Észak-olasz tavak csillagtúra 8 nap 7 éj

Ft-tól/fő 239.990
Időpont: 2023.05.30 - 06.06
Legjobb ár: 239.990 Ft/fő-től Utazás időpontja: 2023.05.30 - 06.06

Tartson velünk a Észak-olasz tavak csillagtúra 8 nap 7 éj utazásra! A kiutazás repülővel történik. Reggelis ellátással. Az utazás időtartama 8 nap / 7 éjszaka. Az utazás legjobb alapára 239.990 Ft/fő.

Utazás alapadatai
Út típusa:Körutazás
Kiutazás:Repülő
Ellátás:reggeli
Turnusok: 8 nap / 7 éjszaka
Utazás azonosítója:165182

Leírás

1. nap
REPÜLÉS OLASZORSZÁGBA

Utazás Budapestről Olaszországba. Érkezés Milánóba. Idegenvezetőnk fogadja Önt. Szállás: Bergamo környékén. (Hotel Bel Sit Comerio vagy hasonló).


2. nap
ISEOI-TÓ

A reggelit követően a mesés Iseói-tó vár ránk. Az észak-olasz, lombardiai tó nagysága 65,3 km?. A tavat körülvevő városkákat annyira még nem fedezték fel maguknak a turisták, mint más itáliai, hasonló helyeket. A Monte Isola a tó közepén fenségesen emelkedik ki a vízből. Innen kitiltották az autókat, így igyekeznek megőrizni a természet békéjét, és sziget eredeti báját. Mindezek, illetve a templomok, kolostorok segítségével Monte Isola olyan hatást kelt, mintha visszautaznánk az időben. A szigetre hajóval jutunk át, és felfedezzük az elbűvölő kis falucskákat. Visszatérés a hotelbe.


3. nap
COMOI-TÓ + FAKULTATÍV: BELLAGIO

A reggeli után Észak-Olaszország egyik legelképesztőbb vidéke, a Comói-tó ígér örök emléket. Ez a világ egyik leggyönyörűbb természeti kincse, mely 46 kilométer hosszan húzódik, és helyenként 400 méteres mélységével Európa legmélyebb tavai közé számít. Jellegzetes Y alakot formáz. Partján elegáns luxusvillák és mesés kertek bújnak meg. Ez a vidék rendkívül kedvelt a hírességek körében is. A csillámló víztükröt, a környező hegyeket csodálva belefuthatunk akár egy filmsztárba, vagy előkelőségbe is. Como városa az olasz-svájci határon fekszik, a tó dél-nyugati csücskében. Zöldellő ormok ölelik körbe, és a természet és a városi élet tökéletes kombinációjának köszönhetően a dolce vita életérzés hatja át. Szabadidő vagy fakultatív: Bellagio városkát a Comói-tó gyöngyszemének is becézik (fak.prog.csomag). A festői, körülbelül 3800 főnyi lakosságú Bellagio-ban a látogatókat elbűvölik a keskeny utcácskák, melyek a lankákra futnak fel, a kifinomult villák, és a kis üzletek. Ebben a csodálatos környezetben sétálva olyan érzésünk támad, mintha a tündérmesék világában járnánk. Visszatérés a hotelbe.

4. nap
SZABADIDŐ VAGY FAKULTATÍV: LAGO MAGGIORE (EGÉSZ NAPOS)

Töltse kedvére az időt, vagy fakultatív program: A reggeli után Lago Maggiore a következő állomásunk (fak.prog.csomag), melynek nagy része Olaszországban, kisebb része Svájcban található. Programunk Stresa-val kezdődik, mely az egyik legnépszerűbb desztináció az országban. A Borromeo-öbölnél helyezkedik el, 200 méteres magasságban. Innen hajóval lehet átjutni a gyönyörű szigetekre, Isola Bella-ra, és az Isola dei Pescatori-ra, azaz a Halászok szigetére. Előbbin meseszép kastély és kert várja a látogatókat. Utóbbin sokan ma is a halászatból élnek, lakossága mindössze kb. 50 fő. Visszatérés a hotelbe.

5. nap
SZABADIDŐ VAGY HELYSZÍNI FAKULTATÍV: LUGANÓI-TÓ (SVÁJC)- (EGÉSZ NAPOS)

Töltse kedvére az időt, vagy helyszínen foglalható fakultatív program: A mai napra magunk mögött hagyjuk Olaszországot, és Svájcba tartunk. Lugano Svájc egyik legjelentősebb pénzügyi és üzleti központja. A különleges mikroklíma, a parkok, szirmaikat bontó virágok, kifinomult villák is hozzájárulnak a város sokarcúságához. A városközpont mediterrán hangulatával varázsolja el az utazókat. A tóparti sétány mellett a Belvedere-kert szubtrópusi növényekkel, magnóliákkal, kaméliákkal büszkélkedik. A mai nap fénypontja siklóval tett utazás a Monte San Salvatore-ra, Lugano legmagasabb pontjára. Innen elképesztő, 360 fokos kilátás tárul elénk Lugano városára, és a csillogóan kék tóra. Visszatérés a hotelbe.

6. nap
SZABADIDŐ VAGY FAKULTATÍV VERONA- GARDA-TÓ) -EGÉSZ NAPOS

Reggeli a hotelben. Töltse kedvére az időt, vagy fakultatív program (fak.prog.csomag): Verona múltja kétezer évre nyúlik vissza. Olaszország egyik legszebb városa Shakespeare Rómeó és Júliájának, az operáknak, a szerelmeseknek az otthona is. A Piazza Bra, a gyönyörű, történelmi, éttermekkel, bárokkal övezett terének egyik büszkesége az aréna, az 1. századból származó, egykor 30.000 néző befogadására alkalmas amfiteátrum, ahol ma operafesztivált, koncerteket tartanak. Felfedezzük a nyüzsgő tereket, mesés épületeket. Szabadidő keretében lehetőség ebédelni. Délután megállunk a Garda-tó kis ékszerdobozánál, Sirmione-ban. A Garda-tavat Goethe nem véletlenül nevezte a természet csodájának: fenséges látvány a kékeszöld víztükör, a hegyek, narancsfa-és citromligetek. Sirmione a félszigeten a vízbe nyúló festői, középkori városka, kertekkel, termálfürdőkkel. Éljük át a felüdülés tökéletes pillanatait, ahogy sétálunk a kis utcácskákon, a tóparton! Visszatérés a hotelbe.

7. nap
ORTA SAN GIULIO ÉS ORTA-TÓ (PIEDMONT RÉGIÓ)- HELYSZ.FAK:HAJÓZÁS

Az Orta-tó felé tartunk, mely a piedmonti régió egyik ékessége. Orta San Giulio település a szárazföldön festői macskaköves utcácskákkal, kőfalakkal, kézműves boltokkal, antikvitás-üzletekkel, nyüzsgő kávézókkal büszkélkedhet. HELYSZÍNEN FOGLALHATÓ FAKULTATÍV PROGRAM: Hajózás során élvezhetjük a táj megkapó látványát, és mellé aperitivo-t fogyaszthatunk (mely egy igazi olasz hagyomány) a hajó fedélzetén: apró falatkákat és bort, mely felteszi a koronát erre a napra. Megállunk a szigetnél is. Visszatérés a hotelbe.

8. nap
MILÁNÓ, HAZAUTAZÁS

Reggeli, Milánó a divat és a kifinomult stílus olasz fellegvára egyben fontos pénzügyi, és kereskedelmi központ is. A város számos történelmi kinccsel büszkélkedhet, építészete is megragadja a látogatókat. A 18.századot követően, a Habsburg Birodalom idején virágzásnak indult Milánó kulturális, politikai, társadalmi, és gazdasági élete, sok művészeti intézmény is ekkor jött létre. A Duomo, azaz a katedrális a főtér, a Piazza Duomo ékessége. A gótikus építészeti csoda az ország második legnagyobb ilyen jellegű építménye, Építése a 14. században kezdődött. A 15. századi Sforzesco-kastély a milánói hercegek rezidenciájaként szolgált. A Piazza Mercanti, Milánó egyik legjelentősebb terén már a középkorban is a kereskedelem zajlott. Transzfer a reptérre, hazautazás. (A milánói városnézésre másik napon is sor kerülhet, a repülőgép menetrendjétől függően).

FONTOS INFORMÁCIÓK
Olaszországban és Svájcban is eltörölték a beutazási korlátozásokat. Az utazáshoz olyan útlevél, vagy új típusú személyi igazolvány szükséges, mely min. az utazás utolsó napjáig érvényes. Min csoportlétszám: 30 fő. Igyekszünk a fent említett hotelben elszállásolni Önöket. Amennyiben külső körülményekből fakadóan változtatás válik szükségessé, hasonló vagy magasabb komfortfokozatú hotelekben biztosítunk elhelyezést. A helyszínen kiegészítő fakultatív programok foglalhatóak.. Igyekszünk a fent említett hotelben elszállásolni Önöket. Amennyiben külső körülményekből fakadóan változtatás válik szükségessé, hasonló vagy magasabb komfortfokozatú hotelekben biztosítunk elhelyezést.

Az ár tartalmazza

Repülőjegy oda-vissza - Ryanair vagy hasonló légitársasággal
Feladott poggyász, kisméretű kézipoggyász
Transzferek
Szállás középkategóriájú hotelben
Olaszos reggeli
Magyar nyelvű idegenvezetés
Kirándulások: Iseói-tó, Como, Orta San Giulio, Milánó

Egyéb

Egyágyas szoba felár: 79.990 Ft / fő
Külön szoba igénylése, illetve egyedül utazó ügyfelek esetén
Idegenforgalmi adó A helyszínen fizetendő, a helyi előírásoknak megfelelően (kb 2 euró/fő/éj)
Amiket ajánlunk Önnek:
- Fakultatív programcsomag: Bellagio, Lago Maggiore, Verona, Garda-tó: 69.990 Ft/fő
- Vacsoracsomag: 39.990 Ft/fő
- A helyszínen kiegészítő fakultatív programok foglalhatóak. (Lugano, hajózás az Orta-tavon)
- Biztosítási csomag 15.000 Ft/fő
(BBP 5200 Ft+ útlemondási 9800 Ft)
Baleset és poggyászbiztosítás és útlemondási biztosítás. A biztosítási csomag megrendelését követően - amennyiben a biztosító által elfogadott okok valamelyikével törli foglalását, akkor - a bánatpénz 100%-a visszajár Önnek!

Fakultatív programok

Bellagio, Lago Maggiore, Verona, Garda-tó: 69.990 Ft/fő

Hotel

Járatok

x Észak-olasz tavak csillagtúra 8 nap 7 éj
Szállás neve: Észak-olasz tavak csillagtúra 8 nap 7 éj

Észak-olasz tavak csillagtúra 8 nap 7 éj utazás foglalás

2
3
3
4
PDF ↓ Lefoglalom
5
5Utazás repülőgéppel
Közlekedés
Szállás
Ellátás megadott szerint
Idegenvezető
Repülőtéri illeték
Transzfer
Útlemondási biztosítás
Egyéb leírás szerint

Felárak*:
  1. 1 * Biztosítási csomag (BBP 5200 Ft + Útlemondási 9800 Ft) 15.000 Ft/fő
  2. 1 * Fakultatív programcsomag (Bellagio, Lago Maggiore, Verona, Garda-tó) 69.990 Ft/fő
  3. 1 * Vacsoracsomag 39.990 Ft/fő
  4. Egyágyas szoba felár 79.990 Ft/fő


* A választható szolgáltatások indulási időpontonként eltérőek lehetnek.
Még nem tudtál dönteni?
Iratkozz fel hírlevelünkre és segítünk
legújabb és legjobb ajánlatainkkal!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Elfogadom, hogy megadott személyes adataimat a Vista saját marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés, piackutatás és tájékoztatás céljára telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. sms, mms, e-mail), automatizált hívórendszeren keresztül, illetve postai úton felhasználja, valamint harmadik félnek átadhatja a hatályos jogszabályok szerint. Tudomásul veszem, hogy a marketing@vista.hu elektronikus címek(en) keresztül kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást.

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Alig várod, hogy újra utazhass? Akkor jó helyen jársz! Iratkozz fel és igyekszünk minden hasznos információt összegyűjteni számodra, amelyek segítségedre lesznek a járvány utáni következő úti célod megszervezésében.

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Küldés e-mailben
Észak-olasz tavak csillagtúra 8 nap 7 éj

Észak-olasz tavak csillagtúra 8 nap 7 éj

Olaszország, Iseói-tó

Útazonosító: 165182

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használta szolgáltatásunkat!
Ajánlatkérés
Észak-olasz tavak csillagtúra 8 nap 7 éj

Észak-olasz tavak csillagtúra 8 nap 7 éj

Olaszország, Iseói-tó

Útazonosító: 165182

Az ajánlatkérését továbbította a rendszer kollégáinkhoz!