Észak-Vietnam-Laosz-Bangkok - csoportos körutazás magyar idegenvezetéssel 2023.02.22.-03.07.

Ft-tól/fő 1.315.000
Időpont: 2023.02.22 - 03.07
Legjobb ár: 1.315.000 Ft/fő-től Utazás időpontja: 2023.02.22 - 03.07
További árak és időpontok

Tartson velünk a Észak-Vietnam-Laosz-Bangkok - csoportos körutazás magyar idegenvezetéssel 2023.02.22.-03.07. utazásra! A kiutazás repülővel történik. Az utazás időtartama 14 nap / 13 éjszaka. Az utazás legjobb alapára 1.299.000 Ft/fő.

Utazás alapadatai
Út típusa:Üdülés, Körutazás
Kiutazás:Repülő
Turnusok: 14 nap / 13 éjszaka
Utazás azonosítója:162879

Leírás:

Izgalmas és felejthetetlen utazásra invitáljuk Délkelet-Ázsia szívébe. Vietnam természeti szépségei utánozhatatlanok, elég csak a Halong-öböl különös mészkőalakzataira gondolni. Átutazunk Laoszba, a még kevéssé ismert, meglepetésekkel teli, gyönyörű országba, ahol a korábbi királyi fővárost és környékét, Luang Prabangot, a kalandtúrák kiindulópontjaként ismert mészkőhegyek árnyékába épült Vang Vienget és a nyugodt hangulatú fővárost, Vientiánt fedezzük fel. Körutazásunkat a szuperizgalmas, energikus Bangkok zárja, ahol a hagyományok mellett megférnek a futurisztikus felhőkarcolók és népes lakónegyedek.

Az utazás kiemelkedő értékei:

 • Hajózás a csodálatos Halong-öbölben
 • Az ismeretlen Laosz csodálatos tájai
 • Világörökségi helyszínek: Halong-öböl, Luang Prabang
 • Magyar idegenvezető kíséri a csoportot Budapestről
 • Kedvező menetrend a Turkish Airlines járataival

február 22. szerda
Elutazás Budapestről a Turkish Airlines járataival, átszállással Hanoiba (Budapest-Isztambul 20:20-00:25, Isztambul-Hanoi 02:05-15:25).

február 23. csütörtök
Érkezés Hanoiba délután, transzfer a szállodába. Szállás Hanoiban: Silk Path Hotel 4*.

február 24. péntek
Egész napos városnézés Hanoiban, Vietnam fővárosában. Meglátogatjuk a  Ho Chi Minh mauzóleumot, a modern Vietnam megalapítójának cölöpökre, fából épített szerény lakóházát, a koloniális stílusú Kormányzói Palotát, a miniatűr "Egylábú" Pagodát, ellátogatunk a Néprajzi Múzeumba, melyben a vietnámi történelemről alkothatunk képet. Délután az 1070-ben épült Irodalom Templomát nézzük meg, ami Vietnam első egyeteme volt, majd a Hoan Kiem tó szomszédságában található színházban a tradicionális vízi bábszínház előadását tekintjük meg. Szállás Hanoiban: Silk Path Hotel 4*.

február 25. szombat
Elutazunk a Világörökség részévé nyilvánított Halong-öbölbe, Vietnám egyik legszebb természeti látványosságához. Délután kihajózunk a "Leszálló sárkány" öblébe, melyet kis szigetek, különleges formájú mészkősziklák, barlangok tarkítanak. Délután egy barlangot fedezünk fel, majd vegyünk részt a hajó programjain vagy egyszerűen csodáljuk az öböl szépségeit. Ebéd, vacsora és szállás a hajón: Starlight Cruise.

február 26. vasárnap
Reggeli a hajón, majd egy halászfaluban a helyiek mindennapjaival ismerkedünk meg. Kikötés, majd transzfer Hanoi repülőterére. Országot váltunk, Laosz egykori királyi fővárosába Luang Prabangba repülünk (Hanoi-Luang Prabang 19:10-20:30). Megérkezés után transzfer a szállodába és szállás: Luang Prabang View Hotel 4*.

február 27. hétfő
Hajnalban elindulunk a városba, hogy tanúi legyünk a Tak Bath ceremóniának. Ennek során a helyi buddhista hívők térdepelve várják a szerzeteseket és rizst, gyümölcsöt, édességeket adományoznak számukra. A különleges ceremónia után egy piacot nézünk meg, majd megkóstoljuk a tradicionális khao soi levest vagy elfogyasztunk egy kávét és visszatérünk a szállodába reggelizni. Ezután városnézés a hangulatos Luang Prabangban. A város a buddhista hagyományok, a laoszi építészet és a 19-20. századi európai gyarmati építészet stílusjegyeinek egyedülálló kombinációja. Meglátogatjuk a 18. század végén épült Mai templomot, melynek tetőszerkezete különösen látványos, majd az egykori királyi palotát, ami ma nemzeti múzeumként működik. Itt található a város névadója, az ország legfontosabb szobra, a Phrabang buddha. A Xieng Thong templom a királyi épületkomplexum része, díszítése a laoszi művészet legszebb példája. A város legősibb templomával ér véget a program. Szállás Luang Prabangban: Luang Prabang View Hotel 4*.

február 28. kedd
Elutazunk egy khmu kisebbség által lakott faluba, majd könnyű, két órás séta vár ránk a Kuang Si vízeséshez. Erdők, ültetvények között gyaloglunk Ban Thapene faluig, ami a vízesés bejáratánál található.  A Kuang Si Luang Prabang szimbóluma, a mészkőalakzatok és a hűs, robogó víz mesebeli látványt nyújtanak a türkizkék vizű természetes medencékkel. Megfürödhetünk a számtalan medence egyikében, élvezzük ki hogy a világ egyik legszebb helyén vagyunk. Délután hajóra szállunk, úticélunk a Mekong és a Nam Ou folyók találkozásánál a drámai mészkőcsúcs alján található Pak Ou barlangszentély.  A két barlangban több száz buddha szobor látható - a szobrokat az itt élők és a zarándokok hozták ide az évszázadok alatt. Transzfer a vasútállomásra, elutazunk a szuperexpresszel Vang Vieng városába. Szállás Vang Viengben: Amari Vang Vieng Hotel 4*.

március 1. szerda
A város a turisták között méltán népszerű gyönyörű karsztos természeti környezetének köszönhetően. A csodálatos tájat fedezzük fel délelőtt, elutazunk egy hmong faluba, Ban Phathaóba, ahonnan gyalog folytatjuk tovább útunkat( kb. két óra, öt km). Rizsföldek mentén, a mészkőhegyek és magas fák árnyékában haladunk a barlangok irányába, néhányat meg is látogatunk. Délután szabadidő. Szállás Vang Viengben: Amari Vang Vieng Hotel 4*.

március 2. csütörtök
Elutazunk Vientiánba, Laosz fővárosába. Szállás Vientiánbanban: La Seine Hotel 4*.

március 3. péntek
Vientián más, mint a többi nyüzsgő ázsiai főváros: szokatlanul nyugodt, kisvárosi jellegű. A francia gyarmati hatás tagadhatatlan, koloniális épületek váltják egymást ázsiai stílusú templomokkal. Meglátogatjuk a Sisaket templomot, ami a legszebb az országban, majd az 1565-ben épült, szép kertekkel körülvett PhraKeo templomot. A laoszi nép  szimbóluma a Nagy Királyi Sztúpa, ami a buddhista világban az egyik legfontosabb zarándokhelynek számít. Következő megállónk a Diadalív, melynek tetejéről beláthatjuk az egész várost, majd a Talat Sao piacon is körülnézünk. Délután a város közelében lévő Buddha Parkot látogatjuk meg, ahol buddhista és hindu  szobrokat láthatuk.  Szállás Vientiánban: La Seine Hotel 4*.

március 4. szombat
Transzfer a repülőtérre, elutazás Bangkokba (Vientián-Bangkok 14:30-15:40). Transzfer a szállodába, szállás Bangkokban: Mode Sathorn Hotel 4*.

március 5. vasárnap
Délelőtt Bangkokot, a Chao Phraya folyó partján épült metropoliszt fedezzük fel.  Az ellentétek városának is nevezhetjük, hiszen remekül megférnek egymás mellett a hagyományos, cölöpökön álló házak és az aranyozott, csillogó templomok, a nyüzsgő piacok és a hatalmas bevásárlóközpontok, illetve a nagy forgalomban száguldó tuk-tukok és a modern Skytrain (magasvasút). Az út során felkeressük a thai főváros legfontosabb látnivalóit: a Királyi Palota együttesét a smaragd Buddhával, valamint a Wat Phot a 45 méteres fekvő Buddhával.  Délután szabadidő. Mode Sathorn Hotel 4*.

március 6.hétfő
Folytatjuk Bangkok felfedezését: hosszúfarkú hajóra szállunk és Thonburi csatornáiban a híres "vízen élő emberek" életével ismerkedhetünk meg. A városnézést a Hajnal templománál fejezzük be, mely Bangkok legismertebb szimbóluma. Délután szabadidő - a szoba kora estig rendelkezésre áll. Transzfer a repülőtérre, elutazás Budapestre átszállással (Bangkok-Isztambul 22:55-05:45, Isztambul-Budapest 08:35-08:40).

március 7. kedd
Megérkezés Budapestre a reggeli órákban.

Az ár tartalmazza:

 • Repülőjegy Budapest-Hanoi és Bangkok-Budapest útvonalon, egy átszállással a Turkish Airlines járataival, turista osztályon
 • Repülőjegy Hanoi-Luang Prabang útvonalon a Lao Airlines járatával
 • Repülőjegy Vientián-Bangkok útvonalon az AirAsia járatával
 • Fejenként 1 x 20 kg tömegű feladott poggyász és 1 x 7 kg tömegű, max. 30 x 15 x 40 cm méretű) kézipoggyász
 • Repülőtéri illetékek
 • Szállás két éjszakára Hanoiban, a Silk Path Hotelben, kétágyas deluxe szobában
 • Szállás két éjszakára a Halong-öbölben, ablakos kétágyas kabinban
 • Szállás két éjszakára Luang Prabangban, a Luang Prabang View Hotelben, kétágyas standard szobában
 • Szállás két éjszakára Vang Viengben, az Amari Vang Vieng Hotelben, kétágyas superior szobában
 • Szállás két éjszakára Vientiánban, a La Seine Hotelben kétágyas  superior szobáiban
 • Szállás két  éjszakára Bangkokban, a Mode Sathorn Hotelben , kétágyas deluxe szobában
 • Reggeli, egy alkalommal ebéd
 • Kirándulások, városnézések légkondicionált autóbusszal, helyi idegenvezetővel belépőkkel
 • Magyar idegenvezető a teljes út során
   

Az ár nem tartalmazza:

 • Vízumdíj (Vietnam):  16 000 Ft/fő
 • Vízumdíj (Laosz):  50 USD/fő a helyszínen, belépéskor fizetendő
 • Javasolt szervizdíj: 60 USD/fő

 

Egyéb tudnivalók:

 • Minimum létszám: 20 fő.
 • A fakultatív programok minimum létszáma: 15 fő.
 • A vietnami és laoszi vízum igényléséhez az elutazástól számított minimum még fél évig érvényes útlevélre van szükség. 
 • Délkelet-Ázsiában a szobák kisebbek mint Európában, ezért kérjük vegye figyelembe, hogy a háromágyas elhelyezés szűkös és a harmadik ágy általában pótágy.
 • Egy fő foglalása esetén egyágyas felár fizetendő.
 • Eltérően utazási feltételeinktől, indulástól számított 60 napon kívüli útlemondás esetén  az Lao Airlines és az AirAsia légitársaság  lemondási szabályzata szerinti 170 000 Ft/fő repülőjegy törlési díjat számítunk fel.

x Észak-Vietnam-Laosz-Bangkok - csoportos körutazás magyar idegenvezetéssel 2023.02.22.-03.07.
Szállás neve: Észak-Vietnam-Laosz-Bangkok - csoportos körutazás magyar idegenvezetéssel 2023.02.22.-03.07.

Észak-Vietnam-Laosz-Bangkok - csoportos körutazás magyar idegenvezetéssel 2023.02.22.-03.07. utazás foglalás

1

Válassza ki az indulási időpontot!

A naptárban szereplő árak minden esetben az adott napon foglalható legjobb alapárat jelölik és egy főre vonatkoznak!

Jelölések:

Nem foglalható

Foglalható dátum

Akciós ajánlat

Legjobb ár

2
3
3
4
PDF ↓ Lefoglalom
5
5leírásánál jelzett szolgáltatások
leírásánál jelzett szolgáltatások

Felárak*:
 1. Colonnade ATLASZ - Classic csoportos biztosítás 9.100 Ft/fő
 2. Colonnade ATLASZ - Classic egyéni biztosítás 9.660 Ft/fő
 3. Colonnade ATLASZ - Prémium csoportos biztosítás 11.900 Ft/fő
 4. Colonnade ATLASZ - Prémium egyéni biztosítás 12.460 Ft/fő
 5. Colonnade ATLASZ - Privileg csoportos biztosítás 15.260 Ft/fő
 6. Colonnade ATLASZ - Privileg egyéni biztosítás 17.500 Ft/fő
 7. Sztornó biztosítás
 8. Vízumdíj (Vietnam) 16.000 Ft/fő


* A választható szolgáltatások indulási időpontonként eltérőek lehetnek.
Még nem tudtál dönteni?
Iratkozz fel hírlevelünkre és segítünk
legújabb és legjobb ajánlatainkkal!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Elfogadom, hogy megadott személyes adataimat a Vista saját marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés, piackutatás és tájékoztatás céljára telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. sms, mms, e-mail), automatizált hívórendszeren keresztül, illetve postai úton felhasználja, valamint harmadik félnek átadhatja a hatályos jogszabályok szerint. Tudomásul veszem, hogy a marketing@vista.hu elektronikus címek(en) keresztül kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást.

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Alig várod, hogy újra utazhass? Akkor jó helyen jársz! Iratkozz fel és igyekszünk minden hasznos információt összegyűjteni számodra, amelyek segítségedre lesznek a járvány utáni következő úti célod megszervezésében.

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Küldés e-mailben
Észak-Vietnam-Laosz-Bangkok - csoportos körutazás magyar idegenvezetéssel 2023.02.22.-03.07.

Észak-Vietnam-Laosz-Bangkok - csoportos körutazás magyar idegenvezetéssel 2023.02.22.-03.07.

Vietnám, Hanoi

Útazonosító: 162879

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használta szolgáltatásunkat!
Ajánlatkérés
Észak-Vietnam-Laosz-Bangkok - csoportos körutazás magyar idegenvezetéssel 2023.02.22.-03.07.

Észak-Vietnam-Laosz-Bangkok - csoportos körutazás magyar idegenvezetéssel 2023.02.22.-03.07.

Vietnám, Hanoi

Útazonosító: 162879

Az ajánlatkérését továbbította a rendszer kollégáinkhoz!