FÖLDKÖZI-TENGERI KALANDOZÁSOK

Ft-tól/fő 250.000
Időpont: 2020.03.13 - 03.21
Legjobb ár: 250.000 Ft/fő-től Utazás időpontja: 2020.03.13 - 03.21
További árak és időpontok

Tartson velünk a FÖLDKÖZI-TENGERI KALANDOZÁSOK utazásra! A kiutazás hajóval történik, teljes panziós ellátással. Az utazás időtartama 9 nap / 8 éjszaka. Az utazás legjobb alapára 250.000 Ft/fő.

Utazás alapadatai
Út típusa:Hajós utak
Kiutazás:Hajó
Ellátás:teljes panziós
Turnusok: 9 nap / 8 éjszaka
Utazás azonosítója:140176
Kívánságlistára teszem

Leírás:

FÖLDKÖZI-TENGERI KALANDOZÁSOK

Csoportos hajóút magyar nyelvű kísérővel, kaposvári indulású autóbusszal.

1. nap

Kaposvár-Cremona

Péntek, 2020. március 13.

Indulás Kaposvárról a McDonald's mögötti parkolóból a reggeli órákban, folyamatos utazás rövid pihenőkkel Szlovénián keresztül Olaszországba. Megérkezés Cremonába, a szállás elfoglalása, majd séta a belvárosban, rövid szabad program, vacsora.

2. nap

Genova, Olaszország

Szombat, 2020. március 14.

Reggeli után folyamatos utazás Genova irányába, bejelentkezésaz MSC Grandiosa fedélzetére, a kabinok elfoglalása. Indulás 18.00-kor Civitavecchia irányába, vacsora és szállás a hajón.

3. nap

Civitavecchia(Róma), Olaszország

Vasárnap, 2020. március 15. Kikötés: 07.00 óra. Indulás: 18:00 óra

Érkezés Civitavecchia kikötőjébe a reggeli órákban, fakultatív programajánlatunk: egész napos kirándulás Rómába, az Örök városba. A program egy másfél órás autóbuszos transzferrel kezdődik a kikötőből. Róma fő látnivalóinak megtekintése kívülről (Spanyol lépcső, Pantheon, Forum Romanum, Trevi kút) helyi idegenvezetővel, gyalogosan. Késő délután visszautazás a kikötőbe, vacsora és szállás a hajón. A fakultatív kirándulás ára: 20.000,- Ft/fő + 25,-Euró/fő (időtartam: kb. 9 óra) - min. 15 fő jelentkezése esetén.

4. nap

Palermo, Olaszország

Hétfő, 2020. március 16. Kikötés: 10.00 óra. Indulás: 17:00 óra

Érkezés Szicília kikötőjébe a délelőtti órákban, fakultatív programajánlatunk: Palermo és Monreale. A kirándulás a város főbb nevezetességein át vezető túrával kezdődik, mint pl. a Quattro Canti, Piazza Politeama és a Teatro Massimo. Következő állomáshely Monreale, amely Monte Caputo lejtőjén található, mindössze 8 km-re Palermotól. Kellemes gyalogtúra a városban, látogatás a Székesegyházban, ahol a Régi és az Újszövetségi jeleneteket ábrázoló arany mozaikok láthatók. Ezután látogatás a szicíliai termékekben gazdag helyi piacra, ahol szabadprogram keretében lehetőség van vásárolni. Felhívjuk figyelmét, hogy a Székesegyházhoz lépcsőzni kell, egyénileg látogatható, az idegenvezető csak útmutatást ad. Rendezvények idején, vagy ünnepnapokon csak kívülről látogatható. A kirándulás ára: 21.000,- Ft/fő (időtartam: kb. 6 óra) - min. 10 fő jelentkezése esetén. Vacsora és szállás a hajón.

5. nap

Valetta, Málta

Kedd, 2020. március 17. Kikötés: 09.00 óra. Indulás: 18:00 óra

Érkezés Valletta kikötőjébe a reggeli órákban, félnapos városnézés helyi magyar nyelvű idegenvezetővel, melynek díja az autóbuszon fizetendő: kb. 15,-Euró/fő (min. 15 fő együttes jelentkezése esetén). A közös program után lehetőség lesz megtekinteni a Szt. János Katedrálist, vagy a Nagymesteri Palotát, melyek belépődíja egységesen: kb. 10,-Euró/fő. Különleges lehetőség a Málta 5D mozi megtekintése, mely húsz perces, magyar nyelvű, Málta 7000 éves történelmét és természeti szépségeit bemutató film illatokkal, vízcseppekkel és mozgó székekkel, belépőjegy: kb. 10,-Euró/fő. A nap további részében szabad program Valletta belvárosában egyénileg. Vacsora és szállás a hajón.

6. nap

Tengeren

Szerda, 2020. március 18.

Egész napos hajózás Spanyolország irányába. A legújabb tündöklő tengerjáró hajó biztosan elkápráztatja utasait: lenyűgöző megoldásaival, kültéri és beltéri szolgáltatásaival minden évszakban tökéletes hajós élményt biztosít. A vizuális varázslatra képes égbolttal rendelkező korzót üzletek, éttermek és bárok szegélyezik, ugyanakkor kiváló találkahelyként is szolgál, hiszen esténként élőzene, party-k, és különféle szórakozási lehetőségek kínálkoznak itt. Az MSC Aurea Spa részlegben számos testet-lelket relaxáló és megújító kezelésben részesülhet az utazó. A kalandra vágyók a Polar Aquapark izgalmas csúszda komplexumát kihasználva töltődhetnek.

7. nap

Barcelona, Spanyolország

Csütörtök, 2020. március 19. Kikötés: 09.00 óra. Indulás: 18:00 ór

Érkezés a reggeli órákban Barcelonába a színes és izgalmas katalán nagyvárosba, a modernizmus szülőhelyére. Az egyedülálló városképet Antoni Gaudí, valamint Luis Doménech i Montaner gyakran az építészeti dogmákat teljes mértékben elvető alkotásai határozzák meg. A város avantgárd művészete nem merül ki az épületeiben: az apró részletek, megbúvó lépcsősorok, az erkélyek, utcai installációk és Barcelona számos más eleme ezt a légkört erősítik. A város felfedezése egyénileg, vagy tervezett fakultatív program: félnapos gyalogos városnézés során rövid autóbuszos transzfer a séta kiindulási pontjáig, az impozáns 60 méter magas Kolombusz-emlékműig. Séta a több, mint 1 km hosszú La Ramblán, Barcelona széles, platánokkal szegélyezett sétálóutcáján. A korzó mindig tele van helyiekkel, és turistákkal, de legfőképp élettel. Az arra járókat mozdulatművészek, zenészek, utcai művészek szórakoztatják. A labirintusszerű gótikus városrészbe érve sikátorszerű, kanyargós utcácskák, zegzugos lépcsősorok, apró terek ejtik ámulatba az arra járókat, igazi középkori hangulatot teremtve. Közepén áll a város gótikus katedrálisa, impozáns, hatalmas templom, mely kívülről tekinthető meg. Rövid szabadidő a Plaza de Catalunya közelében, majd gyalogos visszatérés a kiindulópontig, ahonnan a transzfer biztosított a hajóhoz. Vacsora és szállás a hajón. A kirándulás ára: 15.000,- Ft/fő (időtartam: kb. 4 óra) - min. 10 fő jelentkezése esetén.

8. nap

Marseille, Franciaország

Péntek, 2020. március 20. Kikötés: 08.00 óra. Indulás: 17:00 óra.

Marseille nagy múltú, kozmopolita város, melyet görög hajósok alapították Kr.e. 600 körül. A kb. 7 órás fakultatív kirándulás során a csoport felkeresi Dél-Franciaország két leglátogatottabb városát. Elsőként Marseille katedrálisának, a város legmagasabb pontján található Notre Dame de la Garde-nak a felkeresése. A székesegyházat Henri-Jacques Espérandieu építtette neo-bizánci stílusban egy ősi erőd alapjaira a XIX. században. Ezt követően másfél órás autóbuszos transzfer Avignonba, a pápák városába. A pápai palota egykoron erődként is szolgált, a XIV. században a nyugati kereszténység szimbóluma és székhelye volt. Alapterülete 15 000 m?, ezzel Európa legnagyobb gótikus stílusú épülete. 1995 óta a palota és Avignon történelmi központja az UNESCO Világörökség része. A délután további részében rövid szabadidő, majd visszautazás a kikötőbe. Vacsora és szállás a hajón. A kirándulás ebédet nem tartalmaz, ára: 35.000,- Ft/fő (időtartam: kb. 7 óra) - min. 10 fő jelentkezése esetén.

9. nap

Genova - Kaposvár

Szombat, 2020. március 21. Kikötés: 08.00 óra.

Érkezés a reggeli órákban Genova kikötőjébe, reggeli után kijelentkezés a hajóról. Indulás hazafelé, folyamatos utazás Kaposvárra rövid pihenőkkel, érkezés a késő éjszakai órákban.

Minimum létszám: 24 fő

Időpont: 2020. március 13-21. (7 éjszaka a hajón + 1 éjszaka Cremonaban)

A részvételi díj az alábbi szolgáltatások árát tartalmazza:

utazás légkondicionált autóbusszal Kaposvár - Genova - Kaposvár útvonalon,
7 éjszakai szállás a hajón a kiválasztott kabinkategóriában,kétágyas elhelyezéssel
1 éjszakai tranzitszállás odafelé úton Olaszországban helyi háromcsillagos szállodában félpanziós ellátással (hazafelé úton nincs tranzitszállás),
kikötői illeték,
teljes ellátás a hajón (korlátozott italfogyasztással), melyről munkatársaink adnak bővebb felvilágosítást,
kikötői illeték,
a hajó legtöbb szórakoztató- és sportlétesítményének használata,
magyar csoportkísérő az utazás teljes időtartamára,
rádiós fülhallgató, amelynek segítségével az idegenvezető minden szavát kristálytisztán hallhatja.

Az útvonal és a fakultatív programok változtatásának jogát a hajótársaság - akár a hajóút közben is - fenntartja.

A meghirdetett fakultatív programokon történő részvétel nem kötelező. Amennyiben minimum 10 fő jelentkezik, a programot magyar idegenvezető kíséri. A hajón más programot is meghirdetnek a hajótársaság szervezésében, azokra a helyszínen lehet jelentkezni és helyi angolul vagy németül beszélő idegenvezető kíséretében lehet részt venni. Az előre befizetett és megrendelt csoportos fakultatív programokról a hajón történő átjelentkezésre nincs lehetőség.

Az utazáshoz a hazaérkezéstől számított min. hat hónapig érvényes útlevél szükséges!

A részvételi díjon felül fizetendő:

A helyszínen fizetendő kötelező szervizdíj (70 EUR/fő
útlemondási biztosítás
betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás

Útlemondási biztosítás megkötését javasoljuk, mely a részvételi díj 2%-a. Útlemondási biztosítás kizárólag a hajóút lefoglalásakor köthető.

x FÖLDKÖZI-TENGERI KALANDOZÁSOK

Az ár tartalmazza:

Indulási időpontok:

2020. 03. 13. (7 éjszaka a hajón, 1 éjszaka Cremonaban) 

Hajótársaság: MSC CruisesÚtvonal:
Genova | Civitavecchia |Palermo | Málta | Barcelona | Marseille | GenovaHajó neve: FÖLDKÖZI-TENGERI KALANDOZÁSOK

FÖLDKÖZI-TENGERI KALANDOZÁSOK utazás foglalás

1

Válassza ki az indulási időpontot!

A naptárban szereplő árak minden esetben az adott napon foglalható legjobb alapárat jelölik és egy főre vonatkoznak!

Jelölések:

Nem foglalható

Foglalható dátum

Akciós ajánlat

Legjobb ár

2
3
3
4
PDF ↓ Lefoglalom
5
5


Az ár tartalmazza:

Indulási időpontok:

2020. 03. 13. (7 éjszaka a hajón, 1 éjszaka Cremonaban) 

Hajótársaság: MSC CruisesÚtvonal:
Genova | Civitavecchia |Palermo | Málta | Barcelona | Marseille | Genova
leírásánál jelzett szolgáltatások
leírásánál jelzett szolgáltatások

Felárak*:
  1. illeték 0 Ft/fő* A választható szolgáltatások indulási időpontonként eltérőek lehetnek.
Még nem tudtál dönteni?
Iratkozz fel hírlevelünkre és segítünk
legújabb és legjobb ajánlatainkkal!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Elfogadom, hogy megadott személyes adataimat a Vista saját marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés, piackutatás és tájékoztatás céljára telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. sms, mms, e-mail), automatizált hívórendszeren keresztül, illetve postai úton felhasználja, valamint harmadik félnek átadhatja a hatályos jogszabályok szerint. Tudomásul veszem, hogy a marketing@vista.hu elektronikus címek(en) keresztül kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást.

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Küldés e-mailben
FÖLDKÖZI-TENGERI KALANDOZÁSOK

FÖLDKÖZI-TENGERI KALANDOZÁSOK

Útazonosító: 140176

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használta szolgáltatásunkat!
Ajánlatkérés
FÖLDKÖZI-TENGERI KALANDOZÁSOK

FÖLDKÖZI-TENGERI KALANDOZÁSOK

Útazonosító: 140176

Az ajánlatkérését továbbította a rendszer kollégáinkhoz!