Napsütés, tengerpart és sivatagi kalandok Marokkóban

Csoportos utazás magyar idegenvezetővel - 8 nap | 7 éj

Legjobb ár: 0 Ft/-től Utazás időpontja: -
További árak és időpontok

Tartson velünk a Napsütés, tengerpart és sivatagi kalandok Marokkóban utazásra! A kiutazás történik. Az utazás időtartama nap nonstop utazással.

Kívánságlistára teszem

Agadir - Marrakes (2 nap) | Ourzarate (2 nap) - Taroundant (2 nap) | Agadir (3 nap) | Budapest

Tartson velünk Marokkó bámulatosan színes világába, élvezze a tengerparti napsütést és a kultúrában gazdag ország nyújtotta élményeket. Izgalmas életképek, lenyűgöző királyi városok, labirintusos medinák és kedves helyiek várják önt a legnyugatiasabb berber országban. Körutazásunk során felfedezzük Agadirt, bejárjuk a Dél Gyöngyszemét, Marrakest, megnézzük a sivatag kapuját, Ourzazate-ot és feltérképezzük a fallal körülvett várost, Taroundant. 

Program:

1. nap: Budapest – Agadir
Indulás Budapestről közvetlen menetrendszerinti járaton Agadirba,  érkezés délután, transzfer a szállodába.

2. nap: Agadir – Marrakes
Reggeli után felfedezzük Agadirt: megnézzük a forgalmas kikötőt, a különböző típusú halászhajóival, majd gyönyörködünk a Kasbah Erődről nyíló kilátásban. Utunkat a városközpontban folytatjuk, ahol miután az V. Mohamed Mecsetet, a Szent Anna templomot, és a Beth El Zsinagógát megnéztük, látogatást teszünk a fallal körülvett El Had piacon (szúkban). Szabadidő, majd indulás Marrakesbe.

3. nap: Marrakes
Az egész napot a második legrégebbi királyi városnak szenteljük, rengeteg felfedezni való vár ránk, nem véletlenül hívják a város a “Dél Gyöngyszemének”.  A várost a 11. században alapították az almorávidák, a hófödte Atlasz hegység lábainál egy kellemes oázisban. A városnézés során Marrakes főbb látnivalóit nézzük végig: a Menara kerteket, a Bahia Palotát, a Saadi sírokat, és a Koutoubia mecsetet. Délután látogatás a piacon, a közkedvelt művészeti negyedben, és a Djemaa El Fna téren.

4. nap: Marrakes – Ourzazate
Reggeli után továbbutazunk az Atlasz-hegységen, és a Tizi n’Tichka hágón (2260 m) keresztül “sivatag kapujába”, Ourzazate-ba. Útközben hagyományos berber falvakat magunk mögött hagyva érkezünk az UNESCO világörökséghez tartozó Ait Ben Haddouba, ahol a berberek izgalmas életével ismerkedünk meg. Továbbutazunk Ourzazate-ba.

5. nap: Ourzazate – Taroundant
Reggeli után felfedezzük a misztikus Ourzazate-ot, meglátogatjuk a medinát, Marokkó egyik legszebb erődjét, a Kasbah Tauirt-et, a Glaouik egykori lakóhelyét, és a folyóparton található, szinte érintetlen Tassoumat medinát. Kis szabadidő után indulunk tovább Taroundant-ba.

6. nap: Taroundant – Agadir
Reggeli után felfedezzük a fallal körülvett várost, mely akár Marrakes kicsinyített mása is lehetne – nem véletlenül becézik “Marrakes nagymamájának”. Megcsodáljuk a 11. századból itt maradt agyag városfalat, és a kapukat, majd belevetjük magunkat Taroundat forgatagába.

7. nap: Agadir
Szabadidő, pihenés a tengerparton.

8. nap: Agadir – Budapest
Délelőtt szabadidő, majd délután transzfer a repülőtérre, és indulás Budapestre, közvetlen járattal.

Minimum létszám: 20 fő

Szállás neve: Napsütés, tengerpart és sivatagi kalandok Marokkóban
Még nem tudtál dönteni?
Iratkozz fel hírlevelünkre és segítünk
legújabb és legjobb ajánlatainkkal!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Elfogadom, hogy megadott személyes adataimat a Vista saját marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés, piackutatás és tájékoztatás céljára telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. sms, mms, e-mail), automatizált hívórendszeren keresztül, illetve postai úton felhasználja, valamint harmadik félnek átadhatja a hatályos jogszabályok szerint. Tudomásul veszem, hogy a marketing@vista.hu elektronikus címek(en) keresztül kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást.

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Küldés e-mailben
Napsütés, tengerpart és sivatagi kalandok Marokkóban

Napsütés, tengerpart és sivatagi kalandok Marokkóban

Marokkó, Agadir

Útazonosító: 102887

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használta szolgáltatásunkat!
Ajánlatkérés
Napsütés, tengerpart és sivatagi kalandok Marokkóban

Napsütés, tengerpart és sivatagi kalandok Marokkóban

Marokkó, Agadir

Útazonosító: 102887

Az ajánlatkérését továbbította a rendszer kollégáinkhoz!