India - Arany Háromszög ****

Ft-tól/fő 755.000
Időpont: 2024.11.06 - 11.14
Legjobb ár: 755.000 Ft-tól/fő Utazás időpontja: 2024.11.06 - 11.14

Tartson velünk a „India - Arany Háromszög ****” utazásra! A kiutazás repülővel történik, félpanziós ellátással. Az utazás időtartama 9 nap / 6 éjszaka. Az utazás legjobb alapára 755.000 Ft/fő.

Utazás alapadatai
Út típusa:Városlátogatás, Hajós utak
Kiutazás:Repülő
Ellátás:félpanziós
Turnusok: 9 nap / 6 éjszaka
Utazás azonosítója:185632

Programleírás

1. nap: Budapest - Delhi

Elutazás Budapestről menetrend szerinti járattal, átszállással Delhibe. 

2. nap: Delhi

Reggel a fővárosba való érkezés után transzfer a szállodába, ahol letesszük a böröndöket, majd rögtön megkezdjük ismerkedésünket India vallásaival, kultúrájával és Delhi műemlékeivel. Először a szikh vallásúak legnagyobb Delhiben található templomát, a Bangla Sahib gurudwarat látogatjuk meg, ahol lehetőségünk lesz a szikh vallásúak adományaiból finanszírozott közösségi konyhába betekinteni vagy akár kicsit besegíteni. Szállás Delhiben (2 éj).

3. nap: Delhi

Második Delhiben töltött napunk során a város legrégebbi részébe, Ó-Delhibe látogatunk el, ahol bejárjuk India legnagyobb mecsetjét, a Jama Masjid-ot. Ezt követően biciklis riksákkal teszünk egy kört a mecset körüli bazár negyedben, így igazán át tudjuk élni a hihetetlen indiai hangulatot. Látni fogjuk a Világörökség részeként nyilvántartott Vörös erődöt (kívülről), majd megnézzük a Rajghat-ot, Mahatma Gandhi, a nemzet atyja emlékhelyét. Ellátogatunk a Humayun síremlékhez, mely a Mogul Birodalom egyik legpompásabb építménye Delhiben, a mogul temetkezési szokások legjobb példája. Buszos városnézésünk során láthatjuk kívülről a Parlament épületét, a város jelképének számító India kaput és amennyire lehet, megközelítjük a monumentális elnöki palotát is. Napunkat a Világörökség részét képező Qutub komplexummal zárjuk, ahol a világ legnagyobb minaretje és a csodával határos módon épségben megmaradt kb. 1600 éves Delhi vasoszlop is látható.

4. nap: Delhi - Jaipur (255 km / kb. 6-7 óra)

Reggeli után Jaipur felé indulunk, Rajasthan állam fővárosába. Érkezés után bejelentkezés a szállodába, majd szabadidő. Szállás Jaipurban (2 éj).

5. nap: Jaipur - Amber-erőd

Egész napunkat Jaipur, ,,a rózsaszín város" felfedezésével töltjük. Először a Jaipur melletti Amber erődbe látogatunk el, ahova dzsippekkel fogunk feljutni. Az erődnél még a mai napig láthatók bérelhető elefántok, de az állatvádők nyomására egyre kevesebben támogatják ezt az utazási formát. Az erőd Jaipur megalapítása előtt az egyik rádzsput dinasztia fővárosaként szolgált. A belső kert, az apró tükrökkel díszített fogadópalota és háremhölgyek palotája ámulatba ejti a látogatót. Az erőd megtekintése után megállunk fotószünetre Jaipur egyik leghíresebb látnivalójánál, az apró lyukakkal tagolt Szelek Palotájánál, majd a Jal Mahal vízipalotánál, az indoszaracén stílusban épült, árkádokkal, pavilonokkal tagolt Albert Hall művészeti múzeumnál. Felkeressük Jaipurban a Város palotát és Múzeumot, amely Jaipur város megalapítása óta az uralkodó maharaja rezdenciája. Itt betekintést nyerünk a jaipuri maharaják életébe, öltözékébe és megnézhetjük a világ legnagyobb ezüstedényeit. Az egyik legérdekesebb látnivaló a Jantar Mantar csillagvizsgáló, amellyel óriási műszereinek köszönhetően annak idején hihetetlen pontosságú számításokat tudtak végezni. A programból nem maradhat ki a bazárlátogatás, ahol a helyi kis üzletek forgatagában lehet gyakorolni az alkudozást. A program végeztével visszamegyünk a szállodába.

6. nap: Jaipur - Abhaneri - Bharatpur (176 km / kb. 4 óra)

Reggeli után először Abhaneribe utazunk, amit a fényesség városának is neveznek. Egyik legfőbb látnivalója a csodálatos Chand Baori lépcsős kút, amely az egyik legrégebbi és legmélyebb ilyen jellegű építmény egész Indiában. Közvetlen mellette állnak a 8. században épült ősrégi hindu Harshat Mata templom romjai. Ezután folytatjuk utunkat Bharatpurba. Érkezés után rövid pihenő, egy palotastílusban épült szálloda szökőkutakkal és belső udvarokkal tagolt nyugalmát élvezhetjük. Majd felfedezzük a bharatpuri madár rezervátumot és nemzeti parkot, hiszen ebben az időben a legaktívabbak a madarak. Az UNESCO Világörökség részét képező, Indiában a legtöbbféle madárfajjal büszkélkedő vízi paradicsomban, a vízi és költöző madarakon túl szambár szarvasokat és antilopokat is láthatunk. Szállás Bharatpurban (1 éj)

7. nap: Bharatpur - Fatehpur Sikri - Agra (58 km / kb. 1,5 óra)

Reggeli után Fatehpur Sikri felé indulunk. Az Agrától 40 km-re található, a nagy mogul uralkodó, Akbar császár által épített és mindössze 15 éven keresztül használt fővárost elszórtan épült vörös homokkő épületegyüttesek tagolják. A hozzákapcsolódó óriási mecset Szálim Csiszti szúfi szent gyöngyház baldachinos síremlékével ma is kívánságok helyszíne. A ,,Szellemváros" megtekintése után folytatjuk utunkat Agrába. Délután meglátogatjuk a masszív vörös falakkal körbevett Vörös erődöt, amely egykor a Mogul Birodalom fővárosa volt. Szállás Agrában (1 éj)

8. nap: Agra - Delhi (204 km / kb. 4,5 óra)

Korán reggel a 17. században Sah Jahan mogul uralkodó által felesége, Mumtaz Mahal részére épült, a ,,szerelem műemlékeként is ismert" mauzóleumot, a Taj Mahal-t nézzük meg. A templomot közel 22 évig, több mint 20.000 munkás építette, hófehér márványból. A mesterien díszített szentély csodálatos látványt nyújt napfelkeltekor. Programunk után visszamegyünk a szállodába, reggeli, majd Delhibe utazunk.  Érkezés után szabadidő, pihenés a szállodában. Éjfél körül transzfer a repülőtérre. 

9. nap: Delhi - Budapest 

A hajnali órákban elutazás Budapestre, átszállással. Érkezés kora délután a menetrend szerint.

 

UNESCO Világörökségi helyszínek

 • Delhi - Vörös Erőd
 • Delhi - Qutub Minaret
 • Agra - Taj Mahal
 • Agra - Vörös Erőd
 • Fatehpur Sikri
 • Jaipur - Jantar Mantar
 • Rádzsasztáni erődök - Amber Erőd

Miért éppen

Rövid körutazásunk ízelítő egy titokzatos ország legfontosabb és legismertebb látnivalóiból. Ha már régóta vágyódik Indiába, de csak rövid időre tud elszakadni a mindennapoktól, ez a legjobb választás. Felfedezzük a nyűzsgő főváros, Delhi régi és új arcát, Jaipur palotáit, majd a Világ 7 új csodájának egyikét, Agra varázslatos ékkövét, a szerelem emlékművét is megnézzük.

Az Arany Háromszög meseszerű látnivalóinak felfedezése örök emlék marad. Nem elég egy fotót csodálni az apró lyukakkal tagolt, jaipuri Szelek palotájáról, egy dokumentumfilmet meg­nézni a hegy tetején álló Amber erődről, vagy egy festményen gyönyörködni a kelő nap fényében pompázó, hófehér Taj Mahal látványában, hanem mindezt látni kell! 

x India - Arany Háromszög ****

Az ár nem tartalmazza

 • e-vízum díja ügyintézéssel 
  kb. 25 000 Ft 
 • borravalók
  kb. 90 USD/fő
 • az útlemondási biztosítást
  (Covid fedezettel): 2,5%

 EGYÉB KÖLTSÉGEK

 • Egyágyas felár
  195 000 Ft
 • BBP utasbiztosítás
  (EUB Biztosító)
  - Air & Cruise Top:
  1.030 Ft/fő/nap

  - Air & Cruise Extra:
  1.590 Ft/fő/nap

Az ár tartalmazza

 • a nemzetközi repülőjegyet illetékkel (melynek értéke kb. 295.000 Ft)
 • 6 éjszaka szállást helyi 4*-os szállodákban, kétágyas szobákban
 • félpanziós ellátást (reggeli és vacsora, italok nélkül)
 • a program szerinti transzfereket, kirándulásokat légkondicionált busszal, bizonyos programoknál dzsipekkel
 • belépőjegyeket a programban meghirdetett látnivalókhoz
 • magyar nyelvű idegenvezetést

India - Arany Háromszög **** utazás foglalás

1

Válassza ki az indulási időpontot!

A naptárban szereplő árak minden esetben az adott napon foglalható legjobb alapárat jelölik és egy főre vonatkoznak!

Jelölések:

Nem foglalható

Foglalható dátum

Akciós ajánlat

Legjobb ár

2
3
3
4
PDF ↓ Nyomtatás Lefoglalom
5
5


Az ár nem tartalmazza

 • e-vízum díja ügyintézéssel 
  kb. 25 000 Ft 
 • borravalók
  kb. 90 USD/fő
 • az útlemondási biztosítást
  (Covid fedezettel): 2,5%

 EGYÉB KÖLTSÉGEK

 • Egyágyas felár
  195 000 Ft
 • BBP utasbiztosítás
  (EUB Biztosító)
  - Air & Cruise Top:
  1.030 Ft/fő/nap

  - Air & Cruise Extra:
  1.590 Ft/fő/nap

Az ár tartalmazza

 • a nemzetközi repülőjegyet illetékkel (melynek értéke kb. 295.000 Ft)
 • 6 éjszaka szállást helyi 4*-os szállodákban, kétágyas szobákban
 • félpanziós ellátást (reggeli és vacsora, italok nélkül)
 • a program szerinti transzfereket, kirándulásokat légkondicionált busszal, bizonyos programoknál dzsipekkel
 • belépőjegyeket a programban meghirdetett látnivalókhoz
 • magyar nyelvű idegenvezetést

leírásánál jelzett szolgáltatások
leírásánál jelzett szolgáltatások

Felárak*:
 1. Indiai e-vízum 25.000 Ft/fő
 2. Sztornó biztosítás


* A választható szolgáltatások indulási időpontonként eltérőek lehetnek.
Még nem tudtál dönteni?
Iratkozz fel hírlevelünkre és segítünk
legújabb és legjobb ajánlatainkkal!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Elfogadom, hogy megadott személyes adataimat a Vista saját marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés, piackutatás és tájékoztatás céljára telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. sms, mms, e-mail), automatizált hívórendszeren keresztül, illetve postai úton felhasználja, valamint harmadik félnek átadhatja a hatályos jogszabályok szerint. Tudomásul veszem, hogy a marketing@vista.hu elektronikus címek(en) keresztül kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást.

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Alig várod, hogy újra utazhass? Akkor jó helyen jársz! Iratkozz fel és igyekszünk minden hasznos információt összegyűjteni számodra, amelyek segítségedre lesznek a járvány utáni következő úti célod megszervezésében.

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Küldés e-mailben
India - Arany Háromszög ****

India - Arany Háromszög ****

India, Delhi

Útazonosító: 185632

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használta szolgáltatásunkat!
Ajánlatkérés
India - Arany Háromszög ****

India - Arany Háromszög ****

India, Delhi

Útazonosító: 185632

Az ajánlatkérését továbbította a rendszer kollégáinkhoz!