Norwegian Star – Izland, Spitzbergák és Észak-Norvégia – csoportos hajóút magyar idegenvezetővel

A vízesések, gejzírek földjétől az Északi-fokig

Ft-tól/fő 1.297.938
Időpont: 2024.05.28 - 06.10
Legjobb ár: 1.297.938 Ft/fő-től Utazás időpontja: 2024.05.28 - 06.10
További árak és időpontok

Tartson velünk a „Norwegian Star – Izland, Spitzbergák és Észak-Norvégia – csoportos hajóút magyar idegenvezetővel ” utazásra! A kiutazás repülővel történik. Az utazás időtartama 14 nap / 13 éjszaka. Az utazás legjobb alapára 1.297.938 Ft/fő.

Utazás alapadatai
Út típusa:Hajós utak
Kiutazás:Repülő
Ellátás:leírás szerint
Turnusok: 14 nap / 13 éjszaka
Utazás azonosítója:178601

Útvonal: Budapest - Reykjavík (2 éj) | Djupivogur | Akureyri | Isafjordur | tengeren (2 nap) | Longyearbyen | tengeren | Honningsvag | Hammerfest | Alta | Tromso - Budapest 

Előfoglalási akció!

Foglalja le hajóútját január 19-ig 5% kedvezménnyel az alapárból!

Állandó kedvezmény: minimum 3 fakultatív kirándulás foglalása esetén 5% kedvezmény a kirándulások árából!

Program:

 

1.nap – Budapest - Reykjavík
Utazás repülővel Budapestről átszállással Reykjavíkba, ahol érkezést követően egy rövid buszos városnézéssel kezdjük meg izlandi felfedezéseinket, amely során többek között olyan nevezetességeket láthatunk kívülről, mint a Harpa koncertterem épülete, a történelmi jelentőségű Höfði ház és a Hallgrímskirkja templom, valamint megnézzük a Perlan Múzeum kilátóteraszáról nyíló panorámát. A városnézést követően transzfer a szállodába, ahol két éjszakát töltünk.

2.nap – Reykjavík
Szabad program, ill. fakultatív programlehetőség magyar asszisztenciával, (minimum 12 fő részvételével): 

Arany körút:
Először a Þingvellir Nemzeti Park felé vesszük az irányt, amely 2004-óta a Világörökség része. Izland első telepesei ezen a helyen alapították meg a világ első parlamentjét 930-ban. A nemzeti park területén nagyon látványos módon érzékelhető az a tektonikai jelenség, ahogy az amerikai lemez távolodik az európaitól. Majd meglátogatunk egy családi gazdaságot, ahol geotermikus hővel fűtött üvegházakban folyik a növénytermesztés. Ebéd a farmon (friss paradicsomleves és kenyér). Délután egy gejzír vidékre utazunk, ahol láthatjuk ahogy a melegvizes forrás szökőkútként tör ki a föld mélyéről. Ezután Izland egyik leghíresebb vízesését, a Gullfoss vízesést nézzük meg. Visszatérés a szállodába.

3. nap – Reykjavík
Délelőtt szabadidő, majd transzfer a kikötőbe, beszállás a hajóra, ismerkedés a hajóval idegenvezetőnk kíséretében.

4.nap – Djupivogur
Szabad program, ill. fakultatív programlehetőség magyar nyelven (minimum 12 fő részvételével): 

Fekete partok és halászfalvak: ezen a kiránduláson elmerülhetünk a táj szépségeiben és megismerhetjük a régió gazdag történelmét, miközben festői halászfalvakat és fekete partokat láthatunk. Megjegyzés: körülbelül négy órás kirándulás, tartalmaz hosszabb sétákat egyenetlen talajon. A kirándulás étkezést nem tartalmaz.

5.nap – Akureyri
Szabad program, ill. fakultatív programlehetőség magyar nyelven (minimum 12 fő részvételével): 

Mývatn tóvidék és a Godafoss vízesés:
Ez a kirándulás olyan izgalmas helyszíneket tartalmaz, mint a Mývatn tóvidék, melyet lávamezők, kráterek és csodálatos madárvilág vesz körül, a Hverir gőzölgő és bugyborékoló iszapgödrei, a Dimmuborgir lávaszobrokkal és sziklaalakzatokkal borított területe, valamint Izland egyik legnagyobb és leglátványosabb vízesése, a Goðafoss (magyarul az istenek vízesése).  Megjegyzés: körülbelül öt órás kirándulás. A kirándulás étkezést nem tartalmaz.

6.nap – Isafjordur
Szabad program, ill. fakultatív programlehetőség magyar nyelven (minimum 12 fő részvételével): 

Bálnales szafari 
A látványos Ísafjarðardjúp fjord területén hajózunk a bálnák nyomában, elhaladunk a  "madár sziget" (Vigur) mellett, szerencsés esetben akár repülő lundákat és fókákat is láthatunk.
Megjegyzés: körülbelül 2 órás kirándulás. A kirándulás étkezést nem tartalmaz.

7.- 8. nap – tengeren
Élvezze a felhőtlen pihenést, fedezze fel a luxushajó kimeríthetetlenül sok szolgáltatását és programlehetőségeit.

9.nap – Longyearbyen
Szabad program, ill. fakultatív programlehetőségek magyar nyelven (minimum 12 fő részvételével): 

Longyearbyen, a világ legészakibb városa:
Délelőtt gyalogosan nézzük meg a világ legészakibb városát, Longyearbyen-t, mely során megérthetjük a város mai napig fennmaradt fontos szerepét és megismerhetünk egy különleges kultúrát. Megjegyzés: körülbelül két órás kirándulás. A kirándulás étkezést nem tartalmaz. Felár ellenében foglalható belépőjegy a Svalbard Múzeum egyéni meglátogatására. A múzeum egyedülálló módon mutatja be a Spitzbergák kulturális és természeti értékeit. 

Sarkvidéki est:
Később részt veszünk egy igazi sarkvidéki esten, a Longyearbyen-től körülbelül 10 km-re, a Berinosa-hegy lábánál fekvő Barentz táborban. Itt láthatjuk Barentz Willem, a Spitzbergák felfedezőjének és legénységének 1596-ban készült menedékházának másolatát, valamint ha szerencsénk van láthatunk rénszarvasokat, nyírfajdokat, esetleg sarki rókákat. Érkezés után italokkal (sör, bor, üdítők) és finom házi készítésű rénszarvaspörkölttel várnak bennünket. A vacsora után kávé és sütemény következik.
Megjegyzés: körülbelül három órás kirándulás. 

10.nap – tengeren
A hajó a hajnali órákban indul tovább Longyearbyentől. A nap folyamán tovább élvezhetjük a Norwegian Star nyújtotta szórakozási és pihenési lehetőségeket.

11.nap – Honningsvag
Szabad program, ill. fakultatív programlehetőségek magyar nyelven (minimum 12 fő részvételével): 

Honningsvag városnézés: délelőtt megismerkedünk a Skandináv-félsziget legészakibb városának egyedülálló kultúrájával, a színes házak, a táj lélegzetelállító látványával. Megjegyzés: a kirándulás körülbelül három órás. 

Kirándulás az Északi-fokhoz: délután célba vesszük az Északi-fok ikonikus szikláját, majd a Nordkapphallen látogatóközpontban megismerkedünk az egyedülálló helyszín történelmével. Az Északi-fok szimbólumává vált glóbusznál és a látogatóközpont panorámaablakain keresztül gyönyörködhetünk a páratlan látványban. Megjegyzés: a kirándulás körülbelül négy órás. 

12.nap – Hammerfest
Szabad program, ill. fakultatív programlehetőség magyar nyelven (minimum 12 fő részvételével): 

Hammerfest városnézés és látogatás a számiknál:
Felkeressük a város olyan nevezetességeit, mint a Hammerfest templom és a főtér, majd ellátogatunk egy számi (lapp) településre, ahol megismerkedhetünk kultúrájukkal, hagyományaikkal és életformájukkal. Egy számi ebéden veszünk részt, amit rénszarvasbőrrel borított ülőkéken fogyaszthatunk el a kunyhóban a tűz mellett melegedve. Megjegyzés: a kirándulás körülbelül négy órás. 

13.nap – Alta  
Szabad program, ill. fakultatív programlehetőség magyar nyelven (minimum 12 fő részvételével): 

Alta kanyon és városnézés:
Városnézés során ellátogatunk az Alta Múzeumba, és az Északi Fény katedrálisba, majd a várostól körülbelül 1 órányira fekvő, Alta Canyon-hoz utazunk, ahol elmerülhetünk az Alta-folyó formálta táj szépségében. 

14.nap – Tromso - Budapest
Reggel búcsút veszünk a Norwegian Start-tól és buszos városnézés keretében felkeressük Polaria sarkvidéki élményközpontot, ahol megismerhetjük az Északi-sarkvidék élővilágát, többek között a szakállas fókákat és a kikötőfókákat, a harcsát és apró cápákat, valamint az óceán fenekén élő különböző fajokat. Egyedülálló mozifilmet is láthatunk itt az Északi-sarkvidék leglátványosabb jelenségeiről. A Polaria a szomszédos sarkkutató intézet kiállításának is otthont ad, melyen keresztül betekintést nyerhetünk, hogy milyen ember okozta kihívásokkal kell szembenéznie a régiónak, és hogy az éghajlatváltozás és a szennyezőanyag kibocsátás milyen veszélyeket tartogatnak az állat- és növényvilág számára.
Transzfer a repülőtérre, elutazás átszállással Budapestre.

A programváltoztatás jogát szükség esetére fenntartjuk.

 A csoport min. 16 fő, a magyar nyelvű fakultatív programok min. 12 fő jelentkezése esetén indulnak.

Amennyiben a csoport létszáma nem éri el a 16 fős minimumlétszámot, úgy 10-15 fős létszám esetén 2,5%-os kiscsoportos felárat számítjuk fel, melynek befizetése a hátralékfizetésekor esedékes.

A kiscsoportos felárat a minimum létszám hiányában hátralék fizetéskor automatikusan felszámítjuk (10-15 fő esetén), kérjük szíves megértésüket. Amennyiben a kiscsoportos felár befizetését követően mégis elérjük a minimumlétszámot, úgy a befizetett felárat visszatérítjük. 

A repülőtéri illeték jegykiállításig változhat, irodánk szükség esetén árkorrekciót vezethet be a meglévő foglalásokra is.

 

A felár ellenében hozzáadható Free at Sea csomag tartalmazza: 

  • Prémium italcsomag - márkás alkoholos és alkoholmentes italokat tartalmaz (max. 2 fő/kabin)
  • Internet csomag - 150 perc/fő ingyenes wifi (max.2 fő és 2 login/kabin)
  • Étkezési csomag tematikus éttermekben - 1 vagy 2 étkezés kabintól függően (max. 2 fő/kabin)

Free at Seas ajánlat leírása nem teljes körű, a részleteket kérjük olvassa el itt, vagy érdeklődjön irodánkban.

 

Indulási kikötő: Reykjavík
Érkezési kikötő: Tromso
Hajó neve: Norwegian Star
Hajó osztály leírás:

A Norwegian Star egy csodás kalandra hívja Önt, hogy egy életre szóló utazásban legyen része.

Hajó adatok:

A nemrégiben felújított Norwegian Star fedélzetén 15 kiváló étterem és 10 bár közül választhatnak az utasok. A csodás spa részlegen kipihenhetik a dolgos hétköznapok fáradalmait, majd próbára tehetik szerencséjüket a hajó kaszinójában, akár a VIP részlegen is.

 • Épült: 2001
 • Felújítva: 2015
 • Súlya: 91.740 tonna
 • Hossza: 294 m, szélessége: 32 m
 • Utasok száma: 2.348 fő
 • Személyzet: 1031 fő
 • Sebessége: 23 csomó
 • Áram: 110/220 adapter szükséges
 • Fedélzetek száma: 15

360 ship tour

Szolgáltatások:
 • 15 étterem és 10 bár
 • Spa és fitness centrum
 • 2 medence és 1 gyerekmedence
 • 6 jakuzzi

A hajók kabinjainak általános felszereltsége (mely hajótípusonként eltérhet): TV, rádió, széf, telefon, hajszárító, minibár, légkondicionáló.

 • Belső kabin
 • Külső kabin
 • Balkonos kabin
 • Mini-Lakosztály
 • Lakosztály

Fakultatív programok

Hammerfest - városnézés és látogatás a lappoknál

Ár: 94.530 Ft / fő

Akureyri - Mývatn tóvidék és a Godafoss vízesés

Ár: 52.608 Ft / fő

Alta - Alta kanyon és városnézés

Ár: 69.459 Ft / fő

Djupivogur - Fekete partok és halászfalvak

Ár: 27.126 Ft / fő

Free at Sea - AKCIÓ minden csomag (9-11 éj)

Ár: 102.339 Ft / fő

Honningsvag - kirándulás az Északi-fokhoz

Ár: 53.019 Ft / fő

Honningsvag - városnézés

Ár: 57.540 Ft / fő

Isafjordur - Bálnales szafari

Ár: 67.815 Ft / fő

Longyearbyen, a világ legészakibb városa

Ár: 34.524 Ft / fő

Reykjavik - Arany körút

Ár: 99.462 Ft / fő

Spitzbergák - sarkvidéki est

Ár: 83.844 Ft / fő

Svalbard Múzeum belépőjegy

Ár: 5.343 Ft / fő

A vízesések, gejzírek földjétől az Északi-fokig utazás foglalás

1

Válassza ki az indulási időpontot!

A naptárban szereplő árak minden esetben az adott napon foglalható legjobb alapárat jelölik és egy főre vonatkoznak!

Jelölések:

Nem foglalható

Foglalható dátum

Akciós ajánlat

Legjobb ár

2
3
3
4
PDF ↓ Nyomtatás Lefoglalom
5
5


Térkép
 • a repülőjegyet Budapest – Reykjavík, Tromso – Budapest útvonalon, átszállással,
 • a magyar nyelvű idegenvezetést az út során,
 • a szállást 2 éjszakára Reykjavíkban, kétágyas szobában, reggelivel,
 • a városnézést Reykjavíkban az érkezés napján 
 • a látogatást a Polaria sarkvidéki élményközpontban Tromso-ban,
 • a 11 éjszakás hajóutat kétágyas kabinban, teljes ellátással (reggeli, ebéd, sütemények, vacsora, éjféli büfé) és a korlátozott italfogyasztást,
 • a hajón található szórakoztató-, és sportlétesítmények zömének használatát,
 • a repülőtéri és kikötői transzfereket.
 • a repülőtéri és kikötői illetéket, valamint a hajó kötelező szerviz díját,
 • a magyar nyelvű fakultatív kirándulásokat,
 • a személyes kiadásokat, 
 • a hajó fakultatív fedélzeti szolgáltatásait, a Free at Sea csomagot, vagy italcsomagot,
 • az utazási és az útlemondási biztosítást.

Az ajánlat a szabad helyek függvényében érvényes.


Felárak*:
 1. Repülőtéri, kikötői illeték és a hajó kötelező szerviz díja 225 230,00 Ft/fő
 2. Sztornó biztosítás


* A választható szolgáltatások indulási időpontonként eltérőek lehetnek.
Még nem tudtál dönteni?
Iratkozz fel hírlevelünkre és segítünk
legújabb és legjobb ajánlatainkkal!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Elfogadom, hogy megadott személyes adataimat a Vista saját marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés, piackutatás és tájékoztatás céljára telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. sms, mms, e-mail), automatizált hívórendszeren keresztül, illetve postai úton felhasználja, valamint harmadik félnek átadhatja a hatályos jogszabályok szerint. Tudomásul veszem, hogy a marketing@vista.hu elektronikus címek(en) keresztül kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást.

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Alig várod, hogy újra utazhass? Akkor jó helyen jársz! Iratkozz fel és igyekszünk minden hasznos információt összegyűjteni számodra, amelyek segítségedre lesznek a járvány utáni következő úti célod megszervezésében.

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Küldés e-mailben
Norwegian Star – Izland, Spitzbergák és Észak-Norvégia – csoportos hajóút magyar idegenvezetővel

Norwegian Star – Izland, Spitzbergák és Észak-Norvégia – csoportos hajóút magyar idegenvezetővel

Izland, Reykjavík

Útazonosító: 178601

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használta szolgáltatásunkat!
Ajánlatkérés
Norwegian Star – Izland, Spitzbergák és Észak-Norvégia – csoportos hajóút magyar idegenvezetővel

Norwegian Star – Izland, Spitzbergák és Észak-Norvégia – csoportos hajóút magyar idegenvezetővel

Izland, Reykjavík

Útazonosító: 178601

Az ajánlatkérését továbbította a rendszer kollégáinkhoz!