja fölött egyszerűen leírhatatlan érzés. Életre szóló élmény!"
Székely László - 20 éve a Skandináv utak specialistája

Szakértői blog az úthoz: pronaygyula.prokotravel.hu/Ejfeli

Program:

1. NAP: BUDAPEST - HAMBURG - LÜBECK

Várhatóan kora délután bechekkolás és utazás egyénileg, a cégünktől kapott repülőjeggyel Budapestről Hamburgba. A rep­téren találkozás az idegenvezetővel és csatlakozás a magyar buszos csoporthoz. (Menetrend, forgalom függvényében kis vára­kozás előfordulhat). Ezt követően rövid városnézés Hamburgban: kikötői negyed, városháza, belvárosi séta... Ezt követően Lübeckbe utazunk, ahol szintén gyalogos városnézés. Az óvárosa az UNESCO Világörökség Listáján is szerepel. Lefényképezhetjük a Mária-templomot, a Buddenbrook házat, a különböző stílusokat magán viselő városházát és a Holstentort... Szállás.

2. NAP: PUTTGARDEN - R?DBY - KOPPENHÁGA

Puttgarden-R?dby útvonalon kompátkelés Dániába. Délben érkezés Koppenhágába. Városnézés: Amalienborg palota épü­letegyüttese, mely a királyi pár otthona, városháza, sétálunk a Str?geten, Európa egyik leghosszabb sétálóutcáján, felkeressük a Kerek Tornyot, Nyhavent, és a ,,Kis hableány" szobrot. Délután folytatjuk utunkat és Európa leghosszabb hídján jutunk át Svédországba. Különlegesség egy tengerszoroson átívelő hos­szú hídon átkelni. Szállás.

3. NAP: SVÉDORSZÁG - OSLO

Svédországban a tengerpart mentén haladunk Norvégia felé. A határátkelésnél a 420 m-es Svinesund-hídon megyünk át, ahonnan egy csodálatos fjord látványa tárul elénk. Osloba érke­zésünk után, gyalogos és buszos városnézés (múzeumok, királyi palota, színház, parlament, Vigeland-szoborpark...). Belvárosi szállás Osloban. Este, aki akar, a hangulatos kikötői negyed­ben és a központban sétálhat, és élvezheti már itt is, hogy este milyen sokáig van világos.

4. NAP: OSLO - LILLEHAMMER - TRONDHEIM

Oslot elhagyva a Mjosa-tó mentén utazás Lillehammerbe. Itt az olimpiai sísáncot és a különleges skanzent tekintjük meg. A skan­zenben a norvég népi építészet jellegzetes darabjait állították ki. Ezt követően a csodaszép Gundbrandsdal-völgyön haladunk keresztül, melyet gyorsfolyású folyók, vízesések tarkítanak.

5. NAP: TRONDHEIM - MO I RANA

Délelőtt Trondheimben Norvégia legszebb gótikus katedráli­sát tekintjük meg, majd séta a központban. A Trondheim-fjord mentén haladunk Steinkjer felé, közben a festői Snasa-tavat is érintjük. Mo i Rana felé közeledve láthatunk több látványos víz­esést, hófödte hegycsúcsokat, és egy fantasztikus fjellet. Szállás.

6. NAP: MO I RANA - TROMS?

Ezen a napon lép át a csoport az Északi-sarkkörön. Megállás, fényképezés, sarkköri emléktárgyak vásárlása a sarkkörön kiala­kított boltban. Fantasztikus hegyvonulatok, fjordok látványa végig a nap folyamán. Rövid pihenő a híres kikötővárosban, Narvikban. Észak-Norvégia egyik legkülönlegesebb fekvésű városánál, Troms?-nél szállás.

7. NAP: TROMS? - HAMMERFEST

Utazás a csipkés észak-norvég partvonalon. Közben szép lát­ványt nyújtanak a fjordok és a Lyngen-Alpok. Különleges lesz a táj változása, ahogy a legészakibb vidékre érkezünk. Altaban megtekintjük a világörökség részét képező több ezer éves sziklarajzokat. Szállásunk a világ (!) legészakibb városának, Hammerfestnek a közelében lesz. Ha az időjárás engedi, már itt is lehet gyönyörködni az éjszakai napsütésben.

8. NAP: HAMMERFEST - ÉSZAKI-FOK (NORDKAPP)

Délelőtt gyalogos séta Hammerfestben, mely érdekes belvá­rossal, és kikötővel rendelkezik. Délután az utolsó 120 km-t tesszük meg az Északi-fokig. Keresztülhaladunk a vadregé­nyes Sennalandon, a Porsangerfjord partján, míg elérjük Mager?ya szigetét. A nap során számtalan alkalommal talál­kozunk az úton, ill. közvetlenül mellette sétáló rénszarva­sokkal. Alagúton keresztül jutunk Honningsvágig, majd 1 óra múlva elérjük az Északi-fokot. Itt az éjféli napsütésben lehet gyönyörködni, melyet reméljük, az időjárás is lehetővé tesz. (Tavalyi évbe felhőtlen ég volt éjfélkor.) Felejthetetlen élmény azt látni, hogy a nap közeledik a horizont felé és éjfél után anél­kül, hogy lebukna, elkezd emelkedni. Az egészet, egy több mint 300 m magas sziklaszirtről követhetjük, mely a konti­nensünk legészakibb(!) pontja. A Nordkapp-csarnokban vásá­rolni és étkezni is lehet. Mindenki kap egy színes igazolást, hogy az Északi-foknál, Európa legészakibb szárazföldi pontján járt. Kb. fél 1-kor indulunk le a szikláról. Szállás.

9. NAP: ÉSZAKI-FOK - FINNORSZÁG - ROVANIEMI

Irány Finnország. Karigasnieminél lépjük át a határt. Haladunk dél felé, közben az úttesten sétáló rénszarvasok mellett a feny­vesekkel és tavakkal díszített finn tájban gyönyörködhetünk. Nem véletlenül hívják az ezer tó országának Finnországot. A szinte érintetlen természet csodás látványa kíséri utunkat. Szállás Rovanieminél.

10. NAP: ROVANIEMI - JYVÄSKYLÄ

Délelőtt az Északi-sarkkörön lévő ,,Mikulás városkában" néze­lődés, ajándékvásárlási lehetőség. Aki akar, ,,A" Mikulással is fényképezkedhet. Különleges lehetőség: olyan képeslap fel­adása, melyet karácsonyra kézbesítenek! Továbbhaladunk Délre, Ouluban, a kellemes hangulatú kikötővárosban városnézés. Este érjük el Jyväskylät, ahol a szállásunk lesz.

11. NAP: JYVÄSKYLÄ - HELSINKI - TURKU

A déli órákban érkezünk Helsinkibe. Kb. 3 órás városné­zés. Fő látnivalók: Sibelius-emlékmű, Szenátus tér, kikötő, Sziklatemplom, majd rövid szabadprogram és indulunk Turkuba. 21 órakor behajózás Svédország felé. Szállás 4 ágyas (igény esetén 2 ágyas) tusoló/WC-s belsőkabinokban.

12. NAP: STOCKHOLM - BUDAPEST

Korai reggeli a hajón. Kikötés után kezdjük a városnézést Stockholmban. Fő látványosságok: Királyi palota, óváros, város­háza, Olof Palme-emlékhely... Az érdeklődők megtekinthetik a parádés zenés őrségváltást a királyi palotánál. Ezt követően transzfer a reptérre, hazarepülés. Várható érkezés Budapestre a késő délutáni órákban.

Szállás: 3 csillagos szálloda, 1 éj hajón

Ellátás: Reggeli + fakultatív vacsora

Közlekedés: Repülővel

x
Szállás neve: Éjféli napsütés repülővel

Éjféli napsütés repülővel utazás foglalás

1

Válassza ki az indulási időpontot!

A naptárban szereplő árak minden esetben az adott napon foglalható legjobb alapárat jelölik és egy főre vonatkoznak!

Jelölések:

Nem foglalható

Foglalható dátum

Akciós ajánlat

Legjobb ár

2
3
3
4
Lefoglalom
5
5Közlekedés
Szállás
Ellátás megadott szerint
Idegenvezető
Útlemondási biztosítás
Egyéb leírás szerint

Felárak*:
 1. Egyágyas felár (hajókon nem lehetséges) 138.000 Ft fő
 2. Fakultatív vacsora (10 alkalom) 89.000 Ft fő
 3. Fakultatív vacsora (a hajón) 9.800 Ft fő
 4. Kétágyas kabin (Finno. és Svédo. közt) /fő 18.000 Ft fő
 5. Reptéri illeték 55.000 Ft fő
 6. Reptérközeli parkolás - INGYENES 0 Ft fő
 7. Reptérközeli szállás - 1 ágyas szobában (/fő) 20.000 Ft fő
 8. Reptérközeli szállás - 2 ágyas szobában (/fő) 12.500 Ft fő
 9. Transzfer 12.000 Ft fő
 10. Utasbiztosítás - Extra 11.400 Ft fő
 11. Utasbiztosítás - Standard 8.880 Ft fő
 12. Útlemondási biztosítás reptéri illetékre 3.025 Ft fő* A választható szolgáltatások indulási időpontonként eltérőek lehetnek.
Még nem tudtál dönteni?
Iratkozz fel hírlevelünkre és segítünk
legújabb és legjobb ajánlatainkkal!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Elfogadom, hogy megadott személyes adataimat a Vista saját marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés, piackutatás és tájékoztatás céljára telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. sms, mms, e-mail), automatizált hívórendszeren keresztül, illetve postai úton felhasználja, valamint harmadik félnek átadhatja a hatályos jogszabályok szerint. Tudomásul veszem, hogy a marketing@vista.hu elektronikus címek(en) keresztül kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást.

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Küldés e-mailben
Éjféli napsütés repülővel

Éjféli napsütés repülővel

Norvégia, Körutazás Norvégiában

Útazonosító: 132297

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használta szolgáltatásunkat!
Ajánlatkérés
Éjféli napsütés repülővel

Éjféli napsütés repülővel

Norvégia, Körutazás Norvégiában

Útazonosító: 132297

Az ajánlatkérését továbbította a rendszer kollégáinkhoz!