Peru körutazás az Andok vonulata mentén

Legjobb ár: 0 Ft/-től Utazás időpontja: -
További árak és időpontok

Sajnáljuk!
Ehhez az utazásohoz ár és időpont információ nem érhető el.

Kívánságlistára teszem

Lima | Cusco | Sacred Valley | Machu Picchu | Puno

Egy varázslatos körút az Andok hegyláncai között, Peru kihagyhatatlan látnivalóival. A felfedezés a fővárosban, Limában kezdődik a koloniális és modern városrésszel, majd repülés Cusco városába, mely az UNESCO világörökség része. Ollaytantambo felé haladva megcsodálják a Szent Völgyet, majd vonatozás a világ leghíresebb romvárosához, a Machu Picchu-hoz. A Titicaca-tó sem maradhat ki a sorból, melyet Puno városa zár. Izgalmas körút múlt és a jelen határán, az Inkák birodalmában!

 

Az ajánlat nem érvényes kiemelt időszakokban és ünnepnapokon. Minimum 2 fő foglalása esetén élnek az árak.

Program:

1. nap - Érkezés Limába

A repülőtérre érkezés után asszisztencia segítségével eljutás a szállodába.

Szállás választott szállodában Limában.
Ellátás: nincs

2. nap - Lima

Lima-túra: Történelmi központ, Szent Dominik monostor, Pisco sour kóstoló, Larco Múzeum (félnapos túra)

Látogatás Lima modern és gyarmati részén, a „Királyok városában”, kezdve a Miraflores és San Isidro kerülettel, ahol lenyűgöző panoráma nyílik a Huaca Huallamarca piramisokra. Ezután következik a történelmi központ, valamint a Szent Dominik monostor, melyet a Kulturális örökség részévé nyilvánítottak, ahol Lima védőszentjeinek, St. Martin de Porres és St. Rose maradványai találhatók. Látogatást teszünk a Plaza Mayorhoz, melyet körülvesz a Government Palace, az Archbishop’s Palace, az Önkormányzat és a Székesegyház. A túra végén megállunk egy rövid, hagyományos Pisco Sour kóstolásra. Végül látogatást teszünk a Larco Múzeumban, amely az ősi Peru mérhetetlen mennyiségű kincseit magángyűjteményben mutatja be. Ez a több mint 45.000 darabból álló gyűjtemény minden látogatót inspirál, s segíti őket abban, hogy megértsék és élvezzék a több, mint 5000 éves ősi Peru történelmét.

Szállás választott szállodában Limában.
Ellátás: reggeli

3. nap - Lima – Cusco

Indulás a hotelből a limai repülőtérre, indulás Cusco-ba. Érkezéskor segítség a Cusco repülőtéren, majd indulás a szállodába.

Cusco-túra: Korikancha Templom, Katedrális, Sacsayhuaman, Kenko és Puca-Pucara (félnapos túra)

Délután felkeressük Cusco-t, másnéven a császári várost, amelyet az UNESCO a világörökség részévé nyilvánított. A túra a Korikancha templomnál kezdődik, egy ősi inka palota és a Napisten kultusz központjánál, amik felett a dominikánusok egy templomot építettek, mely a mai napig áll. Ezután következő megálló a Plaza de Armas főtér, ahol megtekintjük a Katedrálist, a legfontosabb templomot a városban. Folytatjuk az utat a Sacsayhuaman erőd felé, mely lenyűgöző példája az inka katonai építészetnek. Majd látogatást teszünk Kenkoba, egy régészeti lelőhelyre, ahol a Nap, a Hold és a Csillagok a főszereplők. Ezután érkezünk el túránk végcéljába, a Puca-Pucarahoz. Végül megtekintjük az Inka Expression Művészeti workshopot, amely a művészek munkáját mutatja be, ezüsttel, festményekkel és famunkákkal. Ideális látogatás az andoki művészet megértéséhez.

Szállás választott szállodában Cuscoban.
Ellátás: reggeli

4. nap - Cusco – Szent-Völgy

A Szent-Völgy lényege: Chinchero, textilkészítés, Ollantaytambo (egész napos túra)

Látogatás Chincheroban, egy kis, festői városkában, ahová egy fontos inka régészeti központot építettek a XV. század végén, valamint egy csodálatos és tradicionális templomot. Majd meglátogatunk egy helyi családot, ahol belelátnak a hagyományos andok fonási és szövési technikák művészetébe és hagyományőrzésébe, továbbá azt is megmutatják hogyan tartják meg a textilek természetes színeiket. Ezt követően az Ollantaytambo felé vezető úton megállunk a Racchi fotópontnál, ahol élvezhetjük a Szent-Völgy legjobb kilátásait. Majd ebéd egy helyi étteremben. Ebéd után folytatjuk utunkat Ollantaytamboban, az ősi Inka Birodalom egyik legreprezentatívabb építészeti komplexuma felé, amely egyike azon kevés helynek, ahol a spanyol megszállók elvesztettek egy fontos csatát. Minden platformon jól ismert, hogy Ollantaytambo nagyon hatékony erőd volt, amely templomként is szolgált. Végül tovább folytatjuk Ollantaytambo felfedezését, az „egyetlen élő inka város” néven ismert város felfedezését. Ékes példája az inka várostervezésnek: kő utcák, amelyek a XII. század óta lakottak.

Szállás választott szállodában a Szent-Völgyben.
Ellátás: reggeli és ebéd

5. nap - Szent-Völgy - Machu Picchu – Cusco

Machu Picchu-túra (egész napos túra)

Látogasson el velünk a világ legfontosabb energetikai központjába, a Machu Picchura. Vonattal utazunk Aguas Calientes városába, amely során egy felejthetetlen élményben lesz része, míg a Szent-völgy csodás tájait figyeljük. Megtekintjük a Machu Picchu régészeti területét, és felfedezheti a világ új csodáját és az UNESCO örökségét. Ebéd Aguas Calientesben, majd vonattal visszaút.

Szállás választott szállodában Cuscoban.
Ellátás: reggeli és ebéd

6. nap - Cusco – Puno

Úton Cuscoból Punoba: Andahuaylillas, Racchi és Puca Pucara-túra

Az állomást elhagyva már kezdődik a kirándulás a Punoby busszal. Az úton élvezheti Cusco völgyeinek lenyűgöző tájait. Először Andahuaylillas felé vesszük az irányt, ahol egy csodás XVII. századi templomot tekintünk meg, mely csodás orgonafüzérekkel, angyalokkal és kerubokkal díszített. Ezután meglátogatjuk a Racchi romokat - más néven „Wiracocha Isten Templomát”. A túra végén élvezzük a finom és jellegzetes svédasztalos ebédet egy helyi étteremben. Ezután meglátogatjuk a Puca-Pucara katonai régészeti lelőhelyét, amely közigazgatási központként is működött. Végül visszaérkezés a Puno buszmegállóba.

Szállás választott szállodában Punoban.
Ellátás: reggeli és ebéd

7. nap - Puno

Titicaca-tó túra: Uros-szigetek és Taquile

Reggel a Taquile-szigetre utazunk, ahol a helyiek régi stílusú, színes ruháikat viselve, kedvesen fogadják a turistákat, hagyományaikat, szokásaikat megmutatva. A szigetlakók szakképzett kézművesek, és minden munkában megragadják a meglepő technikákat, mint őseik az évszázadok során. Ezt követően meglátogatjuk Uros lebegő szigeteit, melyet a "tóváros" néven is emlegetnek. A szigetek a totora-nád rétegeiből épülnek fel és szolgálnak az Uros indiánok házaiként, és kereskedelmi központokként. A bennszülöttek a nádból készült hajókon szállítják a turistákat.

Szállás választott szállodában Punoban.
Ellátás: reggeli és ebéd

8. nap - Puno – Indulás

Reggeli után transzfer a Puno repülőtérre, majd érkezés Lima városába. Lima repülőtéren asszisztencia segítségével nemzetközi repülőjárattal hazautazás.

Ellátás: reggeli

Az ellátásról:

Reggeli és ebédek a program szerint.

Szállás neve: Alap-vagy középkategóriás hotelekben
Az összes indulási időpont elmúlt, vedd fel velünk a kapcsolatot!
Még nem tudtál dönteni?
Iratkozz fel hírlevelünkre és segítünk
legújabb és legjobb ajánlatainkkal!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Elfogadom, hogy megadott személyes adataimat a Vista saját marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés, piackutatás és tájékoztatás céljára telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. sms, mms, e-mail), automatizált hívórendszeren keresztül, illetve postai úton felhasználja, valamint harmadik félnek átadhatja a hatályos jogszabályok szerint. Tudomásul veszem, hogy a marketing@vista.hu elektronikus címek(en) keresztül kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást.

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Küldés e-mailben
Peru körutazás az Andok vonulata mentén

Peru körutazás az Andok vonulata mentén

Peru, Lima

Útazonosító: 116059

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használta szolgáltatásunkat!
Ajánlatkérés
Peru körutazás az Andok vonulata mentén

Peru körutazás az Andok vonulata mentén

Peru, Lima

Útazonosító: 116059

Az ajánlatkérését továbbította a rendszer kollégáinkhoz!