Virágok és műemlékek

Ft-tól/fő 209.500
Időpont: 2021.08.02 - 08.09
Legjobb ár: 209.500 Ft/fő-től Utazás időpontja: 2021.08.02 - 08.09

Tartson velünk a Virágok és műemlékek utazásra! A kiutazás busszal történik. Az utazás időtartama 8 nap / 7 éjszaka. Az utazás legjobb alapára 209.500 Ft/fő.

Utazás alapadatai
Út típusa:Körutazás
Kiutazás:Busz
Turnusok: 8 nap / 7 éjszaka
Utazás azonosítója:148184

Leírás:

?  Riviéra pompái: Cannes, Nizza, Monaco
?  Levendulák között a festői Provenceban
?  Igazi csemege: 8 nap alatt 7 világörökség
?  Az olasz elegancia fellegvárai: Milánó és Torino

"Elbűvöl ahogyan a provence-i emberek őrzik hagyományaikat: gyönyörű népviseletbe öltözve vonulnak ünnepeiken és 3 évente kiralynőt választanak."
Kovács Réka - A francia utak szakreferense

Program:

1. NAP: SZEGED (PÉCS, DEBRECEN) - BUDAPEST - SZLOVÉNIA - OLASZORSZÁG

Reggeli indulás. Szlovénián keresztül haladva gyönyörködünk a Júlia-Alpok vonulataiba, így érkezünk Olaszországba. Szállás, vacsora.

2. NAP: CREMONA - GENOVA - SAN-REMO - NIZZA

Reggel séta Cremonában, Stradivari városában. Dóm, Keresztelő kápolna, Torazzo, mely Európa legmagasabb harangtornya, Milit-loggia. Folytatjuk utunkat a Ligure-tenger partjára, Genovába. Séta Kolumbusz és Garibaldi városában. A belváros felkerült a UNESCO Világörökségek Listájára is. Láthatjuk a St. Laurence katedrálist, Kolumbusz szülőházát, a hercegi palotát és a kikötőt. A várost elhagyva a tengerparti szakaszon több mint száz alagúton áthaladva tartunk Franciaország felé. A francia határ előtt letérünk a sztrádáról és megtekintjük a Virágok Riviérájának legelegánsabb városát, a dalfesztiválról is híres San Remot. Jól esik a kis séta a buszozás után a hangulatos tengerparti településen. Szállás a nizzai tengerpart közelében (2 éj). Este fakultatív vacsora.

3. NAP: NIZZA - MONACO

Aki akarja, ezt a napot a tengerparton napozással töltheti. A különlegességre vágyóknak azonban javasoljuk, hogy jöjjenek velünk egy fakultatív programra a világ legelegánsabb mini államába, Monacoba. A nizzai tengerparton haladunk végig, gyönyörködve a városban és a pálmafás sétányban. A várost elhagyva megállunk a híres Eze Parfümgyárban. Itt elmagyarázzák a parfümkészítés munkafolyamatait, a bemutató után kedvezményes vásárlási lehetőség. A parfümök illataival eltelve folytatjuk utunkat a mini államba. A több mint három órás monacoi városnézéses programunk során bemegyünk a nagyhercegi palotába, majd az Óceanográfiai Múzeumba. Mindkettő a nagyhercegség jelképei. Ezt követően érintjük a katedrálist, ahol láthatjuk Grace Kelly sírhelyét is. Monacoból lesétálunk a kikötőbe, ahol mesés jachtokat láthatunk. Továbbhaladva felmegyünk Monte Carlo hegyére. Itt található a híres Casinó is, ahol a szerencséjüket is kipróbálhatják a vállalkozó kedvűek (Belépési korhatár betöltött 18 év). Garantált fakultatív kirándulás Monacoba (2 belépővel): 40 EUR

4. NAP: CANNES - MARSEILLE - IF - AIX-EN-PROVENCE

Továbbindulunk Cannes-ba, ahol a híres Fesztivál-palota környékét keressük fel. Szép a tengerpart, de mégis a filmfesztiváljáról lett híres Cannes. A Cote d'Azurt elhagyva Provence-on keresztülhaladva érkezünk Marseille-be. A város ékessége az Öreg kikötő és a tengerparti sétány. Ezt követően, aki akar, áthajózhat velünk a közeli szigetre. Itt található If vára, ahol Monte Cristo grófja is raboskodott. Programunk végén elutazunk szállásunkra, amely Aix-en-Provence környékén lesz.

5. NAP: ARLES - NIMES - PONTE DU GARD - AVIGNON

Ezen a napon három olyan helyet is felkeresünk, mely a Világörökségek Listáján szerepel. Először Arles-ba lesz városnézés. Van Gogh is imádta ezt a várost, az egyik legtermékenyebb korszaka is ide kötődik. Megnézzük az Amphiteatrumot, az Ókori színházat, a St. Trophime templomot. Provence tartományban, a levendulák hazájában haladunk tovább. A nap során aki haza akarja vinni ezt a különleges illatot, annak van lehetősége arra, hogy különböző kiszerelésekben vásároljon a környék jellegzetes virágait rejtő kis illatzsákokból. Nimes-be érve régi római emlékek fogadnak: Amphiteatrum, katedrális, belváros, Szt. Pál templom, Négyzetes ház. Nimes az egyik legszebb délfrancia város, erről Önök is meggyőződhetnek. Továbbutazva a világ leghíresebb vízvezetékét, a Pont du Gardot tekintjük meg. Ez a monumentális építmény a római építészet remekműve, melyet ma hídként használnak. Ezt követi a Pápaság volt központja, Avignon. A XIV. században hét pápa lakott a ma is jó állapotban lévő palotában. Mellette látható a román és gótikus stílusú katedrális. Feltétlenül le kell fényképezniük még a városban a színházat, a városházát és a híres Csonkahidat. Szállásunk Avignon környékén lesz.

6. NAP: ORANGE - SÉNANQUE - TORINO

Orange városába indulunk reggel. Utunkat végig a mediterrán növények látványa színezi. A központba érve megtekintjük a Diadalívet, majd a Világörökség Listáján is szereplő római kori antik színházat és környékét. Folytatjuk utunkat a levendulatermő vidék lankáin. Ellátogatunk a híres sénanque-i levendula kolostorba. A ciszterci szerzetesek 1178-ban alapították az apátságot. Az épületénél talán még érdekesebb a mellette látható levendulamező. Vásárolhatunk olyan kézműves termékeket, melyeket ezekből a kellemes illatú virágokból készítettek. Ezt követően folytatjuk utunkat Olaszországba. Szállás Torinónál.

7. NAP: TORINO - MILÁNÓ - GARDA-TÓ

Délelőtt megtekintjük Torino látnivalóit: Dóm, a Szent Lepel kápolna (melyben őrzik a katolikus egyház híres ereklyéjét), a királyi palota és Kossuth Lajos lakóháza. Lombardia központjába, Milánóba kora délután érkezünk. Felkeressük a világ egyik legszebb templomát, a Dómot, majd a Scala épületét. Természetesen lesz szabadprogram is, mely során gyönyörködhetünk a divatvilág egyik vezető városának kirakataiban, ruhakölteményeiben. Milánói nézelődésünk után a Garda-tóhoz buszozunk. Desenzano del Gardában állunk meg, ahol sétálunk a tóparton. Ezt követően továbbutazunk a tó mentén. Este érjük el Verona környéki szállásunkat.

8. NAP: MIRAMARE KASTÉLY - SZLOVÉNIA - BUDAPEST

Reggeli után hazafelé indulunk. Útközben egy kis kitérőt teszünk a Trieszt mellett lévő Miramare kastélyhoz, mely az osztrák császárok kedvelt üdülőhelye volt. Közvetlenül a tengerpartnál lévő, szépen berendezett kastély megtekintése után hazautazás. Budapestre érkezés az esti órákban. Ezt követően mindenkit a felszállási helyére szállítunk.

Szállás: 3 és 4 csillagos szállodák

Ellátás: Reggeli + fakultatív vacsora

Közlekedés: Autóbusszal

Felszállási helyek:
— Budapest, OMV benzinkút, Üllői út-Ecseri út kereszteződése, kb. reggel 6.30
— Budaörs, MOL benzinkút, McDonalds mellett, kb. reggel 6:45
— Debrecen, Kishegyesi úti Tesco parkoló, kb. reggel 2.00
— Dunaújváros, Dechatlon parkoló, kb. reggel 5:00
— Füzesabony, Maklári körforgalom, MOL-kút, kb. reggel 4:30
— Gyöngyös, Régi 3-as út Lukoil benzinkút, kb. reggel 5:00
— Kecskemét, Alföld Áruház mögött volt Domus parkoló, kb. reggel 5.15
— Kiskunfélegyháza, Városháza előtti buszmegálló, kb. reggel 4:45
— Miskolc, Búza tér, McDonald's parkoló, kb. reggel 3.45
— Nyíregyháza, Vasútállomás, PROFI parkoló, kb. reggel 1.40
— Pécs, Jókai utca - Vasút utca sarkán lévő parkoló, kb. reggel 3.00
— Szeged, Széchenyi tér, Szeged étterem, kb. reggel 4:00- 4.15
— Szekszárd, Újvárosi temető melletti Shell-kút, kb. reggel 4:00
— Bonyhád, MOL benzinkút, kb. reggel 3:40
— Tolna, Penny Market parkoló, kb. reggel 4:15
— Székesfehérvár M7, M7-es melletti Shell-kút, kb. reggel 7:45
— Siófok, Tesco parkoló, kb. reggel 8:00
— Paks, Régi 6-os út OMV benzinkút, kb. reggel 4:40
— Nagykanizsa, Tesco parkoló, kb. reggel 10:00
— Hatvan M3, M3-as kerekharaszti pihenő MOL-kút, kb. reggel 6:00

x Virágok és műemlékek
Szállás neve: Virágok és műemlékek

Virágok és műemlékek utazás foglalás

1

Válassza ki az indulási időpontot!

A naptárban szereplő árak minden esetben az adott napon foglalható legjobb alapárat jelölik és egy főre vonatkoznak!

Jelölések:

Nem foglalható

Foglalható dátum

Akciós ajánlat

Legjobb ár

2
3
3
4
PDF ↓ Lefoglalom
5
5Közlekedés
Szállás
Ellátás megadott szerint
Idegenvezető
Útlemondási biztosítás
Egyéb leírás szerint

Felárak*:
  1. Egyágyas szoba felára 74.000 Ft/fő
  2. Fakultatív vacsora 53.000 Ft/fő
  3. Utasbiztosítás - Prémium 8.800 Ft/fő
  4. Utasbiztosítás - Standard 5.600 Ft/fő* A választható szolgáltatások indulási időpontonként eltérőek lehetnek.
Még nem tudtál dönteni?
Iratkozz fel hírlevelünkre és segítünk
legújabb és legjobb ajánlatainkkal!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Elfogadom, hogy megadott személyes adataimat a Vista saját marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés, piackutatás és tájékoztatás céljára telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. sms, mms, e-mail), automatizált hívórendszeren keresztül, illetve postai úton felhasználja, valamint harmadik félnek átadhatja a hatályos jogszabályok szerint. Tudomásul veszem, hogy a marketing@vista.hu elektronikus címek(en) keresztül kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást.

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Alig várod, hogy újra utazhass? Akkor jó helyen jársz! Iratkozz fel és igyekszünk minden hasznos információt összegyűjteni számodra, amelyek segítségedre lesznek a járvány utáni következő úti célod megszervezésében.

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Küldés e-mailben
Virágok és műemlékek

Virágok és műemlékek

Monaco, Monaco, Monaco

Útazonosító: 148184

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használta szolgáltatásunkat!
Ajánlatkérés
Virágok és műemlékek

Virágok és műemlékek

Monaco, Monaco, Monaco

Útazonosító: 148184

Az ajánlatkérését továbbította a rendszer kollégáinkhoz!