NYARALÓHAJÓVAL A TISZÁN - Tokaj, Tisza és a Bodrog

Vadregényes Tisza-tó, történelmi borvidék, vízi sportok, látnivalók, szállás a hajón …. és érkezéskor megtanulja vezetni a hajót!

Legjobb Alapár: 0 Ft/-től Utazás időpontja: -
További árak és időpontok

Sajnáljuk!
Ehhez az utazásohoz ár és időpont információ nem érhető el.

NYARALÓHAJÓVAL A TISZÁN - Tokaj, Tisza és a Bodrog
Vadregényes Tisza-tó, történelmi borvidék, vízi sportok, látnivalók, szállás a hajón …. és érkezéskor megtanulja vezetni a hajót!ÁLLANDÓ (alap) KEDVEZMÉNYEK - 2021.
Az állandó kedvezmények egymással kombinálhatók:
- rövidebb időtartam esetén max. 10%-ig,
- egy hetes vagy azt meghaladó időtartam esetén max. 15% kedvezményig.
A.) CSALÁDI KEDVEZMÉNY: 5% - 10%

5% kedvezmény: ha egy, 16 évnél fiatalabb gyermek utazik a hajón a teljes út alatt.
10% kedvezmény: ha két vagy több, 16 évnél fiatalabb gyermek utazik a hajón a teljes út alatt.
B.) NYUGDÍJAS KEDVEZMÉNY: 5%
ha egy vagy több, 65 évnél idősebb személy utazik a hajón a teljes út alatt.
C.) FLOTTA KEDVEZMÉNY: 5%-7%-10%
5% kedvezmény: 2 hajó együttes bérlésekor,
7% kedvezmény: 3 hajó együttes bérlésekor,
10% kedvezmény: 4 hajó együttes bérlésekor.
D.) TÖBB HETES FOGLALÁS KEDVEZMÉNY: 10%
a 2. és az azt követő hétre/hetekre.Tokaj, Tisza és a Bodrog
 (indulás/érkezés: tokaji báziskikötő)
2/3/4/7/14 éjszakás vagy hosszabb hajóbérlés
2, 3 és 4 kabinos Nicols Estivale típusú nyaralóhajók

Új élmények a Tiszán és a Bodrogon!

Felkészítjük, hogy biztonságosan tudja vezetni jogosítvány nélkül is a különlegesen felszerelt hajókat. A nyaralóhajók hajóvezetői engedély nélkül vezethetők a hajózási térképen megjelölt útvonalakon.

A nyaralóhajó turizmus közel 50 éves múltra tekint vissza. A vízi turistákat minden térségben kikötési és megállási lehetőséggel várják a vízparti települések, látnivalók, éttermek. Vonzó, izgalmas és természetközeli élményeket nyújt.

A Tisza-tó, Felső-Tisza, Bodrog térsége csodálatos környezetet biztosít és egyszerre  nyújtja a kikapcsolódás, az aktív pihenés, a fantasztikus Magyar gasztronómia és kultúra keveredését.

A nyaralóhajózás a kedvtelési célú belvízi hajózásnak az a lehetősége, mely szállást is nyújtó, lassú járású motoros hajókon teszi lehetővé az önálló nyaralást az erre alkalmas, engedélyezett vízterületen (folyó, tó, víztározó, csatorna) a kora tavasztól késő őszig tartó nyaralóhajózási szezonban. A vízterület lehet mesterséges és élővíz egyaránt, melynek a hajózáshoz szükséges mélysége, lassú sodrása és akadálymentessége biztosítható.

A nyaralóhajók kifejezetten erre a felhasználásra készülnek, körben védett hajótest, biztonságos és egyszerű használat jellemzi őket, bérbevételük feltétele a betanítás. Naponta általában legfeljebb 4-5 óra a tényleges hajózás.

A hajózáson kívül a vízi út 30 km-es környezetén belül egyéb aktív kikapcsolódási lehetőségek is illeszkednek a programhoz: a környék bejárása kerékpárral, úszás-strandolás, kajakozás, horgászat, golfozás, lovaglás, kirándulás …

ÚTVONAL: két útvonalon indul el a program, az egyik útvonal Tiszalök fölött Tokaj központtal (a Bodrogot is magába foglalva), a másik Kisköre és Tiszalök között. 2021-től lehetőség van a két útvonal összekapcsolására.

BÉRLÉSI IDŐSZAKOK:

 • 1 hetes hajózás (1hét=7 éjszaka): indulás 15h és 18h között, érkezés 8h és 9h között
 • 5nap/4éjszakás hajózás: hétfő 16h-től péntek 8h-ig
 • 3nap/2éjszakás hétvége: péntek 16h-tól vasárnap 17h-ig
 • 4nap/3éjszakás hétvége: csütörtök 16:h-tól-vasárnap 17h-ig; péntek 16h-tól hétfő 08h-ig

HAJÓK: 4+2fős | 6+2fős |8+2fős

 • Kormány a szalonban ÉS A FEDÉLZETEN: a hajó tetején a külső, a szalonban pedig a belső kormány.
 • Hatalmas hátsó fedélzet: a kokpit, azaz a hátsó fedélzet mindkét oldalán kinyitható ajtók segítik a könnyű bejutást a hajóba. A hajó végében kinyitható korláton keresztül közelíthetik meg a fürdőlétrát. A kihúzható árnyékoló menedéket nyújt a tűző nap és az esti pára ellen is.
 • Kényelmes kabinok: a kabinok két személy részére nyújtanak kényelmes fekhelyet. Rendelkezésre állnak tárolók, szekrények, és az ablakon szúnyogháló van.
 • Fürdőszobák: két fürdőszoba áll rendelkezésre mindegyik nyaralóhajón, mindkettőben zuhanyzó és WC is található. A Sixto típusú hajón az orrkabinhoz közvetlen bejáratú fürdőszoba található, ami csak ezen a kabinon keresztül közelíthető meg.
 • Napfény és kilátás: a hajó orrában orrkiülő is helyet kapott, kisasztallal.
 • Hossz: 13,5m|szélesség: 3,8m|sebesség: max.15km/h|motor: dízel|teljesítmény: 80LE|orrsugárkormány: van| víztartály:1 150liter|üzemanyag: 270liter|kormányállás: külső-belső|max.súly:10,4tonna

Nicols Estivale Quattro: 4+2fő (két kabin, teljes konyha, két fürdőszoba). Ideális pároknak, barátoknak

Nicols Estivale Sixto: 6+2fő (három hálószoba, nappali szalon, teljes konyha, két fürdőszoba). Ideális kétgyermekes családnak, együtt a nagyszülőkkel.
Három kabinjából az orrkabin egy nagyméretű hálószoba teljes értékű franciaággyal. Ehhez a kabinhoz külön fürdőszoba is tartozik wc-vel. A másik két kabin szintén kétszemélyes ággyal rendelkezik. A hajón egy hatalmas, 360 fokos kilátást biztosító nappali (szalon) biztosít kényelmes életteret a vendégek számára. A étkezőasztalt kényelmes ülőbútorzat veszi körül, ahova akár 10 személy is le tud ülni. Ez az ülőgarnitúra könnyen kétágyas fekhellyé alakítható, elsősorban gyermekeknek ajánljuk. A kabinokban összesen hat, az étkező helyén kinyitható ágyban további két személy alhat. A hajó kényelmes és nagyon jól felszerelt konyhával rendelkezik: hűtő, fagyasztó, gáztűzhely, sütő, grill, főzőedények, poharak, tányérok, evőeszközök és mosogató. Rendelkeznek fűtéssel, így hidegebb napokon is kényelmes hőmérsékletben pihenhetnek. A szalon hatalmas ablakfelülete hővisszaverő függönnyel rendelkezik, így teljesen elsötétíthető.

Nicols Estivale Octo: 8+2fő (négy kabin, nappali szalon, teljes konyha, két fürdőszoba). Ideális családoknak, együtt a nagyszülőkkel, vagy baráti társaságoknak
Négy kabinjából kettő a hajó orrában, másik kettő a hajó oldalában kapott helyet. Ezen a hajón, mint a többi nyaralóhajón, két fürdőszoba található, azonban ebben megközelíthetőek az első két kabinból és a folyosóról is. A hajón egy hatalmas, 360 fokos kilátást biztosító nappali (szalon) biztosít kényelmes életteret a vendégek számára. A étkezőasztalt kényelmes ülőbútorzat veszi körül, ahova akár 10 személy is le tud ülni. Ez az ülőgarnitúra könnyen kétágyas fekhellyé alakítható, ezt a megoldást elsősorban kisgyermekes családoknak ajánljuk. Tehát a kabinokban összesen nyolc, az étkező helyén kinyitható ágyban további két személy alhat. A hajó kényelmes és nagyon jól felszerelt konyhával rendelkezik: hűtő, fagyasztó, gáztűzhely, sütő, grill, főzőedények, poharak, tányérok, evőeszközök és mosogató. Rendelkezik fűtéssel, így hidegebb napokon is kényelmes. A szalon hatalmas ablakfelülete hővisszaverő függönnyel rendelkezik, így teljesen elsötétíthető.

Fontos információk:

 • 2,3,4 éjszakás valamint egy hetes, 10napos és hosszabb időre is bérelhetők a hajók.
 • A legrövidebb bérlési időszak: min. 2 nap
 • Kell jogosítvány a nyaralóhajó bérléséhez? A nyaralóhajók hajóvezetői engedély nélkül vezethetők a hajózási térképen megjelölt útvonalakon. A hajók biztonságos irányítására érkezéskor egy oktatás során készítjük fel a kapitányokat. A hajón található navigációs berendezés, a kikötőkben is lehet segítséget kérni a megfelelő kikötéshez, illetve egy állandó diszpécserszolgálat is a hajózók rendelkezésére áll, bármilyen felmerülő kérdés során. A hajót csak azok vezethetik, akik részt vettek az oktatáson.
 • Ki vezetheti a hajót? A 21. életévét betöltött személy vezetheti a nyaralóhajót, aki részt vett a hajóvezetői oktatáson.
 • Hogyan zajlik az oktatás? Az oktatás kb 1-1,5 órát vesz igénybe a hajóátvétel napján. A felkészítés tartalmaz egy oktató videót, illetve a gyakorlatban is megtanítják a hajó használatát. Vizsgázni nem kell, azonban az oktatás kötelező azoknak, akik a hajót vezetni fogják, de természetesen bárki részt vehet rajta az utasok közül is. Az oktatáson akkor is kötelező a részvétel, ha van érvényes belvízi hajóvezetői engedélye a hajó vezetőjének.
 • Az oktatási anyag és a hajózási szabályzat változásai miatt minden nyaralóhajó bérlés esetében újra részt kell venni az oktatáson.
 • Miért szükséges a hajókaució? Ahogy az autóbérlésnél, a nyaralóhajóknál is biztosítékul szolgál a kaució, ami a bérlés lejárta után, a hajó sérülésmentes leadását követően teljes egészében visszajár.
 • Kaució: a biztosítási önrész (A kaució összege a bérelt hajó méretétől függ, a Quattro hajó esetében 500 000 Ft/hajó, az Octo  és Sixto hajók esetében pedig 700 000 Ft/hajó.) A kauciót indulás és beszállás előtt kell letétben hagyni, bankkártyával vagy átutalással. Lehet extrákat kérni a helyszínen is, azonban ebben az esetben kedvezményes árat biztosítani nem tudnak az egyes szolgáltatások összegéből. A kaució visszafizetésre kerül, amennyiben a hajóút végén a hajót és a felszerelését, berendezési tárgyakat tárgyait megfelelő állapotban, tisztán, a megbeszélt helyen és időben átadják vissza.
 • A fogyasztott üzemanyag a hajó visszaadásakor kerül kiszámlázásra az indulás napján megállapított díj szerint és a helyszínen fizetendő. Üzemóra díj: A hajózás során elhasznált, különböző típusú energia (olaj, gázolaj, gáz) költsége. Induláskor tele van az üzemanyagtartály, így jó ideig használható a hajó. Valamennyi hajón motorüzemóra-számláló található, ennek állását induláskor és érkezéskor is rögzítjük. A bázison kifüggesztett díjtáblázat szerint kerülnek kiszámlázásra az üzemórák. QUATTRO hajó esetében az üzemóra díj 4 700 Ft/óra, SIXTO és OCTO hajók esetében pedig 5 800 Ft/óra
 • Hol lehet kikötni a nyaralóhajókkal? Ki lehet kötni bárhol a Tiszán? Minden olyan kikötőben ki lehet kötni, amely ekkora méretű hajót fogadni tud. A bérlők számára készül egy kalauz, amely az ajánlott kikötési pontokat is fogja tartalmazni.
 • Hol lehet megtankolni a hajókat? A hajókat a Mahart Zrt. munkatársai fogják tankolni. Minden hajót teli üzemanyagtankkal bocsátanak a bérlők rendelkezésére, egy hétre bőségesen elég üzemanyaggal, így a kapitányoknak ezzel már nem lesz dolguk. A hajók műszaki paramétereit – így az üzemanyagtank töltöttségét is – távolról a diszpécser központból fogják a Mahart munkatársai felügyelni. Amennyiben mégis szükséges a hajó tankolása, akkor egy mobil töltőállomással a hajóhoz legközelebbi kikötőponton fogják feltölteni a hajót
 • Mi történik, ha lerobban a hajó vagy vészhelyzet van? 0-24 órás felügyeletet biztosítva. Így vészhelyzetben bármikor hívható a diszpécserszolgálat. Probléma esetén valamelyik báziskikötőből – Tokajból vagy Kisköréről – közúton vagy vízi úton közelítik meg a hajókat. A szolgáltatás szoros együttműködésben lesz a vízirendészettel, így a vízirendészet egységeit is azonnal riasztani lehet szükséges esetben.
 • Lehet alkoholt fogyasztani a hajón? Igen, de csak annak, aki nem vezet. Ugyanolyan szabályok vonatkoznak a hajó vezetésére, mint autóvezetés esetén, itt is zéró tolerancia van. A vízirendészet bármikor ellenőrizheti ezt is a hajón.
 • Van légkondicionáló a hajókon? A hajókon van fűtés, légkondicionáló berendezés NINCS. Az ablakokon található sötétítőfüggönyök segítségével lehet besötétíteni
 • Kisállat a hajóra vihető (kérjük előre jelezni), azonban ebben az esetben plusz 20 000 Ft/állat extra költség kerül felszámolásra.
 • Takarítás: a hajó bérlőjének kell elvégeznie az alábbiakat: szemetesek kiürítése, mosogatás és edények elpakolása, ágynemű lehúzása.

Előre foglalható extra szolgálatok kedvezményes ára:                      
**Az alábbi szolgáltatások díja a helyszínen történő megrendelés esetén eltérő, az árak az alább felsoroltaknál magasabbak.
Nyitott parkoló bérlés*/**:                9 650-14 800 Ft/autó
Garázs bérlés*:                               11 850-18 500 Ft/autó
Grillsütő*:                                       9 650-14 800 Ft /db
Kerékpár bérlés (felnőtt)*:                 9 650-14 800 Ft /db
Kerékpár bérlés (gyerek)*:                 8 550-12 950 Ft /db
Gyerek kerékpárülés:                         3 700 Ft/db
Korai átvétel/Későbbi visszaadás***:   29 600 Ft/alkalom
Hajózási útikönyv:                             9 300 Ft/db
Háziállat felár:                                  14 800 Ft/állat
Fedélzeti wifi****:                           18 500 Ft (router+10 GB)
12/220 V inverter bérlés:                    3 700 Ft/alkalom
Napozó matrac:                                3 700 Ft/db
Fürdőszobai törülköző szett◦:               4 500 Ft/szett
Konyharuha◦◦:                                   2 970 Ft/szett
„All-inclusive” opció:    212 800 Ft/ Nicols Quattro hajó
                                     233 500 Ft/ Nicols Sixto vagy Nicols Octo hajó
Az „all Inclusive” opció tartalmazza: fogyasztott üzemanyag + takarítási díj+2 kerékpár + hajózási útikönyv +1 fürdőszobai törölköző szett/utas +1 konyharuha szett.
„Szállodai kényelem” opció: 101 800 Ft/ Nicols Quattro hajó
                                            118 500 Ft/ Nicols Sixto vagy Nicols Octo hajó
A „szállodai kényelem” opció tartalmazza: takarítási díj + 1 fürdőszobai törölköző szett/utas + 1 konyharuha szett.

*Az ár a bérlési időtartam hosszától függ.
** A legtöbb bázison van saját, zárt fedett parkoló és/vagy garázs (NEM őrzött).
*** Kérésre és a rendelkezésre állás függvényében
**** Hálózati lefedettség az adott régió függvényében. További gigabyte: kérésre
◦: 1 szett=1 mosdókesztyű+1 kéztörlő+1 fürdőlepedő
◦◦: 1 szett = 1 papírtörlő+2 konyharuha
◦◦◦: A takarítási felár megfizetése esetén is a hajó bérlőjének kell elvégeznie az alábbiakat: szemetesek kiürítése, mosogatás és edények elpakolása, ágynemű lehúzása.

Indulási kikötő: Tokaj
Érkezési kikötő: Tokaj
Hajó neve: NYARALÓHAJÓVAL A TISZÁN - Tokaj, Tisza és a Bodrog
Az összes indulási időpont elmúlt, vedd fel velünk a kapcsolatot!
Még nem tudtál dönteni?
Iratkozz fel hírlevelünkre és segítünk
legújabb és legjobb ajánlatainkkal!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Elfogadom, hogy megadott személyes adataimat a Vista saját marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés, piackutatás és tájékoztatás céljára telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. sms, mms, e-mail), automatizált hívórendszeren keresztül, illetve postai úton felhasználja, valamint harmadik félnek átadhatja a hatályos jogszabályok szerint. Tudomásul veszem, hogy a marketing@vista.hu elektronikus címek(en) keresztül kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást.

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Alig várod, hogy újra utazhass? Akkor jó helyen jársz! Iratkozz fel és igyekszünk minden hasznos információt összegyűjteni számodra, amelyek segítségedre lesznek a járvány utáni következő úti célod megszervezésében.

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Küldés e-mailben
NYARALÓHAJÓVAL A TISZÁN - Tokaj, Tisza és a Bodrog

NYARALÓHAJÓVAL A TISZÁN - Tokaj, Tisza és a Bodrog

Magyarország, Észak-Magyarország, Tokaj

Útazonosító: 150725

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használta szolgáltatásunkat!
Ajánlatkérés
NYARALÓHAJÓVAL A TISZÁN - Tokaj, Tisza és a Bodrog

NYARALÓHAJÓVAL A TISZÁN - Tokaj, Tisza és a Bodrog

Magyarország, Észak-Magyarország, Tokaj

Útazonosító: 150725

Az ajánlatkérését továbbította a rendszer kollégáinkhoz!