Felfedezőúton Kubában pihenéssel Cayo Santa Maria szigetén - október

Ft-tól/fő 1.049.900
Időpont: 2024.10.19 - 10.31
Legjobb ár: 1.049.900 Ft/fő-től Utazás időpontja: 2024.10.19 - 10.31
További árak és időpontok

Tartson velünk a „Felfedezőúton Kubában pihenéssel Cayo Santa Maria szigetén - október” utazásra! A kiutazás repülővel történik Az utazás időtartama 13 nap / 11 éjszaka. Az utazás legjobb alapára 1.049.900 Ft/fő.

Utazás alapadatai
Út típusa:Üdülés, Körutazás
Kiutazás:Repülő
Turnusok: 13 nap / 11 éjszaka
Utazás azonosítója:183996

csoportos körutazás tengerparti pihenéssel

Ismerje meg az igazi Kubát, a hangulatos koloniális városok, csodás természeti kincsek, fehérhomokos tengerpartok, a salsa, a rum és a világ legjobb szivarjainak otthonát!

Október 23.

Előfoglalási kedvezmény:
3 hónappal indulás előtt: 45 000 Ft/fő

Dátum: 2024. október 19-31.
Időtartam: 13 nap/11 éj
Utazás: Menetrendszerinti repülőjáratokkal
Repülési idő: Kb. 12 óra
Elhelyezés: 4-csillagos szállodákban
Ellátás: 4 éj teljes ellátás, 7 éj all inclusive ellátás
Idegenvezetés: A csoportot magyar nyelvű idegenvezető kíséri
Minimum létszám: 18 fő

Felfedezőúton Kubában pihenéssel Cayo Santa Maria szigetén ajánlatunk pogramleírása

 

1. nap: Havanna
Elutazás a reggeli órákban Budapestről párizsi átszállással Havannába, érkezés az esti órákban, transzfer a szállodába. Szállás és vacsora Havannában (3 éj).

 

2. nap: Havanna
Délelőtt a kubai főváros felfedezésére indulunk. Séta az UNESCO Világörökség részét képező történelmi óvárosban: Plaza de la Catedral, Plaza de Armas, Plaza de San Francisco, Plaza Vieja. Ebéd egy tipikus helyi étteremben, majd folytatjuk a városnézést: Ambos Mundos szálloda, Kapitólium, Forradalom tér, látogatás a rum múzeumban, ahol megismerhetik a rumkészítés folyamatát és meg is kóstolhatják Kuba nemzeti italát. Vacsora a szállodában.
Fakultatív program lehetőség:
Este a híres Tropicana mulatóban, ahol még Sinatra is megfordult. Élvezze az igazi kubai táncos, zenés műsort rumfogyasztással, transzferrel. Jelentkezni idegenvezetőnknél lehet a helyszínen. (kb. 110 €/fő).
Kocsikázzon Havanna utcáin amerikai kabrió autóval (kb. 1 óra, 25 €/fő). Jelentkezés idegenvezetőnknél a helyszínen lehetséges.

 

3. nap: Vinales
Egész napos kirándulás Pinar del Rio tartományba, ahol a világ legjobb dohányát termesztik. Látogatás egy helyi dohányfeldolgozó üzemben, megfigyelhetjük, hogyan készül a híres kubai szivar. Továbbutazunk a festői szépségű Vinales völgybe, a kilátóból elénk tárul a gyönyörű táj a különleges, boglya alakú hegyekkel. Megtekintjük a monumentális Mural de la Prehistoria falfestményt, majd megebédelünk egy helyi organikus farmon, mielőtt ellátogatnánk az Indián barlangba, ahol csónakázunk is egyet. Délután visszautazás Havannába, vacsora a szállodában.

 

4. nap: Cienfuegos
Reggeli után elutazás Havannából a Dél gyöngyszemének is nevezett Cienfuegosba. A francia gyarmatosítók által alapított városka gyönyörű öbölben épült, séta a tengerparti sétányon, majd a belvárosban, ahol a José Marti teret és a Tomas Terry színházat is láthatjuk kívülről. Délután továbbutazás Trinidadba, szállás és vacsora a tengerparti szállodában (2 éj).

 

5. nap: Trinidad
A délelőttöt Trinidadban töltjük, ahol visszarepülünk a gyarmati korba, megtekintjük a Plaza Mayor-t, a Romantikus múzeumot és a híres trinidadi koktél lelőhelyére, a Canchancara bárba is ellátogatunk, ahol meg is kóstoljuk a tipikus kubai italt. Délután szabadprogram, fürdőzés a Karib-tengerben. Koloniális stílusú szállodánk közvetlenül a homokos tengerparton található.

 

6. nap: Sancti Spiritus
Reggeli után továbbutazás az Escambray hegységen keresztül, ellátogatunk a Cukormalmok völgyébe, útközben látjuk az Iznaga család hajdani birtokának tornyát.  Délután érkezés Sancti Spiritusba, Kuba egyik első településére. Ismerkedés a koloniális kisvárossal, majd transzfer Cayo Santa Maria szigetére. Szállás a tengerparti szállodában all inclusive ellátással (5 éj).

 

7-10. nap: Cayo Santa Maria
Kikapcsolódás a sziget csodás fehérhomokos tengerpartjain.
Fakultatív programlehetőség:
Katamarán túra: ebéd, italfogyasztás, snorkeling és delfinsimogatás is a program része.
Jelentkezni, fizetni a helyszínen, idegenvezetőnknél lehetséges (kb.100-110 €/fő).

 

11. nap: visszautazás Havannába
Kijelentkezés a szállodából, visszautazás Havannába. Megállunk a Che Guevara mauzóleumnál és megebédelünk egy helyi étteremben a környéken. Szállás és vacsora Havannában (1 éj).

 

12-13. nap: Havanna, hazautazás
Búcsúzóul a világhírű író, Hemingway volt rezidenciáját látogatjuk meg, Finca Vigia-t. Cojimar halászfaluban megnézzük Heminway szobrát a róla elnevezett téren és megebédelünk. Délután szabad program, majd transzfer a havannai repülőtérre, éjszaka elutazás párizsi átszállással, éjszaka a repülőn, érkezés Budapestre másnap a délutáni órákban.

 

A programok sorrendje változhat!

 

Fontos információ, nyílt szó Kubáról
Kuba európai szemmel egy nagyon különleges, egzotikus ország a Karib-térségben, ugyanakkor jellemzőek rá olyan helyi sajátosságok, melyek a turistákat kellemetlenül is érinthetik. Az egyetlen legális politikai párttal (Kubai Kommunista Párt) rendelkező szocialista berendezkedésű országban általános a szegénység, mely a COVID idején tartó lezárásnak köszönhetően jelenleg még erőteljesebb. Külföldi termékekhez szinte lehetetlen hozzájutni, a cégek államosítottak, így nincs a számunkra megszokott piaci verseny, ami sokszor sajnos a szolgáltatás rovására megy. A dolgozók nem feltétlenül motiváltak kellően a munkájuk elvárható elvégzésére. Ebből fakadhat az, hogy a barátságos helyiek esetleg zárkózottnak, szűkszavúnak tűnnek, esetleg problémák adódnak bizonyos szolgáltatások terén, melyet csak borravaló elvárásával enyhítenek. Előfordulhat áramszünet, vízhálózati problémák, jelenleg némely szállodában probléma a megfelelő mennyiségű étel biztosítása is. Fentiekben említett problémák miatt jelenleg az országban a hangulat sem a megszokott karibi, de egyre több turista érkezik az országba és figyelnek a vendégekre.
Mindemellett Kuba biztonságos, igazi turistaparadicsom, tárt karokkal várják a kultúrájukra és országukra kíváncsi látogatókat, így méltán népszerű és közkedvelt azon utazók körében, akik szemet tudnak hunyni az apróbb kellemetlenségek felett, és hagyják, hogy az ország természeti kincsei és kulturális örökségei elvarázsolják. Tapasztalt idegenvezetőnk tökéletesen átlátja a kultúráink és társadalmi berendezkedéseink közötti különbségeket, így hatékonyan áll az Önök rendelkezésére a teljes utazás alatt!

x Felfedezőúton Kubában pihenéssel Cayo Santa Maria szigetén - október
Részvételi díj 2 fő részére Ft / fő Létszám / fő Összesen Ft / 2 fő
Utazási szolgáltatások díja kétágyas szobában
útlemondási biztosítással (2%)
949 900 2 1 899 800
Repülőtéri illeték kb. 145 000 2 290 000
Teljes csomagár 2 fő részére 2 189 800

A részvételi díj tartalmazza:
repülőjegyek, repülőtéri illeték kb. 145 000 Ft/fő, szállás 11 éjszakára a megadott ellátással, programok a leírás szerint, belépőjegyek, útlemondási biztosítás*.

A részvételi díj nem tartalmazza:
vízum (Kuba kártya) 13 000 Ft/fő, szervizdíj/borravaló** (helyszínen fizetendő, kb. 30 EUR/fő), utasbiztosítás.

További árak:
egyágyas felár: 170 000 Ft/fő
magasabb kategóriájú szálloda a Cayo Santa Maria tengerparti pihenés során 5 éjszakára, all inclusive ellátással:
Royalton Cayo Santa Maria Hotel***** (18+), junior suite:
165 000 Ft/fő kétágyas szobában
325 000 Ft/fő egyágyas szobában

Előfoglalási kedvezmény:
legkésőbb 3 hónappal az indulást megelőzően 45 000 Ft/fő kedvezmény.

*Biztosítások:
A részvételi díj tartalmazza az útlemondási biztosítás díját, amely nem kötelező, megkötését a szigorú lemondási feltételek miatt javasoljuk.  A részvételi díj nem tartalmazza az utasbiztosítást, kérje kedvező ajánlatunkat Covid fedezettel rendelkező betegség-, baleset- és poggyászbiztosításra.

**Szervízdíj/borravaló:
Helyi szokás szerint a szolgáltatók (pl. sofőr, helyi idegenvezető, kiszolgáló személyzet) elvárja a szervízdíjat/borravalót, amely a legtöbb országban kötelező és az idegenforgalomban bevett szokás.

Teljes ár (Bruttó árazás, csomagár)
A TENSI csoportos utazások részvételi díja valamennyi kötelezően fizetendő költséget tartalmaz, amely minimálisan szükséges ahhoz, hogy az utazó részt tudjon venni az utazáson. A részvételi díjon felül egyéni igény szerint foglalhatók további szolgáltatások (pl. fakultatív ellátás, fakultatív programok, extra poggyász, vízumdíj, esetleges belépők, biztosítások), ezen szolgáltatások díját valamennyi útnál részletesen megadjuk. Nem tartalmazza a teljes részvételi díj az utazás helyszínén fizetendő javasolt borravalót.
Hivatalos ajánlatnak csak az ajánlatkérést követően elkészített, konkrét utazásra vonatkozó és opciós foglalást is tartalmazó írásbeli ajánlat minősül.
A helyek elfogyhatnak.

Felfedezőúton Kubában pihenéssel Cayo Santa Maria szigetén - október utazás foglalás

1

Válassza ki az indulási időpontot!

A naptárban szereplő árak minden esetben az adott napon foglalható legjobb alapárat jelölik és egy főre vonatkoznak!

Jelölések:

Nem foglalható

Foglalható dátum

Akciós ajánlat

Legjobb ár

2
3
3
4
PDF ↓ Nyomtatás Lefoglalom
5
5


Részvételi díj 2 fő részére Ft / fő Létszám / fő Összesen Ft / 2 fő
Utazási szolgáltatások díja kétágyas szobában
útlemondási biztosítással (2%)
949 900 2 1 899 800
Repülőtéri illeték kb. 145 000 2 290 000
Teljes csomagár 2 fő részére 2 189 800

A részvételi díj tartalmazza:
repülőjegyek, repülőtéri illeték kb. 145 000 Ft/fő, szállás 11 éjszakára a megadott ellátással, programok a leírás szerint, belépőjegyek, útlemondási biztosítás*.

A részvételi díj nem tartalmazza:
vízum (Kuba kártya) 13 000 Ft/fő, szervizdíj/borravaló** (helyszínen fizetendő, kb. 30 EUR/fő), utasbiztosítás.

További árak:
egyágyas felár: 170 000 Ft/fő
magasabb kategóriájú szálloda a Cayo Santa Maria tengerparti pihenés során 5 éjszakára, all inclusive ellátással:
Royalton Cayo Santa Maria Hotel***** (18+), junior suite:
165 000 Ft/fő kétágyas szobában
325 000 Ft/fő egyágyas szobában

Előfoglalási kedvezmény:
legkésőbb 3 hónappal az indulást megelőzően 45 000 Ft/fő kedvezmény.

*Biztosítások:
A részvételi díj tartalmazza az útlemondási biztosítás díját, amely nem kötelező, megkötését a szigorú lemondási feltételek miatt javasoljuk.  A részvételi díj nem tartalmazza az utasbiztosítást, kérje kedvező ajánlatunkat Covid fedezettel rendelkező betegség-, baleset- és poggyászbiztosításra.

**Szervízdíj/borravaló:
Helyi szokás szerint a szolgáltatók (pl. sofőr, helyi idegenvezető, kiszolgáló személyzet) elvárja a szervízdíjat/borravalót, amely a legtöbb országban kötelező és az idegenforgalomban bevett szokás.

Teljes ár (Bruttó árazás, csomagár)
A TENSI csoportos utazások részvételi díja valamennyi kötelezően fizetendő költséget tartalmaz, amely minimálisan szükséges ahhoz, hogy az utazó részt tudjon venni az utazáson. A részvételi díjon felül egyéni igény szerint foglalhatók további szolgáltatások (pl. fakultatív ellátás, fakultatív programok, extra poggyász, vízumdíj, esetleges belépők, biztosítások), ezen szolgáltatások díját valamennyi útnál részletesen megadjuk. Nem tartalmazza a teljes részvételi díj az utazás helyszínén fizetendő javasolt borravalót.
Hivatalos ajánlatnak csak az ajánlatkérést követően elkészített, konkrét utazásra vonatkozó és opciós foglalást is tartalmazó írásbeli ajánlat minősül.
A helyek elfogyhatnak.


Utazás repülőgéppel
Repülőtéri illeték
Szállás
Útlemondási biztosítás
Belépők
leírásánál jelzett szolgáltatások
Utasbiztosítás
Vízumdíj
Kötelező borravaló
leírásánál jelzett szolgáltatások

Felárak*:
  1. 5*-os szálloda egyágyas 325.000 Ft/fő
  2. 5*-os szálloda kétágyas 165.000 Ft/fő
  3. Egyágyas felár 170.000 Ft/fő (egy utas esetén)
  4. Reptéri illeték 145.000 Ft/fő


* A választható szolgáltatások indulási időpontonként eltérőek lehetnek.
Még nem tudtál dönteni?
Iratkozz fel hírlevelünkre és segítünk
legújabb és legjobb ajánlatainkkal!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Elfogadom, hogy megadott személyes adataimat a Vista saját marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés, piackutatás és tájékoztatás céljára telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. sms, mms, e-mail), automatizált hívórendszeren keresztül, illetve postai úton felhasználja, valamint harmadik félnek átadhatja a hatályos jogszabályok szerint. Tudomásul veszem, hogy a marketing@vista.hu elektronikus címek(en) keresztül kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást.

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Alig várod, hogy újra utazhass? Akkor jó helyen jársz! Iratkozz fel és igyekszünk minden hasznos információt összegyűjteni számodra, amelyek segítségedre lesznek a járvány utáni következő úti célod megszervezésében.

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Küldés e-mailben
Felfedezőúton Kubában pihenéssel Cayo Santa Maria szigetén - október

Felfedezőúton Kubában pihenéssel Cayo Santa Maria szigetén - október

Kuba, Körutazás Kubában

Útazonosító: 183996

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használta szolgáltatásunkat!
Ajánlatkérés
Felfedezőúton Kubában pihenéssel Cayo Santa Maria szigetén - október

Felfedezőúton Kubában pihenéssel Cayo Santa Maria szigetén - október

Kuba, Körutazás Kubában

Útazonosító: 183996

Az ajánlatkérését továbbította a rendszer kollégáinkhoz!