Találatok szűrése (3)
Szabadszavas
Ár szerint
Dátum szerint (Indulási időpontok)
Indulási helyszínek
Utazás módja
Programhossz
Szálláskategória
Ellátás
Utazás típusa
Vista tipp
Lista nézet Táblázatos nézet
Lista nézet Táblázatos nézet

A város vagy tájegység klímatáblázatának megtekintéséhez kérjük, válasszon az alábbi listából!
Az aktuális időjárási előrejelzés megtekintéséhez a Weather Underground-ot vagy a weather.com oldalakat ajánljuk.

Genova
Időjárás adatai

Hónapok
Nappali hőmérséklet
Éjszakai hőmérséklet
Vízhőmérséklet
Napsütéses órák
Csapadékos napok
Átlagos csapadék (mm)

Tipp: Ha a táblázatban egy adott hónapban 10 esős napot lát, az nem feltétlenül jelenti, hogy 10 napon keresztül esik is. Az értékekkel kapcsolatos megjegyzésünket az egér kurzorral a táblázat cím oszlopának feliratai fölé állítva olvashatja el!

Megjegyzés: Az adatok tájékoztató jellegűek, azokért felelősséget nem tudunk vállalni! Mi is emberek vagyunk. Kérjük, írja meg nekünk az címre, ha nyilvánvaló elírást talált!

Olaszország beutazási szabályok:

2021.12.16-tól új szabályozás lép érvénybe, amely alapján a Magyarországról, illetve Európa összes többi országából érkező utasok („C” kategória) esetében a teljes oltási cikluson átesett személyek is csak negatív koronavírus teszttel (24 óránál nem régebbi AG-antigén gyorsteszt, vagy 48 óránál nem régebbi PCR teszt) léphetnek be Olaszországba, valamint az oltatlan személyek negatív teszt birtokában is 5 napos karanténkötelezettség alá esnek. Az Európán kívülről érkező személyek esetében a karanténkötelezettség tíz nap. A rendelet hatálya 2021. 12.16-tól 2022. 01.31. 

Oltás: nem kötelező, de annak hiányában karantén kötelezettség van.

Teszt: kötelező

Regisztráció: https://app.euplf.eu/#/  kötelező minden nagykorú utazónak kitölteni

Maszk: kötelező a maszkviselés minden 6 évnél idősebb személy számára a bárki számára elérhető zárt terekben, ömegközlekedési eszközökön.

Greenpass: 2021. augusztus 6-tól egyes szolgáltatások csak uniós zöldigazolvány/greenpass birtokában vehetők igénybe, idetartozik az éttermek, múzeumok, sportlétesítmények, kulturális intézmények, fürdők, kongresszusok, kereskedelmi vásárok kül-és egyes esetekben beltéri helyiségeinek látogatása. 

További információk:

https://konzuliszolgalat.kormany.hu/europa-utazasi-tanacsok?olaszorszag

https://milano.mfa.gov.hu/news/covid-19

https://www.salute.gov.it/portale/nuovocoronavirus/dettaglioContenutiNuovoCoronavirus.jsp?lingua=english&id=5412&area=nuovoCoronavirus&menu=vuoto

A fenti információk kizárólag tájékoztató jellegűek, az utas saját felelőssége az aktuális beutazási szabályok ismerete és betartása. A kötelező előírások BÁRMIKOR változhatnak, azok előírásszerű teljesítéséért felelősséget irodánk nem vállal.

 

Még nem tudtál dönteni?
Iratkozz fel hírlevelünkre és segítünk
legújabb és legjobb ajánlatainkkal!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Elfogadom, hogy megadott személyes adataimat a Vista saját marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés, piackutatás és tájékoztatás céljára telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. sms, mms, e-mail), automatizált hívórendszeren keresztül, illetve postai úton felhasználja, valamint harmadik félnek átadhatja a hatályos jogszabályok szerint. Tudomásul veszem, hogy a marketing@vista.hu elektronikus címek(en) keresztül kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást.

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Alig várod, hogy újra utazhass? Akkor jó helyen jársz! Iratkozz fel és igyekszünk minden hasznos információt összegyűjteni számodra, amelyek segítségedre lesznek a járvány utáni következő úti célod megszervezésében.

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!