Kambodzsa

Ft-tól/fő 285.000
Időpont: 2020.02.12 - 02.24
Legjobb ár: 285.000 Ft/fő-től Utazás időpontja: 2020.02.12 - 02.24

Tartson velünk a Kambodzsa utazásra! A kiutazás egyénileg történik. Az utazás időtartama 13 nap / 11 éjszaka. Az utazás legjobb alapára 285.000 Ft/fő.

Utazás alapadatai
Út típusa:Üdülés, Outdoor, kaland
Kiutazás:Egyéni
Turnusok: 13 nap / 11 éjszaka
Utazás azonosítója:139706
Kívánságlistára teszem

Kambodzsát újra és újra felfedezi magának a nyugati civilizáció. Ahogy a 19. században Henri Mouhot francia természettudós a dzsungel közepén megtalálta Angkort, olyan gyermeki lelkesedéssel fedezik fel a kalandvágyó turisták most a pálmafás, fehér homokos Koh Rong szigeteket. Az utazásunknak ez a két fő helyszíne, kiegészítve egy tartalmas városnézéssel Phnom Penh-ben, Kambodzsa fővárosában.

Részletes program

1. nap - Budapest - Dubai

 • Repülés: kora délután indulunk a budapesti Liszt Ferenc re­pü­lő­tér­ről az Emirates járatával Dubaiba, ahová éjfél előtt érkezünk.

2. nap - Dubai - Bangkok - Siem Reap

 • Repülés: néhány órás repülőtéri várakozás után, éjszaka folytatjuk a repülésünket. A déli órákban érkezünk Bangkokba, ahonnan az Angkor mellett fekvő Siem Reap városába repülünk tovább.
 • Siem Reap: a repülőtéren beszállunk a ránk várakozó autóbuszba, majd egy négycsillagos szállodába utazunk, ahol négy éjszakát töltünk. A nap hátralévő részét pihenéssel és Siem Reap felfedezésével töltjük. A város néhány kilométerre fekszik Angkortól és főleg szállodák, éttermek, bárok és üzletek alkotják. Este megkezdhetjük ismerkedésünket a varázslatos ázsiai konyhával, utána pedig felkereshetjük az éjszakai piacot vagy Siem Reap bulinegyedét.
 • Szállás: szálloda****.

3. nap - Siem Reap - Angkor - Siem Reap

 • Angkor: a mai a háromnapos Angkorban tett látogatásunk első napja. Az ősi Khmer Bi­ro­da­lom köz­pont­ja a 9-14. szá­zad­ban a mai Vi­et­nam, La­osz és Thai­föld te­rü­le­tét ural­ta, és Délkelet-Ázsia kul­tu­rá­lis köz­pont­já­nak szá­mí­tott. Ami a dzsungel közepén fekvő Angkorból ránk maradt - régi templomok és paloták -, a világ egyik legizgalmasabb ré­gé­sze­ti le­lő­he­lyét adják. Angkort a vi­lág egyik cso­dá­ja­ként tart­ják szá­mon és ter­mé­sze­te­sen az UNESCO Vi­lág­örök­ségek között is megtalálható.
 • Látogatás Angkorban: a Déli kapun keresztül lépünk be az egykori főváros területére, majd rögtön meg is állunk a Bayon templomnál, Angkor egyik leglenyűgözőbb épületénél. A templom 54 ha­tal­mas osz­lop­ról nevezetes, ami­ket 200 kő­ből fa­ra­gott arc dí­szít, de láthatunk itt egy 1200 méter hosszú domborművet is. A következő látnivalónk az Elefántok Terasza, ahol annak idején a ki­rály és né­pes ud­var­tar­tá­sa időzött. Felkeressük a Phimeanakast, az egykori Mennyei Pa­lo­tát, a Király úszómedencéjét, majd a Leprás király teraszát. Ezt követően Angkor egyik leghíresebb épülete, a Ta Prohm vagy más néven Tomb Raider templom következik, amely sokak számára ismerős lehet a hasonló című mozifilmből. A Ta Prohm Angkor egyik leglátványosabb épületegyüttese, amit szinte teljesen benőttek a dzsungel növényei. A lát­vány így éppen olyan, mint amit az el­ső eu­ró­pai utazók lát­hat­tak 1860-ban. Újabb lenyűgöző épület következik, a Banteay Kdei, a Cellák Citadellája, ami egykor buddhista templom-kolostorként működött. Ezután a Srah Srang tó partján sétálunk egyet, amit hatalmas fák és régi szobrok varázsolnak kellemes hellyé. Utána a Prasat Kravant, azaz a Kardamom Templomot láthatjuk, amire a korai khmer stílus jellemző.
 • Angkor Wat: a délutánt a legjelentősebb épületnél, a Királyi Palotánál töltjük. Az épületegyüttest öve­ző vizesárkon egy gya­log­hí­d vezet át, ezen keresztül ju­tunk a ha­tal­mas palotába. A ter­mek­be és a bel­ső ud­va­rok­ba ha­lan­dó em­ber nem lép­he­tett, mert itt min­den II. Suryavarman ki­rály ké­nyel­mét szol­gál­ta. A 65 m magas, öt tornyos palota Kambodzsa nemzeti szimbóluma, a hinduk szerint a mennyország földi mása.
 • Siem Reap: a nap végén elbúcsúzunk egy rövid időre Angkor templomaitól. Visszatérünk Siem Reap városába, ahol vacsora közben egy hagyományos khmer táncelőadást láthatunk.
 • Szállás: szálloda****; étkezés: reggeli és vacsora.

4. nap - Siem Reap - Angkor - Tonlé Sap - Siem Reap

 • Angkor: ezen a napon is folytatjuk ismerkedésünket Angkor látnivalóival. Az első állomásunk a nemrégiben felújított Banteay Samrey, Angkor legjobb állapotban lévő épülete. A központi építményt 6 méteres falak és vizesárkok veszik körbe, a homokkő falakat kőfaragások és domborművek díszítik. Ezután egy hindu templomot, a khmer építőművészet ,,ékszerdobozát" keressük fel. A Banteay Srei, a Szépség Citadellája Angkor egyik legkisebb, ugynakkor legdíszesebb épülete. Újabb hindu templom, a Siva istennek szentelt Preah Ko következik, Angkor elsőként emelt temploma. A Preah Ko restaurálásán többek között magyar szakemberek is dolgoznak. A mai angkori látogatásunk végén a Bakong főtemplommal ismerkedünk meg. A misztikus épület emeletei, szentélyei és szobrai a kozmikus Meru-hegyet, az istenek lakhelyét jelenítik meg szimbolikusan.
 • Siem Reap: ebédre visszatérünk Siem Reap városába, majd a nap hátralévő részét szabadprogram keretében töltjük. Taxival vagy bérelt kerékpárokkal visszatérhetünk Angkor templomaihoz, vagy egy fakultatív program keretében felfedezhetjük a Tonlé Sap tó egy szegletét.
 • Tonlé Sap: a hatalmas Tonlé Sap Délkelet-Ázsia legnagyobb tava, UNESCO bioszfe?ra rezerva?tum. A fakultatív program során motorcsónakokba szállunk és először Kompong Phluk faluhoz utazunk. A 6-8 méteres cölöpökre épült házakban a khmer nép leszármazottai élnek. A motorcsónakokkal körbejárjuk a falut, majd felkeressük a közeli mangroveerdőt.
 • Siem Reap: az eseménydús nap után visszatérünk Siem Reapbe.
 • Szállás: szálloda****; étkezés: reggeli.

5. nap - Siem Reap - Angkor - Siem Reap

 • Angkor Wat: a reggeli fények miatt napfelkeltekor érdemes felkeresni Angkor Wat épületegyüttesét. A fakultatív program után visszautazunk a szállodánkba reggelizni.
 • Angkor: a reggeli után újult erővel indulunk vissza Angkorba, hogy a még hátralévő titkait is felfedezzük. Az első állomásunk az 1191-ben épült Preah Khan buddhista templom-kolostor. Az épület egykor Angkor oktatási központja, buddhista egyetem volt. Ezután a Neak Pean templom következik, amely egy mesterséges tó közepén áll. A vízben ma is végeznek gyógyító szertartásokat a régi hagyományok szerint. Ezt követően a romos Ta Som templomhoz utazunk, amely valaha a legszebb angkori épület lehetett. A több méteres szobrokkal díszített templom falait az elmúlt évszázadokban teljesen benőtte a trópusi növényzet, így mára jóformán csak a külső falak állnak. Újabb templom következik, egy régen kiszáradt tó szigetére épített hindu templom, a Keleti Mebon. Végül egy igazi kincset, a Pre Rup hindu főtemplomot keressük fel, amely romos állapotában is sokat elárul az egykori Khmer Birodalom nagyságáról.
 • Siem Reap: az angkori látogatás után visszatérünk Siem Reapbe, ahol a számtalan hangulatos szórakozóhely egyikében lazíthatunk.
 • Szállás: szálloda****; étkezés: reggeli.

6. nap - Siem Reap - Phnom Penh - Sihanouk Ville - Koh Rong

 • Repülés: reggel elhagyjuk a szállodánkat és Siem Reap repülőterére utazunk. Egy belföldi járattal Kambodzsa fővárosába, Phnom Penh-be repülünk.
 • Utazás: Phnom Penh repülőterén buszra szállunk és az ország déli része felé indulunk. Kambodzsa páratlan szépségű tengerpartja a célunk, Koh Rong egzotikus szigete, ahol néhány felejthetetlen napot töltünk. Sihanouk Ville városában egy menetrendszerinti hajóra szállunk, majd alig egy óra tengeri utazás után meg is érkezünk Koh Rongra.
 • Koh Rong: ez a sziget akár az elveszett Paradicsom jelképe is lehetne. Csak néhány éve kezdődött Koh Rong felfedezése és az első bungallók építése. A pálmafás, fehér homokos strandok és a természet vetekszik Thaiföld legfelkapottabb szigeteivel azzal a különbséggel, hogy Koh Rong szigetén még nincs repülőtér és megannyi luxushotel. Késő délután érkezünk a szállásunkra, amely a sziget központjától, Koh Toch falutól nem messze, gyalogos távolságra található. A nap hátralévő részét pihenéssel és a környék felfedezésével töltjük. Este az éttermektől, bároktól és szórakozóhelyektől hangos Koh Toch-ban vagy a szállodánk éttermében érdemes időznünk. Ezen a szállásunkon összesen négy éjszakát töltünk.
 • Szállás: szálloda****; étkezés: reggeli.

7. nap - Koh Rong - Koh Kaung Kang - Koh Rong Samloem - Koh Rong

 • Koh Rong: ezen a napon egy kirándulást szervezünk két szomszédos szigetre. Az első Koh Kaung Kang, amelynek mentén búvárszemüvegen keresztül csodálhatjuk meg a tenger színes élővilágát. A sznorkelezés után Koh Rong Samloem szigetén kötünk ki, amely Koh Rong ,,kistestvére". Egy festői szépségű öböl fehér homokos partján múlathatjuk az időnket. Érdemes ismét búvárszemüvegen keresztül a víz alá tekintenünk, mivel a színes halak között gyakran ráják is előfordulnak. Megebédelünk, majd némi pihenés után újabb sznorkeles megálló követketik, végül visszahajózunk a Koh Rong szigeten lévő szállásunkra. A nap hátralévő része a pihenésé.
 • Szállás: szálloda****; étkezés: reggeli és ebéd.

8-9. nap - Koh Rong

 • Koh Rong: ezt a két napot különösebb kötöttségek és szervezett program nélkül, szabadprogram keretében töltjük. Az egész napos strandoláson kívül persze más elfoglaltságot is kereshetünk. Nagy sétákat tehetünk a több kilométer hosszúságú homokos partokon, felkereshetünk egy közeli lagúnát, kirándulhatunk a dzsungelben vagy bérelhetünk kajakot. További remek lehetőség, ha vízitaxival visszatérünk Koh Rong Samloem szigetére, amit még a fiatal hátizsákos utazók közül is csak kevesen fedeztek fel.
 • Szállás: szálloda****; étkezés: reggeli.

10. nap - Koh Rong - Sihanouk Ville - Phnom Penh

 • Utazás: a reggeli után elhagyjuk a szállodánkat, Koh Rong szigetét és visszahajózunk Sihanouk Ville városába. Autóbuszra szállunk és Phnom Penh felé indulunk.
 • Phnom Penh: délután érkezünk a fővárosba, ahol egy hotelben foglaljuk el a szállásunkat. Szabadprogram keretében fedezhetjük fel az élettel teli belvárost, a nyüzsgő szórakozónegyedet és a túravezetőnk kedvenc helyeit.
 • Szállás: szálloda****; étkezés: reggeli.

11. nap - Phnom Penh - repülés Dubai felé

 • Phnom Penh: reggel elhagyjuk ugyan a szállodánkat, de szinte az egész napot Phnom Penh-ben töltjük. A városnézésünk első állomása a híres Királyi Palota, ahol egy hatalmas parkban több díszes épület áll. Sorra járjuk végig a kmer stílusban emelt palotákat és templomokat, amelyek közül a legdíszesebb az Ezüst Pagoda. Számos Buddha szobrot láthatunk, amiket gyémántok, drágakövek, arany és ezüst díszít. A következő látnivalónk a Nemzeti Múzeum, ahol a kiállított tárgyakon kívül maga az épület is figyelemre méltó. Felkeressük a Függetlenségi Emlékművet, a Wat Phnom Daun Penh buddhista templomot, majd teszünk egy sétát a nyüzsgő Toul Tompong piacon. Az esti órákban a repülőtérre utazunk.
 • Repülés: késő este indulunk az Emirates járatával Dubaiba. Az éjszakát a repülőn töltjük.
 • Étkezés: reggeli.

12. nap - Dubai - Budapest

 • Repülés: kora reggel szállunk le Dubaiban, ahonnan rövid várakozás után repülünk tovább Budapestre. A déli órákban érkezünk a Liszt Ferenc repülőtérre.

Fontos tudnivalók

Indulás és érkezés

 • Helyszín: Budapest, Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér.
 • A pontos indulásról és menetrendről indulás előtt 1 hónappal adunk tájékoztatást.

A túrák nehézsége

 • Az utazás programjában nem szerepelnek komoly túrák, az utazás mégsem számít egy könnyed kirándulásnak. Az egész napos programok és városnézések, a hosszú utazások sokak számára fárasztóak lehetnek.
 • A túrák nehézségét ötös skálán adjuk meg.

Szükséges felszerelés

 • Öltözet: könnyű nyári ruhák, strapabíró túraöltözet, tartalék meleg ruha, esőkabát, kényelmes túracipő, fürdőruha, szandál, baseball sapka vagy kendő napszúrás ellen.
 • Túrafelszerelés: kisméretű hátizsák a napi kirándulásokhoz, napolaj, szúnyogriasztó, törölköző, napszemüveg.
 • Bőrönd használata nem praktikus ezen az utazáson, sokkal megfelelőbb egy nagyobb sporttáska.

Szállás

 • Az éjszakákat színvonalas, négycsillagos szállodákban, kétágyas szobákban töltjük.

Étkezés és ivóvíz

 • A rész­vé­te­li költ­ség tar­tal­maz­za a reg­ge­lit, valamint egy-egy ebédet és vacsorát. Az ét­ke­zé­sek fel­so­ro­lá­sa a rész­le­tes prog­ram­ban olvasható. Az italokat nem tartalmazza a részvételi költség.
 • Ami­kor nincs szer­ve­zett ét­ke­zés, ak­kor min­dig van le­he­tő­ség ét­ter­mek­ben ét­kez­ni. Egy át­la­gos ebéd vagy va­cso­ra egy át­la­gos ét­te­rem­ben kb. 6-12 USD.
 • Ki­zá­ró­lag pa­lac­ko­zott ivóvíz fo­gyasz­tá­sát ja­va­sol­juk, amely min­de­nütt kap­ha­tó. Más­fél li­ter ivó­víz ára: 0,5-1 USD.

Időjárás

 • Az utazás időpontjában kellemes nyári időjárásra számíthatunk. A legmagasabb nappali hőmérséklet 28-32 °C között várható, de előfordulhat 35 °C-os maximum is. Éjszaka 24-26 °C-ra hűl le a levegő.
 • Jelentős csapadék nem valószínű, záporok, zivatarok azonban előfordulhatnak.
 • A tengervíz hőmérséklete kb. 25 °C-os.

Idő­el­to­ló­dás

 • + 6 óra.

Kommunikáció

 • Az angol nyelv nagyon elterjedt, szinte mindenhol használhatjuk.
 • A hotelekben wifin keresztül érhetjük el az internetet.

Útiokmányok, vízum

 • Kambodzsa vízumköteles ország magyar állampolgárok számára. A vízumot a repülőtéren vá­sá­rol­hatjuk meg. Ára 30 USD, amit érkezéskor, dollárban kell ki­fi­zet­ni. Szük­sé­ges to­váb­bá: 1 db 4 x 6 centiméteres iga­zol­vány­fo­tó.
 • Az útlevélnek a hazaérkezést követően még további 6 hónapig érvényesnek kell lennie, valamint lennie kell benne egy üres oldalpárnak.
 • Nem magyar állampolgárok a lakhelyük szerint illetékes kambodzsai nagykövetségen érdeklődhetnek a beutazás feltételeiről.

Egészségügy

 • Ajánlott gyógyszerek az utazáshoz: láz- és fájdalomcsillapító, görcsoldó, hasmenés elleni szer. Jó ha van nálunk ragtapasz, sebfertőtlenítő és fásli.
 • Az irodánk túravezetője elsősegélynyújtásban tud segíteni, de gyógyszert nem tud biztosítani a résztvevőknek.
 • Ajánlott oltások: Hepatitis A és B, tífusz, tetanusz.
 • A biztonság kedvéért utazás előtt (minél hamarabb) konzultálj a Nemzetközi Oltóközpont munkatársaival, vagy a megyei ÁNTSZ szak­em­be­re­i­vel, illetve a háziorvosoddal.
 • Nemzetközi Oltóközpont: Budapest, IX. ker. Gyáli út 2-6. E épület.
 • Nemzetközi Oltóhely: Budapest, XIII. ker. Váci út 174.
 • Érdemes ellátogatni az utazaselott.hu honlapra.

Elektromos áram

 • Kambodzsában az európaitól eltérő elektromos csatlakozó vannak használatban. Célszerű már itthonról magunkkal vinni megfelelő átalakítót.

Va­lu­ta

 • Kambodzsában a riel (KHR) a hivatalos fi­ze­tő­esz­köz, de a legtöbb helyen fi­zet­he­tünk dol­lár­ral is. 100 riel = kb. 6,5 Ft.
 • Leg­cél­sze­rűbb az ame­ri­kai dol­lár ki­vi­te­le, amely bár­me­lyik bank­ban vagy pénz­vál­tó­nál be­vált­ha­tó a he­lyi fi­ze­tő­esz­köz­re.
 • A bankautomaták elterjedtek és az igé­nye­sebb üz­le­tek­ben kár­tyá­val is fizethetünk.

Ajánlott költőpénz

 • Körülbelül 250 USD + a belépők és fakultatív programok költsége.

Helyszínen fizetendő költségek

 • Vízum a ha­tá­ron 36 USD
 • Angkor, 3 napos belépő: 62 USD
 • Tonlé Sap motorcsónakos kirándulás: 40 USD
 • Napfelkelte Angkor Watban: 2 USD
 • Siem Reap, ke­rék­pár­bér­lés: 3-4 USD
 • Phnom Penh, Királyi Palota: 6,5 USD
 • Phnom Penh, Nemzeti Múzeum: 10 USD
 • Phnom Penh, Wat Phnom templom: 2 USD
 • Borravalók a helyi idegenvezetőknek, sofőröknek: összesen 30 USD
 • A közölt árak tájékoztató jellegűek és változhatnak. A helyszínen fizetendő költségek változásáért és bővüléséért irodánk nem tud felelősséget vállalni.

Csomagolás a repülőre

 • Információ a repülőn feladható poggyászokról, valamint a kézipoggyászokról: Budapest Airport.
 • Ritkán, de sajnos előfordul, hogy a repülőre feladott csomagunk nem érkezik meg velünk együtt a célállomásra. Emiatt elővigyázatosságból célszerű magunknál tartani a túracipőnket, az esőkabátunkat és némi meleg ruhát.

Csomagolás az autóbuszra

 • Két csomagba érdemes pakolni a felszerelésed. Az egyik egy nagyobb sporttáska legyen, amely kellőképpen strapabíró és lehetőleg vízálló (bőrönd használata nem praktikus ezen az utazáson). 
 • A másik csomag egy kisméretű hátizsák legyen, amit kézipoggyászként felvihetsz a repülőre, magaddal viheted a napi kirándulásokra, valamint az autóbusz utasterében is kényelmesen elfér.

Biztosítások

 • Az utazáson való részvétel feltétele, hogy olyan balesetbiztosítással rendelkezz, amely a magashegyi és/vagy speciális helyszínről történő mentést is tartalmazza. A túrához legmegfelelőbb balesetbiztosítást az Európai Utazási Biztosító nyújtja, amit a jelentkezési űrlapon igényelhetsz.
 • Váratlan betegségek vagy balesetek esetén az útlemondási biztosítás nyújthat segítséget. Ilyen esetben a biztosító 10% önrész levonása után visszafizeti az utazás árát.

Nyilatkozat

 • Az utazás kalandtúra, amely Kambodzsa ritkán lakott részeire is elvezet. A közlekedési eszközök nem mindenben érik el a fejlett világban elvárható színvonalat.
 • Mi­vel az utazás so­rán az idő­já­rás vál­to­zé­kony le­het, ezért a tú­ra­ve­ze­tőnk fenn­tart­ja a jo­got, hogy rossz idő ese­tén - eső, köd, rossz lá­tá­si vi­szo­nyok - meg­vál­toz­tas­sa a prog­ra­mot. Ez je­lent­he­ti a kü­lön­bö­ző lát­ni­va­lók vagy kirándulások sor­rend­jé­nek fel­cse­ré­lé­sét, de kü­lö­nö­sen zord idő­já­rás ese­tén - a résztvevők biztonsága, egészségük védelme érdekében - módosulhatnak vagy el is ma­rad­hat­nak tú­rák. Egy ilyen jellegű döntés Irodánk túravezetőjének hatáskörébe tartozik és minden résztvevőre kötelező érvényű.
 • Egy esetleges programváltozás esetén a túravezetőnk minden esetben alternatív programokat javasol a helyszínen.
 • Amennyiben a csoport létszáma nem éri el a minimum létszámot, 20 nappal indulás előtt az irodánk lemondhatja az utazást. Ilyen esetben az addig befizetett részvételi költség maradéktalanul visszajár vagy beszámítható más utazásra.
 • A légitársaság járatainak esetleges késéséből vagy törléséből adódó többletköltségekért irodánk nem vállal felelősséget. Amennyiben a légitársaság nem oldja meg maradéktalanul a járatkésés vagy törlés esetén szükséges váratlan helyzeteket, az emiatt igénybe vett utazási szolgáltatások (szállás, étkezés, transzfer) költsége a résztvevőket terheli.
 • Az utazás ajánlott korhatára: 7-60 év. 
x Kambodzsa

Az ár tartalmazza:

 • Az utazást különjáratú autóbuszokkal, motorcsónakokkal és menetrendszerinti hajóval.
 • 9 éjszaka szállást négycsillagos szállodákban, kétágyas szobákban.
 • 9 reggelit, 1 ebédet és 1 vacsorát.
 • A helyi idegenvezetést.
 • Irodánk túravezetését.

Az ár nem tartalmazza:

 • A repülőjegyeket és a repülőtéri illetéket.
 • A további étkezést és az italokat az étkezések során.
 • A belépőket és fakultatív programokat.
 • A borravalókat.
 • A biztosításokat.
Szállás neve: Kambodzsa

Kambodzsa utazás foglalás

1

Válassza ki az indulási időpontot!

A naptárban szereplő árak minden esetben az adott napon foglalható legjobb alapárat jelölik és egy főre vonatkoznak!

Jelölések:

Nem foglalható

Foglalható dátum

Akciós ajánlat

Legjobb ár

2
3
3
4
PDF ↓ Lefoglalom
5
5


Az ár tartalmazza:

 • Az utazást különjáratú autóbuszokkal, motorcsónakokkal és menetrendszerinti hajóval.
 • 9 éjszaka szállást négycsillagos szállodákban, kétágyas szobákban.
 • 9 reggelit, 1 ebédet és 1 vacsorát.
 • A helyi idegenvezetést.
 • Irodánk túravezetését.

Az ár nem tartalmazza:

 • A repülőjegyeket és a repülőtéri illetéket.
 • A további étkezést és az italokat az étkezések során.
 • A belépőket és fakultatív programokat.
 • A borravalókat.
 • A biztosításokat.

leírásánál jelzett szolgáltatások

* A választható szolgáltatások indulási időpontonként eltérőek lehetnek.
Még nem tudtál dönteni?
Iratkozz fel hírlevelünkre és segítünk
legújabb és legjobb ajánlatainkkal!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Elfogadom, hogy megadott személyes adataimat a Vista saját marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés, piackutatás és tájékoztatás céljára telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. sms, mms, e-mail), automatizált hívórendszeren keresztül, illetve postai úton felhasználja, valamint harmadik félnek átadhatja a hatályos jogszabályok szerint. Tudomásul veszem, hogy a marketing@vista.hu elektronikus címek(en) keresztül kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást.

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Küldés e-mailben
Kambodzsa

Kambodzsa

Kambodzsa, Körutazás Kambodzsában

Útazonosító: 139706

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használta szolgáltatásunkat!
Ajánlatkérés
Kambodzsa

Kambodzsa

Kambodzsa, Körutazás Kambodzsában

Útazonosító: 139706

Az ajánlatkérését továbbította a rendszer kollégáinkhoz!