Folyami hajóút – Hajózás a Szajna völgyében - MS Seine Princess

Párizs | Poissy | Mantes | La-Jolie | Honfleur | Rouen | Párizs

Ft-tól/fő 339.061
Időpont: 2024.04.20 - 04.24
Legjobb ár: 339.061 Ft/fő-től Utazás időpontja: 2024.04.20 - 04.24

Tartson velünk a „Folyami hajóút – Hajózás a Szajna völgyében - MS Seine Princess” utazásra! A kiutazás egyénileg történik, teljes panziós ellátással. Az utazás időtartama 5 nap / 4 éjszaka. Az utazás legjobb alapára 339.061 Ft/fő.

Utazás alapadatai
Út típusa:Hajós utak
Kiutazás:Egyéni
Ellátás:teljes panziós
Turnusok: 5 nap / 4 éjszaka
Utazás azonosítója:177524

Párizs | Poissy | Mantes | La-Jolie | Honfleur | Rouen | Párizs

Vegyen részt egy olyan körutazáson, ahol történelem éppoly izgalmas, mint gazdag. Látogassa meg az ikonikus Versailles-i palotát! Fedezze fel az Alabástrom-partot és Normandia leglenyűgözőbb tájait. Sétáljon Rouenben, mely egy igazi múzeumváros, emlékezetes élményt nyújtva gyönyörű favázas házaival, macskaköves utcáival és gótikus templomaival.

 

PROGRAM
1. nap: Párizs
Beszállás a hajóra 18h00-tól. Az üdvözlő koktél alkalmával a hajó személyzetének a bemutatása. Éjszaka (a vízállástól függően) sétahajózás Párizsban. Vacsora a hajón. A hajó este továbbindul Poissy felé.  

2. nap: Poissy – Mantes – La-Jolie
Kora reggel érkezés Poissybe.
Fakultatív kirándulások:
- klasszikus program: vezetett látogatás a versailles-i palotában*, mely Franciaország egyik leghíresebb és emblematikus jelképe. (A program min. 25 fő jelentkezése esetén indul/csak előzetes foglalás lehetséges).
Utazás autóbusszal a versailles-i kastélyba. A világörökség részeként számon tartott kastély a 17. századi francia művészet egyik legszebb alkotása. XIII. Lajos egykori vadászkastélyát fia, XIV. Lajos alakította át és bővítette ki, aki 1682-ben itt rendezte be udvarát és kormányát. A francia forradalomig egyik király követte a másikat, és mindegyikük tovább szépítette a kastélyt. Érkezés után vezetett túra a király nagy lakosztályán. A hét egymás után elhelyezkedő pompás gazdagsággal berendezett lakosztály az uralkodó hivatalos ügyeinek intézésére szolgált. Napközben mindenki, franciák és külföldiek előtt nyitva állt, aki a királyhoz jött. A "Nagy Galéria" néven ismert Tükörterem lenyűgöző helyszíne a kastélynak (75 mm hosszú, 10 mm széles és 12 mm magas). A terem fő jellegzetessége a tizenhét tükörrel borított boltív, melyek a kertekre néző tizenhét árkádos ablakot tükrözik. A program a királynő lakosztályainak a megtekintésével ér véget, ahol az udvar hölgyeit látta vendégül, amikor reggel felkelt, és magánaudienciákat tartott. A kastély megtekintése után még lesz egy kis szabadidő, hogy felfedezzék a mesés francia kerteket. Visszautazás a hajóhoz.
Fontos! Ha a kiránduláson a 25 fős minimum létszám nem jön össze, akkor helyette a Château de Malmaison kirándulás kerül megszervezésre. - A Versailles-i kastély hétfőnként zárva tart, helyette a Château de Malmaison megtekintése lehetséges.)
VAGY
- felfedező program: a Versailles-i kert legszebb részeinek felfedezése*.
Gyalogos túra a palota csodálatos kertjeiben, mely a kastéllyal együtt UNESCO világörökségi helyszín. Láthatnak mesés pázsitokat, ösvényeket, szökőkutakat, üvegházakat, sétányokat, gyümölcsösöket és szobrokat. 1661-ben XIV. Lajos király megbízta André Le Nôtre-t, hogy hozzon létre egy olyan francia stílusú kertet, amelyet a 18. században a nagy európai udvarok mindannyian megirigyeltek. A Napkirály olyan nagy örömét lelte kertjének felfedezésében, hogy könyvet írt arról, hogyan kell túrákat tartani a hatalmas területen. Ez a túra a király ajánlásait követi. Az idegenvezető beavatja Önöket ennek az egyedülálló helyszínnek - a világ egyik legszebb szabadtéri múzeumának - a titkaiba és történeteibe.

- klasszikus program: vezetett látogatás a Château de Malmaisonban. (kb. 3hrs): csak abban az esetben kerül megszervezésre, ha a " vezetett túra a versailles-i palotában" kirándulás esetén a min. csoportlétszám nem jön össze!
A 17. században épült kastélyt Joséphine de Beauharnais (Napóleon első felesége) 1779-ben vásárolta meg, mely 1800-1802. között a kormány székhelye is volt. Láthatják Napóleon híres mahagóni könyvespolcát a környvtárban. A tanácsterem katonai sátor alakú, ahol fogadásokat, táncokat és vidéki stílusú játékokat szerveztek. A zeneszalonban Josephine "trubadúr" festményeit és jól ismert hárfáját csodálhatják meg. Joséphine létrehozta a 19. század egyik legpompásabb messze földön híres rózsakertjét. 1809-es válása után Joséphine a halálig (1814.) továbbra is itt élt. Az épület 1906 óta a Napóleon Múzeumnak ad otthont. Gazdagon díszített szobái rendkívüli gyűjteményt mutatnak be I. Napóleon uralkodásának korai időszakából a bútoroktól és festményektől kezdve a fegyverekig és porcelánokig.
Fontos!  A program választható a Versailles-i kastély program helyett hétfőnként és keddet kivéve bármely más napon. Ha a versailles-i kastélyba szervezett kiránduláson a 25 fős minimum létszám nem jön össze, akkor ez a program kerül megszervezésre helyette.

Visszatérve a hajófedélzetre, majd hajózás Honfleur felé. 
* Amennyiben a minimum 25 fős csoportlétszám nem jön össze, ezt a kirándulást a Château de Malmaison látogatása váltja fel (csak hétfőnként).

3. nap: Honfleur
Fakultatív kirándulások Honfleurben idegenvezetéssel.
- klasszikus program (délután): séta a La Côte d'Albâtre mentén sziklák és falvak között. (kb.4 hrs)
Honfleurből autóbusszal utazás az Alabástrom-partra, ahol a Pays de Caux és a Szajna torkolatvidékének a természeti szépségeit fedezhetik fel.  A magas, fehér krétából készült sziklákat és a köves strandokat Claude Monet festményei tették népszerűvé. Az Alabástrom-part szépsége a növény- és állatvilág sokszínűségében rejlik. Időjárástól függően látogatás Etretat-ban, mely egykor halászfalu volt, majd a 19. században tengerparti üdülőhellyé alakult át, és a művészek (Gustave Courbet, Eugène Boudin és Claude Monet), írók (Gustave Flaubert és Guy de Maupassant, Maurice Leblanc), híres emberek (J. Michelet, F. Faure, a spanyol királynők, J. Bonaparte...) ihletőhelyévé vált. A 19. század számos híres operaszerző és énekes nyaralóhelye is volt. A városban számos figyelemre méltó kastély, udvarház és villa található, mint például a Manoir de la Salamandre (a főutcán, a csarnok közelében), a Clos Lupin és a Château des Aygues, amelyek a spanyol királynék tengerparti rezidenciái voltak. Visszautazás Honflebe.
VAGY
- felfedező program: túrázzanak az Étretat szikláin és élvezzék a természet és időjárás által drámaian alakított tájat - Alabástrom part. (kb.4 hrs)
Honfleurből utazás autóbusszal a gyönyörű Alabástrom-partra, mely a Pays de Caux és a Szajna torkolatvidékén található. A magas fehér sziklákat szegélyező strandokat és köveket az impresszionista festmények tették híressé. Étretatba érve kirándulás a sziklák között, hogy gyönyörködhetnek az időjárás és az erózió által formált tájban. Az ezt követő szabadidő alatt felfedezhetik a várost. A városnézés végén autóbusszal visszautazás a hajóra.

- klasszikus program (este): gyalogos vezetett séta Honfleurben (kb.1,5 hrs)
Gyalogos túra helyi idegenvezetéssel Honfleurben, az impresszionizmus bölcsőjében. A város a Szajna torkolatánál fekszik, ahol a folyó a La Manche-csatornába ömlik. A kikötő megőrizte gazdag múltját és nevezetességeit, így ma Franciaország egyik leglátogatottabb városa. A városnézés Vieux Bassinben, az egyik legbájosabb helyszínen kezdődik, ahol szorosan egymás álló keskeny házak különleges látványt nyújtanak. Ezt követi a Szent Katalin-templom, Franciaország legnagyobb fatemploma, melyet 1879-ben műemlékké nyilvánítottak. Ezután az eredeti, 17. századi sótermek (Greniers à Sel) felé vesszük az irányt, ahol ma kiállításokat, konferenciákat és koncerteket szerveznek. A túra a Saint Léonard templom megtekintésével zárul. A százéves háború alatt elpusztult templomot a 15. század végén és a 16. század elején újjáépítették, hogy aztán a vallásháborúk idején ismét részben leégjen. Séta vissza a hajónkhoz.
(Fontos! - Egyes hajóutak esetében ez a kirándulás a honfleuri kikötő menetrendjétől függően este, vacsora után indul. - Amennyiben a hajó navigációs technikai okok miatt nem tud kikötni Honfleurben, a kirándulás autóbusszal történik, s emiatt a fedélzeten fizetendő extra költség 10 €/fő.)
Egész éjjel hajózás Rouen felé. 

4. nap: Honfeur – Rouen
Fakultatív kirándulások. Mindkét program esetén gyalogos túra idegenvezetéssel Rouenben (kb.2 hrs).
Gyalogos városnézés Rouenben, melyet múzeumvárosnak is emlegetnek. A város történelmi központja és híres katedrálisa mindössze 5 perces séta távolságra található hajótól. A Szajna mentén húzódó Rouen Normandia kulturális, történelmi és gasztronómiai fővárosa. A Notre-Dame székesegyház, Franciaország egyik legnagyobb és legimpozánsabb gótikus katedrálisa, az óváros szívében. A főszerkezete a 13. században épült, de az épületet a 16. századig nem fejezték be. A bonyolult homlokzata különleges, melyet Monet újra és újra megfestett. A főbejáratán Monet híres festménysorozata látható. Különböző napszakokban festette a jelenetet, hogy megragadja a különböző világítás hatásait. A következő állomás a piactér, ahol Jeanne d'Arcot 1431-ben eretnekségért élve elégették. A 16. században épült asztronómiai óra, a Gros-Horloge, a város egyik legemblematikusabb műemléke. Végül, a régi piactéren található nagyméretű Szent Johanna (város emblematikus alakja) emlékmű megtekintése, mely mind a szent, mind a hősnő tiszteletére épült, akit a franciák május második vasárnapján ünnepelnek. A program végén séta vissza a hajóhoz. Fontos! A kirándulás a menetrendtől függően délelőtt vagy délután kerül megszervezésre.)

Délután hajózás. Egy autentikus „guinguette” újrateremti a „vasárnapok hangulatát a Marne partján”. Hajózás a meredek krétasziklák csodálatos tájain. Este gálavacsora. 

5. nap: Párizs
A svédasztalos reggelit követően, kijelentkezés és 9:00 óráig a hajó elhagyása.


A fakultatív kirándulások programja, a látnivalók megtekintésének sorrendje változhat. 
(SEN_PP)

 

 

Indulási kikötő: Párizs
Érkezési kikötő: Párizs
Hajó neve: MS Seine Princess
Hajó osztály leírás:

Az 1976-ban alapított Croisi Europe Cruises jelenleg 45 hajóval rendelkezik, ezzel Európa legnagyobb folyami hajótársasága. Felfedezheti velük Európa legszebb, legromantikusabb folyóit, új oldalukról ismerheti meg többek között Olaszország, Franciaország, Portugália, Németország, Belgium, Spanyolország, Ausztria varázslatos folyó menti városait; és a látványon felül élvezheti a helyi ételeket, borokat, történelmet és kultúrát. 

Hajó adatok:
 • Épült: 2002 – felújítás éve 2010.
 • Méretek: 110 m hosszú, 11,4 m széles
 • Utasok létszáma: 138 fő
 • Kabinok száma: 67
 • Áram: 220V 
 • Utasfedélzet: 3
Szolgáltatások:
 • táncparkettes társalgó/bár, 
 • étterem, 
 • ajándékbolt,
 • ingyenes WiFi,
 • központi fűtés,
 • napozó fedélzet

Az MS Seine Princess egy olyan folyó mentén hajózik, amelynek csodálatos és kontrasztos tájai a legnagyobb impresszionista festőket inspirálták. A történelem és a művészet szerelmesei, valamint a gyönyörű tájak kedvelői el lesznek ragadtatva a Párizsból Honfleur-ba tartó hajóutaktól az MS Seine Princess fedélzetén. A kabinok számos kényelmi szolgáltatással rendelkeznek, ezzel biztosítva a vendégeknek, amire csak szükségük lehet az itt tartózkodásuk alatt. Az ízléses dekoráció és az egyszerre elegáns, meleg és barátságos légkör tökéletes harmóniában van a környezetével. A felső fedélzeten található étterem kiváló francia konyhát kínál kifinomult környezetben, ahol a nagy ablakok lehetővé teszik a panoráma teljes kihasználását. Szintén a felső fedélzeten található a társalgó/bár tánctérrel. A napozóteraszon, amely ideális hely a pihenésre és a tájak csodálására, a vendégek kényelmes napozóágyakon, valamint egy nagy árnyékos területen pihenhetnek.

Az Croisi Europe Cruises hajók kabinjainak általános felszereltsége (mely hajótípusonként eltérhet): fürdőszoba (zuhanyzóval), TV, széf, légkondicionálás, Wi-Fi, telefon (belső használatra).

 • Kétágyas ablakos kabin (fő fedélzet/ A, B, C kat. és B.kat. lakosztály)
 • Kétágyas panorámaablakos kabin (felső fedélzet/ A és B kat.)

Párizs | Poissy | Mantes | La-Jolie | Honfleur | Rouen | Párizs utazás foglalás

1

Válassza ki az indulási időpontot!

Április
Május
Június
Július
Augusztus
Szeptember
2024. Április
 • H
 • K
 • Sze
 • Cs
 • P
 • Szo
 • V
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
2024. Május
 • H
 • K
 • Sze
 • Cs
 • P
 • Szo
 • V
 • 29
 • 30
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 • 1
 • 2
2024. Június
 • H
 • K
 • Sze
 • Cs
 • P
 • Szo
 • V
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
2024. Július
 • H
 • K
 • Sze
 • Cs
 • P
 • Szo
 • V
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
2024. Augusztus
 • H
 • K
 • Sze
 • Cs
 • P
 • Szo
 • V
 • 29
 • 30
 • 31
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 • 1
2024. Szeptember
 • H
 • K
 • Sze
 • Cs
 • P
 • Szo
 • V
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6

A naptárban szereplő árak minden esetben az adott napon foglalható legjobb alapárat jelölik és egy főre vonatkoznak!

Jelölések:

Nem foglalható

Foglalható dátum

Akciós ajánlat

Legjobb ár

2
3
3
4
PDF ↓ Nyomtatás Lefoglalom
5
5


 • a 4 éjszakás hajóutat a választott kabinkategóriában kétágyas elhelyezéssel
 • a teljes ellátást a hajóúton (az első nap vacsorától, az utolsó nap reggeliig), 
 • az italokat a hajón a főétkezéskor, és a bárban (sör, bor, egyes röviditalok, üdítők, ásványvíz, kávé, tea),
 • az üdvözlő koktélt, 
 • a gála vacsorát
 • a fedélzeti szórakozási lehetőségeket, 
 • a wi-fit a fedélzeten, 
 • a kikötői illetéket
 • az utazást az a transzfereket az érkezési és indulási helyre/kikötőbe és kikötőből,
 • az italfogyasztás egy részét (külön megjelölt italok, pl. pezsgő, a borlapon szereplő borokat, prémium italok stb.),
 • a kirándulások vagy transzferek során az étkezést és a fogyasztott italokat,
 • a személyes kiadásokat (pl. minibár, telefon stb.),
 • a javasolt borravalót (kb. 7-10 EUR/fő/nap),
 • a fakultatív parti kirándulásokat (melyek előre megrendelhetők a Vistánál, vagy a fedélzeten),
 • a belépőket a kirándulások alatt,
 • az utas biztosítást,
 • az útlemondási biztosítást

 

- A kikötőkbe való érkezési idő és a kirándulások sorrendje változhat.
- A kikötések száma korlátozott, így előfordulhat, hogy egy kikötési pontonon több hajó is állomásozik egymás mellett, és emiatt megeshet, hogy a kabinjuk a „szomszéd” hajóra fog nézni. Ilyen esetekben ki- és beszállás esetén a hajón/hajókon kell keresztül menniük.
- A fakultatív programok ára helyszíni megrendelés esetén magasabb. A fakultatív programok egy részére a helyszínen nem lehet jelentkezni!
- A részvételi díjak esetenként változhatnak, a hajó foglaltsága vagy egyéb akciók illetőleg a hajótársaság módosításai szerint. Az aktuálisan érvényes részvételi díj miatt, kérjük, forduljanak Kollégáinkhoz. Ajánlatunkat a hajótársaság foglalási rendszere alapján készítjük el.


Felárak*:
 1. a versailles-i kert legszebb részeinek felfedezése 39 675,00 Ft/fő
 2. gyalogos túra helyi idegenvezetéssel Honfleurben (kb.1,5hrs) 9 815,00 Ft/fő
 3. gyalogos túra idegenvezetéssel Rouenben (kb.2hrs) 9 815,00 Ft/fő
 4. séta a La Côte d'Albâtre mentén sziklák és falvak között (kb.4hrs) 32 720,00 Ft/fő
 5. Sztornó biztosítás (10% önrész)
 6. Sztornó biztosítás (20% önrész)
 7. túra az Étretat szikláin (kb.4hrs) 37 630,00 Ft/fő
 8. vezetett látogatás a Château de Malmaisonban (kb.3hrs) 29 040,00 Ft/fő
 9. vezetett látogatás a versailles-i palotában 43 765,00 Ft/fő


* A választható szolgáltatások indulási időpontonként eltérőek lehetnek.
Még nem tudtál dönteni?
Iratkozz fel hírlevelünkre és segítünk
legújabb és legjobb ajánlatainkkal!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Elfogadom, hogy megadott személyes adataimat a Vista saját marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés, piackutatás és tájékoztatás céljára telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. sms, mms, e-mail), automatizált hívórendszeren keresztül, illetve postai úton felhasználja, valamint harmadik félnek átadhatja a hatályos jogszabályok szerint. Tudomásul veszem, hogy a marketing@vista.hu elektronikus címek(en) keresztül kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást.

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Alig várod, hogy újra utazhass? Akkor jó helyen jársz! Iratkozz fel és igyekszünk minden hasznos információt összegyűjteni számodra, amelyek segítségedre lesznek a járvány utáni következő úti célod megszervezésében.

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Küldés e-mailben
Folyami hajóút – Hajózás a Szajna völgyében - MS Seine Princess

Folyami hajóút – Hajózás a Szajna völgyében - MS Seine Princess

Franciaország, Párizs

Útazonosító: 177524

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használta szolgáltatásunkat!
Ajánlatkérés
Folyami hajóút – Hajózás a Szajna völgyében - MS Seine Princess

Folyami hajóút – Hajózás a Szajna völgyében - MS Seine Princess

Franciaország, Párizs

Útazonosító: 177524

Az ajánlatkérését továbbította a rendszer kollégáinkhoz!