India legjava - Aranyháromszög utazás

Legjobb ár: 0 Ft/-től Utazás időpontja: -
További árak és időpontok

Sajnáljuk!
Ehhez az utazásohoz ár és időpont információ nem érhető el.

Delhi | Agra | Jaipur | Nawalgarh | Delhi 

Azok számára, akik először látogatnak Indiába ez a Klasszikus India kirándulás ideális választás, mivel magába foglalja az ország kulturálisan kiemelkedő és történelmileg jelentős látványosságait.

Program:

1. nap - érkezés Delhibe

A hotelszoba elfoglalása után pihenje ki az utazás fáradalmait.

2. nap - Delhi

A reggeli elfogyasztása után kezdődhet is a városnézés Delhiben. Első állomásunk a Shabuddin Mohammed Sáh Dzsahán által vörös homokkőből épített Vörös Erőd, amit érdemes először kívülről megcsodálni. A Jama Masjid, India legnagyobb mecsete, a Rajghat, Mahatma Gandhi emlékműve és a Chandni Chowkot körülvevő híres bazárok sem maradnak ki a programból.

Ezt követően az India Gate-hez látogatunk, amely az első világháborúban elhunyt indiai katonáknak állított emlékmű. Mindenképpen ejtsük útba a Rashtrapathi Bhawant, a Parlament épületét és Humájun császár síremlékét, majd esti programként megnézhetjük az Akshardham-templomot. A komplexum a hagyományos hindu és indiai kultúra , a spiritualitás és India történelmének évezredeit mutatja.  A kiállítások, a zenés szökőkút és a hatalmas gyönyörű kertek is tökéletesek az esti időtöltésre.

Este vacsora és szállás a hotelben.

3. nap - Delhi-Agra

Reggeli után irány Agra, a Yamuna autópályán keresztül. A Yamuna folyó nyugati partján fekvő város India muszlim uralkodóinak virágzó fővárosa volt régebben.

Érkezés után becsekkolás a hotelbe, aztán indulás a Tádzs Mahalhoz, amely a világ hét csodája közül az egyik. Shabuddin Mohammed Sáh Dzsahán építette felesége Mumtaj emlékére. A mauzóleumtól nem messze található az agrai Vörös Erőd, amelyet I. Akbar, mogul uralkodó építette a háborúban aratott győzelme emlékéül.

Fakultatív programlehetőség: egy 90 perces előadás a Tádzs Mahal építéséről és történetéről.

Este vacsora és szállás a hotelben.

4. nap - Agra-Jaipur

Reggeli előtt lesz lehetőség részt venni egy egy órás jóga órán, melynek helyszínéről tökéletes kilátás nyílik a Tádzs Mahalra. A jóga fontos része az indiai kultúrának, nem csak az egészséges életmód és a mozgás miatt, hanem már egy életstílusnak számít.

Jóga és reggeli után indulunk tovább Jaipur felé Fatehpur Sikrit útba ejtve. A várost I. Akbar alapította 1569-ben, majd a vízhiány miatt teljesen elnéptelenedett, de emiatt még ma is remek állapotban van.

Utunk Jaipurba vezet tovább, Rádzsasztán állam fővárosába, amelyet sokan „India rózsaszín városa”-ként ismernek, az ottani házak színe miatt. Ez a zsibongó nagyváros kontrasztjaitól és szépségétől biztosan el fogunk ámulni.

Érkezés után becsekkolás a hotelbe, majd a nap hátralévő részét töltsük kedvünk szerint. Este vacsora és szállás a hotelben.

5. nap - Jaipur

Reggeli után kezdődhet Jaipur városának felfedezése. Dzsipes kirándulás az Amber-erődhöz, a Kachwaha klán ősi citadellájához.

Délután látogatás a Jantar Mantar obszervatóriumhoz, amelyet 1700-as építettek, mégis a mai napig futurisztikusnak tűnik. Innen a City Palace-hoz vezet tovább utunk, ahol megtekinthető Maharja privát textil- és fegyvergyűjteménye. A városnézés végén még álljunk meg a Hawa Mahal palotánál, ami a „Szelek Palotája” néven ismert.

Az este folyamán lesz lehetőség részt venni egy imaszertartáson, Dzsaipur legszebb templomai közül az egyikben. Vacsora és szállás a hotelben.

6. nap - Jaipur-Nawalgarh

A hotelben elfogyasztott reggeli után irány a következő állomás, Nawalgarh.

A várost a 18. században Nawal Singh alapította és itt találhatóak Shekhawati régió legszebb freskói. Itt van néhány kiemelkedően szép haveli, mint például az Anandilal Poddar Haveli, az Aath Haveli, és a Hodh Raj Patodia Haveli, amelyeket mindenképpen érdemes felkeresni. Ezeken kívül még két erőd és a Roop Niwas palotaszálloda, egy modern berendezésekkel felújított örökségi tulajdon is férjen bele a városnézés programjába.

Este vacsora és szállás a hotelben.

7. nap - Nawalgarh-Delhi

Reggeli után kijelentkezés a hotelből, majd indulás vissza Delhibe. Itt, érkezés után látogatás a Kutub Minar minarethez, ami a maga 72 méterével a világ legmagasabb minaretje.

A város egyik éttermében lesz búcsúvacsora és ezt követően irány a repülőtér, majd hazautazés Budapestre. 

Szállás neve: India legjava - Aranyháromszög utazás
Az összes indulási időpont elmúlt, vedd fel velünk a kapcsolatot!
Még nem tudtál dönteni?
Iratkozz fel hírlevelünkre és segítünk
legújabb és legjobb ajánlatainkkal!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Elfogadom, hogy megadott személyes adataimat a Vista saját marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés, piackutatás és tájékoztatás céljára telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. sms, mms, e-mail), automatizált hívórendszeren keresztül, illetve postai úton felhasználja, valamint harmadik félnek átadhatja a hatályos jogszabályok szerint. Tudomásul veszem, hogy a marketing@vista.hu elektronikus címek(en) keresztül kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást.

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Küldés e-mailben
India legjava - Aranyháromszög utazás

India legjava - Aranyháromszög utazás

India, Delhi

Útazonosító: 136980

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használta szolgáltatásunkat!
Ajánlatkérés
India legjava - Aranyháromszög utazás

India legjava - Aranyháromszög utazás

India, Delhi

Útazonosító: 136980

Az ajánlatkérését továbbította a rendszer kollégáinkhoz!