FÖLDKÖZI-TENGERI KALANDOZÁSOK

Legjobb ár: 0 Ft/-től Utazás időpontja: -
További árak és időpontok

Sajnáljuk!
Ehhez az utazásohoz ár és időpont információ nem érhető el.

Leírás:

FÖLDKÖZI-TENGERI KALANDOZÁSOK

Csoportos hajóút magyar nyelvű kísérővel, kaposvári indulású autóbusszal.

1. nap

Kaposvár-Cremona

Péntek, 2020. március 13.

Indulás Kaposvárról a McDonald's mögötti parkolóból a reggeli órákban, folyamatos utazás rövid pihenőkkel Szlovénián keresztül Olaszországba. Megérkezés Cremonába, a szállás elfoglalása, majd séta a belvárosban, rövid szabad program, vacsora.

2. nap

Genova, Olaszország

Szombat, 2020. március 14.

Reggeli után folyamatos utazás Genova irányába, bejelentkezésaz MSC Grandiosa fedélzetére, a kabinok elfoglalása. Indulás 18.00-kor Civitavecchia irányába, vacsora és szállás a hajón.

3. nap

Civitavecchia(Róma), Olaszország

Vasárnap, 2020. március 15. Kikötés: 07.00 óra. Indulás: 18:00 óra

Érkezés Civitavecchia kikötőjébe a reggeli órákban, fakultatív programajánlatunk: egész napos kirándulás Rómába, az Örök városba. A program egy másfél órás autóbuszos transzferrel kezdődik a kikötőből. Róma fő látnivalóinak megtekintése kívülről (Spanyol lépcső, Pantheon, Forum Romanum, Trevi kút) helyi idegenvezetővel, gyalogosan. Késő délután visszautazás a kikötőbe, vacsora és szállás a hajón. A fakultatív kirándulás ára: 20.000,- Ft/fő + 25,-Euró/fő (időtartam: kb. 9 óra) - min. 15 fő jelentkezése esetén.

4. nap

Palermo, Olaszország

Hétfő, 2020. március 16. Kikötés: 10.00 óra. Indulás: 17:00 óra

Érkezés Szicília kikötőjébe a délelőtti órákban, fakultatív programajánlatunk: Palermo és Monreale. A kirándulás a város főbb nevezetességein át vezető túrával kezdődik, mint pl. a Quattro Canti, Piazza Politeama és a Teatro Massimo. Következő állomáshely Monreale, amely Monte Caputo lejtőjén található, mindössze 8 km-re Palermotól. Kellemes gyalogtúra a városban, látogatás a Székesegyházban, ahol a Régi és az Újszövetségi jeleneteket ábrázoló arany mozaikok láthatók. Ezután látogatás a szicíliai termékekben gazdag helyi piacra, ahol szabadprogram keretében lehetőség van vásárolni. Felhívjuk figyelmét, hogy a Székesegyházhoz lépcsőzni kell, egyénileg látogatható, az idegenvezető csak útmutatást ad. Rendezvények idején, vagy ünnepnapokon csak kívülről látogatható. A kirándulás ára: 21.000,- Ft/fő (időtartam: kb. 6 óra) - min. 10 fő jelentkezése esetén. Vacsora és szállás a hajón.

5. nap

Valetta, Málta

Kedd, 2020. március 17. Kikötés: 09.00 óra. Indulás: 18:00 óra

Érkezés Valletta kikötőjébe a reggeli órákban, félnapos városnézés helyi magyar nyelvű idegenvezetővel, melynek díja az autóbuszon fizetendő: kb. 15,-Euró/fő (min. 15 fő együttes jelentkezése esetén). A közös program után lehetőség lesz megtekinteni a Szt. János Katedrálist, vagy a Nagymesteri Palotát, melyek belépődíja egységesen: kb. 10,-Euró/fő. Különleges lehetőség a Málta 5D mozi megtekintése, mely húsz perces, magyar nyelvű, Málta 7000 éves történelmét és természeti szépségeit bemutató film illatokkal, vízcseppekkel és mozgó székekkel, belépőjegy: kb. 10,-Euró/fő. A nap további részében szabad program Valletta belvárosában egyénileg. Vacsora és szállás a hajón.

6. nap

Tengeren

Szerda, 2020. március 18.

Egész napos hajózás Spanyolország irányába. A legújabb tündöklő tengerjáró hajó biztosan elkápráztatja utasait: lenyűgöző megoldásaival, kültéri és beltéri szolgáltatásaival minden évszakban tökéletes hajós élményt biztosít. A vizuális varázslatra képes égbolttal rendelkező korzót üzletek, éttermek és bárok szegélyezik, ugyanakkor kiváló találkahelyként is szolgál, hiszen esténként élőzene, party-k, és különféle szórakozási lehetőségek kínálkoznak itt. Az MSC Aurea Spa részlegben számos testet-lelket relaxáló és megújító kezelésben részesülhet az utazó. A kalandra vágyók a Polar Aquapark izgalmas csúszda komplexumát kihasználva töltődhetnek.

7. nap

Barcelona, Spanyolország

Csütörtök, 2020. március 19. Kikötés: 09.00 óra. Indulás: 18:00 ór

Érkezés a reggeli órákban Barcelonába a színes és izgalmas katalán nagyvárosba, a modernizmus szülőhelyére. Az egyedülálló városképet Antoni Gaudí, valamint Luis Doménech i Montaner gyakran az építészeti dogmákat teljes mértékben elvető alkotásai határozzák meg. A város avantgárd művészete nem merül ki az épületeiben: az apró részletek, megbúvó lépcsősorok, az erkélyek, utcai installációk és Barcelona számos más eleme ezt a légkört erősítik. A város felfedezése egyénileg, vagy tervezett fakultatív program: félnapos gyalogos városnézés során rövid autóbuszos transzfer a séta kiindulási pontjáig, az impozáns 60 méter magas Kolombusz-emlékműig. Séta a több, mint 1 km hosszú La Ramblán, Barcelona széles, platánokkal szegélyezett sétálóutcáján. A korzó mindig tele van helyiekkel, és turistákkal, de legfőképp élettel. Az arra járókat mozdulatművészek, zenészek, utcai művészek szórakoztatják. A labirintusszerű gótikus városrészbe érve sikátorszerű, kanyargós utcácskák, zegzugos lépcsősorok, apró terek ejtik ámulatba az arra járókat, igazi középkori hangulatot teremtve. Közepén áll a város gótikus katedrálisa, impozáns, hatalmas templom, mely kívülről tekinthető meg. Rövid szabadidő a Plaza de Catalunya közelében, majd gyalogos visszatérés a kiindulópontig, ahonnan a transzfer biztosított a hajóhoz. Vacsora és szállás a hajón. A kirándulás ára: 15.000,- Ft/fő (időtartam: kb. 4 óra) - min. 10 fő jelentkezése esetén.

8. nap

Marseille, Franciaország

Péntek, 2020. március 20. Kikötés: 08.00 óra. Indulás: 17:00 óra.

Marseille nagy múltú, kozmopolita város, melyet görög hajósok alapították Kr.e. 600 körül. A kb. 7 órás fakultatív kirándulás során a csoport felkeresi Dél-Franciaország két leglátogatottabb városát. Elsőként Marseille katedrálisának, a város legmagasabb pontján található Notre Dame de la Garde-nak a felkeresése. A székesegyházat Henri-Jacques Espérandieu építtette neo-bizánci stílusban egy ősi erőd alapjaira a XIX. században. Ezt követően másfél órás autóbuszos transzfer Avignonba, a pápák városába. A pápai palota egykoron erődként is szolgált, a XIV. században a nyugati kereszténység szimbóluma és székhelye volt. Alapterülete 15 000 m?, ezzel Európa legnagyobb gótikus stílusú épülete. 1995 óta a palota és Avignon történelmi központja az UNESCO Világörökség része. A délután további részében rövid szabadidő, majd visszautazás a kikötőbe. Vacsora és szállás a hajón. A kirándulás ebédet nem tartalmaz, ára: 35.000,- Ft/fő (időtartam: kb. 7 óra) - min. 10 fő jelentkezése esetén.

9. nap

Genova - Kaposvár

Szombat, 2020. március 21. Kikötés: 08.00 óra.

Érkezés a reggeli órákban Genova kikötőjébe, reggeli után kijelentkezés a hajóról. Indulás hazafelé, folyamatos utazás Kaposvárra rövid pihenőkkel, érkezés a késő éjszakai órákban.

Minimum létszám: 24 fő

Időpont: 2020. március 13-21. (7 éjszaka a hajón + 1 éjszaka Cremonaban)

A részvételi díj az alábbi szolgáltatások árát tartalmazza:

utazás légkondicionált autóbusszal Kaposvár - Genova - Kaposvár útvonalon,
7 éjszakai szállás a hajón a kiválasztott kabinkategóriában,kétágyas elhelyezéssel
1 éjszakai tranzitszállás odafelé úton Olaszországban helyi háromcsillagos szállodában félpanziós ellátással (hazafelé úton nincs tranzitszállás),
kikötői illeték,
teljes ellátás a hajón (korlátozott italfogyasztással), melyről munkatársaink adnak bővebb felvilágosítást,
kikötői illeték,
a hajó legtöbb szórakoztató- és sportlétesítményének használata,
magyar csoportkísérő az utazás teljes időtartamára,
rádiós fülhallgató, amelynek segítségével az idegenvezető minden szavát kristálytisztán hallhatja.

Az útvonal és a fakultatív programok változtatásának jogát a hajótársaság - akár a hajóút közben is - fenntartja.

A meghirdetett fakultatív programokon történő részvétel nem kötelező. Amennyiben minimum 10 fő jelentkezik, a programot magyar idegenvezető kíséri. A hajón más programot is meghirdetnek a hajótársaság szervezésében, azokra a helyszínen lehet jelentkezni és helyi angolul vagy németül beszélő idegenvezető kíséretében lehet részt venni. Az előre befizetett és megrendelt csoportos fakultatív programokról a hajón történő átjelentkezésre nincs lehetőség.

Az utazáshoz a hazaérkezéstől számított min. hat hónapig érvényes útlevél szükséges!

A részvételi díjon felül fizetendő:

A helyszínen fizetendő kötelező szervizdíj (70 EUR/fő
útlemondási biztosítás
betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás

Útlemondási biztosítás megkötését javasoljuk, mely a részvételi díj 2%-a. Útlemondási biztosítás kizárólag a hajóút lefoglalásakor köthető.

x FÖLDKÖZI-TENGERI KALANDOZÁSOK

Az ár tartalmazza:

Indulási időpontok:

2020. 03. 13. (7 éjszaka a hajón, 1 éjszaka Cremonaban) 

Hajótársaság: MSC CruisesÚtvonal:
Genova | Civitavecchia |Palermo | Málta | Barcelona | Marseille | GenovaHajó neve: FÖLDKÖZI-TENGERI KALANDOZÁSOK
Még nem tudtál dönteni?
Iratkozz fel hírlevelünkre és segítünk
legújabb és legjobb ajánlatainkkal!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Elfogadom, hogy megadott személyes adataimat a Vista saját marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés, piackutatás és tájékoztatás céljára telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. sms, mms, e-mail), automatizált hívórendszeren keresztül, illetve postai úton felhasználja, valamint harmadik félnek átadhatja a hatályos jogszabályok szerint. Tudomásul veszem, hogy a marketing@vista.hu elektronikus címek(en) keresztül kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást.

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Küldés e-mailben
FÖLDKÖZI-TENGERI KALANDOZÁSOK

FÖLDKÖZI-TENGERI KALANDOZÁSOK

Útazonosító: 140176

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használta szolgáltatásunkat!
Ajánlatkérés
FÖLDKÖZI-TENGERI KALANDOZÁSOK

FÖLDKÖZI-TENGERI KALANDOZÁSOK

Útazonosító: 140176

Az ajánlatkérését továbbította a rendszer kollégáinkhoz!