NYARALÓHAJÓVAL A TISZÁN - Tokaj, Tisza és a Bodrog

Vadregényes Tisza-tó, történelmi borvidék, vízi sportok, látnivalók, szállás a hajón …. és érkezéskor megtanulja vezetni a hajót!

Ft-tól/hajó 42.029.832
Időpont: 2022.09.24 - 10.01
Legjobb ár: 252.179.000 Ft/hajó-től Utazás időpontja: 2022.09.24 - 10.01
További árak és időpontok

Tartson velünk a NYARALÓHAJÓVAL A TISZÁN - Tokaj, Tisza és a Bodrog utazásra! A kiutazás egyénileg történik. , az alapár ellátást nem tartalmaz. Az utazás időtartama 8 nap / 7 éjszaka. Az utazás legjobb alapára 252.179.000 Ft/hajó.

Utazás alapadatai
Út típusa:Hajós utak
Kiutazás:Egyéni
Ellátás:önellátás
Turnusok: 8 nap / 7 éjszaka
Utazás azonosítója:150725

NYARALÓHAJÓVAL A TISZÁN - Tokaj, Tisza és a Bodrog
Vadregényes Tisza-tó, történelmi borvidék, vízi sportok, látnivalók, szállás a hajón …. és érkezéskor megtanulja vezetni a hajót!ÁLLANDÓ (alap) KEDVEZMÉNYEK - 2021.
Az állandó kedvezmények egymással kombinálhatók:
- rövidebb időtartam esetén max. 10%-ig,
- egy hetes vagy azt meghaladó időtartam esetén max. 15% kedvezményig.
A.) CSALÁDI KEDVEZMÉNY: 5% - 10%

5% kedvezmény: ha egy, 16 évnél fiatalabb gyermek utazik a hajón a teljes út alatt.
10% kedvezmény: ha két vagy több, 16 évnél fiatalabb gyermek utazik a hajón a teljes út alatt.
B.) NYUGDÍJAS KEDVEZMÉNY: 5%
ha egy vagy több, 65 évnél idősebb személy utazik a hajón a teljes út alatt.
C.) FLOTTA KEDVEZMÉNY: 5%-7%-10%
5% kedvezmény: 2 hajó együttes bérlésekor,
7% kedvezmény: 3 hajó együttes bérlésekor,
10% kedvezmény: 4 hajó együttes bérlésekor.
D.) TÖBB HETES FOGLALÁS KEDVEZMÉNY: 10%
a 2. és az azt követő hétre/hetekre.Tokaj, Tisza és a Bodrog
 (indulás/érkezés: tokaji báziskikötő)
2/3/4/7/14 éjszakás vagy hosszabb hajóbérlés
2, 3 és 4 kabinos Nicols Estivale típusú nyaralóhajók

Új élmények a Tiszán és a Bodrogon!

Felkészítjük, hogy biztonságosan tudja vezetni jogosítvány nélkül is a különlegesen felszerelt hajókat. A nyaralóhajók hajóvezetői engedély nélkül vezethetők a hajózási térképen megjelölt útvonalakon.

A nyaralóhajó turizmus közel 50 éves múltra tekint vissza. A vízi turistákat minden térségben kikötési és megállási lehetőséggel várják a vízparti települések, látnivalók, éttermek. Vonzó, izgalmas és természetközeli élményeket nyújt.

A Tisza-tó, Felső-Tisza, Bodrog térsége csodálatos környezetet biztosít és egyszerre  nyújtja a kikapcsolódás, az aktív pihenés, a fantasztikus Magyar gasztronómia és kultúra keveredését.

A nyaralóhajózás a kedvtelési célú belvízi hajózásnak az a lehetősége, mely szállást is nyújtó, lassú járású motoros hajókon teszi lehetővé az önálló nyaralást az erre alkalmas, engedélyezett vízterületen (folyó, tó, víztározó, csatorna) a kora tavasztól késő őszig tartó nyaralóhajózási szezonban. A vízterület lehet mesterséges és élővíz egyaránt, melynek a hajózáshoz szükséges mélysége, lassú sodrása és akadálymentessége biztosítható.

A nyaralóhajók kifejezetten erre a felhasználásra készülnek, körben védett hajótest, biztonságos és egyszerű használat jellemzi őket, bérbevételük feltétele a betanítás. Naponta általában legfeljebb 4-5 óra a tényleges hajózás.

A hajózáson kívül a vízi út 30 km-es környezetén belül egyéb aktív kikapcsolódási lehetőségek is illeszkednek a programhoz: a környék bejárása kerékpárral, úszás-strandolás, kajakozás, horgászat, golfozás, lovaglás, kirándulás …

ÚTVONAL: két útvonalon indul el a program, az egyik útvonal Tiszalök fölött Tokaj központtal (a Bodrogot is magába foglalva), a másik Kisköre és Tiszalök között. 2021-től lehetőség van a két útvonal összekapcsolására.

BÉRLÉSI IDŐSZAKOK:

  • 1 hetes hajózás (1hét=7 éjszaka): indulás 15h és 18h között, érkezés 8h és 9h között
  • 5nap/4éjszakás hajózás: hétfő 16h-től péntek 8h-ig
  • 3nap/2éjszakás hétvége: péntek 16h-tól vasárnap 17h-ig
  • 4nap/3éjszakás hétvége: csütörtök 16:h-tól-vasárnap 17h-ig; péntek 16h-tól hétfő 08h-ig

HAJÓK: 4+2fős | 6+2fős |8+2fős

  • Kormány a szalonban ÉS A FEDÉLZETEN: a hajó tetején a külső, a szalonban pedig a belső kormány.
  • Hatalmas hátsó fedélzet: a kokpit, azaz a hátsó fedélzet mindkét oldalán kinyitható ajtók segítik a könnyű bejutást a hajóba. A hajó végében kinyitható korláton keresztül közelíthetik meg a fürdőlétrát. A kihúzható árnyékoló menedéket nyújt a tűző nap és az esti pára ellen is.
  • Kényelmes kabinok: a kabinok két személy részére nyújtanak kényelmes fekhelyet. Rendelkezésre állnak tárolók, szekrények, és az ablakon szúnyogháló van.
  • Fürdőszobák: két fürdőszoba áll rendelkezésre mindegyik nyaralóhajón, mindkettőben zuhanyzó és WC is található. A Sixto típusú hajón az orrkabinhoz közvetlen bejáratú fürdőszoba található, ami csak ezen a kabinon keresztül közelíthető meg.
  • Napfény és kilátás: a hajó orrában orrkiülő is helyet kapott, kisasztallal.
  • Hossz: 13,5m|szélesség: 3,8m|sebesség: max.15km/h|motor: dízel|teljesítmény: 80LE|orrsugárkormány: van| víztartály:1 150liter|üzemanyag: 270liter|kormányállás: külső-belső|max.súly:10,4tonna

Nicols Estivale Quattro: 4+2fő (két kabin, teljes konyha, két fürdőszoba). Ideális pároknak, barátoknak

Nicols Estivale Sixto: 6+2fő (három hálószoba, nappali szalon, teljes konyha, két fürdőszoba). Ideális kétgyermekes családnak, együtt a nagyszülőkkel.
Három kabinjából az orrkabin egy nagyméretű hálószoba teljes értékű franciaággyal. Ehhez a kabinhoz külön fürdőszoba is tartozik wc-vel. A másik két kabin szintén kétszemélyes ággyal rendelkezik. A hajón egy hatalmas, 360 fokos kilátást biztosító nappali (szalon) biztosít kényelmes életteret a vendégek számára. A étkezőasztalt kényelmes ülőbútorzat veszi körül, ahova akár 10 személy is le tud ülni. Ez az ülőgarnitúra könnyen kétágyas fekhellyé alakítható, elsősorban gyermekeknek ajánljuk. A kabinokban összesen hat, az étkező helyén kinyitható ágyban további két személy alhat. A hajó kényelmes és nagyon jól felszerelt konyhával rendelkezik: hűtő, fagyasztó, gáztűzhely, sütő, grill, főzőedények, poharak, tányérok, evőeszközök és mosogató. Rendelkeznek fűtéssel, így hidegebb napokon is kényelmes hőmérsékletben pihenhetnek. A szalon hatalmas ablakfelülete hővisszaverő függönnyel rendelkezik, így teljesen elsötétíthető.

Nicols Estivale Octo: 8+2fő (négy kabin, nappali szalon, teljes konyha, két fürdőszoba). Ideális családoknak, együtt a nagyszülőkkel, vagy baráti társaságoknak
Négy kabinjából kettő a hajó orrában, másik kettő a hajó oldalában kapott helyet. Ezen a hajón, mint a többi nyaralóhajón, két fürdőszoba található, azonban ebben megközelíthetőek az első két kabinból és a folyosóról is. A hajón egy hatalmas, 360 fokos kilátást biztosító nappali (szalon) biztosít kényelmes életteret a vendégek számára. A étkezőasztalt kényelmes ülőbútorzat veszi körül, ahova akár 10 személy is le tud ülni. Ez az ülőgarnitúra könnyen kétágyas fekhellyé alakítható, ezt a megoldást elsősorban kisgyermekes családoknak ajánljuk. Tehát a kabinokban összesen nyolc, az étkező helyén kinyitható ágyban további két személy alhat. A hajó kényelmes és nagyon jól felszerelt konyhával rendelkezik: hűtő, fagyasztó, gáztűzhely, sütő, grill, főzőedények, poharak, tányérok, evőeszközök és mosogató. Rendelkezik fűtéssel, így hidegebb napokon is kényelmes. A szalon hatalmas ablakfelülete hővisszaverő függönnyel rendelkezik, így teljesen elsötétíthető.

Fontos információk:

  • 2,3,4 éjszakás valamint egy hetes, 10napos és hosszabb időre is bérelhetők a hajók.
  • A legrövidebb bérlési időszak: min. 2 nap
  • Kell jogosítvány a nyaralóhajó bérléséhez? A nyaralóhajók hajóvezetői engedély nélkül vezethetők a hajózási térképen megjelölt útvonalakon. A hajók biztonságos irányítására érkezéskor egy oktatás során készítjük fel a kapitányokat. A hajón található navigációs berendezés, a kikötőkben is lehet segítséget kérni a megfelelő kikötéshez, illetve egy állandó diszpécserszolgálat is a hajózók rendelkezésére áll, bármilyen felmerülő kérdés során. A hajót csak azok vezethetik, akik részt vettek az oktatáson.
  • Ki vezetheti a hajót? A 21. életévét betöltött személy vezetheti a nyaralóhajót, aki részt vett a hajóvezetői oktatáson.
  • Hogyan zajlik az oktatás? Az oktatás kb 1-1,5 órát vesz igénybe a hajóátvétel napján. A felkészítés tartalmaz egy oktató videót, illetve a gyakorlatban is megtanítják a hajó használatát. Vizsgázni nem kell, azonban az oktatás kötelező azoknak, akik a hajót vezetni fogják, de természetesen bárki részt vehet rajta az utasok közül is. Az oktatáson akkor is kötelező a részvétel, ha van érvényes belvízi hajóvezetői engedélye a hajó vezetőjének.
  • Az oktatási anyag és a hajózási szabályzat változásai miatt minden nyaralóhajó bérlés esetében újra részt kell venni az oktatáson.
  • Miért szükséges a hajókaució? Ahogy az autóbérlésnél, a nyaralóhajóknál is biztosítékul szolgál a kaució, ami a bérlés lejárta után, a hajó sérülésmentes leadását követően teljes egészében visszajár.
  • Kaució: a biztosítási önrész (A kaució összege a bérelt hajó méretétől függ, a Quattro hajó esetében 500 000 Ft/hajó, az Octo  és Sixto hajók esetében pedig 700 000 Ft/hajó.) A kauciót indulás és beszállás előtt kell letétben hagyni, bankkártyával vagy átutalással. Lehet extrákat kérni a helyszínen is, azonban ebben az esetben kedvezményes árat biztosítani nem tudnak az egyes szolgáltatások összegéből. A kaució visszafizetésre kerül, amennyiben a hajóút végén a hajót és a felszerelését, berendezési tárgyakat tárgyait megfelelő állapotban, tisztán, a megbeszélt helyen és időben átadják vissza.
  • A fogyasztott üzemanyag a hajó visszaadásakor kerül kiszámlázásra az indulás napján megállapított díj szerint és a helyszínen fizetendő. Üzemóra díj: A hajózás során elhasznált, különböző típusú energia (olaj, gázolaj, gáz) költsége. Induláskor tele van az üzemanyagtartály, így jó ideig használható a hajó. Valamennyi hajón motorüzemóra-számláló található, ennek állását induláskor és érkezéskor is rögzítjük. A bázison kifüggesztett díjtáblázat szerint kerülnek kiszámlázásra az üzemórák. QUATTRO hajó esetében az üzemóra díj 4 700 Ft/óra, SIXTO és OCTO hajók esetében pedig 5 800 Ft/óra
  • Hol lehet kikötni a nyaralóhajókkal? Ki lehet kötni bárhol a Tiszán? Minden olyan kikötőben ki lehet kötni, amely ekkora méretű hajót fogadni tud. A bérlők számára készül egy kalauz, amely az ajánlott kikötési pontokat is fogja tartalmazni.
  • Hol lehet megtankolni a hajókat? A hajókat a Mahart Zrt. munkatársai fogják tankolni. Minden hajót teli üzemanyagtankkal bocsátanak a bérlők rendelkezésére, egy hétre bőségesen elég üzemanyaggal, így a kapitányoknak ezzel már nem lesz dolguk. A hajók műszaki paramétereit – így az üzemanyagtank töltöttségét is – távolról a diszpécser központból fogják a Mahart munkatársai felügyelni. Amennyiben mégis szükséges a hajó tankolása, akkor egy mobil töltőállomással a hajóhoz legközelebbi kikötőponton fogják feltölteni a hajót
  • Mi történik, ha lerobban a hajó vagy vészhelyzet van? 0-24 órás felügyeletet biztosítva. Így vészhelyzetben bármikor hívható a diszpécserszolgálat. Probléma esetén valamelyik báziskikötőből – Tokajból vagy Kisköréről – közúton vagy vízi úton közelítik meg a hajókat. A szolgáltatás szoros együttműködésben lesz a vízirendészettel, így a vízirendészet egységeit is azonnal riasztani lehet szükséges esetben.
  • Lehet alkoholt fogyasztani a hajón? Igen, de csak annak, aki nem vezet. Ugyanolyan szabályok vonatkoznak a hajó vezetésére, mint autóvezetés esetén, itt is zéró tolerancia van. A vízirendészet bármikor ellenőrizheti ezt is a hajón.
  • Van légkondicionáló a hajókon? A hajókon van fűtés, légkondicionáló berendezés NINCS. Az ablakokon található sötétítőfüggönyök segítségével lehet besötétíteni
  • Kisállat a hajóra vihető (kérjük előre jelezni), azonban ebben az esetben plusz 20 000 Ft/állat extra költség kerül felszámolásra.
  • Takarítás: a hajó bérlőjének kell elvégeznie az alábbiakat: szemetesek kiürítése, mosogatás és edények elpakolása, ágynemű lehúzása.

Előre foglalható extra szolgálatok kedvezményes ára:                      
**Az alábbi szolgáltatások díja a helyszínen történő megrendelés esetén eltérő, az árak az alább felsoroltaknál magasabbak.
Nyitott parkoló bérlés*/**:                9 650-14 800 Ft/autó
Garázs bérlés*:                               11 850-18 500 Ft/autó
Grillsütő*:                                       9 650-14 800 Ft /db
Kerékpár bérlés (felnőtt)*:                 9 650-14 800 Ft /db
Kerékpár bérlés (gyerek)*:                 8 550-12 950 Ft /db
Gyerek kerékpárülés:                         3 700 Ft/db
Korai átvétel/Későbbi visszaadás***:   29 600 Ft/alkalom
Hajózási útikönyv:                             9 300 Ft/db
Háziállat felár:                                  14 800 Ft/állat
Fedélzeti wifi****:                           18 500 Ft (router+10 GB)
12/220 V inverter bérlés:                    3 700 Ft/alkalom
Napozó matrac:                                3 700 Ft/db
Fürdőszobai törülköző szett◦:               4 500 Ft/szett
Konyharuha◦◦:                                   2 970 Ft/szett
„All-inclusive” opció:    212 800 Ft/ Nicols Quattro hajó
                                     233 500 Ft/ Nicols Sixto vagy Nicols Octo hajó
Az „all Inclusive” opció tartalmazza: fogyasztott üzemanyag + takarítási díj+2 kerékpár + hajózási útikönyv +1 fürdőszobai törölköző szett/utas +1 konyharuha szett.
„Szállodai kényelem” opció: 101 800 Ft/ Nicols Quattro hajó
                                            118 500 Ft/ Nicols Sixto vagy Nicols Octo hajó
A „szállodai kényelem” opció tartalmazza: takarítási díj + 1 fürdőszobai törölköző szett/utas + 1 konyharuha szett.

*Az ár a bérlési időtartam hosszától függ.
** A legtöbb bázison van saját, zárt fedett parkoló és/vagy garázs (NEM őrzött).
*** Kérésre és a rendelkezésre állás függvényében
**** Hálózati lefedettség az adott régió függvényében. További gigabyte: kérésre
◦: 1 szett=1 mosdókesztyű+1 kéztörlő+1 fürdőlepedő
◦◦: 1 szett = 1 papírtörlő+2 konyharuha
◦◦◦: A takarítási felár megfizetése esetén is a hajó bérlőjének kell elvégeznie az alábbiakat: szemetesek kiürítése, mosogatás és edények elpakolása, ágynemű lehúzása.

Indulási kikötő: Tokaj
Érkezési kikötő: Tokaj
Hajó neve: NYARALÓHAJÓVAL A TISZÁN - Tokaj, Tisza és a Bodrog

Vadregényes Tisza-tó, történelmi borvidék, vízi sportok, látnivalók, szállás a hajón …. és érkezéskor megtanulja vezetni a hajót! utazás foglalás

1

Válassza ki az indulási időpontot!

Június
Július
Augusztus
Szeptember
Október
2022. Június
  • H
  • K
  • Sze
  • Cs
  • P
  • Szo
  • V
  • 30
  • 31
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 1
  • 2
  • 3
2022. Július
  • H
  • K
  • Sze
  • Cs
  • P
  • Szo
  • V
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
2022. Augusztus
  • H
  • K
  • Sze
  • Cs
  • P
  • Szo
  • V
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
2022. Szeptember
  • H
  • K
  • Sze
  • Cs
  • P
  • Szo
  • V
  • 29
  • 30
  • 31
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 1
  • 2
2022. Október
  • H
  • K
  • Sze
  • Cs
  • P
  • Szo
  • V
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

A naptárban szereplő árak minden esetben az adott napon foglalható legjobb alapárat jelölik és egy főre vonatkoznak!

Jelölések:

Nem foglalható

Foglalható dátum

Akciós ajánlat

Legjobb ár

2
3
3
4
PDF ↓ Lefoglalom
5
5


  • a nyaralóhajó bérlést a választott időtartamra,
  • a takarítást,
  • a hajózási ismeretek átadását oktatás a hajóátvétel napján)
  • a hajózási térképet (digitális és papír alapú),
  • a hajózáshoz szükséges felszerelést,
  • a konyhai felszerelést: az utasok számának megfelelő konyhai eszközök fedélzeten rendelkezésre állnak,
  • az ágyneműt: lepedő, takaró, párna, paplan, párnahuzat
  • a hajóbiztosítást,
  • a hét minden napján, a bázis nyitvatartási idejében elérhető segítségnyújtást
  • az utazási költséget a báziskikötőbe és vissza
  • a kötelező idegenforgalmi adó díját 18 év felett: kb. 400 Ft/fő/éj
  • a kauciót: Quatro hajó esetén 500 000 Ft/hajó
  • a hajóút során elfogyasztott üzemanyag árát. A fogyasztott üzemanyag a hajó visszaadásakor kerül kiszámlázásra az indulás napján megállapított díj szerint és a helyszínen fizetendő. A hajózás során elhasznált, különböző típusú energia (olaj, gázolaj, gáz) költségét. Induláskor tele van az üzemanyagtartály, így jó ideig használható a hajó. Valamennyi hajón motorüzemóra-számláló található, ennek állás induláskor és érkezéskor is rögzítésre kerül. A bázison kifüggesztett díjtáblázat szerint kerülnek kiszámlázásra az üzemórák. QUATTRO hajó esetében az üzemóra díj 4 700 Ft/óra
  • az élelmiszer ellátást, valamint a helyszínen fogyasztott étkezések és italok díját,
  • felár ellenében igénybe vehető extra szolgáltatások díját, melyek díja előzetes foglalás esetén kedvezőbb, mint a helyszínen,
  • helyszíni programlehetőséget, kirándulásokat, helyszíni sporteszközök bérlés díját.

Felárak*:
  1. Sztornó biztosítás


* A választható szolgáltatások indulási időpontonként eltérőek lehetnek.
Még nem tudtál dönteni?
Iratkozz fel hírlevelünkre és segítünk
legújabb és legjobb ajánlatainkkal!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Elfogadom, hogy megadott személyes adataimat a Vista saját marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés, piackutatás és tájékoztatás céljára telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. sms, mms, e-mail), automatizált hívórendszeren keresztül, illetve postai úton felhasználja, valamint harmadik félnek átadhatja a hatályos jogszabályok szerint. Tudomásul veszem, hogy a marketing@vista.hu elektronikus címek(en) keresztül kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást.

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Alig várod, hogy újra utazhass? Akkor jó helyen jársz! Iratkozz fel és igyekszünk minden hasznos információt összegyűjteni számodra, amelyek segítségedre lesznek a járvány utáni következő úti célod megszervezésében.

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Küldés e-mailben
NYARALÓHAJÓVAL A TISZÁN - Tokaj, Tisza és a Bodrog

NYARALÓHAJÓVAL A TISZÁN - Tokaj, Tisza és a Bodrog

Magyarország, Észak-Magyarország, Tokaj

Útazonosító: 150725

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használta szolgáltatásunkat!
Ajánlatkérés
NYARALÓHAJÓVAL A TISZÁN - Tokaj, Tisza és a Bodrog

NYARALÓHAJÓVAL A TISZÁN - Tokaj, Tisza és a Bodrog

Magyarország, Észak-Magyarország, Tokaj

Útazonosító: 150725

Az ajánlatkérését továbbította a rendszer kollégáinkhoz!